2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929459 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lawal diyoruz, Olmaz anadolu topçusu..
Mvila deniyor, Fransız milli, olmaz atibanın aynısı.

E o zaman lahm ve alonsoya teklif götürelim. Artık kendimizi nerelerde görüyorsak :)

Atiba gelmiş 32-33 yaşına kaç sene daha oynar belli değil, hadi onuda geçtim alternatifi necip ya. Senin lawala bile burun kıvırman şok edici zaten.  :lol: :lol:

Lakin herşey bir yana, Özellikle İsmail açısından konuşuyorum, şenol hoca takımda tutmayı düşünürse bu arkadaşı, saygımı yitiririm kendisine.

Kamp dönüşünden tez yok, ismail pedro pektemek ve hatta ömer direk şut şut şut.

Ömer her antreman döneminde sakat olur mu ya bir insan. Yolla gitsin bakma gözünün yaşlarına.

Çevrimdışı talha

Alıntı
Gomez, çok kaliteli bir oyuncu. Ancak, Beşiktaş’a transfer olan oyuncular için hiç kimseye teminat mektubu verilmez. Beşiktaş’ın önceliği kendisidir. Güvenmeyen gelmez, biz de almayız. O gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Transfer çok kolay. Ver, üzerine de ver. Ama bu zihniyetlerle Türk sporunun geldiği nokta belli. Kendisiyle ilgileniyoruz ama tek ilgilendiğimiz o değil.

Bu doğru mu? Dediyse geçmiş olsun bu transfer çoktan yatmış rüyasını görüyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sarp

Adini ilk defa duyuyorum Real B'den falan mi aldilar?

Kiralık olarak Deportivo'da oynamış geçen sene.

Çevrimiçi Mehmet57

Jose cok yetenekli. Gsnin alabilecegini hic sanmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu doğru mu? Dediyse geçmiş olsun bu transfer çoktan yatmış rüyasını görüyor.
Bunu dediyse transfer bitmiştir. Beyazdır beyaz.  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yatalım uyuyalım, yarın da kap map olmaz, şimdiden sinir yapmamak için kendimi telkin etmeye başladım ben. İyi geceler olsun. Bu hafta boş geçer.  :ok:

Çevrimdışı talha

Dediğinin pek önemi yok zilyon defa kendiyle çelişti zaten çok sallamayın

Kendisiyle çeliştiği doğru da bazı anahtar kelimeler var mesela onları dedi mi ipucuyu alıyorsun burada da güvenmeyen gelmez diyor. Yani adam teminat istemiş ve biz veremiyoruz o yüzden geçmiş olsun. Tabi inşallah çözülür ama böyle bir laf geldiyse Gomez tranferi %90 yatmış gözüyle bakıyorum.

Çevrimdışı can1903

Yatalım uyuyalım, yarın da kap map olmaz, şimdiden sinir yapmamak için kendimi telkin etmeye başladım ben. İyi geceler olsun. Bu hafta boş geçer.  :ok:
SALI ÇARŞAMBA OLUR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Jose cok yetenekli. Gsnin alabilecegini hic sanmiyorum.

Heryerde yazıyorlar doğru mu acaba? Bize orta saha lazımken adamlar alıyor habire.  :lol:

Gerçi tek Fanatik var ama bekleyelim bakalım sabaha yakın çıkar kokusu.

Çevrimdışı can1903

Adamlar Jese sanmış puahahahaa  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

kardeş, senin adam gibi defansın yok... rhodolfo, ersan haricinde. sivoku gönderdin işe yaramaz diye...

orta sahanda veli ve tolgay yok... atiba tamam da yanına necip ve oğuzhanla idare edemezsin...

başakşehir, bursaspor ve trabzonspor ensende olacak...

derbileri zaten geçemeyeceksin...

antalyaspor zaten 2 senedir seni evire çevire yeniyor...

eğer bu takviyeler yapılmazsa 3. lük de hayal olacak...
kimsenin 3. hayali kurduğu yok Beşiktaşa düzgün yakıştırmalarda bulunun
mecbur değiliz burda bu tip muhabbeti çekmeye
Beşiktaş forması sahaya şampiyonluk için çıkar.
Bunu aklınızdan çıkartmayın insanların Beşiktaşı 3. büyük yapma propagandasına ancak koyunlar
kanar böyle konuşur. insanların propagandasından etkilenen koyunmusunuz yoksa Beşiktaş taraftarımısınız
önce ona karar verin sonra çıkın Beşiktaş forumlarında yazı yazın.
Şampiyon önce kafada olunur Taraftar şampiyonluğa inanmazsa istersen Barselona kadrosunu getir
olamazsın  @Neo Nesil 2
çekilmiyor artık bu muhabbet her kes Beşiktaşı konuştuğunun farkına varsın

Çevrimdışı aa1903

Pedro Franco'yu yok saymayin, Kolombiya milli takiminin stoperi kotu degildir. Adam gayet iyi oynarken anlam veremedigim sekilde takimdan kesilince morali bozuldu, forma girip duzenli oynarsa Sivok'tan iyi stoper.

doğru söylüyorsun, kafa toplarına daha iyi çıkarsa, daha çok güçlenirse, daha çok hızlanırsa sivok'tan daha iyi stoper olur. benim önerim santrafora almeida'yı alalım, adam portekiz milli takımı sanraforu!

Çevrimdışı okansosa

Pedro franco > bir stoper için hem yavaş hem boyu da uzun değil kafa hakimiyeti yok dönüşleri hiç seri değil top kayıpları fazla bu adam nasıl stoper olmuş çözemedim hadi uzun diye yavaş dersin o da değil anlayamadım gitti

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

bizim taraftarın beğenmediği kaleci bakın nereye gitmiş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

De gea > real madrid olur büyük ihtimal

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Neo Nesil

kimsenin 3. hayali kurduğu yok Beşiktaşa düzgün yakıştırmalarda bulunun
mecbur değiliz burda bu tip muhabbeti çekmeye
Beşiktaş forması sahaya şampiyonluk için çıkar.
Bunu aklınızdan çıkartmayın insanların Beşiktaşı 3. büyük yapma propagandasına ancak koyunlar
kanar böyle konuşur. insanların propagandasından etkilenen koyunmusunuz yoksa Beşiktaş taraftarımısınız
önce ona karar verin sonra çıkın Beşiktaş forumlarında yazı yazın.
Şampiyon önce kafada olunur Taraftar şampiyonluğa inanmazsa istersen Barselona kadrosunu getir
olamazsın  @Neo Nesil 2
çekilmiyor artık bu muhabbet her kes Beşiktaşı konuştuğunun farkına varsın

kusura bakmayın necmi bey, fikret ormanın bugünkü açıklamalarına çok sinirlendim. onun için bir anlık patlama oldu lakin

hocam adam 5 transfer yapacaz diyor ya 5 transfer

o 5. transferse forvet olacak, orta saha falan alınmayacak demek resmen

yıllardır hep eksik olan bölgelere takviye edemedikleri için başarısız...

benim eleştirim: geçen 3 sezondan artık ders çıkartıp şenol hocanın isteklerine göre hareket etmeleri...

yoksa bu tip "şerefli 3.lük" konuları her zaman konuşulur.... renkliler alay eder, iki büyük operasyonu vs.

Çevrimdışı Necmi

kusura bakmayın necmi bey, fikret ormanın bugünkü açıklamalarına çok sinirlendim. onun için bir anlık patlama oldu lakin

hocam adam 5 transfer yapacaz diyor ya 5 transfer

o 5. transferse forvet olacak, orta saha falan alınmayacak demek resmen

yıllardır hep eksik olan bölgelere takviye edemedikleri için başarısız...

benim eleştirim: geçen 3 sezondan artık ders çıkartıp şenol hocanın isteklerine göre hareket etmeleri...

yoksa bu tip "şerefli 3.lük" konuları her zaman konuşulur.... renkliler alay eder, iki büyük operasyonu vs.
bize ne renklilerin alay etmesinden biz onların sözlerine bakarakmı yaşıyoruz. Ciddiyede almam
muatapta olmam kimmiş onlar. Başkanın konuşmasına gelince yeterince iyi anlamamışsın sanırım
Velinin durumuna göre orta sahada bakacağız diyor Transfer döneminde ağızdan çıkan her söze
neden bakıyorsunuz Beşiktaş başkanı acil orta sahaya ihtiyacımız var dese her teklifin fiyatı 3 e katlar
Başkanın ağzından çıkan kelime senin ağzından çıkana benzemez her kelime sana yol su elektrik olarak
geri döner Orta sahaya ihtiyacımız yokta Torunoğulları ne diye inler pazarlığı yapıyor hemde bir değil iki orta saha
transferine bakıyorlar. Ne yani senin gördüğünü göremediklerinimi sanıyorsun daha transferin bitmesine dünya
zaman var ne yapsınlar pazarlık etmeden isteneni versinlermi.
şerefli üçüncülük konusu diye bir şey yok olmayan bir şeyi yaratmaya çalışıyorsunuz atın kafanızdan algı oynaması onların
kafasında değil bizim kafamız yerleştiğinde amacına ulaşır. Propagandanın amacı budur düşmana zayıf olduğuna inandır
ondan sonra her düşmanı yenersin
güç ve güçsüzlük oyuncuyla değil önce algıyla yaratılır. geçen sene 29 hafta güçlü olan takım nasıl 5 haftada güçsüz oldu
her takım sahaya 11 kişi çıkıyor şartlar eşit gerisi inanç ile olur inanmazsan en iyi oyuncuyu bile sahada işe yaramaz yaparsın
inanırsan en kötü oyuncudan yıldız yaratırsın neden renkliler deplasmanda dökülürken kendi sahalarında maç kaybetmiyor
o zaman başka oyuncularmı çıkıyor sahaya yok sadece taraftarın verdiği öz güvenle oynuyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güle güle gitsin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş oyuncularını küfür hakaret alaycı üslup kullanan bu forumdan atılır "kazma, çöp" gibi kelimeler hakarettir ve karşılığı bu forumdan atılmaktır. Yönetici arkadaşlar silmekle yetinmeyin kendi oyuncumuza hakaret edenin bu forumda işi yok

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

doğru söylüyorsun, kafa toplarına daha iyi çıkarsa, daha çok güçlenirse, daha çok hızlanırsa sivok'tan daha iyi stoper olur. benim önerim santrafora almeida'yı alalım, adam portekiz milli takımı sanraforu!

Stoperde oncelikli ozellik hizli olmasi degil, nerede duracagini ne yapacagini bilmek, yerinde mudahale yapabilmek. Tony Adams, Walter Samuel, Rio Ferdinand, Popescu, Stam bunlar cok mu hizli adamlardi saniyorsun? Pedro Franco'ya yavas derken de kiyasladiginiz adam Sivok olmasa icim yanmayacak (Franco Sivok'tan hizli). Kafa toplarinda Sivok ya da Ersan'dan bir eksigi yok, zaten TSL kanat ortalariyla gol aranan, uzun boylu forvetlerin oynadigi bir lig de degil. Topu oyuna sokusu iyi, ayagi duzgun yasi da 24.

Takimin orta sahasi yokken, forveti Mustafayken hala stoper stoper diye tutturmanin manasi yok. Ha bir de begenmedigin Almeida Besiktas'ta 88 macta 37 gol atarken Mustafa Pektemek 85 macta 17 gol atabilmis. Gecen sene Demba Ba'nin olmadigi maclarda Mustafa yerine Almeida olsaydi belki sampiyonduk. Cok gol kaciriyordu ama Mustafa onu da yapamiyor cunku hic bir zaman olmasi gerektigi yerde degil Almeida en azindan top tutuyor, butun hava toplarini indiriyor takimi ileri cekiyordu son vurusu da olsa zaten Besiktas'ta degil Roma, Valencia, Liverpool gibi bir takimda oynardi. Ne zannediyorsunuz anlamiyorum ki? O olmaz, bu olmaz bir adam 11 icin yeterli degil demek ayri Besiktas'ta ne isi var minvalinden konusmak ayri. Olcay bana gore ancak yedek olabilir, Mustafa ise yedek bile olamayacak adam. Franco formunu yukseltirse 11'de siritmaz, yok otekiler daha formdaysa da yedek kulubesi icin gayet iyi bir futbolcu. O zaman derdin ne neden sikayet ediyorsun? Besiktas'i butun sezon izledim, Mustafa'yi, Ismail'i, Serdar'i (yedek olabilir) hatta bunlar kadar goze batmayan Tolga'yi elestireni anlarim da Franco ne zaman bu kadar kotu oynadi da 3. lig stoperi sayilir oldu onu anlamiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Günaydın

3 kap bekliyorum bu hafta.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş oyuncularını küfür hakaret alaycı üslup kullanan bu forumdan atılır "kazma, çöp" gibi kelimeler hakarettir ve karşılığı bu forumdan atılmaktır. Yönetici arkadaşlar silmekle yetinmeyin kendi oyuncumuza hakaret edenin bu forumda işi yok
Arkadaşları anlıyorum
Forumun kuralları vardır doğrudur ama ben de söylüyorum benzer şeyleri forum dışında
Hakaretten ziyade tanımlama oluyor çünkü

Çevrimdışı SDemirsoy

ne kadar da transfer açıklanması için girilmiş bir hafta

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın

3 kap bekliyorum bu hafta.
3 mü hayaller hayaller :D

Çevrimdışı yigitcan1903

ne kadar da transfer açıklanması için girilmiş bir hafta
Daha 35-40 gün var