2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934953 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Erdal Bey'in değişik bir havası var :D

Ulan iftarlar bitti , rakı keyifler başladı . Arkadaş git getir şu gomezi sonra rakimi içiyosun viskimi ne iciyosan iç

Çevrimdışı ALBATROS

Alıntı
orta saha necipe emanet edilecek ve bu adam başımızı gerrçekten duvarlara vurduracak..

öyle deme ama sezon başıymış form tutacakmış kimyası hazır değilmiş  :bandit:

Çevrimdışı Neo Nesil

arkadaş eksik olan bölgelere belli ki transfer yapılacak. forvet gelecek, quaresma gelecek, rhodolfo gelecek. orta sahaya min.1 oyuncu gelecek.

ama yazılarına bakıyorum da transferler gecikti demiyorsun. takım eksik diyorsun böyle de kalacakmış gbi 6.7. oluruz diyorsun.

yazdıklarından bir kere mantık yok. ayrıca ilk hazırlık maçından önce yazdıklarını unutmuşssun. yukarıda bir arkadaş onları hatırlatınca lafı çeviriyorsun. 21 yaşındasın ama senin iki katından fazla yaşlı adama ayrıca beşiktaş başkanına alay etmek için fikret bey diyorsun. hiç bana alay etmedim deme bildiğin forum kuralları içerisinde alay ediyorsun.

belli ki amacın ya trollemek ya da alay etmek.

:kop: :kop: :kop: hadi bir kere iki kere yazımı anlamazsınız ancak siz baştan sona doğru anlayamamışsınız...

bugünün fikret  orman açıklaması: 5 transferle kapatmak istiyoruz (beck,tosic,rhodolfo,q7,(büyük ihtimal)gomez veya n'doye)

BAK BEN DEGIL FIKRET ORMAN DIYOR...

fıkret beyi alay olarak kulanmadım. siz bir işyerinde resmi olarak çalışanlara bey ya da hanım diyorsunuz daha doğrusu demek zorundasınız bu alay mı oluyor???

trol değilim... 15 senedir bjkliyim doğrusunu söylemek gerekirse...

dh beşiktaş bölümünde "neo nesil" adlı rumuzuma girip orada açtığım konulara bakarsan yüzde yüz bana hak vereceksin.

ayrıca o arkadaş lafımı alıntıladığında hazırlık maçı demiştim evet doğru bu lafımın hala arkasındayım lakin

bugünkü fikret beyin açıklaması orta saha almayacağız olmasaydı evet haklsınız. sesimi keserdim, lakin 5 transfer yapacağız demek orta saha transferi olmayacak demek ki... benim sitemim fikret beye...

Çevrimdışı Neo Nesil

öyle deme ama sezon başıymış form tutacakmış kimyası hazır değilmiş  :bandit:

takımın dedim. necibin değil...

Çevrimdışı Kemal

Deniz alınsın , hatta onlara sezer ve pektemek verelim
lawal içinse ömer ve İsmail verelim

Yemin ederim Messi gelmiş kadar sevinirim

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Üstad belki yanlış ifade ettim biseyleri ama bende sizin gibi iyi bir takımımız olduğunu neredeyse yeni 11 istemenin hata olduğunu düşünüyorum.
Yadaşöyle birşey var, bilic büyük ustaydi, işe yaramaz bir takımı zirveye oynattı, varmı bunun başka açıklaması, değilmi ama

Ben sizi desteklemek için alıntı yaptım ve ona istinaden fikirlerinize ek olsun diye yazdim aynı fikirdeyiz yani :)

Çevrimdışı can1903

Ulan iftarlar bitti , rakı keyifler başladı . Arkadaş git getir şu gomezi sonra rakimi içiyosun viskimi ne iciyosan iç
HAFTA İÇİ  :ishock: :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

Ayrıca 2 orta saha alalım 2 forvet alalım kaleye dünya çapında kaleci alalım vs çok güzel istekler. Bunları biz istiyoruz yönetim istemiyor mu sanıyorsunuz ? İmkan olsa ben inanıyorum bizden daha çok isterler ama birde şöyle bir gerçek var. Herkes bunu da göz önünde bulundursun:

"Beşiktaş kulübü tarafından Uefa ile uzlaşma ile ilgili kap’a yapılan açıklama şu şekilde:

“Uefa kulüp finansal kontrol komitesi tarafından şirketimiz hakkında yürütülen Uefa mali Fair Play kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, şirketimiz ile Uefa mali kontrol komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

* yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır.

* şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) Uefa başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

* şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

* şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.

* şirketimiz, 25 kişilik uefa a listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.

