2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

ndoye gelir de Gomez gelmezse en fazla 3.lük.Normalde hiç böyle tip bir şey yazmam ama tek ndoye gelirse durum bu olur.

asıl adam gibi orta saha almazsak 3. yüz...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nefret ediyorum bu 3. Oluruz 5. Oluruz mesajlarindan...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ndoye gomez gelmesi demek pektemek + ömerin lawal la takası demek

RAZIYIM.

Çevrimdışı aa1903

Sadece  algıda.

adamın 15'i geçtiği 2 sezon var, o da danimarka'da. 31 yaşına gelmiş. mario gomez nereee, n'doye nere :) algı falan değil, adam 23, 24 yaşında olur mantıklı dersin. ama mario gomez ile aynı katkıyı verir demek mantıklı gelmiyor bana. türkiye ligi kısır bir lig, üstüne beşiktaş golcü yaratmada başarısız bir takım. n'doye'nin burada atacağı maksimum 12-13 gol. dersen ki mario gomez de sakatlanır, maksimum 12-13 atar bir şey demem ama n'doye'nin 20 gol atma potansiyeli var diye düşünüyorsan yanılıyorsun. şöyle söyleyeyim, demba ba'nın yaptığını n'doye yapamaz.

Çevrimdışı eski inönü

iyi bir merkez orta saha ve Rodolfo'ya iyi bir partner alınacaksa N'Doye gelsin Gomez'in yerine. Bütün parayı Gomez'e dökmenin bi mantıgı yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eskişehir'in Eslem'i kiralık istediği haberleri vardı. Ömer'in yanına acaba Eslem mi düşünülüyor Lawal ile takasta kullanılmak için
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

WalterZenga ‏@zenga_walter  25 Tem
Forvet hattındaki transfer, Gomez ile son bulmayabilir

Çift forvet olayını ilk bu şahıs yazmıştı. İhtimal vermedim ama en azından herkesten önce söyledi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

bu arada n'doye'nin 31 yaşında olduğu da şüpheli. senegal vatandaşı...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu arada n'doye'nin 31 yaşında olduğu da şüpheli. senegal vatandaşı...

Her türlü 15+ yapar kardeşim N'Doye

Çevrimdışı aa1903

Her türlü 15+ yapar kardeşim N'Doye

neye dayanarak söylüyorsun? adamın bugüne kadar attığı gol ortada çünkü. gelmiş 31 yaşına ki, sen ona 35 de.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ön libero'ya lawal gelsin dertler bitsin 25 yaşında daha böyle fizikli ön libero lazım bize madem veli sakat tolgay sakat oğuzhan'dan ön libero olmaz alın bu adamı   :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Neo Nesil

neye dayanarak söylüyorsun? adamın bugüne kadar attığı gol ortada çünkü. gelmiş 31 yaşına ki, sen ona 35 de.

demba ba da ingiltere de pek esmiyordu fakat bize gelince canlandı

aynı şey n'doye için neden olmasın? zaten 2,5 sene önce bizim istediğimiz adamdı...

Çevrimdışı eski inönü

Q7'den sonra Lawal da gelirse 2 tane top ezen orta sahamız olur. Hücumda akıcılık kalmaz. Amatör eğlendirirler anca.

Çevrimdışı yigitcan1903

Demekki biz de parayı bol bulduk mu forvete sürüyoruz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu lige uygunlugundan soylüyorum..

mücadeleci , son vurusları iyi , hava toplarına  hakim ve  güçlü bi adam..

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Q7'den sonra Lawal da gelirse 2 tane top ezen orta sahamız olur. Hücumda akıcılık kalmaz. Amatör eğlendirirler anca.
Haklisin senol hocanin taktigine de cok uyacagini sanmiyorum. Ama bu sartlari ve yonetimi dusundugum zaman mantikli geliyor. Necipten daha iyi idare eder bizi ikinci yariya kadar.

Çevrimdışı aspireless

Nefret ediyorum bu 3. Oluruz 5. Oluruz mesajlarindan...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. 3. Oluruz diyen arkadaslar kimin 1. Kimin sonuncu olacağını da bilirler. Ptt den kimin cikacagini da bilirler. Mac olmasin transfer yarisi olsun transfer sezonu bitince sampiyon düşen belli olsun tekrar transfer sezonu....:) artik komik olmaya basladilar.

