2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842003 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pascal26

kaç gündür yazmayayım diyordum ama şu karşılama olayı ile birlikte iyice kabak tadı verdi bu kue mevzusu.

konu hakkında fikirlerimi tamamen yazıyor olsam ve kaale alınacak seviyede kitleye hitap etsem fikret orman'ından semih usta'sına, şenol hocadan ahmet nur çebi'sine kadar davalık olurum ve yüklüce tazminat öderdim.

hiç hakaret etmeden konu hakkındaki meramımı şu şekilde açıklayayım yeterli olur sanırım. bunun gelişini destekleyenle, bunun gelişine sebep olanla, bunun yollarını gözleyen liseli ergen kız triplerine bürünenlerle(hakaret değildir, net bir şekilde bu şekilde davranan bir grup insan vardır) bırakın futbolu hayata ya da ölüme dair herhangi konuda tartışmam bile. gelişini desteklememekle birlikte geldikten sonra kendince olumlu çıkarım yapanlarla ise en azından futbol dışı konularda muhabbet edilebilir iyi insan olma ihtimaline karşılık.

bazı konular yüz kere anlatılmış ama zihinler kapı duvar olunca yapacak birşey yok. taraftarın lafıyla iş yapılmaz ve hata bir kere yapılır ikincisi hata değildir. fikret orman ferdiyi yollamadı sırf baskılara karşı dik duramadığından ve bu sebeple ciddi zarar yazdı kulup. bu kue transferi ise fikret orman'ın hatası değildir, kulube yapmış olduğu yanlıştır.

şu son 3 senede fikret orman ve yöneticilerinin yaptığı herşeyi anlarım. kimisi hatadır, kimisi iş bilmezliktir, kimisi şartlar gereğidir, kimisi kumardır ve göze alınabilir riskler içerir. fakat bu anlaşılamaz, kabul edilemezdir.

burada bir zihniyet kavgası vardı grisi olmayan. sadece siyah ve beyazın olduğu bir mücadele vardı ve bugün bunlardan birisi kaybetti. fikret orman 3 senedir inşa ettiği herşeyi çöpe attı bugün. en son serdar bilgili döneminde yaşadık biz bu kırılmayı ve o durumdan kurtulmak senelerimize mal oldu. yine başa sardık. o havaalanına gidenler "çıldırt bizi başkan" diye tezahurat edebilirler gönüllerince. ya da sene sonu umarım şampiyon olursak sonraki sene "iki kupayı unutma vefasızlık yapma" pankartını hayasızca açabilirler.

ha serdal ha fikret orman farketmez bundan sonra gönül rahatlığıyla ikisine de oy atılabilir artık. nasıl olsa pek farkları yok artık. hakkını yemeyelim senelerdir yapılmayanı yaptı, elini taşın altına koydu ve ömürlük bir stat yapılmasına vesile oldu. tamam bu sebeple orman bir adım önde olsun.

fikret orman, ahmet nur çebi, olmadı şenol hoca mutlaka engel olur bir şekilde diye düşünüyordum, bu kadar emeği bu kadar çileyi çöpe atmazlar diyordum. bu transferin sportif nedenlerle olduğunu düşünenler rüya görmeye devam edebilirler bu arada.

numara tartışması neden yapılıyor anlamadım bu arada. bunun gelmesini isteyenler bellidir ki çoğunluğu zaten 7 numaranın töreden alınıp buna verilmesini de istiyor. madem aldılar tutarlı davranıp o 7 numarayı da verecekler buna ve gelişecek tüm sonuçlardan sorumlu olacaklar. bir beklentim de bunu alan ve alınmasına destek olan başkan yönetici kim varsa imza töreninde yanında oturması. öyle kulube sokup da ben almadım triplerine girmeyecek kimse. kim aldıysa çıkıp delikanlı gibi o törende yanında duracak. tıpkı koruyamadıkları adamlığın hakkını veren önder özen'in dany'i ben şu sebeplerle aldım demesi gibi sorumluluğu alacaklar.

Burası bir FORUM. Her görüşten Beşiktaş'lı var. Tartışmayacaksan niye geldin diye sorarlar o zaman.
Ayrıca sen burada benim quaresma'nın gelmesini bekleyen yolunu gözleyen kardeşlerime "ergen kız triplerine giriyorlar" diyip sonra da hakaret etmedim diye işin içinden sıyrılamazsın. Zihinler duvar olmuş fln gibi dolaylı aşağılamalar yapamazsın.  Erkek adama kız tribi yapıyosun demek çok tartışmalı bi konudur. Foruma yazı yazıp -ben şu şu görüştekilerle  tartışmaya girmem- demek ne tribi oluyor acaba!!

Sana a'dan z'ye katılan @Çağrı arkadaşımıza da ayrıca şaşırdım açıkçası.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yavvuzz

Geldi cevap
https://twitter.com/canselkemiksiz/status/623826467823206400
Cansel Hanımın yazdığı whatsap ekranı doğruysa rhodolfo nun numara elimde beyler :D

Çevrimdışı can1903

Cansel Hanımın yazdığı whatsap ekranı doğruysa rhodolfo nun numara elimde beyler :D
Yoksa Rhodolfonun numarasını veririz ne olacak ki :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı forzatunga

beIN sportsa yüklenelim şansalı kovduralım  :D

Çevrimdışı yavvuzz

Yoksa Rhodolfonun numarasını veririz ne olacak ki :)
olmaz abi herifi korkutmayalım fakat bırılerının elınde dolasıyor :D

Çevrimdışı aa1903

ekşi sözlükten bir yazarın quaresma konusundaki tedirginliklerini ve görüşlerini aynen kopyalıyorum.

"hala anlamayanlar var, dilim döndüğünce bir daha anlatmaya çalışayım. bu adamı istemeyenler, bu adamdan değil; bu adamı deli gibi isteyenlerden korkuyorlar. bu grubun en başında da ben varım ve beşiktaş tribünlerinden korkuyorum.

quaresma gelip bir sebepten ötürü istenilen katkıyı veremez ise ne ilk, ne de son başarısız transfer olacak. bunlar futbolun içinde olan şeyler; oynamayan, takıma zarar veren topçuyu çekersin kenara oturtursun, olur biter. işte problem de tam olarak burada başlıyor. problem quaresma'nın oynaması yada oynamaması değil; oynatılmaması. dün gene bu başlıkta, şenol güneş'in quaresma'nın çapını kaldıracak ağırlığı yok denilmedi mi? denizli, lucescu, biliç olsa susardık ama şenol güneş'in çapı yetmez quaresma'yı kenara çekmeye minvalinde yazılar yazılmadı mı? taraftarın bir bölümü kendi teknik adamı hakkında böyle düşünürken, işler kötü giderken, quaresma hak ederek yada hak etmeyerek oynatılmadığında, oyundan alındığında, oyuna sonradan sokulduğunda, bütün birikimin katlanarak şenol güneş'e yönlendirileceği silah olmayacak mı? bu takım yeri gelecek puan kaybedecek, yeri gelecek şenol güneş'in gözü kara futbolundan dolayı bir araba gol de yiyecek; o gün quaresma oyunun bir bölümünde sahada değilse şenol hoca quaresma üzerinden vurulmayacak mı? beşiktaş daha da düşsün diye medya taraftarı quaresma üzerinden gazlamayacak mı, en prim yapan adam quaresma olmayacak mı? hatta iddia ediyorum ki bu takım bu yıl şampiyonluğa yürüsün, balon haberler ile quaresma üzerinden suni bir kriz bile patlatılacak.

aynı taraftar profili çok büyük ihtimalle takımı da bölecek, kulübe küstürecek. en büyük pankartlar quaresma'ya açılacak, tribüne ilk o çağırılacak, en büyük alkış quaresma'ya kopacak. şimdiden gökhan töre 7 numarayı versinciler türedi bile. şu yapılan iş gökhan'a haksızlık değil mi? geçen yıl takımımızın yıldızı gökhan değil miydi? lig biteli çok olmadı, koca sezon boyunca gökhan olmayınca topu ileri taşıyacak bir topçu bulamıyorduk; 23 yaşındaki bu çocuk, elinden forması alınınca küsmeyecek mi? aynı şevk aynı gönülle mi oynayacak o saatten sonra? quaresma'ya 7 numara dolu kardeşim, yıldızımız giyiyor denilse biraz lan bu sefer pabuç pahalı demeyecek miydi? quaresma'ya 7 numarayı başka topçudan alıp vermek bile kulüp adına en büyük zafiyet göstergesidir; büyüksün diyip abi çekmektir. bakın, iyi topçu değer görmesin demiyorum, hak eden topçu değer görsün diyorum. bir trivela, iki çalıma o kadar tav olacak adam var ki aramızda. quaresma koşmuş mu koşmamış mı, top ezmiş mi ezmemiş mi, arkadaşlarına boş koşu yaptırmış mı yaptırmamış mı hiçbir şeyi gözleri görmeyecek. sen tribünde trivela göreceksin ama sahadaki arkadaşları kendilerini parçalarken bütün alkışı toplayan quaresma'yı görecek. şov daha çok prim yaparken takım olmanın bir anlamı kalacak mı?

biz taraftar olarak uyanık olur isek quaresma ancak kendine yapar. ancak biz uyanık olmazsak kendi takımızı katlederiz, kendi teknik adamımızı kurban veririz. daha quaresma'nın bu ilgi ile şımarma ihtimaline girmedim bile.

beşiktaş taraftarı için quaresma çok büyük bir sınav. havaalanı karşılaması ile ilk soruda yanlış yaptık. umuyorum sezon açılışında quaresma'ya gereksiz ve hak etmediği ilgi alakayı göstererek yanlışa devam etmeyiz. bu sezon takım bütünlüğüne zarar vermeden herkesten fazla çalışsın, herkesten fazla iş yapsın o zaman istanbul'u yakın, tek kelam edersem adam değilim. yd döneminde de test ettik ki şu an girmiş olduğumuz yol yanlış."

lütfen takımda futbolcu ayırt etmeyin, lig sonuna kadar şenol güneş'in arkasında durun.

Çevrimdışı Serkan7738

Gençler yarın bu gece 03 05 uçağında Rhodolfo nun adı var ama sadece rezervasyon bilet numarası henüz oluşmamış

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kaç gündür yazmayayım diyordum ama şu karşılama olayı ile birlikte iyice kabak tadı verdi bu kue mevzusu.

konu hakkında fikirlerimi tamamen yazıyor olsam ve kaale alınacak seviyede kitleye hitap etsem fikret orman'ından semih usta'sına, şenol hocadan ahmet nur çebi'sine kadar davalık olurum ve yüklüce tazminat öderdim.

Bir insan bir konu hakkındaki fikirlerini tamamen yazıyor olsa ve bu yazdıkları hakaret içermeyen somut eleştirilerden oluşsa ; merak etme kimse bu yüzden tazminat ödemez, aksine övgü alır. " Kaale alınacak seviyede kitle "  diye yazarken amacını anlıyorum ama yazdıklarına dikkat etmelisin, yanlış anlamlar çıkmamalı. Bunun yerine " Beşiktaş'ta yönetim ve teknik kadroda  aktif olarak görev yapanlara hitap etsem " diye yazsan daha doğru olurdu sanırım. Umarım anlaşılmıştır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gençler yarın bu gece 03 05 uçağında Rhodolfo nun adı var ama sadece rezervasyon bilet numarası henüz oluşmamış

Bilet ücretini kulüpten ödeyeceksin aslında başkan ödendiğini görürse müsriflik olmasın diye kesin getirir erteletmez :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Töre zu tottenham diyolla. Bu durum gerçekleşirse forma numarası kavgası biter. Sol da Olcay'a devam mı?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı pascal26

Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş
şikayet eden arkadaşlar bu yazı hiç bir kuralı ihlal etmeyen güzel bir eleştiri yazısı olmuş
nesini şikayet ediyorsunuz sizlerin nasıl Quaresmayı alkışlama hakkı varsa istemeyeninde
sonuna kadar eleştirme hakkı vardır. En azından okunsunki bir Eleştiri nasıl yapılır anlaşılsın
demekki küfür hakaret etmedende eleştiri acıtacak şekilde yapılabiliyor. Bizler Beşiktaşlıyız
ocu bucu değil o nedenle burda mümkün olduğu kadar her tür düşüncenin özgürce kendini ifade etmesini
sağlıyoruz ikide bir şikayet ederek sansür uygulamamız için baskı yapmayın çünkü sansür sistemi
bir gün gelir sizede çarpar. Biz içinde küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı kişiyi rencide eden yazıları
siliyoruz onun dışında yapılan her eleştiriyi katılsakta katılmasakta hoşgörüyle karşılıyoruz bu forumda
bunlara alışın artık burası her düşüncede Beşiktaşlının uygar bir şekilde birbirleriyle konuşacağı en azından birbirlerini dinleyeceği
bir yer olacak bu güne kadar ne kaybediyorsak birbirimizi dinlemediğimiz için kaybediyoruz forum açıldığı günden beri
asla izin vermediğim bir şey varsa buda insanların özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır. Sizler yasakları yanlış anladınız
sanırım bu yasaklar sadece forumu korumak ve Beşiktaş değerlerine hakareti önlemek için alınmıştır yoksa eleştiri
yapanların özgürlüklerini ellerinden almak için değil lütfen şikayetlerinizide bu ölçüleri kullanarak değerlendirerek yapın

Necmi abi, kelime olarak hakaret yok ama tarifi var.

Foruma gelip yazılan her içerik tartışmaya ve karşı fikirlere açıktır. Çünkü burası bir FORUM'dur, adı üstünde. Şimdi bunu bilerek foruma böyle bir yazı yazan ve itham ettiği arkadaşlarlarla tartışmaya kapalı olduğunu söyleyen arkadaşa  ben burda kendi üslubuyla bir paragraflık bir cevap yazarım
ortalık birbirine girer.
Kelimeleri biraz iyi kullanan herkes uyarı almadan forumu birbirine sokar, anlayamazsınız.
Burada matematik geometri tartışmıyoruz, konunun bir tarafında mutlaka insan var toplum var, yani göreceli. Sana göresi var, bana göresi var.

Bizim gibi düşünmeyene
"senin zihnin duvar olmuş"
demeye başlarsak,
"sen burda çok büyük yanlış yaptın, şimdi burda aklımdan geçenleri söylersem seninle davalık oluruz"
demeye başlarsak bu işin sonu gelmez.

1. madde; Saygı...

Çevrimdışı Özgür K.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı okansosa

Töre zu tottenham diyolla. Bu durum gerçekleşirse forma numarası kavgası biter. Sol da Olcay'a devam mı?
Forma numara kavgası falan yok ki 7 Töre Quaresmada 77 17 falan giyer ayrıca biz olcayla devam etmemek için aldık Quaresmayı Töre gittikten sonra ne anlamı kaldı bu transferin
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ersoy

Solda Olcay olacaksa ne anladım ben Q7 transferinden ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Logins1903

Solda Olcay olacaksa ne anladım ben Q7 transferinden ?

macari alıcaklarsa satsınlar toreyi

Çevrimdışı arc1999

Bi anda başkan bassa parayı Welbeck yada Lukakuyu getirse iyi olur aslında :D

Çevrimdışı Deniz

Bi anda başkan bassa parayı Welbeck yada Lukakuyu getirse iyi olur aslında :D
Basar basar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arc1999

http://www.transfermarkt.com.tr/borja-valero/profil/spieler/40372 şu adamı falan kiralayamazlar mı acaba ? İş görmez mi?

Çevrimdışı can1903

Gomez'de sorun TE-Mİ-NAT.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA: Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoper Rhodolfo yarın saat 21.35'de İstanbul'da olacak. (Ntv Spor Twitter)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı fore_kazık

her an yeni bir sorun çıkabilir ve ertelenebilir yani  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

LASSANA DIARRA için bonservisi elinde diyorlar @Çağrı  @atalay
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan7738

her an yeni bir sorun çıkabilir ve ertelenebilir yani  :D

sıkıntının pasaport kaynaklı olduğu söyleniyor bu saatten sonra en fazla geciktirir ama bu transfer bana göre bitmiştir

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK