2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833914 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Fenerin oyuncular özel uçakla geliyor.. bizimkiler tarifeli THY ile geliyor.. Fikret Başkan ordan bile tasarruf yapıyor :D

Çevrimiçi LORDBJK

Akşamki maçta gomez nasıldı.Seyreden arkadaşlar biraz yorumlarsa sevinirim. Bize ilaç olur mu? :bandit:

Çevrimdışı BavyeraKartali

sayfa 2300 deki mesajlarin espiri iceren kisimlari hepsi kendi basina Caps cumlesi olmus inanilmaz yaratici ve hazir cevap ürünü yazan arkadaslari tebrik ediyorum...Cok guzel bir taraftar kitlemiz var kesinlikle.... Bayildimmmmm... :claps: :claps: :claps: :claps: :sevinc :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :lol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :tabe: :tabe: :D :D :super: :super: :ok: :ok: :ok:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Serkan7738

rhodolfo geliyo diye twitter ı kapadılar lanet olsun bu renkliler bizi hiç çekemiyo

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aslında Quaresma Özel Jet ile gelecekmiş , Başkan Mansimovun Jeti ayarlamış ama Başta Ahmet Nır Çebi olmak üzere yöneticiler karşı çıkmış , Bunun üzerine başkan Jeti iptal etmiş ve tarifeli Uçakla gelmesine karar verilmiş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

direk viyanaya mı inio rhodolfo?

Çevrimdışı hic2222

Dün, Aspordaki Fatih Doğan, bugün Rhodolfo nun direk Avusturya kampına katılacağını söylüyordu...
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 11:10:24 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ayberk

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 11:19:20 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atlantisyolcusu

SPORX DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ın transfer listesinde 1 numara olan Mario Gomez, İtalyan basınına geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Alman golcü, hazırlık kampıyla ilgili olarak PSG'ye 4-2 kaybettikleri maçın ardından; "Bu ilk maçımızdı. PSG'ye karşı maç yapmak kolay değil. İyi pres yapıp, baskı kuruyorlar ve top oynamamıza izin vermiyorlardı. Tekrar ediyorum, biz daha hazırlıkların başlangıcındayız. Hazırlık kampından sonra sonuçlara odaklanmaya başlarız. Yeni bir hocayla, yeni bir taktiksel dizilimle oynadık." ifadelerini kullandı.

Transferiyle ilgili konuşan Mario Gomez; "Ben her zaman basına karşı açık oldum. Benim hayatım, futbol kariyerimden daha fazlasını içeriyor. Şu an transfer için önemli bir aşamadayız, benim için en iyisinin ne olduğuna karar vermeliyim. Doğru koşullar sağlanırsa olabilir. Önümüzdeki haftalarda neler olacağını göreceğiz. Hayatım değişmeyecek ama belki futbolla ilgili kariyerim değişebilir. Fakat, şu an alınmış kesin bir karar yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Muntari inşallah gelmez milanlılar kurtulduğu için çok mutlu adamlar di marzio haber yaptıktan sonra twit attı.Beşiktaş için dua edin diye :(

Çevrimdışı yigitcan1903

Gomezle ilgili olumlu şeyler yazıyor gibi. anlayan varsa bi yardımcı olsun
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/esclusiva-tmw-fiorentina-domani-il-besiktas-in-italia-per-gomez-706948

http://www.firenzeviola.it/indiscrezioni-di-fv/indfv-gomez-besiktas-cresce-la-fiducia-le-ultime-183458
Gomez evet demiş bize
Fiorentina da yüklü maaşından dolayı gitmesini uygun buluyormuş
Yalnız Gomez belli bir para istiyormuş Fiorentinadan
Bugün bizimkiler gidip görüşeceklermiş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gomezle ilgili olumlu şeyler yazıyor gibi. anlayan varsa bi yardımcı olsun
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/esclusiva-tmw-fiorentina-domani-il-besiktas-in-italia-per-gomez-706948

http://www.firenzeviola.it/indiscrezioni-di-fv/indfv-gomez-besiktas-cresce-la-fiducia-le-ultime-183458

Türklerle Fio ilk aşamada anlaşma sağlamış ancak fio ve gomez arasında tazminat ve ödeme problemi var. Beşiktaş fio ile anlaşma için ve oyuncunun ajansıyla görüşmek için italyaya geliyor.  Kesin bir şey varsa o da fio artık gomezin yükünü istemiyor, gitmesini istiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez evet demiş bize
olur bu iş oldu diyebiliriz hatta haklı olarak gomez parasını istiyor tek sorun buymuş hem gomez hem de fiorentinayla anlaşmışız

Çevrimdışı Ayberk

Gomez evet demiş bize
Türklerle Fio ilk aşamada anlaşma sağlamış ancak fio ve gomez arasında tazminat ve ödeme problemi var. Beşiktaş fio ile anlaşma için ve oyuncunun ajansıyla görüşmek için italyaya geliyor.  Kesin bir şey varsa o da fio artık gomezin yükünü istemiyor, gitmesini istiyor.
Sağolun Kartallar. hayırlısı bakalım ...

Çevrimdışı yigitcan1903

Kalkıp Gomez'e 4-5 milyon maaş vermezler inşallah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalkıp Gomez'e 4-5 milyon maaş vermezler inşallah

bonservissiz olursa versinler 4 m euro dan 2 sene iyi sözleşme olur. 3 m euro yıllık + 2 m euro za parası diyodu murat özen

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı yigitcan1903

bonservissiz olursa versinler 4 m euro dan 2 sene iyi sözleşme olur. 3 m euro yıllık + 2 m euro za parası diyodu murat özen
Çok fazla 4
3 yeter

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bonservis olmazsa 4-4,5 maaş iyidir. Demba Ba geçen yıl maç başılar dahil 3.660.000 Euro kazanmış bizden. Bonservissiz 4-5 Gomez için iyidir.

Çevrimdışı Ayberk

eşgalden belirlemeye çalışalım  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok fazla 4
3 yeter
bonservissiz ama genel olarak bakarsak iyi bi transfer olacak

Çevrimdışı yigitcan1903

bonservissiz ama genel olarak bakarsak iyi bi transfer olacak
Bonservissiz olsun
Çok maç kaçırdı bu adam son 2 sezonda
Gelip sakatlanacak
Bu riske bu kadar garanti para verilmez
3 garanti kalanı maç başlarıyla olur

Çevrimdışı Kemal

Bonservissiz olsun
Çok maç kaçırdı bu adam son 2 sezonda
Gelip sakatlanacak
Bu riske bu kadar garanti para verilmez
3 garanti kalanı maç başlarıyla olur

kimi alalım sence o zaman ?

Çevrimdışı serkan77

Herkese Günaydın @serkan77 sen kimsin  :iblush:
Benim ismim serkan, yazmaktan cok takip etmeyi tercih ediyorum en son kaldığım yeri bulmak kolay olduğu için üye oldum bu arada 77 de doğum tarihim

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi