2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933943 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Haklisin senol hocanin taktigine de cok uyacagini sanmiyorum. Ama bu sartlari ve yonetimi dusundugum zaman mantikli geliyor. Necipten daha iyi idare eder bizi ikinci yariya kadar.

Tolgay'ı bu sene unutalım. Onun boşlugunu dolduracak kalitede biri lazım. Orası idareten geçiştirilebilecek bir mevki degil. İnler gibi Aquilani gibi tartışmasız bir isim lazım. 

Çevrimdışı Alper1903

Fikret baskan guzel laf carpitmis aziz'e  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı talha

n'doye olmaz. 32 yaşında adama niye gidip bonservis ödüyoruz.

Beyler bir canlanın ytere valla takımı niye emekli grubu haline geitrdik biz?

Genç topçu mu kalmadı şimdiye kadar ortalama bir performans gösteren bir adama bonservis ödeyip getiriyoruz. Adam 32 yaşında 32.

Gomez'e lafım yok 29 yaşında. Bayern ve Stutgart performansları harika olan biri.

Ama N'doye neye göre olur diyorsunuz şaşıyorum. Adamın öyle mükemmel denecek tek perormansı bile yok.

Demba Ba'ya kıyaslayanlar var bir de. Demba'nın Hoffenheim ve Newcastle performansları yeter tek başına. Fransa macerasını katmıyorum bile.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Q7'den sonra Lawal da gelirse 2 tane top ezen orta sahamız olur. Hücumda akıcılık kalmaz. Amatör eğlendirirler anca.

katılmıyorum :) şenol hocanın istediği top'un hep bizde kalması bunuda ancak kaliteli orta saha oyuncularınla yaparsın.Quaresma tamam töre tamam sosa tamam atiba tamam bunlar hep tutan oyuncular oğuzhanda tutmaya çalışıyor ancak fizik yok o yüzden lawal topu ezmez aksine fiziği ile beraber takımı ileri taşır fernandese benzetiyorum oyun tarzını lawal'ın :)

Çevrimdışı Çağatay

Aynen. 3. Oluruz diyen arkadaslar kimin 1. Kimin sonuncu olacağını da bilirler. Ptt den kimin cikacagini da bilirler. Mac olmasin transfer yarisi olsun transfer sezonu bitince sampiyon düşen belli olsun tekrar transfer sezonu....:) artik komik olmaya basladilar.

Peki o zaman bende 3. Oluruz diyen birisiyim ve bu yazilanlari üstüme aliniyorum.
madem komik olmaya basladik biraz daha gulelim eglenelim :)
bana nasil 3. Olmayacagimizi anlatin
mevcut transferlerin kalitesini ve takımın durumunu gösterin çünkü biz sizin gibi göremiyoruz sanırım
Bundan sonra yapilmasi muhtemel forvet ve orta saha transferlerinin tahminen isimleri de inceleyerek bize yeterli olabilecegini soyleyin. Eksik bolgelerimizi sorun etmememizi de ekleyin
ben fitim :)

Ya arkadaşlar bu takimda veli ve tolgay sakatlanmadan bile önce orta saha icin mutlaka bir adam sart diyorduk
2 kişi gitti yerine sadece bir adam bakiliyor
demba takimdan ayrilali bir Asır olacak nerdeyse, onun yerine düşünüeln isim sakatliktan cikamiyor.
biz mi birşey i goremiyoruz
yada sizin bildiginiz bir sey var bize anlatmiyorsunuz.

Açıkça söylemek gerekirse biz, simdiye kadar yapilan hamlelere de bakarak bu sezonu "idare ederek" gecirecegiz.
Çünkü gercekten sampiyonluga inanmis adamlar tarafindan yonetilseydik transferler de simdiye biterdi lige de bomba gibi girerdik.
bir oyun bile oynarken sonuna kadar mucadele edip o bolumu bitiremezseniz tekrar oynarken daha hırslı olursunuz.
ben, bizim yonetimde gecen sezon sonunu getiremedigimiz mucadelenin ardindan bu sezon daha bir hirs beklerdim ama zerresini görmüyorum.
bu sebeple de benim bu sene takimdan pek bir beklentim yok.
ve evet malesef 3. Olmak bizim icin en yuksek ihtimal gibi görünüyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa1903

Genç topçu mu kalmadı şimdiye kadar ortalama bir performans gösteren bir adama bonservis ödeyip getiriyoruz. Adam 32 yaşında 32.

