2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934660 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Butce falan diyoruz tamam da takimin hali ortada mevcut kadroyla ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Kalecinin biri topa cikar tutamaz gol yer,digeri ucan tekmeyle topa cikar ıska gecer ,digeri muzmin sakat zaten.

Forvet desen goruntude 3 gercekte1 forvetin var.mustafa pektemek 2.ig ayarinda biri ,omer anadolu takimi oyuncusu.

Bütçe falan artik hikaye.1 ayda 18m€ kasaya koyduk.iyi takim kurana kadar bu parayi degerlendirmeliyiz.bu takim sampiyonlugun en buyuk adaylarindan biri olmali.bir sezonu daha oynamadan vermek ,bile bile lades olmak da bir yere kadar.3 sezondur 3. Olduk artik birseyler degismeli,artik sampiyonluk gelmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Mustafa ve İsmail ısrarı sona ermeli artık. Kazanılmaya mi çalışılıyor yoksa mesaj mı veriliyor anlamadım.

Ama artik ben izlemek istemiyorum bu adamları gına geldi bana. Daraldım. Sinirim kaldırmıyo artık.

Beşiktaşın formasını giyiyolar üzerlerinde arma var diyorum ama yakışmıyor vallahi yakışmıyor. Yeter.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Mustafa ve İsmail ısrarı sona ermeli artık. Kazanılmaya mi çalışılıyor yoksa mesaj mı veriliyor anlamadım.

Ama artik ben izlemek istemiyorum bu adamları gına geldi bana. Daraldım. Sinirim kaldırmıyo artık.

Beşiktaşın formasını giyiyolar üzerlerinde arma var diyorum ama yakışmıyor vallahi yakışmıyor. Yeter.

+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Olur mu acaba diye görmek istedi zaten antrenmanlar yeni bitti asları az kullanıyor.

Son 2 maçta görmeyiz sahada artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Erdal Torunoğulları buradaysa Gomez transferi zora sürüklenmiş midir ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta icinde 3 transfer aciklanmali.ve bu transfer sezonu kapanmadan iyi bir kaleci alinmali.agustos geldi 19 gune ligler baslayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olur mu acaba diye görmek istedi zaten antrenmanlar yeni bitti asları az kullanıyor.

İnşallah!!

Vallahi benim de sinirlerim kaldırmıyor artık. +necip'i de ekliyorum bunlara.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Erdal Torunoğulları buradaysa Gomez transferi zora sürüklenmiş midir ?
İlgisi yok  :)
Olumlu bakmayı unuttuk biz.
Şöyle düşün Erdal Torunoğulları buradaysa transfer bitmiş demektir.
Adamlar kutlamaya çıkmışlar. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:09:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Badem 00.33 te sallayacakmis.sabah is var siz takip edersiniz iyi geceler :)

Çevrimdışı Bertug

Fener nasil tarreneo gelene kadar emreyi selcuku yollayamadilarsa bize de adam akilli bir sportif direktor gelip bunlara yol verelim demezse pektemek ve ismail bu kulupten bir dunya para kazanmaya devam eder. Sayin fikret orman taraftari kartal yuvalarina kombine almaya cagirmadan once gokhan suzen sezer ozturk mustafa pektemek ismail koybasi tolga zengin gibi oyunculara milyon eurolar odemekten vazgecmelidir. Kadro disi kalan sezer ve gokhanin maasiyla kac forma kac tshirt kac kombine aliniyor acaba?

Çevrimdışı Deniz

Bir imansız daha çıkarıyor Santos büyük potansiyel.

http://www.transfermarkt.com.tr/gabriel/profil/spieler/244275
2 seneye real madrid yolunu tutacak bu cocuk

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

İlgisi yok  :)
Olumlu bakmayı unuttuk biz.
Şöyle düşün Erdal Torunoğulları buradaysa transfer bitmiş demektir.
Adamlar kutlamaya çıkmışlar. :tabe:

O da mantıklı. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Artık asları ve kafasındaki şablonu 3 aşağı 5 yukarı sahaya sürmeli. Evet gelecek adamlar var fakat onların yerine yedeklerini koyup kafasındakini oynatmaya başlamalı ki ne durumdayiz görelim.

Olimpiyakos maçı ne durumda olduğumuzu gösterecek. Orda neysek ligde de o oluruz.

Çevrimdışı Logins1903

melo selcuk m.topal de souza hatta mbia m.ekici orta alanı olan  takımlara karsi necip-atibaylamı karsılık vericez sizce

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:14:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık asları ve kafasındaki şablonu 3 aşağı 5 yukarı sahaya sürmeli. Evet gelecek adamlar var fakat onların yerine yedeklerini koyup kafasındakini oynatmaya başlamalı ki ne durumdayiz görelim.

Olimpiyakos maçı ne durumda olduğumuzu gösterecek. Orda neysek ligde de o oluruz.

Burada biraz mesaj da var bence.

Sahaya sürsün de ortasahası ve forveti yok. Yani sisteminin en önemli 3 parçası yok hocanın.

Sol kanadı ve stoperi ise geleli 1-2 gün oldu. Daha antrenman yapmadılar.

Yani 1-2 adım geri çekilip bakınca önümüzdeki maçta dahi oynatmayabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

2 tane motor üzerinde 4 kişi demba ba müziği söyleyerek bağıra bağıra gectiler demin , gerçekten ba büyük etki yaptı ülkede , bu yıl çok çocuk beşiktaşlı olmuştur ilerde bu çocuklar maddi manevi destek getirecekler.

İşte ndoye bize bu etkiyi vermez , gomez tutarsa verir .

Robben gelse besiktasa kaç çocuk beşiktaşlı olur düşünebiliyor musunuz ?

Bunun adı aşıdır.

Çevrimdışı Savaş

Burada biraz mesaj da var bence.

Sahaya sürsün de ortasahası ve forveti yok. Yani sisteminin en önemli 3 parçası yok hocanın.

Sol kanadı ve stoperi ise geleli 1-2 gün oldu. Daha antrenman yapmadılar.

Yani 1-2 adım geri çekilip bakınca önümüzdeki maçta dahi oynatmayabilir.
Artık oynatmalı ki takım sisteme adapte olmaya başlasın. Yoksa ligde zorlanarak başlayacağız.

2. Hafta Ts maçı olduğunu düşünürsek bi an evvel takım neyin ne olacağını görmeli.

Yoksa bugünkü gibi kafasi kesilmiş tavuk misali kimse ne yaptığını bilmez bi şekilde oynamaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:28:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık oynatmalı ki takım sisteme adapte olmaya başlasın. Yoksa ligde zorlanarak başlayacağız.

2. Hafta Ts maçı olduğunu düşünürsek bi an evvel takım neyin ne olacağını görmeli.

Yoksa bugünkü gibi kafasi kesilmiş tavuk misali kimse ne yaptığını bilmez bi şekilde oynamaya devam edeceğiz.

Allah'tan Şota'yı aldılar rahat yeneriz Trabzon'u Ersun olsa çok zor olurdu bu dağınıklıkta.

2-0 alırız şimdiden veriyorum skoru :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Gerçi Rhodo direk oynasa sıkıntı olmaz o zaten hazır geldi de Quaresma hazır değil. Kampa da girmedi sakatlanma riski yüksek. Son hazırlık maçında oynar sadece.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:31:09
  • Beşiktaş / Bodrum
2 tane motor üzerinde 4 kişi demba ba müziği söyleyerek bağıra bağıra gectiler demin , gerçekten ba büyük etki yaptı ülkede , bu yıl çok çocuk beşiktaşlı olmuştur ilerde bu çocuklar maddi manevi destek getirecekler.

Bunun adı aşıdır.

2-3 sene sonra aynı etkiyi Wilfred Bony ile yakalayacağız abi hatırlarsın beni  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uno_bjk

çağrının dediği gibi bencede şenol hoca son kez şans veriyordur bazı topçulara. ismail beni bugunkü maçta kanser etti hiçmi olumlu bişey yapamaz ya   şahsi fikrim ismail,pektemek,cenk gönen acilen takas için kullanılmalı. bu hafta sonuna kadarda transferler bitmiş olmalı gomez inler veya kimi alırsak kampta olmalı

**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı TALAT

Bunun adı aşıdır.

roben herhangi bir takıma geldiğinde sevinen çocuk zaten futboldan anlayan ve bir takımı tutan çocuktur. çocukları transferler takıma itmez.

takımın o  yıllardaki genel başarısı, babasının ya da yakınlarının hangi takımlı olduğu, onu ayartmak isteyenler, verilen rüşvetler vs. sayesinde hangi takımı tutacağına karar verir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/firatgunayer/status/625418447367852032

Bu adam ikisini de yazdıysa geçmiş olsun ikisi de gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.