2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834463 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

"Umut en son kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır."

Friedrich Nietzsche

:kop:

Dzsdudzsak ile ben bununla da sen golü yiyeceksin susmayı öğreneceğiz  :evillol:

"Umudunu kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur"

Boise

Ayrıca Rhodolfo  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

20 numarayı da alalım mı İstanbulspordan kardeşim veya Altıntopu Gs den ? q7 mizde geldi, Başkana ulaşalım Ruslardan da Almeidayı alalım . quti de bize yeni İspanyol yollasın .

Süper bir Beşiktaş olur , üzerine 285 sene Feda yaparız.
@Kemal abi burada kendinle çelişiyorsun
Bu saydığın adamlarla Sowu bir mi tutuyorsun??? Sow yukarıda yazdığın adamlara hem karakter olarak hem profesyonellik olarak 10 Basar , Ağzı var dili yok sadece işini yapar !
Rakipten adam almayın olayı farklı bir boyut , Alacağım adam benim işime yarayacaksa sistemime uyuyorsa neden almayayım ????
Gomez olmazsa %90 NDoye gelecek ister misin Ndoye ?
Ndoye mi Sow mu desem NDoye dermisin mesela ????
Ben bizim yonetimin yerinde olsam Devre arası Sowa sözleşme imzalatıp sene sonunda da Bedavaya alırım adamın sözleşmesi yıl sonunda bitiyor , Bir nevi Cenk Tsoundaki taktiği uygularım yani :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Flamini çok kötü diyorsunuz da adam Tiki taka nın temsilcilerinden arsenal de oynuyor. Geçen sezon 33 maça çıkmış arsenalle.

Aman gelsin denilen gökhan inler de 33 maça çıkmış total.

birisinin kariyeri Marsilya milan arsenal

diğeri aarau zurich udinese napoli

Ben tecrübeden yanayım, geçen sene aradığımız şey buydu. Gökhan inler tecrübesiz mi ? hayır ama oynadığı takımların büyüklükleri ile değerlendirmek gerekir bazı pozisyonları.

Aradığımız agresiflikte var kendisinde.

Tabi bu sadece bir fikir. Korkuyorum garip bir isim alacaklar diye, opare gibi.

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci  de sorun yok @Necmi abi ona ben bilinçli ekledim  :nargile: :poke:
quaresma cezası diyorsun
haketti ama bir hafta forumu trolledi durdu  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:42:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Umudunu kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur"

Boise

Ayrıca Rhodolfo  :evillol:

5 ay dolduktan sonra 10. günün şafağında Kuzey Yoluna bakın..

:D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Birazda dolu tarafindan bakalim humanist olayim :)

Bu belirtilen 3 bolgeye konuşulan 3 adam geldiği zaman eksik olan 1 bolgemiz kalıyor o da göbek.

Bu hafta icerisinde 3 adam kampa katilirsa  (cok iyimser oldu bu) takima adapte olmalari icin 1 ay gibi bir süre kaliyor. Çok da azimsancak bir süre değil bu.

Göbek transferinin cok uzayacagini düşünmüyorum. Başkan gerçekten istediği adamların transferini çok uzatmiyor. Gokhan İnler transfer edilecekse eğer cok uzun sürmez bu sure.

Eger konuşulan adamlar gelirse cidden iddialı bir takim kuruyoruz. Bu takim icerde de disarda da derbileri alir.

Özellikle 2. Yari stadin da acilmasiyla güneşli günler gelir. Karartmayin enseyi beyler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

@Kemal abi yeri geldi mi yine sert eleştiri yapmıyor değilim ama normal üyeyken de hiçbir zaman hakaret vari mesajım olmamıştır :icool:
Eyvallah @Çağrı ama pasparlak olmamış orada :iblush: :D

Len bırak evliya gibi adam oldun :) Eski Tolgam nerde benim , binecen eleştirinin konunun üzerine vuracan kırbacı vuracan kırbacı  :icool: :D :evillol:

2 sayfadır konu dışı yapanlara 1 hafta nopost rica ediciğim.. :lol:

Çevrimdışı Efe

2 sayfadır konu dışı yapanlara 1 hafta nopost rica ediciğim.. :lol:
yani sen  şuan konı dışı yaptın veriyim hemen sana nopost :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

@Yunus Emre Dökmeci  de sorun yok @Necmi abi ona ben bilinçli ekledim  :nargile: :poke:
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kaç gunum kaldı şimdi benim :alala:
2 mi ?

Çevrimdışı atalay

5 ay dolduktan sonra 10. günün şafağında Kuzey Yoluna bakın..

:D

"Önemi yok. Büyük şeyler için bekleyen, küçük şeyler için de bekleyebilir."

Quaresma Fans  :D

Gabriel Garcia Marquez.

Çevrimdışı Tolga

Len bırak evliya gibi adam oldun :) Eski Tolgam nerde benim , binecen eleştirinin konunun üzerine vuracan kırbacı vuracan kırbacı  :icool: :D :evillol:
:D :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Önemi yok. Büyük şeyler için bekleyen, küçük şeyler için de bekleyebilir."

Quaresma Fans  :D

Gabriel Garcia Marquez.

