2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897029 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Transfer dönemi hala devam ediyor.Mustafa,Cenk gönen,Necip gibi oyunculara korkunç paralarda sözleşmeler yapılırken birçok kişi burada bunları savundu.
Bugün görüyorum ki savunan arkadaşlar da dahil olmak üzere hiçkimsenin içine sinmiyor,hiçkimse de bunları kabul edemiyor.
Bu kişilere yapılan astronomik rakamlı kontratları eleştirenlere kızacağınıza ortak bir tepki gösterelim de transfer dönemi geçmeden bu oyuncuları elden çıkartalım.
Mesele yönetimi savunmak ya da yönetimi eleştirmek değil.Yönetimi savunan yine her türlü savunsun ama giden Beşiktaşın parası,ortak bir tepki konsun da en azından şu kulübün bu oyunculara ödeyeceği paralar kasasında kalsın.
Gerçekten Beşiktaş'ın parasına yazık.Acıyorum yeminle acıyorum.İsmail cenk mustafa necip gibi adamların Beşiktaşın,Beşiktaşlının paralarıyla saltanat yaşamalarına acıyorum.
Tek temennim bu transfer döneminde bu oyuncuların bir şekilde gönderilmesi.
İyi geceler.

GS Taraftarı Sabri'ye ya da yöneticisine hırsız dedi. Adamlar taraftarlığından mı kaybetti? Bence diliyanlış olsa da çok makul bir tepki idi. Protesto yaşamın parçası. Kimse Beşiktaşlılığından kaybetmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Cenk gönen ismail necip bunlari takasta kullanabiliriz baska türlü bi işe yaramaz bunlar.mustafanin maas çok yüksek ona ne yapilir bilmiyorum
maaşını versinler sözleşme fesh edilsin onada razıyım her türlü zarar zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı halvetifarazi

ahahah biliç uefa ön elemesinde ilk yarı 1 0 yeniliyor kırmızı görmüşleri birde takımın adıda birkirkara  :evillol: :evillol:
pektemek'i alsin oyuna maci cevirsin. cok sever.

Çevrimdışı Alper1903

Bitik o adam be. Bence illa yiyen birilerini alacaksak Carlos Sanchez var onu alalım.  :icool:

Copa America'da benim de dikkatimi cekmisti bu adam. Cidden kaliteli oyuncu ama birakacaklarini sanmam.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

aspor canlı rhodo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, Hayırlı olsun.  :D

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Türkay

Rhodolfo'yu da taraftarların karşılaması güzel
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

A spor açın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci quaresma diye rhodolfoyu karşılamaya gitmiş yanlışlıkla :D

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı TØLGA

Bu takım çok güzel  :lol:

https://twitter.com/Besiktas/status/624310794423894017
ismaile şarkı söyletmeye para veriyoruz biz sırf anlaşıldı :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

O değilde a spora burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni transferimizin gelişini canlı yayınlayan tek kanaldı ( bjk tv haric ) .

Çevrimdışı TALAT

O değilde a spora burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni transferimizin gelişini canlı yayınlayan tek kanaldı ( bjk tv haric ) .

adamlar  7x24 transfer programı yapıyor. transfer raporu, transfer dosyası, transfer günlüğü :D
o kadarcık canlı yayını da göstersinler yani

Çevrimdışı Easthanbool

Aynen katılıyorum bu sene alkışlar A Spora.Trt ve Ntv'ye de diyecek bir kaç şey var aslında da kurallar kurallar
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

A Spor adamdır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı musacn1903

adamlar  7x24 transfer programı yapıyor. transfer raporu, transfer dosyası, transfer günlüğü :D
o kadarcık canlı yayını da göstersinler yani
Ntvspor 9 saat tenis maçı yayınlayacağına oda yayınlasaydı adamın gelişini onlarda o kadar program yapıyor neyse :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Yılmaz Canpolat , Fioya bonservis vericez ve Gomeze yıllık 4 diyor DMden bana  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Yılmaz Canpolat , Fioya bonservis vericez ve Gomeze yıllık 4 diyor DMden bana  :alala:
bonservisi sor bakalım ne kadar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

bonservisi sor bakalım ne kadar
2+1 Sözleşme 4 M € yıllık. Gomez'in imza parası Fio'ya aktarılıp 3 M € verilecek miş ama sorun Teminat diyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..