2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Orta SAHA:

Öncelikli tercihleri olmazsa cepte...
Lawal parayla mı olacak olursa,takasla mı?

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimiçi Mehmet57

Ya ne de sutter i allah aşkına nereden çıkartıyorsunuz. Bizim maçlarda beğendiniz o kadar, buna da adım gibi eminim.

De sutter 34 lig maçının 7-8 inde muazzam oynar, geri kalan zamanda almeida yı mumla ararsınız, genelde de ersen martini yad edersiniz.

Ne alaka? De Sutter senelerdir ortada olan bir isim. Belcika ligini takip eden herkesin bilecegi biri, ki gecen seneki performansi ile milli takima yeniden alinmasi gerektigi tartisma konusu oldu.

Kimse zaten (ki benden baska diyeni gormedim) ilk santrofor olarak alinsin demiyor. Santroforun alinmyacagi olasi bir senaryoda, hic oyuncu alinmamasinin yerine De Sutter gibi maliyeti dusuk bir oyuncu gelmesini tercih edecegimi soyledim. Iyi okumak gerek bence.

Bundan ziyade herkesin fikri olabilir. Ikinci santrofor olarak da o tipte bir santroforun gelmesinde yarar olur. Elimizdeki Pektemek ve Cenk'ten cok daha degisik profile sahip ve benim sahsi fikrimce bu iki oyuncudan da ustun.

Çevrimdışı Necmi

2 adam konusunda hem fikiriz abide alınmayacağını herkes biliyor 1 tane alırlar
nerden biliyor :alala:
ben bilmiyorum :nerd:
benim bildiğim iki oyuncunun peşinde oldukları inler ve cambiasso
belkide cambiasso yerine lawal  olur ama zor eskişehir kulüp tapusunu ister

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Eskişehir'e para kazandırmamak lazım adamlar geçen sene beleşe Ömer'i oynattılar takımın kümede kalmasında ciddi katkı verdi.Yatsın kalksın bize dua etsinler iyi besledik bunları.

Çevrimdışı atalay

Lawal parayla mı olacak olursa,takasla mı?

Takas + Para.

Atalay nerelerden bilgi alıp buraya yazıyorsun ?

Açık adres vereyim mi?

Aylardır nereden yazıyorsam...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne alaka? De Sutter senelerdir ortada olan bir isim. Belcika ligini takip eden herkesin bilecegi biri, ki gecen seneki performansi ile milli takima yeniden alinmasi gerektigi tartisma konusu oldu.

Kimse zaten (ki benden baska diyeni gormedim) ilk santrofor olarak alinsin demiyor. Santroforun alinmyacagi olasi bir senaryoda, hic oyuncu alinmamasinin yerine De Sutter gibi maliyeti dusuk bir oyuncu gelmesini tercih edecegimi soyledim. Iyi okumak gerek bence.

Bundan ziyade herkesin fikri olabilir. Ikinci santrofor olarak da o tipte bir santroforun gelmesinde yarar olur. Elimizdeki Pektemek ve Cenk'ten cok daha degisik profile sahip ve benim sahsi fikrimce bu iki oyuncudan da ustun.

Mehmet biz 1 forvete şükredelim diyoruz sen 2.isim olarak de sutter diyorsun. E iyimiş ne diyeyim.

Çevrimdışı KAP

ikisi birden olursa yıllar sonra işini bilen panik yapmayan ortasahaya sahip oluruz ikinci yarıda tolgayla veli de katılırsa tadından yenmez. :super:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi murat

Mehmet biz 1 forvete şükredelim diyoruz sen 2.isim olarak de sutter diyorsun. E iyimiş ne diyeyim.
bendede var ikinci santrafor :D
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 21:56:27 MURAT ]

Çevrimdışı TØLGA

alınsın 2 tane o zaman konuşuruz abi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:ok: :ok: :ok:

Çevrimiçi Mehmet57

Yok simdi, ikinci bir santroforun gelecegine ihtimal vermiyom. Birkac sayfa geride Atalay'a yazarken bana gore Besiktas'in nasil bir kadroya sahip olmasi gerektigini soyledigimde cikti o konu ortaya.

Bence Mustafa ve Cenk (kendini Antep'in ilk 2 sezonunden sonra gelistiremedi), hele ki Mustafa bizim yedegimiz olamaz ve oyuna giren oyuncu olarak yararli olamaz. Pektemek mac cevirebilecek isim degil. Bunun icin ya dar alanda etkii, hizli, kendi becerisiyle pozisyon yaratan yada De Sutter stilinde uzun toplari indirebilecek, ceza sahasi icinde kaos yaratacak oyuncu lazim.

De Sutter konusu zaten bu sekilde acildi, Fernandao'yu basindan beri istememin sebebi de bu, Fener'de etkili olacagini dusunmemin sebebi de bu. O tur oyuncu kadroda bulunmali, ister De Sutter, Fernandao, Sightorrson, Kozak hatta Amauri.

Olurmu? Olmaz. Sadece ideal bir senaryoda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar karşılıklı sataşma yapmayalım..

Çevrimiçi murat

Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon 28 maça çıkan Kweuke, 8'i deplasmanda olmak üzere 12 kez fileleri havalandırdı. Takımının attığı 40 golün 12'sini kaydeden başarılı forvet oyuncusu,

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sakin beyler.. arkadasim yorumlarini okumak istemedigin uyeleri engelleyebiliyorsun. Boylece gerilmiyorsun. Hos tapatalk kullaninca ise yaramiyor ama enazindan  pc de is goruyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

karşılıklı diyaloğa girmeyin mesajlarınızı siliyorum devamını getirmeyin

Çevrimdışı Ersoy

İlk önce lawal KAP'a bildirilecek sonra da taraftarın acısını almak için Gomez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atlantisyolcusu

De sutter su an ntv sporda canlı lig maçında oynuyor. Adam atletik, güçlü ve çabuk santrafor olunur ders veriyor su an. Keşke mustafa yerine alternatifimiz de sutter olsa adam makina gibi

Çevrimdışı Giray Burak

Böyle "mal" bir habercilik olamaz ya. :)

mal ,demek iltifat sayılır bunlara.
illa olumsuzluk arıyorlar  BEŞİKTAŞ ta. olumsuz haber bulamayıncada uyduruyorlar.,
10 numara transfer ,o kaliteyi bu fiyata almak iyi iştir
Yönetim iyi iş çıkardı bu transferde.

Çevrimdışı yavvuzz

Simdi tv de gordum ligler 14 unde basliyor . Biz harbiden takima transferleri yetistiremiycez .

Çevrimdışı can1903

Haber1903.. Gomez bitti diyor..

Bu arada Ozan Tufana kazma diyenin elinde Pogba mı var?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Geçtiğimiz günlerde İtalya'ya uçan Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğulları ve Ali Naibi, Mario Gomez transferinde büyük yol kat etti.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Yapılan görüşmelerin ardından Fiorentina ve Mario Gomez ile her konuda anlaşan Siyah Beyazlı Yöneticiler tecrübeli golcünün kulübü ile anlaşmasını bekliyordu.

Gomez ve Fiorentina kulübü arasında yapılan görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği öğrenilirken, Gomez'in Pazartesi ya da Salı günü Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar ikili tartışmaya girmeden devam edelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı beshicktush

gomez+diarra'yı da alırsak kombineler tavan yapar

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 22:28:17 atalay ]