2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Rhodolfo sorun değil ki. İsterse 10 ağustosta açıklansın.
Nasipse gelecek zaten ve hazır gelecek. Uçaktan indir maça götür neredeyse.
Mesele direkt oynatabileceğin kaliteli forvet ve benim için gomez yanlış seçim gibi.
Ha şüphem kalitesine değil, risk değeri yüksek verimliliğine..
Hiç değilse Remy bari olsaydı :(
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı atalay

Salih Uçan'ın ciddi reaksiyon problemi var. Oyun geçişleri kötü, temposu düşük.

Bu çocuğu genç takımlarda izlediğimde de aynı sorunları göze çarpıyordu; bu seviyede çok daha net göze çarpıyor.

Çevrimdışı Ersoy

Ben umutlanmamaktan yanayım. Son anda pürüz çıkar üzülen biz oluruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rhodolfo sorun değil ki. İsterse 10 ağustosta açıklansın.
Nasipse gelecek zaten ve hazır gelecek. Uçaktan indir maça götür neredeyse.
Mesele direkt oynatabileceğin kaliteli forvet ve benim için gomez yanlış seçim gibi.
Ha şüphem kalitesine değil, risk değeri yüksek verimliliğine..
Hiç değilse Remy bari olsaydı :(

Katılıyorum. Gomez Şenol Hocanın anlattığı forvet tipine uygun ama Başkanın açıkladığı kriterlere uygun değil. 3 yılda 18 milyon euro çok para. Ayrıca adam başka kulüplerle de görüşüyormuş. Umarım daha genç , daha risksiz biri gelir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Katılıyorum. Gomez Şenol Hocanın anlattığı forvet tipine uygun ama Başkanın açıkladığı kriterlere uygun değil. 3 yılda 18 milyon euro çok para. Ayrıca adam başka kulüplerle de görüşüyormuş. Umarım daha genç , daha risksiz biri gelir
Abi diğer alternatif N'doye Gomez son şansımız denemeye değer.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sedat_BJK

Salih Uçan'ın ciddi reaksiyon problemi var. Oyun geçişleri kötü, temposu düşük.

Bu çocuğu genç takımlarda izlediğimde de aynı sorunları göze çarpıyordu; bu seviyede çok daha net göze çarpıyor.
Salih ucan'i mi aliyoruz?

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Salih ucan'i mi aliyoruz?

Roma - City maçını izliyorum.  :D

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/Besiktas/status/623439135433457664
Karşılama olur mu acaba ? Çarşı yapmayacaktı ama Beşiktaş Çarşı'dan ibaret değil tabi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Milan-İnter maçı izlenir.  :)

Edit: Bayern Münih-İnter maçıymış.  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi diğer alternatif N'doye Gomez son şansımız denemeye değer.

Ne bileyim şöyle Beck gibi bir sürpriz olsa. Ben yıldızdan çok görev adamı diyorum. İnan Cenk Tosun'a şans verilse daha çok sevineceğim. Cenk geçen sene 90 artıda gol attı ertesi hafta yine yedek . Bu Gomez seneye kolay kolay Çin'e Katar'a falan da gitmez gibime geliyor :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben umutlanmamaktan yanayım. Son anda pürüz çıkar üzülen biz oluruz.

Profil resmi öyle demiyo ama :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Karşılama olur mu acaba ? Çarşı yapmayacaktı ama Beşiktaş Çarşı'dan ibaret değil tabi.

Ben münferit gidiyorum çok var münferit giden
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Ne bileyim şöyle Beck gibi bir sürpriz olsa. Ben yıldızdan çok görev adamı diyorum. İnan Cenk Tosun'a şans verilse daha çok sevineceğim. Cenk geçen sene 90 artıda gol attı ertesi hafta yine yedek . Bu Gomez seneye kolay kolay Çin'e Katar'a falan da gitmez gibime geliyor :alala:
2'li forvet oynatılsın istiyorum bende zaten abi. Cenk geçen sene oynadığı maçlarda çok iyiydi.Demba'yı aratmadı.
Profil resmi öyle demiyo ama :evillol:
Kim yazacak bunu diye bekliyordum zaten.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yigitcan1903

Takım şampiyon olsa anlarım da
Tek oyuncunun neyini karşılıyosunuz
Eve mi götüreceksiniz :D
Şu işler bitmeli artık hatta tribüne futbolcu çağırma olayı da bitmeli

Çevrimdışı TALAT

quaresmanın tarifeli uçakla gelmesi bile bence başı başına olay. ilk gelişi sanırım özel uçakla olmuştu. bu sefer tarifeli uçak. bu bile ilk gelişi ile şimdiki gelişi arasındaki farkı yansıtır.

inş kendisini takımdan üstten görmez ve bir görev adamı gibi işini yapar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Takım şampiyon olsa anlarım da
Tek oyuncunun neyini karşılıyosunuz
Eve mi götüreceksiniz :D
Şu işler bitmeli artık hatta tribüne futbolcu çağırma olayı da bitmeli

Zevkler ve renkler derler ya hah işte.Herkesin bakış açısı farklı o yüzden saygı duymak lazım

Çevrimiçi Necmi

Yönetimde uçuş saatini vererek milleti havaalanına toplamaya çalışıyor.
taraftar istiyor diyebilmek için  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 veya başka bir oyuncuya karşılama yapmak saçma bence ve bu gelenek sadece bizde var sanırım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Zevkler ve renkler derler ya
Yok zevk işi ayrı
Bu oyuncuyu şımartmaktan başka hiçbir işe yaramıyor
Hele ki Quaresma gibi bir egoysa bu gelen

Çevrimdışı kaanzor

Yapmayın etmeyin arkadaşlar adam sanki bedava geliyo yada hayır işi yapıyormuş gibi gidip ayağına eğlendirmeyin biz onun patronuyuz bizim paramızla maaşını alıcak bu sadece Q7 için geçerli değil genel konuşuyorum. Siz işe başlarken patronunuz sizi otobüs durağında karşılıyormu böyle düşünün.

Ha klüp bir imza töreni düzenler stadta seyircinin hem eğlenip hemde karşılama yapabileceği parası neyse gidilir hem eğlenilir hem imzalar izlenir. Ama ben bu adamları eğlemek için ayağına gidemem çünkü eğlendirilmesi mutlu edilmesi gereken bir grup varsa oda taraftardır.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Q7 veya başka bir oyuncuya karşılama yapmak saçma bence ve bu gelenek sadece bizde var sanırım.
Cinlilerde de var :)

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yani.

Geliş saati verilmişse karşılayın demektir zaten. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Cinlilerde de var :)

Bak onu unutmuşum. :D