2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835121 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Benim ismim serkan, yazmaktan cok takip etmeyi tercih ediyorum en son kaldığım yeri bulmak kolay olduğu için üye oldum bu arada 77 de doğum tarihim

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hosgeldin

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Benim ismim serkan, yazmaktan cok takip etmeyi tercih ediyorum en son kaldığım yeri bulmak kolay olduğu için üye oldum bu arada 77 de doğum tarihim

:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin abi
Yalnız Yaşını Profiline Yazarsan daha iyi olur , Herkes anlamayabilir bu şekilde :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

kimi alalım sence o zaman ?
"Kimi almasınlar"ı söylüyorum
"Kimi alsınlar"ı o meşhur scoutlar söylesin
Bula bula bunları mı buluyor bu sistem?
Oto sanayide toplayamayız bu adam dağılırsa
Şu isimli oyuncu hevesi bizi mahvetti,daha da mahvedecek

Çevrimdışı Neo Nesil

Listeye baktı Serkan
Yokmuş uçakta

nereden bakıyoruz listeye???

Çevrimdışı yigitcan1903

nereden bakıyoruz listeye???
thy çalışanı olduğu için baktı
Herkese açık değil

Çevrimdışı Neo Nesil

Herkese açık değil

hmm... yani rhodolfo yalan!

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese açık değil
Ben de baktırıyorum , haber gelirse yazarım . İlk bilgi yarına kadar thy uçaklarında isminin gözükmediği , herhangi bir rezervasyon adına gözükmüyormuş .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Oooo korkunç güçlüyüz, twitter a ders vermişiz yine millet olarak hamdolsun..

Forumlar da olmasa..  :)

Çevrimdışı Kemal

"Kimi almasınlar"ı söylüyorum
"Kimi alsınlar"ı o meşhur scoutlar söylesin
Bula bula bunları mı buluyor bu sistem?
Oto sanayide toplayamayız bu adam dağılırsa
Şu isimli oyuncu hevesi bizi mahvetti,daha da mahvedecek

Yok işte güzel kardeşim scouting falan ne yapalım taş mı yiyelim , bu olmazsa gidip almaya çalışacakları İsim Balotelli .

Çevrimdışı Neo Nesil

şaka gibi ülkeyiz vesselam  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

giremiyorum bayadır ne oldu twittera ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 12:26:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bazı şeyleri çok güzel ayırt etmek gerekiyor.

Beşiktaş bu kadar mali sıkıntıda stadını yaparken Fedalardan buraya gelmişken Gomez'i ciddi ciddi bitirebilecek duruma gelebiliyor.

Galatasaray ise maddi olarak bitik durumda adım atamazken, pahalı oyuncu alamayacağı belliyken bugün gazetelere Ozan Tufan ve Serdar Aziz haberini sipariş geçiyorlar.

Sırf itibarı zedelenmesin diye sipariş haber yapıyorlar çünkü medya gücü var. Yoksa bu milletin aklıyla dalga geçmektir. Galatasaray taraftarı o kadar aptal ki buna inanır o ayrı konu.

Demek istediğim medya üzerinden yapılan algıya kurban gitmeyin. Gomez ille olacak diye bir durum yok. N'Doye da olsa aynı katkıyı verecek. İkisi de uçmaz ikisi de batmaz.

Hangisi gelse +15 bırakacak. He yönetim ise bu konuda artık sabrı zorluyor o ayrı konu. 20 Temmuz'dan 23 oldu şimdi de haftaya deniyor artık eminim Şenol Güneş ilk 3-4 hafta Cenk ile başlar.

Emeği geçen tüm yöneticilerimize önce Quaresma'yı bitirip 1 aydır Ba'nın yerini dolduramadıkları için teşekkür ederiz. Büyüksünüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İsmi yoksa nasil gelecek adam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok işte güzel kardeşim scouting falan ne yapalım taş mı yiyelim , bu olmazsa gidip almaya çalışacakları İsim Balotelli .
Bunları alacaklarsa taş yiyelim,hiç almasınlar
Yoksa alma,bitti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 12:28:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ek olarak algıya takılmayacaksa hepsinden fazla verim verecek golcüdür.

http://www.transfermarkt.com.tr/nikola-kalinic/profil/spieler/36371

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Pes bile oynarken arkadaşın Real Madridi alırken başka konsatre oluyorsun, Lille, Nice gibi takım alırken başka oluyorsun..

