2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Kemal

roben herhangi bir takıma geldiğinde sevinen çocuk zaten futboldan anlayan ve bir takımı tutan çocuktur. çocukları transferler takıma itmez.

takımın o  yıllardaki genel başarısı, babasının ya da yakınlarının hangi takımlı olduğu, onu ayartmak isteyenler, verilen rüşvetler vs. sayesinde hangi takımı tutacağına karar verir.

Öyle bir iterki kardeşim . Her baba fanatik değil ülkede veya çocuğuna hakim değil , çocuk olgunlasirken birseylerden etkileşiR ki bu ülkede bu çok açık.  Bak çocukları terörde bile nasıl kullanıyorlar.

Robben gelir mahallelerde top oynayan küçük çocuklar robben robben gidiyor gollll diye top sürer bakarsın pazardan forma alır bakarsın armaya benimseR. Bu bir algıdir. Ba da bu oldu özellikle medyada çıkan sarkilardan sonra. Futbol bilen dedinya futbol bilen mesela suan kimse balotelliyi istemez , ama bu konu üzerindeki algısı 3 katıdır gomez in al sana örnek .

Çevrimdışı Sarp

Ben sizin kadar iyimser olamıyorum. Sanırım Necmi abi söylemişti "Sizin beğenmediğiniz Pektemek
kaç farklı antrenörle çalıştı ve ne kadar süre aldı." Bence şuan sahada gördüğümüz oyuncularımız
Şenol hocanın bu sezon görmek istediği adamlar. Yani kimse son kez süre almıyor  :D   

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:37:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mvila'yı neden alalım zaten?

Atiba aynı işi yapıyor. Aradığımız tip adam değil. Atiba uzatmasa olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:39:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben sizin kadar iyimser olamıyorum. Sanırım Necmi abi söylemişti "Sizin beğenmediğiniz Pektemek
kaç farklı antrenörle çalıştı ve ne kadar süre aldı." Bence şuan sahada gördüğümüz oyuncularımız
Şenol hocanın bu sezon görmek istediği adamlar. Yani kimse son kez süre almıyor  :D   

Kardeşim önce kekik çayı sonra ballı süt sonra güzel bir uyku sabah pamuk gibi kalkacaksın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Kardeşim önce kekik çayı sonra ballı süt sonra güzel bir uyku sabah pamuk gibi kalkacaksın  :evillol:
:D Eyvallah Kardeşim  :ok:

Çevrimdışı Tolga

:alsaa: :bye:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Öyle bir iterki kardeşim . Her baba fanatik değil ülkede veya çocuğuna hakim değil , çocuk olgunlasirken birseylerden etkileşiR ki bu ülkede bu çok açık.  Bak çocukları terörde bile nasıl kullanıyorlar.

Robben gelir mahallelerde top oynayan küçük çocuklar robben robben gidiyor gollll diye top sürer bakarsın pazardan forma alır bakarsın armaya benimseR. Bu bir algıdir. Ba da bu oldu özellikle medyada çıkan sarkilardan sonra. Futbol bilen dedinya futbol bilen mesela suan kimse balotelliyi istemez , ama bu konu üzerindeki algısı 3 katıdır gomez in al sana örnek .

zaten sadece baba etkiler demedim. ama transfer konusunda eğer roben geldiğinde roben roben diye top oynayan çocuk az çok futbolu biliyordur, takip ediyordur. robenin değerli olduğunu bildiğine göre, futbolu da takip ettiğine göre takım tutuyordur ve bunu değiştirmez.

ba nın şarkısını söyleyen çocuklar ya zaten beşiktaşlıdır ya da aklı ermediği için şarkı söyleyip duruyordur. videolardaki ya da yakınlarımın ba şarkısı söyleyen çocuklar ne olduğunu bilmese de beşiktaşlı zaten. hepsinde forma var. bir adam geldi diye 2-3 yaşındaki çocuk takım tutmaz, ne olduğunu bile bilmiyor ki zaten

Çevrimiçi Mehmet57

Inler-Deniz cok, cok iyi olur. Temposu yuksek, oyun zekasi yuksek, oyunun iki yonunu de oynayan bir sag bir sol ayakli orta saha.
Valla muthis olur.

Çevrimdışı Kemal

zaten sadece baba etkiler demedim. ama transfer konusunda eğer roben geldiğinde roben roben diye top oynayan çocuk az çok futbolu biliyordur, takip ediyordur. robenin değerli olduğunu bildiğine göre, futbolu da takip ettiğine göre takım tutuyordur ve bunu değiştirmez.

ba nın şarkısını söyleyen çocuklar ya zaten beşiktaşlıdır ya da aklı ermediği için şarkı söyleyip duruyordur. videolardaki ya da yakınlarımın ba şarkısı söyleyen çocuklar ne olduğunu bilmese de beşiktaşlı zaten. hepsinde forma var. bir adam geldi diye 2-3 yaşındaki çocuk takım tutmaz, ne olduğunu bile bilmiyor ki zaten

3 4 5 yaşındaki çocuklar ana sınıfıyla birlikte takım değiştirebilir algı önemlidir.

Robben  Messi   Cr7    Balotelli       bu oyuncular bilinir özellikle mahallelerde , tekrar yazıyorum algı önemlidir :)

1 bireyin getirisi takıma 1 ömürde en az 1000 dolardır oda ortalama bir birey fanatikleri yazmiyorum

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş: ''Üç tane maç yaptık. Bütün oyunculara dengeli şekilde şans vermeye çalıştık. Üç maçı dengeli şekilde geçmek, fizik olarak yıpranmamak istedik. Bugün daha hırslı görünmemize rağmen telaşlı oynadık. Hatalar yaptık kademelerde. Her 3 maça baktığımıza eksiği de olan, iyi niyetle çalışan bir takımız. Her gün idma yapıyoruz, bu maçları kazanma adına değil de, oyuncuların neler yaptığını görme adına iyi oldu.''

''Yeni gelen oyuncuları riske etmemek için katmadık. Bugün yapılan tüm eleştiriler haksızlık olur. Oyuncuların katılımı, iyi niyeti iyi ama oyun anlayışı bakımından daha üst seviyede olacağımızı düşünüyorum.''

''Takım dizilişini oturmadığımız hatalar olabiliyor. Eksiklerimiz var. Belli ki takım kazanma hırsıyla oynayacak. Tolgay ve Veli'nin olmayışları sıkıntı yarattı. Ofansif olarak Oğuzhan ve Olcay var. Necip ve Serdar daha defansif. Elimizdekilerin ne olacağını görmek istedik.''
Haber1903

Çevrimdışı Logins1903

takıma 2.bir stoper alınmayacak galiba haberler kesildi franco ersan milosevic 3de bizim kalitemzide oyuncular degil

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/firatgunayer/status/625421900894892032

şu olur umarım pedronun halini hiç iyi görmedim ben bu olursa douglas'da opsiyonlu kiralanır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

İlla biri ortasahada box to box oynayacaksa da denenmesi gereken adam Olcay.

Tekniği ön libero için yeterli, kondisyonu zaten iyi Serdar'dan, Necip'ten daha iyi oynar göbekte.

Olcay'in en son zaman ikili mucadeleye girip rakipten top caldigini gordun?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:53:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay'in en son zaman ikili mucadeleye girip rakipten top caldigini gordun?

Serdar'dan daha efektif oynar. Fazla top çalamaz ama dikine geçebilir boşluklardan çabuk döndüğü için.

Serdar dönene kadar Dünya dönüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu olur umarım pedronun halini hiç iyi görmedim ben bu olursa douglas'da opsiyonlu kiralanır
s bence direkt bonservisiyle verelim

Çevrimdışı talha

Zaten artık yerinde ona benzer Rhodo var. Kiralanması bence de uygun. Douglas işi d eolsaydı olurdu sanırım olmadı. Ama olması gerek çünkü yavaşız bildiğin. Hızlı bir adam tandemde gerekli.

Çevrimdışı TØLGA

Serdar'dan daha efektif oynar. Fazla top çalamaz ama dikine geçebilir boşluklardan çabuk döndüğü için.

:D :D

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mustafa Pektemek oynarken Besiktas'in gol atma ihtimali cok az, cunku ne dogru yerlerde ne son vurusu var, ne teknik ne oyun okuma ne de pas. Bugun bir kez daha gorulmustur. Mustafa hic transfer olmasa dahi Omer ve Cenk'ten sonra 3. forvet olabilir ancak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu bizim kaderimiz mi eksik bir bölge için hep bi yerden devşiriyoruz canıma tak etti bu. Olay

Çevrimdışı Kemal

Her gece istisnasiz bu saatlerde gomez transfer ediliyor hatta artık çift forvetlere de geçildi .

Ramazan bitti millet alkolü diyorum ben fazla kaçırıyor havalarda sıcak çarpıyor heralde vuruyor sosyal medyaya kirbaci. 

Çevrimdışı talha