*şirketimiz, bu anlaşma süresince, uefa a listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. halihazırda uefa 2014/15 a listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

* şirketimiz toplam 5.5 milyon avro tutarındaki uefa katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde uefa’ya ödenecektir. kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda uefa tarafından kaldırılacaktır.”

giden futbolcular;

demba ba--->13 m eu
atınç -----> 5 m eu (+1m eu takım bundesligaya çıkarsa)

=18 m eu

quaresma bonservis = 1,2 m eu
rhodolfo bonservis = 3,3 m eu
tosic bonservis = yok
beck bonservis = 1,75 m eu (fesih bedeli)

toplam 4,5 milyon euro

18 - 6,25 = 11,75

ver iz de 11,75 m eu ?
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 23:14:56 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Türkay

İnler gelecek gerisini bilmem  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hollandadan adam alacaksak ziyech nasıl olur arkadaşlar bayağı sağlam biriydi

Çevrimdışı TALAT

:kop: :kop: :kop: hadi bir kere iki kere yazımı anlamazsınız ancak siz baştan sona doğru anlayamamışsınız...

bugünün fikret  orman açıklaması: 5 transferle kapatmak istiyoruz (beck,tosic,rhodolfo,q7,(büyük ihtimal)gomez veya n'doye)

BAK BEN DEGIL FIKRET ORMAN DIYOR...

fıkret beyi alay olarak kulanmadım. siz bir işyerinde resmi olarak çalışanlara bey ya da hanım diyorsunuz daha doğrusu demek zorundasınız bu alay mı oluyor???

trol değilim... 15 senedir bjkliyim doğrusunu söylemek gerekirse...

dh beşiktaş bölümünde "neo nesil" adlı rumuzuma girip orada açtığım konulara bakarsan yüzde yüz bana hak vereceksin.

ayrıca o arkadaş lafımı alıntıladığında hazırlık maçı demiştim evet doğru bu lafımın hala arkasındayım lakin

bugünkü fikret beyin açıklaması orta saha almayacağız olmasaydı evet haklsınız. sesimi keserdim, lakin 5 transfer yapacağız demek orta saha transferi olmayacak demek ki... benim sitemim fikret beye...

transferde başkanın dediklerine inanmamak gerektiğini herhalde biliyorsun. şu ana kadar transferler tamamlanmadan önce ne dediyse tam tersinin olduğunu da sanırım biliyorsun.

belli ki orta sahaya takviye yapılacak. eksikler kapatılmaya çalışılıyor. kaldı ki orta sahaya transfer yapılmazsa bu bizi trabzonun, ibb nin ya da bursanın arkasında ligi bitirtmez. en kötü şartlarda 3. oluruz

bey hanım meselesine gelince şirketler de herkes birbirine bey hanım der fakat burda hem takımı yerip hem de fikret bey dersen alaydan başka anlam çıkmaz.

daha bugün takımı 7. yapan birisi de isterse 100 senelik beşiktaşlı olsun benim için hiç farketmez beşiktaşlılığın ne olduğunu anlamamıştır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Kimse necip ilk 11 demiyor zaten. İllaki alınacak biri Ama ikinci orta saha su durumda çok zor. Geçen sezon saracoglunda vahiy gelmiş ileri yardirip sonra topu kaybedip gol yememize neden olduğu maçı hiç unutamıyorum necipin. Maçı necipin kendini messi zannedip depara kalkip kaybettiği topla kaybettik. Adam tam bir saatli bomba. Ama rotasyon olarak kalacak gibi. Ne zaman staddan düzenli gelir gelmeye başlar o zaman bu coplerden kurtuluruz. Yoksa su mali yapıda çok zor.

Çevrimdışı TALAT

giden futbolcular;

demba ba--->13 m eu

=18 m eu

tosic bonservis = yok

toplam 4,5 milyon euro

18 - 6,25 = 11,75

ver iz de 11,75 m eu ?

bak burda şöyle bir madde var.

şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

bu madde sadece transfer için değil bütün kulüp için geçerli. bu yüzden bu para harcanmıyor olabilir. ya da ilerideki bir kaç transferde kullanılacaktır. sanki tranfer bitmiş gibi hemen hesap uzmanlığı başlamış

giden futbolcular;

demba ba--->13 m eu

=18 m eu

tosic bonservis = yok

toplam 4,5 milyon euro

18 - 6,25 = 11,75

ver iz de 11,75 m eu ?

Farkindaysan ben bakkal hesabı yapmadim sadece durumu daha anlatmak için bunu yazdım. Bu kulüp su an maddi olarak iyi değil. Demba ve atınc satılması su an alınan adamlar bile alinmayacakti. Hani anlatmak istediğim kalan paranın nerede olduğu değil. Mali yapının ne olduğu. Kazanılan paranın hepsi elbette transfere gitmedi doğal olarak gitmeyecekte.

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz'in bonservis bedeli max 500.000 euro

Bu acidan da cok iyi bir hamle olur. Yetenekli, eldekilerden farkli oyun stiline sahip. Ucuz, yani bir orta saha da almaya butce yeter.

Çevrimdışı talha

Bu acidan da cok iyi bir hamle olur. Yetenekli, eldekilerden farkli oyun stiline sahip. Ucuz, yani bir orta saha da almaya butce yeter.

Karşı taraf demişte bizimkiler düşünüyor mu? Gerçi 500-1M arası olursa direk alırlar da. Alınırsa bir İnler Aquilani hamlesi gelir mi?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Karşı taraf demişte bizimkiler düşünüyor mu? Gerçi 500-1M arası olursa direk alırlar da. Alınırsa bir İnler Aquilani hamlesi gelir mi?

beşiktaşla görüşüyoruz demediler mi  :alala:

Çevrimdışı talha

beşiktaşla görüşüyoruz demediler mi  :alala:

Fiyat istenmiştir. Her fiyat istenen alınmıyor sonuçta. Adam da Beşiktaş ile görüşüyoruz demiştir.

Çevrimdışı Deniz

Senol hoca yonetime 3 macta ciddi mesajlar vermistir.mustafa pektemek ve ismaili bir daha oynatacagini dusunmuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Bende bu  Uefa sadece bize mi taktı diyordum. Alta ki haberi bu sayfaya taşıdım bağışlayın. Ancak yaşadığımız sıkıntıları bu adamlarında er yada geç yaşayacaklarını görmemiz açısından önemli gördüm. Darısı istediği gibi at koşturup bunun yanına kar kalacağını sananlarda. Bakın adamların milyon euro açıkları var hala konuşuruz bağlarız derdindeler. Adalet bir gün tecelli edecek. Köşklere çıkıp borç harç sildirmeye benzemez Fair Play kriterleri.

“UEFA Finansal Fair Play riski sürüyor”
Mehmet Özbek, özellikle ekonomik konularda yoğun bir çalışma içinde olduklarına değinirken, UEFA Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı riskin devam ettiğini aktardı.
Transferde dikkatli davranmak durumunda olduklarının altını çizen Özbek, “Transfer yapmayacak değiliz, ama giden oyuncunun yerine bir başkasını alabiliriz. Dengeleme yapmak durumundayız. UEFA Finansal Fair Play kriterleriyle ilgili risk sürüyor. Bize 2 yıl önce bir uyarı verilmişti. Bir yılını geride bıraktık ve verilen süre bu sezonun ardından tamamlanıyor. Ağustos ayının 15’inde tekrar görüşme talebinde bulunacağız ve 1 yıl daha uzatma isteyeceğiz. Raporlarımızı sunacağız. Aksi takdirde önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılamayabiliriz. Mali raporlarımızda 10-15 milyon avro gibi bir fark var. Bütçemizi dengelememiz lazım” değerlendirmesinde bulundu.

Çevrimdışı alimm

İNLER e mesela...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

http://forzaitalianfootball.com/2015/07/lazio-interested-in-besiktas-midfielder/

zaten ortasaha rotasyonunda adam yok bide sizle uğraşmayalım o yüzden ne diyoruzzzz

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Bende bu  Uefa sadece bize mi taktı diyordum. Alta ki haberi bu sayfaya taşıdım bağışlayın. Ancak yaşadığımız sıkıntıları bu adamlarında er yada geç yaşayacaklarını görmemiz açısından önemli gördüm. Darısı istediği gibi at koşturup bunun yanına kar kalacağını sananlarda. Bakın adamların milyon euro açıkları var hala konuşuruz bağlarız derdindeler. Adalet bir gün tecelli edecek. Köşklere çıkıp borç harç sildirmeye benzemez Fair Play kriterleri.

“UEFA Finansal Fair Play riski sürüyor”
Mehmet Özbek, özellikle ekonomik konularda yoğun bir çalışma içinde olduklarına değinirken, UEFA Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı riskin devam ettiğini aktardı.
Transferde dikkatli davranmak durumunda olduklarının altını çizen Özbek, “Transfer yapmayacak değiliz, ama giden oyuncunun yerine bir başkasını alabiliriz. Dengeleme yapmak durumundayız. UEFA Finansal Fair Play kriterleriyle ilgili risk sürüyor. Bize 2 yıl önce bir uyarı verilmişti. Bir yılını geride bıraktık ve verilen süre bu sezonun ardından tamamlanıyor. Ağustos ayının 15’inde tekrar görüşme talebinde bulunacağız ve 1 yıl daha uzatma isteyeceğiz. Raporlarımızı sunacağız. Aksi takdirde önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılamayabiliriz. Mali raporlarımızda 10-15 milyon avro gibi bir fark var. Bütçemizi dengelememiz lazım” değerlendirmesinde bulundu.

Kaç kere söyledim bunu. Bize verilen denetimler bile ta ne zamandan kalma açıklardan dolayı.

GS çok kötü günler bekliyor olabilir kurtarma şanslarıda var tabi. Mesela bu sene şampiyon olamasalardı heralde kolay kolay toparlanamazlardı. Ben olsam Bilic'in heykelini dikerdim klüp binasına son 5 maçlık performans için.

Çevrimdışı eski inönü

tecrübeli, takıma direkt katkı verecek hamlelerin yanı sıra boyle genç potansiyelleri de ihmal etmemeliyiz ki sistem sürdürülebilir olsun.

Çevrimdışı hic2222

Boşverin bence, biz rakiplerin kötü olacağı ümidiyle beklemiyoruz zaten, zaten olmasinlarda, biz iyi olalım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.