2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876685 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Bize her ne kadar sevmesekte melo tarzı (Box to Box)biri lazım , Lawal topla çok oynuyor . Bizde zaten öyle 2 tane(Quaresma , Töre ) topçu var , 3. fazla olur.

Çevrimdışı Fatih_

Lawall daki fizik bizim Oguzhanda olsa hem kendini daha rahat gelistirir hemde Dunya Stari olurdu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok artık. :D

Soru zor ama arkadaş biz napalım :D :D Bit diye şunu koysaydınızya vicdonsizler :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Gelmiş mi gelmiş mi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Pazartesi sendromu.  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Haber Kartalı ‏@HaberKartali  3 dk.3 dakika önce
Sakatlığı düzelen Veli Kavlak, Avusturya'daki 2. etap kamp çalışmalarına katılabilecek. "

Hadi bakalım inşallah..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Soru zor ama arkadaş biz napalım :D :D Bit diye şunu koysaydınızya vicdonsizler :evillol:

:kop: :kop: :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

"Haber Kartalı ‏@HaberKartali  3 dk.3 dakika önce
Sakatlığı düzelen Veli Kavlak, Avusturya'daki 2. etap kamp çalışmalarına katılabilecek. "

Hadi bakalım inşallah..

O zaman orta saha transferi iptal.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Mario Gomez konuşulan rakamlara gelirse GS'nin durumunu varın siz düşünün. Adamlar Gomez'e bizden önce gittiler ve 9M bonservis istediler diye taraftarına yalan söylediler.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Rhodolfo'dan sonra Q7'de salı günü gelecekmiş Gomez'de salı günü gelir büyük bir ihtimalle.

NTV Spor ‏@ntvspor  15 sn.15 saniye önce
SON DAKİKA | Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı eski yıldızı Quaresma İstanbul'a salı günü gelecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mario Gomez konuşulan rakamlara gelirse GS'nin durumunu varın siz düşünün. Adamlar Gomez'e bizden önce gittiler ve 9M bonservis istediler diye taraftarına yalan söylediler.  :evillol:
:kop:

Çevrimdışı Ersoy

Bize 6.5'a bile gelse rezil olacaklardı. :halay:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Lawal'ı da alalım da Quaresma, Töre, Lawal; 3'üne ayrı bir top verelim oynasınlar.

Oyun geçişlerinde iyi, pas trafiği yüksek, bekleri oyuna çıkarabilmesi lazım.

6 numara desek; süpürücü, sekenleri toplayan, denge oyununu oynayabilen bir oyuncu profili lazım.

Hiçbirine uygun değil.

Seri, güçlü, dikine topla katedebilen kalburüstü bir oyuncu.

Çevrimdışı can1903

Q7-Gomez-Rhodolfo hepsi Salı günü gelir mi acabaaa :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Beşiktaş'ın bir dönem ilgilendiği Aston Villa'nın eski kaptanI Ron Vlaar, sakatlık nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalacak.

İsmini telaffuz etmemiz bile bir adamı sakatlıyor. Ben artık bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum gerçekten Beşikta'şımız da bir basiretsizlik almış başını gidiyor. Vodafone arena ile yeni bir başlangıç yapıp  şu basiretsizliği kıracaz inşAllah.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lawal'ı da alalım da Quaresma, Töre, Lawal; 3'üne ayrı bir top verelim oynasınlar.

6 numara desek; süpürücü, sekenleri toplayan, denge oyununu oynayabilen bir oyuncu profili lazım.

Hiçbirine uygun değil.

Sabah paylaştıgın adam saglam güçlü ve ayakları iyi bi oyuncu nelton du galiba.

Çevrimdışı Savaş

Ben hala Gökhan İnler diyorum. Sert, teknik. Herkesin kabul edebileceği bi oyun yapısı var. Gelsin, dertler bitsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Sabah paylaştıgın adam saglam güçlü ve ayakları iyi bi oyuncu nelton du galiba.

Aynen. Topal'dan da, Melo'dan da daha iyi bir oyuncu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hiçbirine uygun değil.

e bize ocak şubata kadar bir oyuncu lazım. Gerçi dediğim gibi yurtdışından birini almak daha kolay lawala göre. Ben kısa sürede iş bitirebileceklerini sanmıyorum sadece

Çevrimdışı atalay

e bize ocak şubata kadar bir oyuncu lazım. Gerçi dediğim gibi yurtdışından birini almak daha kolay lawala göre. Ben kısa sürede iş bitirebileceklerini sanmıyorum sadece

Bence bize geçici çözüm lazım değil.

Tolgay, Şubat-Mart gibi takımla antrenmanlara çıkar. Yaşadığı sakatlık süresi ortalama bu.

Zaten yanına box to box bir orta saha lazımdı.

Fakat kadroda 6 numara oynayabilecek bir oyuncu yok.

Ve orijin pozisyonunu 8 olan fakat algıda öyle bilinmeyen Oğuzhan ve Veli hatta Sosa var.

O yüzden geçici çözüm kısmına katılmıyorum. Seneye 33'lük Atiba, yetersiz Necip, sakatlıkları soru işareti Veli varken.

Çevrimdışı Türkay

Rhodolfo Q7 Salı geliyor Gomez de Salı günü gelir İnş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Mehmet57

Veli duzelsede onun form tutmasi uzun surer. Hadi tuttu diyelim, ne olacak? Veli ile Tolgay cok farkli oyuncular. Veli-Atiba varken Tolgay bosuna alinmadi. Orta saha alinacaktir, yoksa sampiyonluk zor'a girdigi gibi, yine derbilerde orta sahamiz eksik kalir.

Ben Gokhan Inler diyorum. Tank gibi futbolcu. Uzun pasor, toplari sag-sol kanattaki cikan beklerin kosu yoluna aktabilecek, orta sahada mucadelerde ustun gelebilecek futbolcu.

Keske para olsada bunu alsak. 34 yasina girecek yakinda, ama orta sahaya cag atlatirdi. Umarim devre arasinda deneriz.

Çevrimdışı TURKahvesi

bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum
bundan yakın geçmişte @ZEKI abimize ve @Çağrı kardeşimize bir genç futbolcu önermiştim (gerçi Çağrı'nın takibindeymiş ama neyse)
tabi burada Milo veya Pedro'dan birinin veya ikisinin aynı anda satılması halinde transferi mümkündü
Danimarkalı genç milli stoperi Chelsea altyapısından yetişti Andreas Christensen
bu genç stoperi devamlı takipteydim taa ki Chelsea'nın yeni hamlesine kadar
çünkü transfermarkt verilerine göre sözleşmesi 2016'da sona eriyordu az önce baktım 2020'ye kadar uzatmış Chelsea :)
ve bunu Chelsea 2 yıllığına Alman B.Mönchengladbach takımına kiraladı
adamların futbol anlayışına yine yeni yeniden hayran kaldım
bu çocuğa dikkat edin geleceğin stoperlerindendir.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay Veloso ne güzel olurdu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler