2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896166 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Jetlag olmuştur şimdi bu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

ve rhodolfo istanbul'da hayırlı uğurlu olsun camiamıza ;)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Rhodolfo geldi şimdi sıra Gomez ve İnler de  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

bjk tv de ve resmi sitede periscope yayını olacak rhodi rhodi rhodi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

o meshur mesajlarindan en masum olani bu kalmis  :eyes :eyes

Eee ne yazmışım yukarıda? Kestim zaten bu saatten sonra 3 yıl Quaresma kalsın destek falan vermeyi düşünmüyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş bu acun ılıca nasıl sürekli brezilya Miami Dominik geziyor , biz Rhodolfo beklerken yorulduk

Çevrimdışı murat_

:olmaz
@talha sen q77 için forma alma, beriki pektemek için, bir diğeri ersan için. bırakın takımı kendi haline.
şimdi bu yayıncı kuruluş ibra'yı getirince lig tv aboneliklerini iptal ederiz. o zaman oradan da darbe yeriz. payın küçük diye daha az verirler. sonra napacaz?
tamam q77 transferi bana göre de yanlış. tüm iyi niyetleri saf dışı bırakacaktır. ancak o bile 20 numara kadar değil. bu adamların hiç biri yüz kızartıcı bir suç işlemediler. yetenekleri bu kadar, yetenekli olanların disiplini yok falan. ama yüzümüzü kızartacak bir şey yapmıyorlar. zaten q77 az sporcu gibi olsa bize 35 inden evvel gelmezdi. pektemek herşeyin % 60 ını değil 90 nını yapsaydı 23 yaşında giderdi avrupaya. ersan trabzon maçında hücum yaparken dizi dönmese belki daha güçlü bir oyun yapısı oluşacak kadar süre alabilirdi. uzar gider bu.
Tekrar söylüyorum. Bu takım bizim yüzümüzü yere çalmadıkça ki bunu sahadaki sonuçları kastetmeden söylüyorum, ben hep destek olmak fikrindeyim. varsın olsun bir kademe aşşada olsun.
ırkçılık mı yapıyorlar? doping mi yapıyorlar? sahada bin bir türlü hile hurda mı yapıyorlar? Ellerinden geldiğince mücadele ediyorlarsa tamamdır benim için.
@Yunus abi misal benim besiktasimiza karsi hicbir türlü kirginligim olamaz besiktasa küsemem illa küseceksem mevcut düzene küserim renkli kardesler sampiyon olsun diye ellerinden geleni yapan lig tv yi sahsen boykot ediyorum onlar zarar etsin neden besiktasim etsinki besiktasta hersey güllük gülistanlikmi hayir tabi fikret baskanin ve yonetimin cok buyuk hatalari yokmu kesinlikle var ama sahislar gecicidir besiktas kalicidir istedigi sey olmayinca ben küstün oynamiyorum gibi soylemler bana cok cocukca geliyor  istedigin oyuncu gelmiyor diye veya istemedigin oyuncu geliyor diye takimina küsen destegi cekiyorum diyen insan durup durup elestri yapiyorsa ben art niyet ararim sen destegini kesmemismiydin neden gelip burdaki insanlarinda morallerini bozuyorsun diye sorar insan ama onuda sormayacam kendi bilecegi sey son olarak lig tv adam gibi isler yapmadigi surece lig tv nin l sini almam valla aldirmamda onlari boykot etmek bana daha mantikli geliyor  :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat_

Eee ne yazmışım yukarıda? Kestim zaten bu saatten sonra 3 yıl Quaresma kalsın destek falan vermeyi düşünmüyorum.
@Necmi abinin dedigi gibi konu ikili tartismaya dogru gidiyor gerek yok bu tür seylere sadece o gün soyledigin buyuk laflar vardi ben Q7 gelsin hatirlatirim demistim sende hatirlat demistin hatirlattim dedigim gibi daha buyuk konustugun mesajlar silindi o zaman mesele bu keyfine bak daha bu konuda yazmam dedigim gibi lafimin arkasinda durdum yazdim  :ok:

Çevrimdışı talha

Jetlag olmuştur şimdi bu

3 gün kendine gelmez bu adam. Amerika'ya gittiğimde 3 gün kafayı kaldıramadım. Gece gündüz birbirine girmişti.  :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Adam indi hiç bir kanalda indiğine dair haber yok  bunları sokmamak lazım klüpten içeriye
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi misal benim besiktasimiza karsi hicbir türlü kirginligim olamaz besiktasa küsemem illa küseceksem mevcut düzene küserim renkli kardesler sampiyon olsun diye ellerinden geleni yapan lig tv yi sahsen boykot ediyorum onlar zarar etsin neden besiktasim etsinki besiktasta hersey güllük gülistanlikmi hayir tabi fikret baskanin ve yonetimin cok buyuk hatalari yokmu kesinlikle var ama sahislar gecicidir besiktas kalicidir istedigi sey olmayinca ben küstün oynamiyorum gibi soylemler bana cok cocukca geliyor  istedigin oyuncu gelmiyor diye veya istemedigin oyuncu geliyor diye takimina küsen destegi cekiyorum diyen insan durup durup elestri yapiyorsa ben art niyet ararim sen destegini kesmemismiydin neden gelip burdaki insanlarinda morallerini bozuyorsun diye sorar insan ama onuda sormayacam kendi bilecegi sey son olarak lig tv adam gibi isler yapmadigi surece lig tv nin l sini almam valla aldirmamda onlari boykot etmek bana daha mantikli geliyor  :ok:
@murat_ art niyet aramaya gerek yok.. En azından talha için. Uzun süredir her ikinizi de burada takip ediyoruz sonuçta. q77 d,ye ortalığı yıkanlarda art niyetli değil.

Çevrimdışı TØLGA

Adam indi hiç bir kanalda indiğine dair haber yok  bunları sokmamak lazım klüpten içeriye
aspor da var 50 kişi flen taraftar var hadi gene iyi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı musacn1903

Aspor veriyor gösterdi simdi birazdan cıkısını da verecek

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

@Necmi abinin dedigi gibi konu ikili tartismaya dogru gidiyor gerek yok bu tür seylere sadece o gün soyledigin buyuk laflar vardi ben Q7 gelsin hatirlatirim demistim sende hatirlat demistin hatirlattim dedigim gibi daha buyuk konustugun mesajlar silindi o zaman mesele bu keyfine bak daha bu konuda yazmam dedigim gibi lafimin arkasinda durdum yazdim  :ok:

Allah-u ekber. Ya desteği keserim dedim işte daha büyük ne demiş olabilirim.  :evillol:

Çevrimdışı talha

@murat_ art niyet aramaya gerek yok.. En azından talha için. Uzun süredir her ikinizi de burada takip ediyoruz sonuçta. q77 d,ye ortalığı yıkanlarda art niyetli değil.

Art niyet aranacak bir durum yok ortada. Adamlar tepki vermedikçe saçmaladı, hele bu sene ki işleri bence berbat. Ben sadece YD dönemini bir daha yaşamak istemiyorum çünkü gidişat o yönde.

Ne plan ne program falan hiçbirşey yok. Bir tane menajerimiz bir de Fikret Başkan'ın kendi istekleri doğrultusunda giden bir düzen var.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence orta saha için Lawal bitti.Ancak önce Gomez'i açıklayıp tepkiyi azaltacaklar.Gökhan İnler işi yalandır.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Kaldı geriye Mario Gomez le Gökhan İnler bir de iyi bi kaleciyi çaktın mı bu takım şampiyondur işte. Şenol hocaya ver bu üçünü şampiyon yapsın.

Çevrimdışı Kemal

Kaldı geriye Mario Gomez le Gökhan İnler bir de iyi bi kaleciyi çaktın mı bu takım şampiyondur işte. Şenol hocaya ver bu üçünü şampiyon yapsın.

Halaminda biyiklari olsa amcam olurdu güzel kardesim

Çevrimdışı Easthanbool