Beşiktaşın santraforu uluslararı arenada ses getirmiş ünlü "isim" olacak birisi olması lazım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bazı şeyleri çok güzel ayırt etmek gerekiyor.

Beşiktaş bu kadar mali sıkıntıda stadını yaparken Fedalardan buraya gelmişken Gomez'i ciddi ciddi bitirebilecek duruma gelebiliyor.

Galatasaray ise maddi olarak bitik durumda adım atamazken, pahalı oyuncu alamayacağı belliyken bugün gazetelere Ozan Tufan ve Serdar Aziz haberini sipariş geçiyorlar.

Sırf itibarı zedelenmesin diye sipariş haber yapıyorlar çünkü medya gücü var. Yoksa bu milletin aklıyla dalga geçmektir. Galatasaray taraftarı o kadar aptal ki buna inanır o ayrı konu.

Demek istediğim medya üzerinden yapılan algıya kurban gitmeyin. Gomez ille olacak diye bir durum yok. N'Doye da olsa aynı katkıyı verecek. İkisi de uçmaz ikisi de batmaz.

Hangisi gelse +15 bırakacak. He yönetim ise bu konuda artık sabrı zorluyor o ayrı konu. 20 Temmuz'dan 23 oldu şimdi de haftaya deniyor artık eminim Şenol Güneş ilk 3-4 hafta Cenk ile başlar.

Emeği geçen tüm yöneticilerimize önce Quaresma'yı bitirip 1 aydır Ba'nın yerini dolduramadıkları için teşekkür ederiz. Büyüksünüz.
aynen öyle resmen gaz alıyorlar durumu çok fena onların eğer tek başına kalamazlarsa şampiyonlar ligine iyice kötü olacak durumları bizim yönetime de gelirsek transferler gecikti her zamanki gibi senelerdir böyle zamanında yetiştiren bi yönetim oldu mu hiç bizde ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çağdaş SEVİNÇ
...Brezilya ligini yaklaşık 10 yıldır aralıksız takip ediyorum. Senelerdir dikkatimi çeken ve Türk takımlarının ilgi alanına neden girmez diye düşündüğüm oyuncular olurdu. Rhodolfo da onlardan biri. Daha önce Mancini hem Galatasaray’da hem Inter’de istemiş, ancak kiralık olarak teklif yapıldığı için Gremio yönetimi izin vermemişti.Net olarak görüşümü ifade etmem gerekirse, Beşiktaş savaşçı, lider özellikli, sorumluluk duygusu kuvvetli bir stoper kazanıyor. Rhodolfo bu özellikleri sayesinde Gremio’da kaptanlığa yükseldi. Oyunda disiplini elden bırakmaz. Sürekli arkadaşlarını kontrol ederek, savunmayı ayakta tutmaya çalışır. Herkesin açığını kapatmaya çaba gösterir. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor zira başka oyuncuların
boşalttığı alanlara hamle yaptığı zaman kendi pozisyonunu kaybedebiliyor.Rhodolfo için bazı yerlerde ağır bir oyuncu olduğu yönünde yorumlar okudum. Buna katılmam pek mümkün değil. Ancak şunu da belirtmem gerekir, savunmada geniş alanda yakalandığı zamanlarda hızlı oyuncular karşısında sıkıntı yaşadığı oldu. Böyle pozisyonlar hatırlıyorum. Bu daha çok takımın oyun anlayışıyla ilgili. Eğer Beşiktaş’ta önünde oynayacak Atiba ve Veli, aradaki alanı daraltırsa rakipler avantaj sağlayacak boşlukları bulamamış olur.Gönül rahatlığıyla, siyah beyazlıların uzun süredir arayışta bulunduğu stoper pozisyonu için doğru tercihi yaptığını söyleyebilirim. Rhodoldo olumlu özellikleriyle Beşiktaş’a ciddi katkı yapacaktır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Pes bile oynarken arkadaşın Real Madridi alırken başka konsatre oluyorsun, Lille, Nice gibi takım alırken başka oluyorsun..

