2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936129 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

tolga(31)
beck(28)-rhodolfo(28)-ersan(28)-tosic(30)

atiba(32)-inler (31)

töre (23)         sosa(30)      quaresma(31)   

gomez (30)

ilk 11 yaş ortalaması "29.2"   artık kimse çıkıpta takım tecrubesiz  genç demesin . çatur çutur derbileri almamız lazım  bu kadro ile . sosa ile rhodolfo hariç hepsi milli takım forması giymiş  oyuncular . sosa giymesede olur adam bayern atletico  gibi takılmlarda oynamış ŞL finalinde oynamış . rhodolfo da lider özellikte bir oyuncu.

Çevrimdışı Kaan Türker

Sık sık Türkiye’deki takımlarla adı transfer dedikodusuna karışan İnler, siyah beyazlı takıma gelmeyeceğini net olarak ifade etti.
İnler’in menajeri Dino Lamberti, “Her yıl Türkiye ile ilgili dedikodular çıkıyor. 6 ayda bir Gökhan’ın Türkiye’ye gideceği söyleniyor. Ama bunların hepsi medyanın uydurması” ifadelerini kullandı.
Gökhan'ın menajeri akıllı çıktı. İlk kez birisi Fikret Orman'ın taktiğini ona karşı kullanıyor. Birisi şu adam söylesin Fikret Orman adamın elinden menajerlik lisansını alır ruhu duymaz :D :D

Çevrimdışı can1903

Gökhan'ın menajeri akıllı çıktı. İlk kez birisi Fikret Orman'ın taktiğini ona karşı kullanıyor. Birisi şu adam söylesin Fikret Orman adamın elinden menajerlik lisansını alır ruhu duymaz :D :D
:claps: :claps: :ok: :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Yanlış tuşa bastım, tekrar mesajımı gönderiyorum.

Tamam, fevri davrandığımı kabul ediyorum. Haklı olduğum iddiasında değilim. Size haksızlık yaptığım için de özür dilerim.
Fakat belirtmeliyim ki, eleştiri görünümlü yorumların birçoğunun amacı Fikret Orman' ı karalamaktan başka hiçbir amaç taşımıyor.
Ben Fikret Orman' la tanışmadım. Benim de beğenmediğim birçok yönü var. Fakat genç arkadaşların birçoğu şu tehlikenin farkında değiller.
Geçenlerde Altay kulübünden emekli olmuş bir işçi arkadaşla görüşmüştüm. Bana Altay kulübünün içinin nasıl boşaltıldığını, şahsi çıkarlar için Altay kulübünün nasıl kullanıldığını, ünvanı "Global ..." olan bir firma Altay takımını satın almak istediğinde, bu kan emicilerin sırf hortumlamaları son bulmasın diye "Altay satılık değildir" diye ortalığı ayağa kaldırdıklarını, bunlar yüzünden 15-20 sene içinde Altay adında bir kulüp kalmayacağını söylemişti.

Beşiktaş' a dönersek,

YD' nin sırf koltuktan inmemek için taraftar gruplarını, gazetecileri, menejerleri ve bir çok insanı kulübün kasasından yemlediğini herkes biliyor. Fikret Orman' ın daha ikinci ayında çok ağır eleştirilere maruz kalmasının sebebinin de bu kişilerin arpalarını vermemesi olduğunu da hepimiz biliyoruz. Şu anda başkanlığa talip olan bir arkadaşın, sırf başkan olabilmek için Beşiktaş' ın kasasından tüm bu çıkar gruplarını besleyeceğini ve bu vampirlerin Beşiktaş' ın başına iyice çöreklenme risklerinin olduğunu da hepimiz biliyoruz. Beşiktaş' a 30 milyon Euro vermiş YD' nin Fulya' yı kulübün imkanlarıyla yapmak yerine müteahhite vermesinin kulübü her yıl 30 milyon Euro zarara soktuğu da ortada. Ki o müteahhit şu anda YD' nin Federasyon yönetim kurulunda.

Bu ülkenin en iyi mali müşavirlerinden Hüsnü Güreli, Fikret Orman başkanlığa aday olmadan önce yaptığı incelemede kayyuma gitmenin kaçınılmaz olduğunu, yıllık 144 milyon TL olan ve temlikli bulunan gelirle 590 milyon TL borcun ödenemeyeceğini açıklamış ve bir başkan adayımız hemen Amerika' ya uçmuştu. Genç arkadaşlar belki bunun anlamını bilmezler ama kısaca şöyle açıklayayım, kulübün kayyuma gitmesinin sonucunun  (eğer kayyum superman değilse) Beşiktaş' ın amatör kümeye kadar düşürülmesinin kaçınılmaz olması demek olduğunu herkes bilmeli. Bu genç arkadaşlar şu anda Süperlig' den bir takımın ismini "Yeni Beşiktaş" olarak değiştirmesini de izliyor olabilirlerdi.

Fakat tüm bunlara rağmen, "Mario Gomez' de futbolcumu yeaa" şeklinde yorumlar yapacaklarsa, geliri 144 milyon TL' den 466,9 milyon TL' ye çıkarmış bir başkanın vizyonsuz olduğunu, kendilerinin ise müthiş vizyon sahibi olduklarını iddia edeceklerse, ben o arkadaşarın kulaklarını çekmek isterim.

Unutmayın, önemli olan Fikret Orman' ın başkan olması değil. Önemli olan, aslında şahsi gayretleriyle ulaşabilecekleri en yüksek nokta açlıktan ölmek olabilecekken babaları sayesinde toplumda yerleri olan ve etik değerleri olmayan, koltuk için her yolu mübah gören bazı kişilerin asla başkan olmaması. En azından stad, spor salonu, Fulya' daki son gökdelen Beşiktaş' ın imkanlarıyla tamamlanmadan başkan olmamaları. Başkanın son mali kurulda dediği gibi, bu adamlar çoluğu çocuğu internet üzerinden örgütleyip küfür ettiren adamlar. Ve bu adamların bu sitede bile yemlediği bazı çocuklar olduğundan cidden şüpheliyim.

Bu külüpten Baba Hakkı' nın, Süleyman Seba' nın küfürlerle gönderilmiş olması (ki Süleyman Seba sadece Fulya projesini bitirmek için süre istemişti, koltuk sevdası yoktu, eğer Fulya Projesini o bitirseydi her yıl fazladan kasamıza 30 Milyon euro daha girecekti) benim endişe etmem için yeterli olaylardır.
Burası bir taraftar oluşumu doğal olarakta taraftarların her düşüncesinin burda vücut bulması gerekir ama söylediğiniz gibi tetikçilere burda müsamaha gösterilmez. Yönetime alkış olacağı gibi olumsuz yanlarınada elbette eleştiri olmalı aksi durumda burda bizde tetikçilik yapmış oluruz. Burda bu tip yanlış fikirler içersinde olan taraftar farkederseniz şikayet mekanizmasını kullanın biz o zaman şikayet edilen kişinin tüm geçmiş mesajlarını kontrol ediyoruz ve şikayet haklıysa gerekeni yapıyoruz yok geçmişle ilgili bir durumla karşılaşmadıysak bu sefer gelecekte atacağı mesajları inceleme altına alıyoruz taki olumlu yada olumsuz bir fikre varana kadar bunlar kontrol ediliyor yani zaman alıyor belki ama bir şekilde karar alıyoruz bu konuda adil ve tarafsız olmak zorundayız zaten bu nedenle yönetim bölümü farklı bakış açısındaki ve farklı yaş gruplarındaki yöneticilerden kurulu buda adil karar almamızı sağlıyor @adil arif  belki alınan kararlarda herkesi mutlu edemeyebiliriz ama adil olmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Sık sık Türkiye’deki takımlarla adı transfer dedikodusuna karışan İnler, siyah beyazlı takıma gelmeyeceğini net olarak ifade etti.
İnler’in menajeri Dino Lamberti, “Her yıl Türkiye ile ilgili dedikodular çıkıyor. 6 ayda bir Gökhan’ın Türkiye’ye gideceği söyleniyor. Ama bunların hepsi medyanın uydurması” ifadelerini kullandı.
o nedenlemi geçen sene bir ay kulübün kapısında yattı :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beleş kaleci sergio romero'yu manchester united kadrosuna katmış.Geçen gün bu adamı tolga zengin ile kıyaslayan biri vardı forumda :) Hadi geçmiş olsun beleş kaleci vardı onuda kaçırdık tolgayı,cenk göneni izlemeye devam...

Çevrimdışı can1903

Benim olacak Gomez , binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı. 😎
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi mayguntr

Beleş kaleci sergio romero'yu manchester united kadrosuna katmış.Geçen gün bu adamı tolga zengin ile kıyaslayan biri vardı forumda :) Hadi geçmiş olsun beleş kaleci vardı onuda kaçırdık tolgayı,cenk göneni izlemeye devam...
Hocam M.Utd'nin kadrosuna kattığı kaleciyi alamazdık zaten , ama Tolga Cenk bu sene çok canımızı yakacak gibi  :s20:

Çevrimdışı Sedat.Y

Mario Gomez  Beşiktaşımıza hayırlı olsun....

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

SON DAKİKA: Beşiktaş, Fiorentina'dan Mario Gomez'i renklerine bağladı.(NTV Spor)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat.Y

Fikret Orman :
Gomez İçin 9 milyon € Bonservis istediler , Bonservsissiz aldım
Ben Bonservis Parası vermeyi 15-16 Yaşlarında bıraktım :D

:D :D :D

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

gomez hayirli olsun diyemiyorum ilk kap gelsin odan sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

kız demiş canım sıkıldı çocuk demiş gel dans edelim kız demiş ne dansı çocuk demiş cha cha cha kız demiş ne kadar Mario Gomez bi erkek  :lol:  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı safa burak

Bu arada yanlış mı okuyorum, sanki bir bedel yok.
Biz göğüs reklamı yapacaz onlarda bizi bedava taşıyacak demiyormu özetle ?

"Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Profesyonel Futbol Takımımız 2015-2016 sezonu Avrupa Kupaları maçları için Türk Hava Yolları ile ‘’Resmi Havayolu Taşıyıcısı’’ olarak anlaşmıştır.

Karşılıklı yapılan anlaşma neticesinde Avrupa müsabakalarındaki forma göğüs reklamı karşılığında, Türk Hava Yolları Fenerbahçe’nin “Resmi Havayolu Taşıyıcısı” oldu.

Anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."
Gecen sene gs ve ts de para almadi. thy belesten reklam yapiyor bunlar da forma bos durmasin diye kabul ediyor ne guzel :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu thy nin anlaşmasını önemsemeyin geçen sene gs ile de yapmıştı.Fbye para filan vermez sadece avrupa maçlarına ücretsiz götürecek.Klübün cebinden uçak parası çıkmayacak

Çevrimdışı Kaan Türker

Bir şey itiraf etmek gerekirse ilk gomez ismi düştüğünde burun kıvırmıştım. O zamanlar remy vs ismi dolandığı için piyasada. Ne zaman ndoye ismini duydum o saatten sonra gomez'e futbol tanrısı diye tapasım geldi :D gomez hayırlı olsun diyelim :)

Çevrimdışı musacn1903

Marioooooo.. mario gomez mario gomez cha cha :D

Çevrimdışı Türkay

Simdi onlar düşünsün CHA CHA  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler