2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928062 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, 3.3 milyon € bonservis; 3 yıllık sözleşme.

edit: 2,31 GBP; 1.3 milyon euro peşin.

:eyes

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo hayırlı olsun.

Veli'nin sakatlığı bu denli uzun sürecekse mutlaka iki ön libero şart.

G.İnler yapılması en olası transfer olarak gözüküyor.

Yanına biri daha alınırsa bu yıl idare etsin diye Cambiasso alınabilir.Bir ihtimalde Lawal olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Sadece Inler gelirse zaten 4-1-4-1'e doneriz bence. Bursa'da Ozan Tufan gibi bir gencle tek on libero oynayip, onunde iki tane ofansif orta saha ile oynayan hoca Besiktas'da, buyuk takim futbolu oynamasi gerek bir takimda Atiba-Inler yapmaz.

Inler
Tore-Oguzhan-Sosa-Quaresma

olur, ya da cift santrofor'a geceriz.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Başkanın da çok sevdiğini düşünürsek İnler çok zorlanacak.
Peki inler gelmiş olsa inler-atiba ' yı mı yoksa inler-oğuzhan ' ı mı tercih edersiniz?
Aslında gelecek cevabı biliyorum ama oğuzhan oynamalı bu takımda ya

Oguzhan kesinlikle Tolgaydan bile daha yetenekli bir oyuncu ama tek eksigi bence fizikten cok hız sorunu.

Mesela Tolgayda öyle aman aman fizikli güclü bir oyuncu degildi ki ben kac kez gördüm omuz omuzada cogu mücadeleyi kaybediyordu ama o yeteneklerini hiz bi sekilde kullandıgı icin cok fazla is yaptı.

Oguzhana atıyosun topu adam bi anda minik minik adımlarla top sürmeye baslıyor.Şu oyununu biraz hızlandırsa harika olur.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TØLGA

İkinci orta sahayı almayacaklarsa
İlkini de almasınlar boşuna
ben direk forvet almasınlar diyorum abi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ozan E.

Konu dışı: Luiz Rhodolfo transferimiz sonrası yıllık ücretlerdeki son durum : http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/

Çevrimdışı F1903

Rhodolfo hayırlı olsun.

Veli'nin sakatlığı bu denli uzun sürecekse mutlaka iki ön libero şart.

G.İnler yapılması en olası transfer olarak gözüküyor.

Yanına biri daha alınırsa bu yıl idare etsin diye Cambiasso alınabilir.Bir ihtimalde Lawal olabilir.

2. stoper transferine ısrarla karşı çıkan yönetimin 2. önlibero transferine de karşı çıkacağını hepimiz tahmin ediyoruzdur sanırım.

Ayrıca niye herkes Atiba yokmuş gibi davranıyor? Atiba benim ilk 11 için yazacağım birinci adamdır her zaman.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Mehmet57

Direk forvet almasinlar degil de, De Sutter gibi maliyeti dusuk alsinlar diyelim

Çevrimdışı atalay

Orta SAHA: ✔

Öncelikli tercihleri olmazsa cepte...

Çevrimdışı talha

Yanlız Lawal olmaz ya. Benim gözümde bizi taşımaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Öncelikli tercih İnler olacak olmalı  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya ne de sutter i allah aşkına nereden çıkartıyorsunuz. Bizim maçlarda beğendiniz o kadar, buna da adım gibi eminim.

De sutter 34 lig maçının 7-8 inde muazzam oynar, geri kalan zamanda almeida yı mumla ararsınız, genelde de ersen martini yad edersiniz.

Çevrimdışı Fr1xsivE

2. stoper transferine ısrarla karşı çıkan yönetimin 2. önlibero transferine de karşı çıkacağını hepimiz tahmin ediyoruzdur sanırım.

Ayrıca niye herkes Atiba yokmuş gibi davranıyor? Atiba benim ilk 11 için yazacağım birinci adamdır her zaman.

Atiba iyi hos cok mücadele ediyor vs. ama ayagı düzgün degil oyun kurma becerisi yok , kanatlardan adamlarımız  yardırsa onların önüne servis yapma yetenegi yok. O yüzden Tolgay sakatlanınca herkes birden bire cöktü cünkü Tolgay varken bile zaten 1 ortaa saha istiyordu herkes ki bence olması gerekende bu kadroydu bence bu sene ama maglesef olmadı yada olamicak.

Gomez

Quaresma - Sosa - Gokhan

Tolgay - Inler

Tosic - Rhodolfo - Douglas - Beck

TRANSFER
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle "mal" bir habercilik olamaz ya. :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Peki yedek kulübesinde kim olacak.

Eğer tek ön libero alınacaksa orta sahada bu yıl Oğuzhan'ı bol bol izleriz.

Tabi ne denli katkı verir bilemiyorum.

Veli-Tolgay yoksa sayı olarak o bölgede azalma olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

beğendiğin biri mi??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

Hesap feyk yalnız
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Yanlız Lawal olmaz ya. Benim gözümde bizi taşımaz.

Hemen nasıl anladı  :D

beğendiğin biri mi??

Hayır.

Birkaç özelliği mevcut kadrodakilerin sahip olamadığı cinsten. Fakat genel anlamda ihtiyacımız olan bir profil değil.

Çevrimdışı F1903

Peki yedek kulübesinde kim olacak.

Eğer tek ön libero alınacaksa orta sahada bu yıl Oğuzhan'ı bol bol izleriz.

Tabi ne denli katkı verir bilemiyorum.

Veli-Tolgay yoksa sayı olarak o bölgede azalma olacak.

Haklısın Atiba ve yeni alınacak ortasaha beraber oynarlarsa yedek kulübesinde pek alternatifimiz kalmıyor.

Sakatlık, kart cezası vs. durumunda sevmesek de Necip oynayacak, ya da hoca başka bölgelerden ayağı düzgün, pozisyon alma yeteneği iyi bir oyuncu kaydıracak, mesela Franco ya da Serdar Kurtuluş.

Çevrimdışı Serkan7738

iyi akşamlar gençler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hesap feyk yalnız

Onaylanmış hesap. Son zamanlarda böyle saçma haberler yapmaya başladılar. "Öyle bir şey yaptı ki..." "Öyle bir söz söyledi ki..." "Beşiktaş O'nunla anlaşmaya vardı"...

Allahım akıl fikir ver :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

Onaylanmış hesap. Son zamanlarda böyle saçma haberler yapmaya başladılar. "Öyle bir şey yaptı ki..." "Öyle bir söz söyledi ki..." "Beşiktaş O'nunla anlaşmaya vardı"...

takma böyle şeyleri kafana  :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Kaldırdılar o zaman göremedim çünkü :D

https://twitter.com/ihacomtr

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Arena'nin duvari Frankenstein Rhodolfo olacak bu sene.