Beşiktaşın santraforu uluslararı arenada ses getirmiş ünlü "isim" olacak birisi olması lazım.

Faydalı olacak biri olmalı
İsmi önemli değil
Bi dünya para verip riske girmenin anlamı yok

Çevrimdışı f_madida

Belki biraz ters gelecek size ama benim gozumde en onemli mevki hala defans tandemi. Rhodolfo iyi ama tek basina bizi ne Turkiye'de ne Avrupa'da kupaya tasiyamaz, yanina koyacagimiz Ersan zaten bildigimiz haliyle saatli bomba, ayagina her top geldiginde yuregimiz agzimiza geliyor. Pedro fena degil ama biraz agir ve hava toplari etkisiz, Milo desen hem tecrubesiz hem de son turnavadaki gibi oynuyorsa kalite olarak Ersan ve Pedro'nun bir tik gerisinde. Yani uzun lafin kisasi tandeme ikinci transfer sart. Defansi cok saglam bir tandemle kurarsak hucuma da daha rahat cikar takim, arkasi saglam olmayan oyuncu tedirgin olur, yavas cikmak zorunda hisseder kendini, dikey yerine yatay paslari tercih eder. O yuzden en iyisi saglam defans hattini kurup ustune diger noktalara bakmak, benim idealimdeki ikili Rhodolfo-Douglas, hele ki Douglas kiralanabiliyorsa hic bekletmemek lazim bonservis isi seneye de konusulabilir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı musacn1903

Baktırabiliyorsanız varsa brezilya avusturya seferine baktırın direk oraya geçebilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çağdaş SEVİNÇ
...Brezilya ligini yaklaşık 10 yıldır aralıksız takip ediyorum. Senelerdir dikkatimi çeken ve Türk takımlarının ilgi alanına neden girmez diye düşündüğüm oyuncular olurdu. Rhodolfo da onlardan biri. Daha önce Mancini hem Galatasaray’da hem Inter’de istemiş, ancak kiralık olarak teklif yapıldığı için Gremio yönetimi izin vermemişti.Net olarak görüşümü ifade etmem gerekirse, Beşiktaş savaşçı, lider özellikli, sorumluluk duygusu kuvvetli bir stoper kazanıyor. Rhodolfo bu özellikleri sayesinde Gremio’da kaptanlığa yükseldi. Oyunda disiplini elden bırakmaz. Sürekli arkadaşlarını kontrol ederek, savunmayı ayakta tutmaya çalışır. Herkesin açığını kapatmaya çaba gösterir. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor zira başka oyuncuların
boşalttığı alanlara hamle yaptığı zaman kendi pozisyonunu kaybedebiliyor.Rhodolfo için bazı yerlerde ağır bir oyuncu olduğu yönünde yorumlar okudum. Buna katılmam pek mümkün değil. Ancak şunu da belirtmem gerekir, savunmada geniş alanda yakalandığı zamanlarda hızlı oyuncular karşısında sıkıntı yaşadığı oldu. Böyle pozisyonlar hatırlıyorum. Bu daha çok takımın oyun anlayışıyla ilgili. Eğer Beşiktaş’ta önünde oynayacak Atiba ve Veli, aradaki alanı daraltırsa rakipler avantaj sağlayacak boşlukları bulamamış olur.Gönül rahatlığıyla, siyah beyazlıların uzun süredir arayışta bulunduğu stoper pozisyonu için doğru tercihi yaptığını söyleyebilirim. Rhodoldo olumlu özellikleriyle Beşiktaş’a ciddi katkı yapacaktır.
iyi çıkar umuyorum yıllardır çok ciddi zaafiyet yaşadık bu bölgede adam iyi belli ama yanında kim oynayacak oda önemli abi :icool:

Çevrimdışı yavvuzz

Rhodolfo için dört ismiyle de defalarca uçaklara bakılmış :D , bizde sakat çok. Uçakta gözükmüyor . Ayrıca dün apronda quaresmaya durgun gözüküyosun filan sormuşlar . Yorgunum , uykusuz geldim demiş .

Çevrimdışı Kutay

rhodolfonun şu ana kadar kapa bildirilmesi gerekmiyor mu niye bildirilmedi  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI