2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869215 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Rhodolfo Gremio ile maça çıkıp gelmişti o hazır gelince direk hazırlık maçlarında oynayabilir. Gelirse Gomez de bugün maça çıktı o da hazır. Quaresma'nın da çok eksiği olduğunu düşünmüyorum. Bu açıdan iyi. Birde İnler geldi mi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bilic'in West Ham kadrosuna yaptığı transferler:

1-Manuel Lanzini (El Cezire): Kiralık
2-Dimitri Payet (Marsilya): 15 milyon euro
3-Angelo Ogbonna (Juventus): 11 milyon euro
4-Pedro Obiang (Sampdoria): 6 milyon euro
5-Stephen Hendrie (Hamilton Academy): 1.3 milyon euro
6-Darren Randolph (Birmingham): Bonservis yok
7-Carl Jenkinson (Arsenal): Kiralık
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo Gremio ile maça çıkıp gelmişti o hazır gelince direk hazırlık maçlarında oynayabilir. Gelirse Gomez de bugün maça çıktı o da hazır. Quaresma'nın da çok eksiği olduğunu düşünmüyorum. Bu açıdan iyi. Birde İnler geldi mi  :bandit:
atanın flen iyi olsa ne olacak tutanın iyi olmadıktan sonra  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

Pektemeğe saydırıyorsunuz ama diğerlerini de unutmayın. Parti çocuğu İsmail, saçı güzel olcay, kova cenk, bal yapmayan arı necip, verimsiz serdar. Bunların alayı pektemekle birlikte Beşiktaşımın topçusu değil. Şimdi olcay şu kadar istatistik yaptı diyecekler ancak bir baksınlar ezdiği top ve pozisyon istatistiği ne? Kaç gölü kendi becerisiyle attı ve attırdı. Birde bu mottayı ilk 11 e yazmayın yeter artık tosici yazın oraya. Ne faydasını gördük bu mottanın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı f_madida

Bilic'in West Ham kadrosuna yaptığı transferler:

1-Manuel Lanzini (El Cezire): Kiralık
2-Dimitri Payet (Marsilya): 15 milyon euro
3-Angelo Ogbonna (Juventus): 11 milyon euro
4-Pedro Obiang (Sampdoria): 6 milyon euro
5-Stephen Hendrie (Hamilton Academy): 1.3 milyon euro
6-Darren Randolph (Birmingham): Bonservis yok
7-Carl Jenkinson (Arsenal): Kiralık

8-Mustafa Pektemek (Besiktas): 300 bin euro   :biggrinking:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aa1903

Ne 100. yıldaki kadro ve teknik adam var , ne de hataları görüp bu ekibi kuracak yönetim.

Eldeki malzeme bu. Pektemek bu kadar cenk bu kadar oynar. Bıraķın dörtlü üçĺü defansı uzaydan futbol taktiği de gelse bu takım bu kadar. Simdi herkes bu daha hazıflık maçı ne olacak diyecektir. Bu takım 50 tane de hazırlık maçı da yapsa bundan bir adım öte gidemez.

Eldeki malzeme bu. Necip 2010'da da boyleydi 2020 de boyle olacak.

ayrıca 100. yılda çok sayıda yeni oyuncu vardı. o açıdan takımın fark yedikten sonra sistem yeniliği ile uçuşa geçmesi normal karşılanabilecek bir durumdu. bu maçta ise kadrodaki oyuncuların çoğu yıllardır bu takımdalar. öyle 2 hazırlık maçı daha yaptıktan sonra pektemek golleri sıralamaya başlamayacak,  franco çevik hale gelmeyecek, köybaşı orta yapmaya başlamayacak, necip ara pası atmayacak, oğuzhan kuvvetli bir görüntü vermeyecek, cenk hatalarını azaltmayacak.

bu kadar sinirlenmemizin sebebi de sanırım 1 aydır konuştuğumuz konuların tek maçta suratımıza sert biçimde çarpması oldu.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ben bu "lider" sozunu sevmiyorum cunku yanlis bir yere cekiyor yorumu. Kaliteli oyuncuyla lider oyuncu ayni sey degil... Tolga Zengin de lider olabilir mesela veya Tayfur Havutcu ama kalite olarak takimi cok ileri goturmez bu tarz isimler, yani su takima Tayfur'u koysan takim bir anda sinif atlayacak degil... Bizim ihtiyacimiz ve eksigimiz olan sey oyuncu kalitesi.
Abi benim lider dedigim ne biliyormusun hem yetenekli hemde oyunda isyan edebilecek birisi. Melo gibi mesela. Inler melonun karakterli versiyonu. Inler gibi bir futbolcumuz olmasi lazim.

Çevrimdışı simocan

işin garib tarafı sivok gibi adamı gönderiyorsun Mustafa ,Necip ,İsmail ile devam ediyorsun. Bunları görmek için futboldan anlamakta gerekmiyor aslında :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

abi Allah için şu pektemek,ismail,necip kadro dışı bırakın ya transfer yapamıyorsak a2 den oyuncularla oynuyalım gerekirse ama şu pektemeği görmek istemiyorum artık nefret ediyorum.orta açamayan ve defans yapamayan ismail yıllardır hep aynı çizgide olan necip az kendini geliştir ben necip az dribling yap az ileri oyna neciple aynı yaştayız bir atibanın yaptıklarına bak bir necip'in.Necip,ismail,pektemek out.Gomez,muntari in.Cenk gönen desen canlı bomba tolga müzmin sakat barım barım bağırdık burda kaleci lazım diye şenol hoca görsün bizim müthiş kalecileri.Savunmada ersan canlı bomba,milosevic kafasına göre takılıyor.Franco iyi hamle yapıyor ama yavaş rhodolfo en iyi savunmacımız olucak hiç şüphe yok 1 tane daha stoper lazım normalde alamıcaksak franco,rhodolfo 2'lisi en mantıklısı.Tosic baya beğendim.Beck daha hazır değil genel olarak bu sene şöyle bir kadro bekliyorum.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 23:34:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı f_madida

Abi benim lider dedigim ne biliyormusun hem yetenekli hemde oyunda isyan edebilecek birisi. Melo gibi mesela. Inler melonun karakterli versiyonu. Inler gibi bir futbolcumuz olmasi lazim.

O tarz oyuncu olabilir tabi Alex de oyleydi mesela, tek basina goturuyordu kac maci...Hatta bizim sorumsuz diye hayiflandigimiz Sergen bile onemli maclarda sorumlulugu ustune aldi maci kopartti kac kere, o tarz oyuncu olur tabi ama once kaliteli olacak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağatay

Lider oyuncudn kasıt yani aslinda istenen
oyuna etki edebilmesi
fm diliyle konusursak influence
bize influence degeri yuksek adam lazim

Neyse ben yatar hadi umutla baslayacagimiz bir gun bizi beklesin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı FedericoGiunti

işin garib tarafı sivok gibi adamı gönderiyorsun Mustafa ,Necip ,İsmail ile devam ediyorsun. Bunları görmek için futboldan anlamakta gerekmiyor aslında :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Sivok varken en azından güven veriyordu ve korner olduğuna şimdi sivok atar diyordum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 hazırlık maçı ile birden aglama duvarına dönmüş burası , gerçekten yazık kendi takımını bu kadar alt katagori takımı muamele yapmasını bşarabilmek gerçekten zor olsa gerek..

