2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825068 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

4 genc oyuncumuz Bayrampasa'ya kiralanmis

Çevrimdışı atalay

Bu sene geri dörtlü; Tosic - Rhodolfo - Milosevic - Beck olur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Douglas Silva zu Gs

Çevrimdışı murat_

Yönetimde uçuş saatini vererek milleti havaalanına toplamaya çalışıyor.
taraftar istiyor diyebilmek için  :D
taraftar  istemiyormu peki abi  :D :evillol:

Çevrimdışı murat_

Q7 veya başka bir oyuncuya karşılama yapmak saçma bence ve bu gelenek sadece bizde var sanırım.
persie nani ye podolskiye vb topcularada ozel olarak yine biz karsilama yaptik deyilmi  :D

Çevrimdışı Oktay A.

Yönetimde uçuş saatini vererek milleti havaalanına toplamaya çalışıyor.
taraftar istiyor diyebilmek için  :D

:claps: :claps: aynen öyle @Necmi  abi ''Ortamlarda taraftar istedi dersin kim bilecek'' jack nickholson.jpg  :s20: :s20:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı tayfunyasar

douglas silva yı biz alaydık iyiydi.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı tayfunyasar

yav bir de mami yi kiralamışız. Şenol Hocayla bir çıkış yakalar diye ümitleniyordum. keratin kaybolup gidecek galiba yazık vallahi çok yazık.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yav bir de mami yi kiralamışız. Şenol Hocayla bir çıkış yakalar diye ümitleniyordum. keratin kaybolup gidecek galiba yazık vallahi çok yazık.
hiç umudum yok maalesef gs maçında direkten dönen top girse çok farklı olabilirdi.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tamamen arzu ettiği hayatın içine düştü, neler yapabilecek kapasitesi varken seçtiği hayatı yaşasın(Yöneticilerin de suçu var). Asıl bize yazık o kadar bekledik.

Kono tanıtım toplantısında çok enteresan düşmüş forumun ahı çarpmış gibi :D

http://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-a-gelmedi-ayagi-dolanip-yere-kapaklandi-7527031/

Çevrimdışı Ozan E.

U21'den de Bayrampasa'ya kiralananlar olmus

Çevrimdışı TALAT

U21'den de Bayrampasa'ya kiralananlar olmus

bu bayrampaşa işbirliği inş yararlı olur.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ozan E.

bu bayrampaşa işbirliği inş yararlı olur.
İnsallah. Oyuncularin ayni takima gitmesi daha rahat olacaktir uyumlari acisindan. Hem oyuncularimiz yetisir hem de Bayrampasa ust liglere yukselir insallah.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo nun menajeri çok para istiyormuş. Başkan menajerlik ücretinde indirim istediği için hala bitmemiş transfer.

bi çuval fındık + bi çuval fıstık + bir miktar paraya bitirilebilir her an.

Yok ya imza bekleniyormuş, o kadın menejeriyle yaptığı whats upp yazışmasının fotosunu paylaştı , ücrette vs. de hiç bir sıkıntı yok, sadece 2 kulup imzası bekleniyor Rhodolfo için , milletin kalbine indirmeyin :)

Çevrimdışı musacn1903

Kanal d de bayern münih cok iyi top oynuyor inter de handanovic kalede gayet iyi duruyor eger ocaga kadar uzatmazsa bu adam için tüm şartlar zorlanmalı be. Ayrıca açın izleyin müthiş maç

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş sosyal medya hesabı en sonunda adam akıllı yönetiliyor. Periscope filan açılmış süper  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma taraftarın gazını almak için geliyomuş gibi hissediyorum abiler olanlara bakınsanıza..

-Geliş saati verilmesi

-Uçağa biniş fotosu

-Quaresma'dan mesaj videosu

-Periscope'tan canlı..  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Daha önce buradan sitem edenler olmuştu, kamp yerinde çimlerle ilgili bir sorun bu açılardan gözükmüyor, eğer top oynanmayacak kadar riskli bir saha olsaydı zaten buna birileri tepki verirdi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Savaş

Quaresma transferinin bir plan icerisinde değil de taraftar gazı için yapıldığı o kadar açık ki.

Bir tek hadi gelin hep beraber karşılayın demedikleri kalmış. Demba Ba'ya bile bu kadar yaygara yapılmadı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

bu sezon puan kaybettiğimiz çoğu maçtan sonra,

quaresma neden oynamadı?

quaresma oyuna neden bu kadar geç girdi?

quaresma oyundan niye çıktı?

quaresma'ya 90 dakika niye sabredildi?

ve benzeri cümleleri sıkça duyacağız. belki ben de diyeceğim :D

Çevrimdışı Çağatay

Alexander Mitrovic zu Newcastle - 18.50 M
Hope for the Best, Plan for the Worst