Yıldızını satmayacaksın arkadasım o zaman ,
Şampiyon mu olduk ?
Kupa mı kaldırdık ?
Derbi mi kazandık ?
Cl ye mi gittik en azından ?
Neden davul zurnayla Ba geldi, başarı için . Adam gollerini attı mı attı . Demek senin sıkıntın başka bölgelerde . o bölgeleride giderirsin . Golcu yıldızın hazır zaten . Yukardaki başarılardan hedef olanlarını yapar satarsın para kazanırsın veya dersin ki ben bundan para kazanıp daha iyisini alıyorum , benim marka degerımı daha cok yukseltecegını alıyorum , amenna sat .
Ama olay ve sonuc sizin dediğiniz olmamalı zaten.
Maalesef gerçekler bunlar yiğit, bu Türkiye sokaktaki adamla dönüyor. Kimse Avusturya arşıdükü değil . Mehmet amca hasan amca vs.. bunlar iktidarıda belirliyor, bu konuştugumuz konulardanda algı yaratıyor. Bende senın dediğin gıbı olmasını elit olmasını isterim ama bu tarla bu kadar mahsul veriyor. Duruma göre şerbet vermek zorundayız bizde. Gerçekçi olalım.
Bütçe oluşturmak için oyuncu satılması gerektiği aşikardı
Ba'nın satılması doğrudur
Eksikleri Ba ve Atınç'ın(olsaydı Ersan'ın) satışıyla çok rahat doldurabilirdik
Remy gerçekçi bir hedefti mesela
İlla ismi büyük bir oyuncu getirmek gerekmez,onu anlatmaya çalışıyorum
Dengeli kadro kurmak,her noktaya kaliteli-faydalı oyuncu getirmek önemli olan
Gidip taraftar mutlu olsun diye santrafor rvp alalım sonra diğer mevkiler Allah Kerim demeleri çok yanlış
Baştan planlamayı iyi yapıp hedeflerimizi doğru belirleseydik
Görüşmelerde bir tek oyuncuya sarılmayıp farklı kanallardan ilerleseydik çok rahat tamamlardık transferi
Belki 1 ya da 2 mevki kalırdı şimdiye
Şimdi yine Q7 alalım taraftarın gözünü boyayalım
Diğer mevkilerde eksik kalsa bile ekserisi ses çıkarmaz mantığını güdüyorlar
İhtiyacımız olan 4-5 bölgeyi tamamlamaktansa sükse yapacak transfer peşinde koşturmak yaptıkları
Stoper ha geldi ha geliyor denir bir türlü bitmez,sol açık için haftalarca Konoplanka için uğraşırlar başkasıyla görüşmezler
Dünyada bütün santraforlar telef olmuş gibi yine gider rvp ile zaman kaybederler
Orta sahaya adam aramak için illa iki adamın iptal olması gerekir
Kaleci hiç düşünülmez zaten
Bu plansızlık,günü kurtarma anlayışı,iş bilmezlik devam ettiği sürece biz sportif olarak başarısızlığa mahkumuz
Başkan ben futboldan çok iyi anlarım diyor her fırsatta,ben de hiç anlamadığını iddia ediyorum
Şansı yanında olsun