Bi kitap yazın forum da rahatlasın siz de. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

@Kemal abi burada kendinle çelişiyorsun
Bu saydığın adamlarla Sowu bir mi tutuyorsun??? Sow yukarıda yazdığın adamlara hem karakter olarak hem profesyonellik olarak 10 Basar , Ağzı var dili yok sadece işini yapar !
Rakipten adam almayın olayı farklı bir boyut , Alacağım adam benim işime yarayacaksa sistemime uyuyorsa neden almayayım ????
Gomez olmazsa %90 NDoye gelecek ister misin Ndoye ?
Ndoye mi Sow mu desem NDoye dermisin mesela ????
Ben bizim yonetimin yerinde olsam Devre arası Sowa sözleşme imzalatıp sene sonunda da Bedavaya alırım adamın sözleşmesi yıl sonunda bitiyor , Bir nevi Cenk Tsoundaki taktiği uygularım yani :bandit:

Kardeşim inan bana NDoye derim ben genel prensip olarak renklilerden hiçbir topçu istemem , heleki Beşiktaş ağlarını defalarca havalandırmış birini hiç istemem . Deselerki Almeida mı Saw mı , işte bunda bile SAW Demek için 25 Dk düşünürüm yani o derece :) :D

Birde Saw ı ne fb boş bırakır nede bizimkiler devre arası öyle birşey yapıp sözleşme imzalatabilir, Canere yapabildiler mi? Sözleşmesi bitmesine rağmen alamadılar.

Çevrimdışı Efe

2 mi ?
bu cezadan sonra 100 şınav ve 200 mekik cezan var ondan sonrasına bakarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:51:03
  • Beşiktaş / Bodrum
2 mi ?

Bana yetmedi biraz daha kodes demezsen son 3 gün :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

gökhan inleri eğer tek oynatacaksak iyi transfer olur ama yanında atiba necip veya veli ile oynayacaksa bence fark yaratmaz.o bölgeyi tek oyuncuyla oynamalıyız.

Çevrimdışı Türkay

Bence aşırı smiley kullananlar da ceza almalı kotadan yiyor  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:52:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Bi kitap yazın forum da rahatlasın siz de. :evillol:

@Tolga al bu arkadaşı da @Yunus Emre Dökmeci  yanına 1 gün aynı odada kalsınlar yeter  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Flamini çok kötü diyorsunuz da adam Tiki taka nın temsilcilerinden arsenal de oynuyor. Geçen sezon 33 maça çıkmış arsenalle.

Aman gelsin denilen gökhan inler de 33 maça çıkmış total.

birisinin kariyeri Marsilya milan arsenal

diğeri aarau zurich udinese napoli

Ben tecrübeden yanayım, geçen sene aradığımız şey buydu. Gökhan inler tecrübesiz mi ? hayır ama oynadığı takımların büyüklükleri ile değerlendirmek gerekir bazı pozisyonları.

Aradığımız agresiflikte var kendisinde.

Tabi bu sadece bir fikir. Korkuyorum garip bir isim alacaklar diye, opare gibi.

önemli olan güzel kariyerler yaşamış olan tecrübesi değildir, futbolcunun son durumlarıdır...

biz nene için aaa psg de oynamış 47 maçta 27 gol atmış ligue 1 de 2 sezon gol kralı olmuş dedik lakin biz alamadıktan 4 ay sonra kariyeri düşüşe geçmişti... herşey tecrübe değildir...

drogba çine gittikten sonra bitmişti... 2 sezon oynadı lakin demba banın 1 sezonunu geçemedi katkı olarak...,

escude 6 sene sevillada oynamış fakat bize geldiğinde tırt çıkmıştı...

herşey tecrübe değildir...

flamini ise sadece sistem adamı. bizim velinin bir üst modeli, atiba >flamini... arsenalli taraftarlar flaminin gitmesini istiyor...

madem tecrübe o zaman cambiasso gelsin... boşverin flaminiyi, inleri... serie a ve premier lig tecrübesi var adamda... birkaç yıl etinden sütünden faydalanırız. o gelmezse inler gelmeli, zaten beşiktaşlı ve gökhan gibi 30 yaşında da olsa bizde değeri artar...

Çevrimdışı Tolga

@Tolga al bu arkadaşı da @Yunus Emre Dökmeci  yanına 1 gün aynı odada kalsınlar yeter  :evillol:
Falaka ve ıslak sopa odamızda mevcuttur :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bana yetmedi biraz daha kodes demezsen son 3 gün :D
Anlamadım Kodes demezsen derken :alala: :alala:

Valla anlamadım. Arsenal gibi bir takımda 60 dk ortalama ile 33 maça çıkmış adam nasıl bitik oluyor aklım ermiyor. Arsene wenger herhalde pek anlamıyor futboldan. üstelik elinde sınırsız da imkan varken üstelik.

Bilmiyorum kendimizi Real madrid gibi mi görüyoruz, bayern münih mi çözemiyorum. Ne ara flaminiye burun kıvıran hale geldik, Ne ara gomeze burun kıvıran bir hale geldik, hakikaten belgesel olsak oturur izlerim.