Çevrimdışı Necmi

Sitenin ilk zamanlarindaki Fikret Orman i destekleyen ve eleştiren mesaj oranlarını, şimdiki oranlarla kiyasladiğimda bayaği fark göruyorum. Bu kadar çok mesajı silmeniz sadece q7 transferinden mi kaynaklanıyor yoksa siz de bazi siteler gibi Serdal Adalı nin vizyonundan mı etkilendiniz
öylemi görünüyor birde sildiğimiz mesajları sana okutma imkanımız olsa keşke ve o mesajların içinde bir tane gereksiz silinmiş mesaj bulursan geri alırsın
ama sanmıyorumki geri alacağın bir mesaj olsun biz içinde küfür hakaret rencide edici bir yazı olan mesajı siliyoruz onun dışında içerikle ilgilenmiyoruz
yani Aziz yıldırımada küfür olsa mesaj siliniyor şimdi aziz yıldırımcımı olmuş oluyoruz. Sadece konu Beşiktaşlı kişiliklerle ilgiliyse çok daha katı davranıyoruz.
Bu arada Serdal Adalının bu kulüpten uzak durması gerektiğini düşünenlerdenim ama böyle bir düşüncedeyim diyede kimseye sansür uygulamam. Gerektiğinde
hata yaptığını düşündüğümüz konularda yönetimide eleştireceğiz elbette ama bu doğru yaptıklarınıda taktir etmeyeceğiz anlamı taşımıyor. Burda bakış
açımız Beşiktaşın menfaatleridir. kişilerin değilde Beşiktaşın aleyhine bir durum gerçekleştiğinde o zaman sansür mekanizması işler Burda Beşiktaşlıların
demokratik özgürlüğü var ama demokrasi yok Beşiktaş diktası hakim :D  @adil arif özgürlük derkende başkalarının kişilik haklarına saldırmadığın sürece özgürsün
birilerinin eleştirisine saldırgan bir üslupla cevap verirsen başkalarının özgürlük alanına girmiş olursun mesajın silinir gerek görülürsede yaptırıma gidilir.

Çevrimdışı genki1914

Ndoye Gomez lazim harbiden demba yokken neler cekiyoduk hatirlamak lazim + 1 kaliteli orta saha bana kalsa 2

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı aa1903

demba ba da ingiltere de pek esmiyordu fakat bize gelince canlandı

aynı şey n'doye için neden olmasın? zaten 2,5 sene önce bizim istediğimiz adamdı...

demba ba newcastle'dayken gayet iyiydi ki chelsea aldı. chelsea'de de dakika başına attığı gol sayısı çok iyiydi.

transfer risklidir. mesela mario gomez 30-40 gol atma potansiyeli taşıdığı halde demba ba kadar olup olmayacağı şüpheli.

demba ba'nın bu kadar gol atma potansiyeli olduğu halde çoğu kişi bu kadar atabileceğini tahmin etmezdi ama şansımız tuttu ve attı.

n'doye demba ba'dan kötü futbolcu. onda şansımız tutsa bile demba ba performansı gösteremez, bir de tutmadığını düşün...

Çevrimdışı f_madida

Demekki biz de parayı bol bulduk mu forvete sürüyoruz

Turkiye liginde rakiplerin geriye cekilip gol yemeden maci bitirmek icin bekledigini dusunursek mantikli aslinda iki etkili forvet iyi is yapar. Avrupa'da o formul tutmayabilir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aa1903

Bu lige uygunlugundan soylüyorum..

mücadeleci , son vurusları iyi , hava toplarına  hakim ve  güçlü bi adam..

son vuruşları demba ba kadar iyi değil. mario gomez ile kıyaslamıyorum bak :D 2. forvet olarak alıyorsak sevinirim o ayrı konu.

Çevrimdışı TALAT

merak ediyorum da şu an konuşulan gomez ve ndyore transferleri orta saha için düşünülüyor olabilir mi? eğer çift forvet olarak oynamak istiyorsak orta saha quaresma-sosa-atiba-töre olur. orta saha göbeğinde de sosa-atiba, sosa-necip, oğuzhan atiba gibi varyantlarla olabilir.

bu da en azından velinin döneceği güne kadar takımı kaldırır. ben böyle düşünüldüğü sanıyorum. sonuçta orta ikili de bir sosa-oğuzhan defansif yönünde de atiba-necip olacak. en azından bize zaman kazandırır.

o zaman gomez+ndoye transferi mantıklı gibi görünüyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şunu söyleyeyim.

Fenerbahçenin Forvet Hattı Sow-Fernandao-RVP iken senin forvet hattın Gomez-Cenk-Pektemek olmamalı. Ndoye-Cenk-Pektemek olmamalı.

Gomez-Ndoye-Cenk olmalı.

Hatta bu haliyle bile fenerin forvet hattı daha iyi, bir de bu şekilde olmazsa düşünün.

Çevrimdışı Tolga

merak ediyorum da şu an konuşulan gomez ve ndyore transferleri orta saha için düşünülüyor olabilir mi? eğer çift forvet olarak oynamak istiyorsak orta saha quaresma-sosa-atiba-töre olur. orta saha göbeğinde de sosa-atiba, sosa-necip, oğuzhan atiba gibi varyantlarla olabilir.

bu da en azından velinin döneceği güne kadar takımı kaldırır. ben böyle düşünüldüğü sanıyorum. sonuçta orta ikili de bir sosa-oğuzhan defansif yönünde de atiba-necip olacak. en azından bize zaman kazandırır.

o zaman gomez+ndoye transferi mantıklı gibi görünüyor
İki forvet transferi yapılırsa bende dediğin gibi olacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...