2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12900505 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Kaldı geriye Mario Gomez le Gökhan İnler bir de iyi bi kaleciyi çaktın mı bu takım şampiyondur işte. Şenol hocaya ver bu üçünü şampiyon yapsın.

Kaleci hariç diğer iki adamın geleceğini düşünüyorum.

Gökhan İnler transferinde başkan cimri davranmaz. İstediği bi adam, alır gelir.

Çevrimdışı Alper1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Art niyet aranacak bir durum yok ortada. Adamlar tepki vermedikçe saçmaladı, hele bu sene ki işleri bence berbat. Ben sadece YD dönemini bir daha yaşamak istemiyorum çünkü gidişat o yönde.

Ne plan ne program falan hiçbirşey yok. Bir tane menajerimiz bir de Fikret Başkan'ın kendi istekleri doğrultusunda giden bir düzen var.
bak bunların tamamına katılırım. hiç sıkıntı yok. aynısını düşünüyorum. ben desteklememene takıldım. o yanlış geliyor bana.

Çevrimdışı arc1999

Welbeck gelsin bencede başkan al gel :D

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci hariç diğer iki adamın geleceğini düşünüyorum.

Gökhan İnler transferinde başkan cimri davranmaz. İstediği bi adam, alır gelir.
Ya bende sanmıyorum ama şampiyonluk için şart. Ya kaleci alıp Ersan - Rhodolfo ikilisini yapıcaksın. Ya da iyi bi stoper daha alıp kaleyi allaha emanet ediceksin. Şampiyonluk ve avrupa için tabi. Yoksa bu takımın forması ilk üçe oynar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

ahahah biliç uefa ön elemesinde ilk yarı 1 0 yeniliyor kırmızı görmüşleri birde takımın adıda birkirkara  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

bak bunların tamamına katılırım. hiç sıkıntı yok. aynısını düşünüyorum. ben desteklememene takıldım. o yanlış geliyor bana.

3 yıl tüm olumsuzluklarını savundum. Sırf bir plan program bir yatırım olduğunu düşündüğümden ama geçen gün bir lafı vardı.

Yeri geldiğinde scoutluk yağıyoruz falan diye. Orda ben tükendim. Çünkü bence kandırılıyoruz. Ve benim en nefret ettiğim olay budur maalesef.

Eğer scoutluk yapıyoruz scoutluk ekibim var dersen gidip Quaresma'yı geri getirmezsin en azından bonservis vermezsin.

O bonservis paraları senin benim param abi. Bu paraları böyle harcayacaklar belli. Eneramo,Sezer,Süzer hepsine zaman geldi çok büyütmeye gerek yok dedim ama bence bu olay bardağı taşırdı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

ahahah biliç uefa ön elemesinde ilk yarı 1 0 yeniliyor kırmızı görmüşleri birde takımın adıda birkirkara  :evillol: :evillol:

Kanser showw  :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamlari küçümseme forvetleri miccoli:):)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Adam idmana bile küpe ve kolyeyle cıkıyor

Çevrimdışı f_madida

yana yakila Pektemek'i ariyordur simdi, skoru degistirecek hamle  :ok:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

Adamlari küçümseme forvetleri miccoli:):)
ben anlamam abi sende westhamsın  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Adam indi hiç bir kanalda indiğine dair haber yok  bunları sokmamak lazım klüpten içeriye
henuz goruntulenmemış..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

BJK TV'de yayın var ama izliyemiyok  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

çare muntari. canlı canlı adam yer...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

bjk tv de yayin basladi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

çare muntari. canlı canlı adam yer...

Bitik o adam be. Bence illa yiyen birilerini alacaksak Carlos Sanchez var onu alalım.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Transfer dönemi hala devam ediyor.Mustafa,Cenk gönen,Necip gibi oyunculara korkunç paralarda sözleşmeler yapılırken birçok kişi burada bunları savundu.
Bugün görüyorum ki savunan arkadaşlar da dahil olmak üzere hiçkimsenin içine sinmiyor,hiçkimse de bunları kabul edemiyor.
Bu kişilere yapılan astronomik rakamlı kontratları eleştirenlere kızacağınıza ortak bir tepki gösterelim de transfer dönemi geçmeden bu oyuncuları elden çıkartalım.
Mesele yönetimi savunmak ya da yönetimi eleştirmek değil.Yönetimi savunan yine her türlü savunsun ama giden Beşiktaşın parası,ortak bir tepki konsun da en azından şu kulübün bu oyunculara ödeyeceği paralar kasasında kalsın.
Gerçekten Beşiktaş'ın parasına yazık.Acıyorum yeminle acıyorum.İsmail cenk mustafa necip gibi adamların Beşiktaşın,Beşiktaşlının paralarıyla saltanat yaşamalarına acıyorum.
Tek temennim bu transfer döneminde bu oyuncuların bir şekilde gönderilmesi.
İyi geceler.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 23:03:36 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bitik o adam be. Bence illa yiyen birilerini alacaksak Carlos Sanchez var onu alalım.  :icool:
bitmemişine 10-15 istiyolar en az. aldık ki aldık bu kadar risk. battı balık yan gider.. :captain:

Çevrimdışı TØLGA

bitmemişine 10-15 istiyolar en az. aldık ki aldık bu kadar risk. battı balık yan gider.. :captain:
sıkıntı şurda dizi bitik diyolar zaten diğer türlü değil sakatlık önemli  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk gönen ismail necip bunlari takasta kullanabiliriz baska türlü bi işe yaramaz bunlar.mustafanin maas çok yüksek ona ne yapilir bilmiyorum

Çevrimdışı Celestine Babayaro