@Çağrı
kanatlarda orta bu sene süperiz...!
Senin Q7 antipatin biraz Töre için göstersene Bu sene bizi Şampiyonluktan nasıl ettiğini anlatsana Üyelerimiz anlasa son 9 hafta Töre neredeydi acaba para almadı diye mi oynamadı yoksa Biliç kızdı diye mi yoksa sakat diye mi ?
Unutma Sağda Q7 - Ortada Sosa - Solda Töre ile rakipler in kanatları düşünsün çıkabilecek mi ?
Olcay varken rakip kanatlar yürüyerek geliyordu Arsenal maçında Mükkemmel olcay to izlemesi takip etmemesi yüzünden Gol yedik...!
@Necmi abi Artık Hatalarını bekler Q7 sniperlar sınız 
Ve siz Üyeler Size ayda 3000 tl verseler ve sonra feda et 1500 al deseler kabul eder misiniz ? indirim yaptı oynatmadılar oynamadı ama gene para aldı...!
Medya Taraftarı olup Her yazılana inanmayın...!
@Fatih

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama güzel kardeşim bir forum yöneticisinin görevi ortalığı kızıştırmaktan ziyade yatıştırmak olmalı değil mi
ama yazış tarzına bakarak ben pek öyle olmadığını düşünüyorum belki şaka amaçlı yazmışsındır
ama öyle değilse söyleyeyim; biz töre de olsa olcay da olsa bir başkası da olsa
hata yaptığında yada laçka oynadığında yada kısaca o formanın hakkını veremiyorsa eleştiririz
adı ne olursa olsun
ayrıca forum üyelerine seslenerek 3000 tl ve 1500 tl üzerinden örnek vermişsin
peki o zaman bu indirimi kabul eden oyuncular ne oluyor ? enayi mi?
verdiğin bu örneği anlatış şekline bakarak
sanırım sende topçu olsan senden de böyle bir şey talep edilse sende kabul etmeyecekmişsin gibi anlaşılıyor
kısacası sevgili sistem yöneticisi arkadaşım
hani çağrı forum kurallarını arada bir paylaşıyor ya
birazda yönetici kurallarını paylaşsın da
sizin kuralları da bi görelim en azından
hiç yönetici olmadım bilmiyorum da
yani sırf merakımdan isterim