2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834878 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Vallaha şaşırdınız siz artık transfersizlikten , adamlar dünya yıldızı getirip Saw'u dehliyorlar, sizde kapıda yemek artığı bekleyen kediler gibi, Saw karakterli neden olmasın diye yalanıyorsunuz, arkadaş kendinize gelin biz kimsenin artıkçısı , 2. elcisi değiliz ya. Sonra neden 3. yüz, neden 3. büyük deniyor, al bundan işte.
Genel olarak bahsettim
Fenerden yada G.saraydan oyuncu almakla ilgili
Dikkatli okumayınca anlaşılmıyor tabii
Kalın yazma bitti şimdi altını çizme mi başladı bir de?

Çevrimdışı Kemal

Genel olarak bahsettim
Fenerden yada G.saraydan oyuncu almakla ilgili
Dikkatli okumayınca anlaşılmıyor tabii
Kalın yazma bitti şimdi altını çizme mi başladı bir de?

evet biz Türkler herşeyin bir çıkışını buluruz ( argosunu kullanamıyorum ) :)

Genel olarak belirteyim o zaman , Gomez dendi Remy dendi Çiko dendi, hatta twiterda duyumcu denen kişiler Gomez %100 tamam dediler.

Şimdi sen FB le RVP de ve Gomez ile aşık atarken , tutupta onların 2. el ıskartasını transfer edersen , bu taraftarı bu kulübü küçültürsün , genel olarak ismin bile ezilir. En basitinden sokaktaki adam , sokaktaki diğer renksiz adama en son cümle olarak derki : '' Hadi fazla konuşma sen git bizim 2. el adamımızla kumda oyna '' .  Kimsenin bu taraftara bunu yaşatmaya hakkı yoktur. Yeter artık .

Çevrimdışı brkntcnr

Sow olayına duygusal bakıyorsunuz. Bu adam fenerin artığıysa ve bende iş yapıp maç kazandıracaksa neden gelmesin? Ayrıca sow artık değil fenerin aptallığıdır. Bende gomez i istiyorum fakat gelirse de demba dan çok katkı verir sow.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

evet biz Türkler herşeyin bir çıkışını buluruz ( argosunu kullanamıyorum ) :)

Genel olarak belirteyim o zaman , Gomez dendi Remy dendi Çiko dendi, hatta twiterda duyumcu denen kişiler Gomez %100 tamam dediler.

Şimdi sen FB le RVP de ve Gomez ile aşık atarken , tutupta onların 2. el ıskartasını transfer edersen , bu taraftarı bu kulübü küçültürsün , genel olarak ismin bile ezilir. En basitinden sokaktaki adam , sokaktaki diğer renksiz adama en son cümle olarak derki : '' Hadi fazla konuşma sen git bizim 2. el adamımızla kumda oyna '' .  Kimsenin bu taraftara bunu yaşatmaya hakkı yoktur. Yeter artık .
El alemin söylediğine çok takılır zaten Türkler
Ben transfer doğru mu yanlış mı kendim değerlendirebilirim,başkasına bakmama gerek yok
Oyuncunun faydası önemli olan
Yönetimin yüksekten uçması rvplerle vs ile ilgilenmesi kendi hatasıdır
Bunlara 5-6 m maaş verecek halimiz yok
Taraftar gazlandı baştan,herkes bir yıldız rüyasına kapıldı
Benim hiçbir zaman o tarz adamları getireceğimize inancım olmadı,beklentim de astronomik rakamlar verip bunları getirmeleri değil zaten
Fener G.saray yıldız almış diye de ezilmem
Bizim kültürümüz de bu değil zaten en başta

Çevrimdışı Kemal

Sow olayına duygusal bakıyorsunuz. Bu adam fenerin artığıysa ve bende iş yapıp maç kazandıracaksa neden gelmesin? Ayrıca sow artık değil fenerin aptallığıdır. Bende gomez i istiyorum fakat gelirse de demba dan çok katkı verir sow.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen diyorum ki neden bu Çin İşkencesi bize yapılıyor ...  ama aslında cevap yanımızda, işte bu düşünce tarzları yüzünden ne geliyorsa geliyor başımıza.

Adamlar Ba yı sattılar, üzerine Remy den açıldı kapı , beklettiler beklettiler ve son olarak geldiğimiz noktaya bak : Kendi taraftarımızdan birileri Saw 'a fit olmuşlar. Yahu bu adamlar size Almeida'yı bile Ruslardan alıp çakarlar . Hiç üzülmeyin kardeşim.

Aynısını q7 olayında yaptılar, orda Macar gül gibi dururken , nasılsa ocakta alırız para vermeyelim , taraftarın aşkı q7 yi çakalım dendi , taraftar zaten balıklama atladı anketlere ve şimdi q7 yolda.  Macarında M sini alamazlar Ocakta.

Devam bu düşüncelere. Sonra derlerki Saw la kapı açarsınız , Dany kramponlarını alıp gelecek , geldi.

Çevrimdışı Kemal

El alemin söylediğine çok takılır zaten Türkler
Ben transfer doğru mu yanlış mı kendim değerlendirebilirim,başkasına bakmama gerek yok
Oyuncunun faydası önemli olan
Yönetimin yüksekten uçması rvplerle vs ile ilgilenmesi kendi hatasıdır
Bunlara 5-6 m maaş verecek halimiz yok
Taraftar gazlandı baştan,herkes bir yıldız rüyasına kapıldı
Benim hiçbir zaman o tarz adamları getireceğimize inancım olmadı,beklentim de astronomik rakamlar verip bunları getirmeleri değil zaten
Fener G.saray yıldız almış diye de ezilmem
Bizim kültürümüz de bu değil zaten en başta

Yıldızını satmayacaksın arkadasım o zaman ,

Şampiyon mu olduk ?
Kupa mı kaldırdık ?
Derbi mi kazandık ?
Cl ye mi gittik en azından ?

Neden davul zurnayla Ba geldi, başarı için . Adam gollerini attı mı attı . Demek senin sıkıntın başka bölgelerde . o bölgeleride giderirsin . Golcu yıldızın hazır zaten . Yukardaki başarılardan hedef olanlarını yapar satarsın para kazanırsın veya dersin ki ben bundan para kazanıp daha iyisini alıyorum , benim marka degerımı daha cok yukseltecegını alıyorum , amenna sat .

Ama olay ve sonuc sizin dediğiniz olmamalı zaten.

Maalesef gerçekler bunlar yiğit, bu Türkiye sokaktaki adamla dönüyor. Kimse Avusturya arşıdükü değil . Mehmet amca hasan amca vs.. bunlar iktidarıda belirliyor, bu konuştugumuz konulardanda algı yaratıyor. Bende senın dediğin gıbı olmasını elit olmasını isterim ama bu tarla bu kadar mahsul veriyor. Duruma göre şerbet vermek zorundayız bizde. Gerçekçi olalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimsenin Sow u aldığı yok. Renkli basının küçük oyunlarına gelmeyelim. Bunu hep yapıyorlar. Bugün izlediğim spor programlarında yalan haber gelmez dediler ve güldüler sadece. Haberin kaynağına bakın bu arada

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın bugünde kap falan gelmez ise sıkıntı büyük :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yıldızını satmayacaksın arkadasım o zaman ,

Şampiyon mu olduk ?
Kupa mı kaldırdık ?
Derbi mi kazandık ?
Cl ye mi gittik en azından ?

Neden davul zurnayla Ba geldi, başarı için . Adam gollerini attı mı attı . Demek senin sıkıntın başka bölgelerde . o bölgeleride giderirsin . Golcu yıldızın hazır zaten . Yukardaki başarılardan hedef olanlarını yapar satarsın para kazanırsın veya dersin ki ben bundan para kazanıp daha iyisini alıyorum , benim marka degerımı daha cok yukseltecegını alıyorum , amenna sat .

Ama olay ve sonuc sizin dediğiniz olmamalı zaten.

Maalesef gerçekler bunlar yiğit, bu Türkiye sokaktaki adamla dönüyor. Kimse Avusturya arşıdükü değil . Mehmet amca hasan amca vs.. bunlar iktidarıda belirliyor, bu konuştugumuz konulardanda algı yaratıyor. Bende senın dediğin gıbı olmasını elit olmasını isterim ama bu tarla bu kadar mahsul veriyor. Duruma göre şerbet vermek zorundayız bizde. Gerçekçi olalım.
Bütçe oluşturmak için oyuncu satılması gerektiği aşikardı
Ba'nın satılması doğrudur
Eksikleri Ba ve Atınç'ın(olsaydı Ersan'ın) satışıyla çok rahat doldurabilirdik
Remy gerçekçi bir hedefti mesela
İlla ismi büyük bir oyuncu getirmek gerekmez,onu anlatmaya çalışıyorum
Dengeli kadro kurmak,her noktaya kaliteli-faydalı oyuncu getirmek önemli olan
Gidip taraftar mutlu olsun diye santrafor rvp alalım sonra diğer mevkiler Allah Kerim demeleri çok yanlış
Baştan planlamayı iyi yapıp hedeflerimizi doğru belirleseydik
Görüşmelerde bir tek oyuncuya sarılmayıp farklı kanallardan ilerleseydik çok rahat tamamlardık transferi
Belki 1 ya da 2 mevki kalırdı şimdiye
Şimdi yine Q7 alalım taraftarın gözünü boyayalım
Diğer mevkilerde eksik kalsa bile ekserisi ses çıkarmaz mantığını güdüyorlar
İhtiyacımız olan 4-5 bölgeyi tamamlamaktansa sükse yapacak transfer peşinde koşturmak yaptıkları
Stoper ha geldi ha geliyor denir bir türlü bitmez,sol açık için haftalarca Konoplanka için uğraşırlar başkasıyla görüşmezler
Dünyada bütün santraforlar telef olmuş gibi yine gider rvp ile zaman kaybederler
Orta sahaya adam aramak için illa iki adamın iptal olması gerekir
Kaleci hiç düşünülmez zaten
Bu plansızlık,günü kurtarma anlayışı,iş bilmezlik devam ettiği sürece biz sportif olarak başarısızlığa mahkumuz
Başkan ben futboldan çok iyi anlarım diyor her fırsatta,ben de hiç anlamadığını iddia ediyorum
Şansı yanında olsun

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sow'un maaşını artırmak için menajeri haberleri gömmüş yine bizi kullanıyorlar. Adamın sözleşmesi gereği maaşı son sene düştü ve yeni sözleşme yaptırmaya uğraşıyor yapmazlarsa da gitmez 1 senelik sözleşmesi var. Fener yönetiminin dikkatini çekip sözleşmeyi düzeltmeye uğraşıyorlar. düzmece haberler.
2 tane gol at 1 hafta içinde gideceğin söylentilerini yay, yönetim sözleşmeni uzatıp maaşını yükseltsin sow mutlu menajeri mutlu fener mutlu...Beşiktaşla alakası yok bunların.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 09:59:20 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler bu ay kap filan gelmez , ince eleyip sik dokuyoruz . Sonunda insallah mahcup oluruz .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bugunde gelmez kap en iyisi beklememek gelirse surpriz olsun.  interneti kapatıyorum  akşama eve gidene kadar bakmayacagım beklemeyince cabuk geliyor. :)

Çevrimdışı serdart

Sow'u ilk geldiği yıldan itibaren beşiktaşta görmeyi çok istedim. Sow demba ba dan daha iyi. Bitirici vuruşları çok daha iyi. Ben daha sow'un saçma sapan goller kaçırdığını hiç görmedim. Koşuyor vuruyor kaleyi buluyor ve gol atıyor adam. Sakatlık çok yaşamadı. Tam beşiktaşın aradığı hücum futboluna uygun biri. Keşk gelse. Fener artığı demek ne demek? Tümer giderken bjk artığı dedi mi? Sow ayrıca dürüst çalışkan bi adma hiç aşırıya kaçtığı yok.

Keşke verseler de stochu  da alsak. Adamı hiç ettiler. Öyle bi yetenek yıllardır ordan oraya sürgün edildi.

Gomez mi sow mu deseler sow derim. Tercih sıram remy, hernandez, sow, gomez, diğerleri diye gider.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan inleri eğer tek oynatacaksak iyi transfer olur ama yanında atiba necip veya veli ile oynayacaksa bence fark yaratmaz.o bölgeyi tek oyuncuyla oynamalıyız.
abi gene faydası olur box to box oynar ucuza alırsak güzel olur flaminide olur böyle adamların hepsi faydalı olur.

Çevrimdışı SDemirsoy

İSMAİL ER ‏@ismailer_  3 dk.3 dakika önce
QUARESMA 18.30 DA ATATÜRK HAVALİMANINDA 👏👏👏👏👏

Çevrimdışı Ocean

Vallaha şaşırdınız siz artık transfersizlikten , adamlar dünya yıldızı getirip Saw'u dehliyorlar, sizde kapıda yemek artığı bekleyen kediler gibi, Saw karakterli neden olmasın diye yalanıyorsunuz, arkadaş kendinize gelin biz kimsenin artıkçısı , 2. elcisi değiliz ya. Sonra neden 3. yüz, neden 3. büyük deniyor, al bundan işte.
sow; nobre, aurelio, sezer, , uğur  ve daha aklıma gelmeyen bir yığın takıma katkı verememiş transfer gibi olmaz. hep aynı örnek gibi olacak ama Egemen fenere gider arkasından ağlarız, biz almaya kalktık mı artık olur. Sowun artık olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İSMAİL ER ‏@ismailer_  3 dk.3 dakika önce
QUARESMA 18.30 DA ATATÜRK HAVALİMANINDA 👏👏👏👏👏
kap gelir o zaman :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

LİG RADYO : Q7 saat 16:00 da Sabiha Gokçene iniyor
NTVSPOR : Q7 Saat 16:00 da Sabiha Gokçene İniyor
ASPOR : Q7 Saat 21:50 de İstanbulda !
LİG TV : Q7 Saat 18:30 da Atatürk Havaalanına iniyor

Bunlar Bizimle Kafamı buluyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

açıklama geldi kap tan

Çevrimdışı musacn1903

Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile görüşmelere başlanmıştır. 
 :D

Çevrimdışı SDemirsoy

KAP GELDİİİİİİİİİİİİİİ QUARESMAAAA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı canU

Quaresma kap ı geldi hayırlı olsun

kap gelmiş q7 ile alakalı hayırlı olsun.