Aynen. 3. Oluruz diyen arkadaslar kimin 1. Kimin sonuncu olacağını da bilirler. Ptt den kimin cikacagini da bilirler. Mac olmasin transfer yarisi olsun transfer sezonu bitince sampiyon düşen belli olsun tekrar transfer sezonu....
artik komik olmaya basladilar.
Peki o zaman bende 3. Oluruz diyen birisiyim ve bu yazilanlari üstüme aliniyorum.
madem komik olmaya basladik biraz daha gulelim eglenelim

bana nasil 3. Olmayacagimizi anlatin
mevcut transferlerin kalitesini ve takımın durumunu gösterin çünkü biz sizin gibi göremiyoruz sanırım
Bundan sonra yapilmasi muhtemel forvet ve orta saha transferlerinin tahminen isimleri de inceleyerek bize yeterli olabilecegini soyleyin. Eksik bolgelerimizi sorun etmememizi de ekleyin
ben fitim
Ya arkadaşlar bu takimda veli ve tolgay sakatlanmadan bile önce orta saha icin mutlaka bir adam sart diyorduk
2 kişi gitti yerine sadece bir adam bakiliyor
demba takimdan ayrilali bir Asır olacak nerdeyse, onun yerine düşünüeln isim sakatliktan cikamiyor.
biz mi birşey i goremiyoruz
yada sizin bildiginiz bir sey var bize anlatmiyorsunuz.
Açıkça söylemek gerekirse biz, simdiye kadar yapilan hamlelere de bakarak bu sezonu "idare ederek" gecirecegiz.
Çünkü gercekten sampiyonluga inanmis adamlar tarafindan yonetilseydik transferler de simdiye biterdi lige de bomba gibi girerdik.
bir oyun bile oynarken sonuna kadar mucadele edip o bolumu bitiremezseniz tekrar oynarken daha hırslı olursunuz.
ben, bizim yonetimde gecen sezon sonunu getiremedigimiz mucadelenin ardindan bu sezon daha bir hirs beklerdim ama zerresini görmüyorum.
bu sebeple de benim bu sene takimdan pek bir beklentim yok.
ve evet malesef 3. Olmak bizim icin en yuksek ihtimal gibi görünüyor.