2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bonservis yoksa makul.

Bir kere daha yazayım. Gomez bonservisini kendi alıyor, siz bana ödeyin diyor  ve bu rakam 6 milyon euro. Bu rakam 3 e bölünüyor yani yıllık 2 milyon euro. Oyuncu da yıllık 3.5 milyon euro alacak . Yani 2 + 3.5 : 5.5 milyon euro.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eyvallah yunusemre
:ok:
Bende Telefona Kapak resmi yaptım Zaten :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'la 3 yıllık imzalıyor

Mario Gomez, Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalıyor. Alman golcü siyah beyazlılardan senede 4 milyon euro kazanacak.

Haber: Ertan Süzgün

Bu adamın verdiği bilgi daha güvenilir. Fırat büyük bir ihtimalle Twitter'da 5.5 milyon rakamlarını gördüğü için 5.5 milyon yazmıştır.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2015, 16:30:49 Samet Ç ]

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bir kere daha yazayım. Gomez bonservisini kendi alıyor, siz bana ödeyin diyor  ve bu rakam 6 milyon euro. Bu rakam 3 e bölünüyor yani yıllık 2 milyon euro. Oyuncu da yıllık 3.5 milyon euro alacak . Yani 2 + 3.5 : 5.5 milyon euro.

Abi bence çok normal o zaman. Gomez gibi bi adamın 3.5 milyona oynaması bu şartlarda iyidir. 6 Milyonda demba'yı aldığımız parayla aynı

Çevrimdışı TALAT

yalnız bonservisi oyuncuya vermenin avantajı var. diyelim ki oyuncuyu seneye yada iki sene sonunda sattık. bu da bizde oynamayacağı her yıl için 2m kar demek.

eğer takıma bonservis veriyor olsaydık mecbur o parayı ödeyeceksin.

yine de kap gelmeden bonservissiz geldiğine inanmak istemiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Besiktask!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yalnız bonservisi oyuncuya vermenin avantajı var. diyelim ki oyuncuyu seneye yada iki sene sonunda sattık. bu da bizde oynamayacağı her yıl için 2m kar demek.

Basını sürekli takip ettim ve söylenen rakamlar bunlardı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Easthanbool

kimin vücuduna yapıştırmaşlar kafayı ?

Tosiç olabilir mi ki :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada adam enayi değil. Transfer olsa bile yıllık 2 milyonu almadan gitmez  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Yillik 5,5 milyon euro cok fazla gercekten. Demba ba 2,7 milyona oynuyodu.

Demba geçen sezon maç başıyla birlikte 3,7 aldı bizden.

Çevrimdışı okansosa

kimin vücuduna yapıştırmaşlar kafayı ?
Necip ? :D
O gemi bir gün gelecek

Demba geçen sezon maç başıyla birlikte 3,7 aldı bizden.
Gomezde mac basiyla 6,5 mu alacak ozaman ?
Besiktask!

Çevrimdışı Deniz

Yönetim uefadan gelen cezadan sonra bunu daha mantikli bulmus olmali.gomeze bonservis verirsek ilerde oyuncu transferinde uefa problem cikartirdi.boylece devre arasinda ihtiyac durumunda 5m€ bonservis verebilecek baska oyuncu bulabiliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

q7 için de bonservisi yok denilmişti yada "ufak bir bonservis" verilecek denilmişti. sonuç 1,2 m€ bonservis verildi.

son 2 transferi de free olan oyuncuya bile 1.2 m€ verilmişken, gomez'in bonservissiz geleceği ihtimaline inanmıyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Herkes Gomez bitti diyor hala KAP yok. :bawling:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Bu arada adam enayi değil. Transfer olsa bile yıllık 2 milyonu almadan gitmez  :)

konuşulan sözleşme şartlarına göre dedim. eğer yıllara böldüysek bonservise vereceğimiz parayı, kralı gelse başkandan o parayı alamaz :D

Çevrimdışı Deniz

N doye de gelirse pektemekten kurtuluruz.benim icin en buyuk mutluluklardan biri
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vallah hep yasli 30 yasinda oyuncular aliyoruz. Orta sahaya deniz turuc ismi geciyodu dun, kayseride pesindeymis. Bence bu cocugu alirsak tolgayi aratmaz.
Besiktask!

Çevrimdışı TALAT

Yönetim uefadan gelen cezadan sonra bunu daha mantikli bulmus olmali.gomeze bonservis verirsek ilerde oyuncu transferinde uefa problem cikartirdi.boylece devre arasinda ihtiyac durumunda 5m€ bonservis verebilecek baska oyuncu bulabiliriz.

evet olabilir.
zaten daha mantıklı görünüyor oyuncuya yıllara bölerek vermek bonservis bedelini. ama dediğim gibi kap'ı beklemek gerek

Gomezde mac basiyla 6,5 mu alacak ozaman ?

Şartlar şuan belli değil. Bence önemli olan bonservis var mı yok mu? Eğer bonservis olmadan yıllık 3,5 artı imza parası 2 verirsek ben kabulüm.

Çevrimdışı hic2222

Gomezi yine almışız  :) Milliyette vesairde çıkmış. Ama sanırım bu defa gerçek
CVsine bakıyorum çok iyi hatta Demba Badan dahi daha iyi bir transfer ama nedense içime hiç sinmedi. İnşallah yanılırım.
Başarılar diliyorum...

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-mario-gomez-i-bitirdi-imz-besiktas-2093386-skorerhaber/
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı can1903

Gomez bu akşam imzalar , yarın KAP.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..