Sturm graza yenildik diye ligi  şimdide 4. bitiren mi ararsın..

daha başlamadan  futbolcuları hurdaya cıkaranmı ararsın ( bi kaç oyuncunun beşiktaş kalitesinde olmadıgı bu maçla alaksı yok zaten Kaleci cenk , ismail , necip , mustafa baltaya sap olmayacagı aşikar.)

bu takımın maç temposunu bulması  ligin 4 veya 5. haftasını bulacaktır.

kaleci - ortasaha - forvet 3 tane oyuncu şart.

bu cenk göneni seyretmektense (bu maç için değil cenk yorumu genel ) Veysel Sapanı izlemeye razıyım.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lider oyuncu işi hikaye.Elinde lider bir teknik direktör var zaten ihtiyacımız iyi bir orta saha oyuncusu.Atiba-Veli-Necip orta sahasıyla hiçbir şey elde edemeyiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sivok varken en azından güven veriyordu ve korner olduğuna şimdi sivok atar diyordum.
Sibok atartıda yedirdigi onlarca golü ne yapacağız???
Sivok Asla iyi bir stoper değildi hatta stoperde değildi ön liberoydu kendisi...
Onu Stoper yapan bİziz :tabe:
Orijinal mevkiisi On liberodur , Liberodan Stopere devşirildigi için , Kademeleri Zayıtfı , Sürekli adam kaçırıyordu ve Pozisyon hatası yapıyordu , Sivokın bariz hatalarından az gol yemedik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

1 hazırlık maçı ile birden aglama duvarına dönmüş burası , gerçekten yazık kendi takımını bu kadar alt katagori takımı muamele yapmasını bşarabilmek gerçekten zor olsa gerek..

Sturm graza yenildik diye ligi  şimdide 4. bitiren mi ararsın..

daha başlamadan  futbolcuları hurdaya cıkaranmı ararsın ( bi kaç oyuncunun beşiktaş kalitesinde olmadıgı bu maçla alaksı yok zaten Kaleci cenk , ismail , necip , mustafa baltaya sap olmayacagı aşikar.)

bu takımın maç temposunu bulması  ligin 4 veya 5. haftasını bulacaktır.

kaleci - ortasaha - forvet 3 tane oyuncu şart.

bu cenk göneni seyretmektense (bu maç için değil cenk yorumu genel ) Veysel Sapanı izlemeye razıyım.
valla abi gençler oynasydı son 10 dk oynayan 5 yesek gene sesim çıkmaz

ama bu cenk ismail pektemek vesaire bunların hala hiç bir katkısı olmadığını gördükçe çıldırıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

gökhan inler transferi en az gomez transferi kadar önemli bence ha gökhan inler olmuyorsa da leroy feri alsınlar lawal,muntari falan hiç düşünmüyorlardır inşallah
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala:
Yine mi uzadı???
5+3 Toplam 8 gün almıştım 7 günü doldu @Necmi abi
8 gün olmuş kaldırdım yanlış hesaplamışım :bandit:
ne güzel sessiz sakin gidiyordu sistem bile isyan etmiş senin cezanı bitirmek istemiyor  :D
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Mehmet57

Hadi, Alonso seneler once mevkisinin en iyilerinden oldugu gibi, yasli hali bile ortalamanin cok ustunde bir oyuncu.

Ama futbol budur. Orta saha bunu yapmali. Bu toplari vermeli. Onun kadar fazla, onun kadar duzgun vermesede bunu her mac cok kez yapmali, denemeli, gormeli.

Futbol bukadar basit bir oyun. Senin orta sahan orda topu kanata aktaracak, ortalayacak, santroforun kafayi vuracak veya indirecek.

Bizim bu topu verebilecek merkez orta sahamiz varmi? Yok
Bizim o topu fazla zaman kaybetmeden iceri duzgun sekilde gonderebilecek oyuncumuz varmi? Beck var, Tosic'de iyi orta acabiliyor. Ama Gokhan sag'da sol, Kerim sol'da sag ayakli oldugu icin iceri kat etmeyi tercih ediyorlar, Olcay ise orta nedir bilmiyor.
Bizim o toplara kafa vuracak oyncumuz varmi? Hayir, senelerdir bizim santroforlarimiz rakip stopperler tarafindan ezildigi gibi, stopperlerimiz rakip santroforlar tarafindan ezildi. Bizde tam tersi oluyor.

Daha bu basit ozellikler bu takimda olmazsa, nasil oyunu basit oynayip etkili oynamamizi dusunuyorsunuz?
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 23:43:11 Mehmet57 ]

Kim duzeltti beni :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :halay:

8 gün olmuş kaldırdım yanlış hesaplamışım :bandit:
ne güzel sessiz sakin gidiyordu sistem bile isyan etmiş senin cezanı bitirmek istemiyor  :D
@Yunus Emre Dökmeci
:D
Abi O 8 Gün Geçmek bilmedi , Buhran geçirdim Vallaha @Necmi abi

Çevrimdışı halvetifarazi

ayrıca 100. yılda çok sayıda yeni oyuncu vardı. o açıdan takımın fark yedikten sonra sistem yeniliği ile uçuşa geçmesi normal karşılanabilecek bir durumdu. bu maçta ise kadrodaki oyuncuların çoğu yıllardır bu takımdalar. öyle 2 hazırlık maçı daha yaptıktan sonra pektemek golleri sıralamaya başlamayacak,  franco çevik hale gelmeyecek, köybaşı orta yapmaya başlamayacak, necip ara pası atmayacak, oğuzhan kuvvetli bir görüntü vermeyecek, cenk hatalarını azaltmayacak.

bu kadar sinirlenmemizin sebebi de sanırım 1 aydır konuştuğumuz konuların tek maçta suratımıza sert biçimde çarpması oldu.

sorun hata yapmak degil. Her sene sampiyon olacak degiliz. Hatalar olur ama hatadan ders almamak ve herkesin gorduklerini gormeyip kor goze parmak sokar gibi davranmak nedir? Mustafa pektemek bitik bunu sen ben goruyoruz. 18 yasindaki ogrenci kardesim goruyor da 50 yasinda kelli felli holding yoneten saniyici adamlar neden gormuyor?
Ya cikarlari var yada bjkli degiller. Baska aciklama bulamiyorum. 3 yildir ayni masali dinleyip duruyoruz.

Çevrimdışı Kutay

:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

:D
Abi O 8 Gün Geçmek bilmedi , Buhran geçirdim Vallaha @Necmi abi
iyi işte bir daha yazdıklarına dikkat edersin sana hep diyorum fikrini söyle ama insanlara laf yetiştirmeye
uğraşma sadece tartışma çıkarırsın 10 gündür burda Quaresma konuşuluyor yok konuşulacak önemde şeyler olsa
tamamda başka transferlerimizde var onlar neden konuşulmuyor transfer başlığı oldu quaresma başlığı ve bunu bu hale getirende sensin :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla abi gençler oynasydı son 10 dk oynayan 5 yesek gene sesim çıkmaz

ama bu cenk ismail pektemek vesaire bunların hala hiç bir katkısı olmadığını gördükçe çıldırıyorum

Mesele Sturm graza kaybetmek değil ki tolga.

adamlar 2 aydır kampta son 1 aydır maç yapıyor sonuçta Bizim kalitemizde olmasa bile Uefa kupasında mücadele edecek ve haftasonu maç oynayacak bi takım , dogal olarak gerek maç tempoları , kondisyonları olsun bizden cok öndeler.

bizim ise ilk maç agır yüklemelerin ardından.

Bizim yapmamız gereken transfer herkes burda cok güzel oyuncular söylüyorlar gelecek vaad eden kaliteli ama bence bize lider özellikli kritik maçları oynamış ve takımı yönetecek bi oyuncu Tolgay yokken bence Cambiassoyu kimse yaşına bakmadan getirmeli..

Bu ligde 35 yasında  Emre belezoglu (karakterini kenara koyduktan sonra ) cok iyi işler yapan bi oyuncudur seversin sevmezsin ama  adam harbiden fb için cok şey ifade ediyordu oyun anlamında.