2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825867 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Okadar sürede anca q7 ile mi anlaşıldı bu mudur yani? Kamp başlıyor haydi artık yetti yani. Tamam 3 kuruşun hesabı var da biraz abartı oldu yetti.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Oğuzhan geçen günkü ropörtajında bu sene çok çalıştım dedi kendi oyuncuma inanırım çalıştığına ve forma şansı pek bulamadığına inanıyorum. Elinden geleni yapsın çalışsın yeter başka ne diyebiliriz? Bir oyuncuyu savunacaksınız diye öbürünü batırmayın :)

Çevrimdışı Efe

en sonunda bi kap geldi buda biseydir querezma hayirli olsun rodolfo da gelecej herelade o aksama gelir yada yarin onunda kap bildirimi bugun gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 hayırlı olsun. Umarım değişmiştir. Rhodolfo'nun Kap'ıda yarın gelir büyük ihtimalle. Gomez'de pazartesiye kadar biter. İnler için 3 milyon euro bonservis isteniyormuş 2 milyona alınır.

Çevrimdışı ALI RIZA

yani çok kısıtlı süreler aldı ona rağmen yapabildi bu sene son senesi ya patlama yapacak ya da sıradan anadolu takımı topçusu olacak.
Ben ümidimi ilk geldiği yıl kestim arsenal ayağı ile yutturdular ayakta duramayan arsenallı oyuncu...! Patlama yapmasın elimizde kalır sonra...!

Çevrimdışı Tolga

Q7 hayırlı olsun. Umarım değişmiştir. Rhodolfo'nun Kap'ıda yarın gelir büyük ihtimalle. Gomez'de pazartesiye kadar biter. İnler için 3 milyon euro bonservis isteniyormuş 2 milyona alınır.
Bence Gökhan'ı alacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

rhodolfo baki mercimek 2 lisi nasıl olur  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Baki mercimek candir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Coştuk yine bir Q7 geldi diye. Diğer transferlerin en az 1 haftası var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Gökhan'ı alacağız :)
Aynen zaten Fikret Orman geçen seneden takık mutlaka alır. Ben Gentner veya Aquliani isterim ama İnler'de işimizi görür.

Çevrimdışı Efe

Artik yapacak bir sey yok geldiyse bizim futbolcumuzsa desteklemek gerekir. Bende senin gibi dusunuyorum, yanilmak istiyorum @Yunus
olimpiyatta ve vodafone arenada querezma konusunda yanildigini goreceksin abi ama 2 kirmizi kesin yer o ayri diger konularda bize cok katki saglayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Deniz sende de bi scout kumaşı var gibi :d

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Aynen abi 8 aydir forvet arastiriyorum almeidayi buldum cok iyi oyuncu hava toplarina hakim birebirde omuz koyar iyi sut ceker kaleciyle karsi karsiya kaldi mi affetmez :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Coştuk yine bir Q7 geldi diye. Diğer transferlerin en az 1 haftası var.

Coşmak :D

Çevrimdışı Tolga

Aynen zaten Fikret Orman geçen seneden takık mutlaka alır. Ben Gentner veya Aquliani isterim ama İnler'de işimizi görür.
Aynen G.İnler işimizi baya baya görür.

Çevrimdışı Ersoy

Coşmak :D
Herkes bir anda Rhodolfo bugün yarın gelir Gomez'de bu hafta gelir İnler'i alırız felan demeye başladı o açıdan coştuk.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen G.İnler işimizi baya baya görür.
Bugün Trt Spor da yalan haber menejer oyunu falan dedi yorumcunun bir tanesi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın ki hazırlık maçında bütün yeni transferlerin oynaması lazımdı. Yeni gelen adamlar 4. ve 5. hazırlık maçlarında oynar anca yine çok geç kaldık.

Çevrimdışı Tolga

Herkes bir anda Rhodolfo bugün yarın gelir Gomez'de bu hafta gelir İnler'i alırız felan demeye başladı o açıdan coştuk.

Bunların hepsi bir anda olmaz tabi ama ilerleyen günlerde bitecektir bu transferler :icool:

Çevrimdışı Efe

rodolfo gelecek ama bugun ama yarin bence onun kapida gelecektir diger transferler icin biraz daha bekleyecegiz ilk su rudolfo bi gelsin en onemlisi o suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Bunların hepsi bir anda olmaz tabi ama ilerleyen günlerde bitecektir bu transferler :icool:
Ağustos'un 10'unda anca.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Bugün Trt Spor da yalan haber menejer oyunu falan dedi yorumcunun bir tanesi
Sanmıyorum çünkü devre arası da almak üzereyken son anda vazgeçmiştik.

Çevrimdışı Tolga

Ağustos'un 10'unda anca.

Olabilir :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aynen abi 8 aydir forvet arastiriyorum almeidayi buldum cok iyi oyuncu hava toplarina hakim birebirde omuz koyar iyi sut ceker kaleciyle karsi karsiya kaldi mi affetmez :D

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanmıyorum çünkü devre arası da almak üzereyken son anda vazgeçmiştik.
Adam zaten abarttı baya Gökhan topçu değil demediği kaldı bir İnşallah gelir adam Beiiktaşlı bir de Beşiktaş da görmek istediğim topçulardan biri

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Gremio ve Rhodolfo ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın transferi henüz açıklamamasının nedeni belli oldu.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Rhodolfo’nun bazı haklarını elinde bulunduran iki Brezilya kulübünün henüz imzasını yollamaması nedeniyle deneyimli savunmacının transferinin açıklanmadığı öğrenildi.

Kulüplerin imzalarını yollamasının ardından siyah beyazlılar, Rhodolfo transferini resmen açıklayacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Sarp

Rhodolfo transferi için aradaki saat farkı problemi ve adamın bonservisinin çok parçalı olması sorunu var. Henüz uyudukları ve çok gevşek oldukları düşünülürse gelmesi yakındır.