Gomez'e lafım yok 29 yaşında. Bayern ve Stutgart performansları harika olan biri.

Ama N'doye neye göre olur diyorsunuz şaşıyorum. Adamın öyle mükemmel denecek tek perormansı bile yok.

Demba Ba'ya kıyaslayanlar var bir de. Demba'nın Hoffenheim ve Newcastle performansları yeter tek başına. Fransa macerasını katmıyorum bile.

32 değil minimum 35 yaşında. niye ödediğimiz belli aslında! önder özen'in bu yüzden uçaktan atlayası gelmişti.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fernandao 28, Sow 30, RVP 32

Olursa Ndoye 30, Gomez 30, Cenk 24

Çevrimdışı Alper1903

Elimizdeki forvetlerden daha kaliteli oldugu icin sicak bakiyoruz. Yoksa o kadar da abartilacak futbolcu degil. Ayrica Gomez- N'doye birbirini tamamlar  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

85 DOGUMLU

Çevrimdışı eski inönü

katılmıyorum :) şenol hocanın istediği top'un hep bizde kalması bunuda ancak kaliteli orta saha oyuncularınla yaparsın.Quaresma tamam töre tamam sosa tamam atiba tamam bunlar hep tutan oyuncular oğuzhanda tutmaya çalışıyor ancak fizik yok o yüzden lawal topu ezmez aksine fiziği ile beraber takımı ileri taşır fernandese benzetiyorum oyun tarzını lawal'ın :)
Fernandes de çok top ezerdi zaten. Bu tip futbolcuların Avrupada piyasası yok artık. Anca Turkiye'de, Rusya'da falan oynarlar.

Çevrimdışı yusuf koca

Peki o zaman bende 3. Oluruz diyen birisiyim ve bu yazilanlari üstüme aliniyorum.
madem komik olmaya basladik biraz daha gulelim eglenelim :)
bana nasil 3. Olmayacagimizi anlatin
mevcut transferlerin kalitesini ve takımın durumunu gösterin çünkü biz sizin gibi göremiyoruz sanırım
Bundan sonra yapilmasi muhtemel forvet ve orta saha transferlerinin tahminen isimleri de inceleyerek bize yeterli olabilecegini soyleyin. Eksik bolgelerimizi sorun etmememizi de ekleyin
ben fitim :)

Ya arkadaşlar bu takimda veli ve tolgay sakatlanmadan bile önce orta saha icin mutlaka bir adam sart diyorduk
2 kişi gitti yerine sadece bir adam bakiliyor
demba takimdan ayrilali bir Asır olacak nerdeyse, onun yerine düşünüeln isim sakatliktan cikamiyor.
biz mi birşey i goremiyoruz
yada sizin bildiginiz bir sey var bize anlatmiyorsunuz.

Açıkça söylemek gerekirse biz, simdiye kadar yapilan hamlelere de bakarak bu sezonu "idare ederek" gecirecegiz.
Çünkü gercekten sampiyonluga inanmis adamlar tarafindan yonetilseydik transferler de simdiye biterdi lige de bomba gibi girerdik.
bir oyun bile oynarken sonuna kadar mucadele edip o bolumu bitiremezseniz tekrar oynarken daha hırslı olursunuz.
ben, bizim yonetimde gecen sezon sonunu getiremedigimiz mucadelenin ardindan bu sezon daha bir hirs beklerdim ama zerresini görmüyorum.
bu sebeple de benim bu sene takimdan pek bir beklentim yok.
ve evet malesef 3. Olmak bizim icin en yuksek ihtimal gibi görünüyor.
bu takım hiç transfer yapmadanda 3ncü olur

Çevrimdışı talha

85 DOGUMLU

Valla Senegal tarafında o adamın 85 doğumlu olduğuna pek inanmıyorum. En az 83 vardır.  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Müsabaka

maç    gol    asist

Toplam: 10/11:   43   28   13   6   -   -   3.810'
Alka Superligaen   Alka Superligaen   31   25   12   3   -   -   2.756'
UEFA Şampiyonlar Ligi   Şampiyonlar Ligi   8   2   -   2   -   -   694'
UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri   Şampiyonlar Ligi elemeleri   4   1   1   1   -   -   360'
 UEFA Şampiyonlar LigiUEFA ŞAMPIYONLAR LIGI

Çevrimdışı TALAT

bence şenol hoca topun daha çok bizde olmasından ziyade (top bizde kalsın diyince bizim takımların anladığı orta sahaların birbiri ile paslaştı sonra defansa döndüğü defansın orta sahaya döndüğü orta sahanın tekrar birbiri ile paslaşması anlaşılıyor) topu eveleyip gevelemeden ortadan sosa, kenarlardan quaresma ve töre ile ileri taşımak.

bir nevi samet aybaba vers.3 gibi oynatmayı planladığını sanıyorum. geçen sene top bizde kaldı ama hücumda çok zorlandık. topu ceza sahasına sokamadık.

bu sezon şenol hocanın bunlarla uğraşacağını sanıyorum. hızlı çıkış tak tak 2-3 gol sonra üstüne yatıp kontralarla gol bulmak.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

bu takım hiç transfer yapmadanda 3ncü olur

Bu dedigini yonetim duyarsa hiç transfer yapmaz :D
bu takim transfer yapmaz ise sezon icerisinde küfür etmekten pek cok kişi bu forumdan atılır. Ben o kadarini soyleyeyim
sen forum disinda sokakta,  stadda yasanacaklari düşün.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 17:22:05 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Müsabaka

maç    gol    asist

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri   Şampiyonlar Ligi elemeleri   4   1   1   1   -   -   360'

DEMBA ba performansı  var burda işte.

mario gomez - ndoye - cenk tosun olursa  yıllar sonra adam gibi  forvet hattı olur.

gomezin oynamama durumunda ah vah etmeyiz işte.

Çevrimdışı aa1903

Müsabaka

maç    gol    asist

kopenhag'ın o sezon attığı gol sayısı 77. beşiktaş'ın geçen sezon attığı gol sayısı 55. kıyaslama yap diye söylüyorum. ayrıca 5 sene öncenin istatistiklerine gideceksek, del piero'yu alalım. adamın nüfus kaydı yapılalı 31 sene geçmiş.

Çevrimdışı Kutay

aslında 2 orta saha ve 2 forvet şart hatta bir de kaleci şart ama hiçbirimiz bu kadar transferin bu saatten sonra yapılacağına ihtimal vermiyoruz tabi ki
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Ya adamın Danimarka performansını Demba performansı ile bir tuttunuz ya ne diyim size.

Demba'ba.

3 sezon üst üste 20 gol atan adam. Attığı ligler Premier Lig ve Bundesliga. Attığı takımlarsa öyle ahım şahım takımlar değil. West Ham Newcastle ve Hoffenheim.

Bu adamın yaptıklarıyla Danimarka Lig'ini bir mi tutuyorsunuz? Rusya Ligi'nde ne yapmış onu da getirin. Bana 5 yıl önceki performanslarını göstermeyin.

Çevrimdışı Ersoy

Danimarka ligine Pektemek'i koyalım birde.Min.12-13 gol atar.
Gomez'i de koyalım hatta 20+ atar orada.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kopenhag'ın o sezon attığı gol sayısı 77. beşiktaş'ın geçen sezon attığı gol sayısı 55. kıyaslama yap diye söylüyorum. ayrıca 5 sene öncenin istatistiklerine gideceksek, del piero'yu alalım. adamın nüfus kaydı yapılalı 31 sene geçmiş.

ozaman kariyerinde hiç ulaşmamıs demiyeceksiniz.

her neyse gelirse faydalı olacaktır.

Demba nın da okadar gol attıgı sezon  yoktu.

Çevrimdışı yusuf koca

Bu dedigini yonetim duyarsa hiç transfer yapmaz :D
bu takim transfer yapmaz ise sezon icerisinde küfür etmekten pek cok kişi bu forumdan atılır. Ben o kadarini soyleyeyim
sen forum disinda sokakta,  stadda yasanacaklari düşün.
hep küfürle gidersekde bir arpa boyu yol alamayız

Çevrimdışı Fatih Berker

Ndoye ve Gomez'in birlikte gelme olasılığı var mıdır? Keşke olsa Pektemek yerine Ndoye.  :claps:

Çevrimdışı aa1903

ozaman kariyerinde hiç ulaşmamıs demiyeceksiniz.

her neyse gelirse faydalı olacaktır.

Demba nın da okadar gol attıgı sezon  yoktu.

15'i 2 kere geçmiş dedim ben. nerede demişim kariyerinde hiç ulaşmamış diye?

Çevrimdışı Türkay

Tek NDdoye gelirse kendimi köprüden atarım hazır İstanbuldayken  :bawling:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler