arkadaş eksik olan bölgelere belli ki transfer yapılacak. forvet gelecek, quaresma gelecek, rhodolfo gelecek. orta sahaya min.1 oyuncu gelecek.
ama yazılarına bakıyorum da transferler gecikti demiyorsun. takım eksik diyorsun böyle de kalacakmış gbi 6.7. oluruz diyorsun.
yazdıklarından bir kere mantık yok. ayrıca ilk hazırlık maçından önce yazdıklarını unutmuşssun. yukarıda bir arkadaş onları hatırlatınca lafı çeviriyorsun. 21 yaşındasın ama senin iki katından fazla yaşlı adama ayrıca beşiktaş başkanına alay etmek için fikret bey diyorsun. hiç bana alay etmedim deme bildiğin forum kuralları içerisinde alay ediyorsun.
belli ki amacın ya trollemek ya da alay etmek.

hadi bir kere iki kere yazımı anlamazsınız ancak siz baştan sona doğru anlayamamışsınız...
bugünün fikret orman açıklaması: 5 transferle kapatmak istiyoruz (beck,tosic,rhodolfo,q7,(büyük ihtimal)gomez veya n'doye)
BAK BEN DEGIL FIKRET ORMAN DIYOR...
fıkret beyi alay olarak kulanmadım. siz bir işyerinde resmi olarak çalışanlara bey ya da hanım diyorsunuz daha doğrusu demek zorundasınız bu alay mı oluyor???
trol değilim... 15 senedir bjkliyim doğrusunu söylemek gerekirse...
dh beşiktaş bölümünde "neo nesil" adlı rumuzuma girip orada açtığım konulara bakarsan yüzde yüz bana hak vereceksin.
ayrıca o arkadaş lafımı alıntıladığında hazırlık maçı demiştim evet doğru bu lafımın hala arkasındayım lakin
bugünkü fikret beyin açıklaması orta saha almayacağız olmasaydı evet haklsınız. sesimi keserdim, lakin 5 transfer yapacağız demek orta saha transferi olmayacak demek ki... benim sitemim fikret beye...