2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884329 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Rhodolfo tam aradığımız özelliklere sahip olduğunu gösterdi ilk yarıda. Sezgileri ve müdahaleleri çok yerinde,liderlik ve takımı yönlendirme yeteneği de tecrübesiz takımımız için ekstra avantaj sağlayacaktır. Eğer bir terslik veya uyum sorunu yaşamazsa ligimiz için mükemmel bir savunmacıyla anlaşmış olacağız.

Çevrimdışı fore_kazık

eğer yeni transfer olmazsa rhodolfo-ersan olacaktır bence ama rhodolfo-milo ikiliside iyi olur bence..

Çevrimdışı Deniz

Çok soru sordum bu akşam ama...  :D
Şimdi Brezilya'da lig aldı yürüdü bu adam bize gelecek direkt kampa katılacak.
Rhodolfo'ya nasıl bir yükleme yapmak lazım. Bu adam ligin ilk yarısının sonunda fişi çeker yoksa
O yuzden 2 stoper alinmali diyorum ya.

Ligin sonuna doğru bu adamda yorulmalar olur.rotasyonda degistirmemiz gerekebilir.

En kritik haftalarda savunmayi ersana birakmak pimi çekilmiş bombayla ligde tutunmaya çalışmak demektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Rhodolfo-Douglas bariz bir sekilde bu ligin iki gomlek ustunde defans hatti olur... Insallah Douglas'i alirlar da uzun zaman sonra bir Ronaldo-Zago benzeri defansimiz olur.

Onlerine de ayagi top yapan Arouca tarzi (bence Arouca'nin kendisi en iyi opsiyon) oyuncu gelirse, Avrupa Ligi'ni domine ederiz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez uygun fiyata geldi gibi.Douglas neden olmasın ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz'e katiliyorum. Ersan'da agir bir stopper.

Hadi, Ersan Pedro'dan fark edecek kadar daha hizli diyelim. Ne olacak? Ersan Pedro'dan cok daha kotu bir stopper. Pedro-Ersan tandeminde Pedro hep Ersan'in hatalarini telafi etmekle gecirdi.

Gecen sene evimizde oynadigimiz Tottenham macinin ilk yarisini acin. Spurs nekadar pozisyona girdiyse, hepsinde Ersan'in imzasi var. En basitinden Soldado'nun pozisyonu.

Ersan isterse Tore kadar hizli olsun, yine hicbir sekilde Besiktas'in defansinda oynayacak kapasitede degil. Pozisyon bilgisi Ersan kadar dusuk stopper izlemedim ben. Havada hic etkili olmadigi gibi, zayif fizigi ile guclu oyuncular karsisinda hep zorlaniyor. Oyun da kuramiyor, Konya macini hatirlayin. Birturlu baskinin altindan cikamamistik Ersan'in ust uste gelen pas hatalari sayesinde.

Ersan neyimi iyi yapiyor diye soracaksiniz. Ersan sert bakislar atiyor. Evet, Ersan bu konuda Heitinga ile dunyanin en iyi ikilisi olur. Cok sert bakislar atarlar rakip forvetlere.

Çevrimdışı TØLGA

eğer yeni transfer olmazsa rhodolfo-ersan olacaktır bence ama rhodolfo-milo ikiliside iyi olur bence..
ben milo veya pedro ikisinden birinin satılması taraftarıyım teklif varmış gelen parayla al sağlam bir stoper daha
ama stoper rotasyonu azalır tabi adam lazım oraya en az 4+joker najippp  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Sanırım Douglas konusu karşı tarafın fiyat konusundaki tutumu ve bizim ilginç transfer stratejimiz sebebiyle çıkmaza girdi...

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ozel mesaj atiyorum

banada atarmısın saati kacırmısım  :s20:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İkinci stoper en iyi ihtimal devre arası alınır ikinci orta saha da :(
Ben Veli'nin sakatlığının nüks edeceğini düşünüyorum devre arası stoper ve orta saha arayacağız.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 01:30:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gençler;

Yarın toplu halde Leroy Fer yüklemesi yapacağız.

Siteden haber gireceğiz sizlerin de tamamının twitterdan destek vermesini istiyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Rhodolfo-Pedro nasıl olur?

Yüklü kamyonun agility si bile daha iyidir
zaten ben bu pedroyu anlamiyorum
Normalde fm bile stoperlerde şu tarz ozellikler olur.
oyuncu ya hizlidir ama havadan iyi degildir topu oyuna sokmasi fena degildir
ya da oyuncu agir ama hamleli ve hava toplarinda iyidir. Topu oyuna sokmasi da degisir
ama bizim Pedroda hava hakimiyeti yok ve agir. Tek ozellik topu oyuna sokmasi
bu tek ozellikle biz bu adamdan ne bekliyoruz bilmiyorum..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Gençler;

Siteden haber gireceğiz sizlerin de tamamının twitterdan destek vermesini istiyoruz.

Her türlü ama işler mi ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Her türlü ama işler mi ?

Örnekleri var  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 01:32:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Her türlü ama işler mi ?

Quresma'da işledi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı emrevolkan

Neden kimse Milosevic'e guvenmiyor? Kampi takip edenler ve u21 turnuvasini takip eden herkes cok iyi izlenimlere sahip.

Henuz 23 yasinda. Gecen sene sakatlanmasaydi bence Bilic Ersan yerine Miloyu oynatirdi.

Ben Milosevic'e sans verilmesinden yanayim.

Çevrimdışı Türkay

Gençler;

Duydunuz mu gençler? @Yusuf Tekeli @TØLGA @Anıl  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Bence Rhodolfo-Douglas ikilisi en onemli transferimiz olur...

Bu adamlari sadece defans olarak da dusunmeyin, gecen sene kose vurularindan ve duran toplardan atamadigimiz golleri dusunun, bu ikisi o isin de uzmani; ayrica Rhodolfo 1.93 , Douglas 1.90, Mario Gomez de gelirse 1.89, sirf duran toplardan bile sampiyonlugu alabiliriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 01:34:19
  • Beşiktaş / Bodrum
2-3 gün günde 4-5 doz vereceğiz devamlı kiralık olarak alabiliriz bu oyuncuyu zorlarsak.

Oyuncu bize sınıf atlatır aynı anda girmemiz önemli yarın öğle saatlerinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz'e katiliyorum. Ersan'da agir bir stopper.

Hadi, Ersan Pedro'dan fark edecek kadar daha hizli diyelim. Ne olacak? Ersan Pedro'dan cok daha kotu bir stopper. Pedro-Ersan tandeminde Pedro hep Ersan'in hatalarini telafi etmekle gecirdi.

Gecen sene evimizde oynadigimiz Tottenham macinin ilk yarisini acin. Spurs nekadar pozisyona girdiyse, hepsinde Ersan'in imzasi var. En basitinden Soldado'nun pozisyonu.

Ersan isterse Tore kadar hizli olsun, yine hicbir sekilde Besiktas'in defansinda oynayacak kapasitede degil. Pozisyon bilgisi Ersan kadar dusuk stopper izlemedim ben. Havada hic etkili olmadigi gibi, zayif fizigi ile guclu oyuncular karsisinda hep zorlaniyor. Oyun da kuramiyor, Konya macini hatirlayin. Birturlu baskinin altindan cikamamistik Ersan'in ust uste gelen pas hatalari sayesinde.

Ersan neyimi iyi yapiyor diye soracaksiniz. Ersan sert bakislar atiyor. Evet, Ersan bu konuda Heitinga ile dunyanin en iyi ikilisi olur. Cok sert bakislar atarlar rakip forvetlere.
Savunma oyuncusu en başta kalecisine sonra taraftarina guven vermeli.

Beşiktaş maclarini izleyen taraftar ,top ersana gelince basini ellerinin arasina aliyor.cunku adam tam bir saatli bomba.

Hava topu desen yok,markaj desen yok,birebir desen yok,topu tehlikeli bölgeden uzaklastirmak desen yok.adamda yok oğlu yok.

Ersan kesinlikle 4. Savunma oyuncusu olmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Siz buna Di Marzio demişsiniz ama bu Hakan Gündoğar.  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/622534241818021888

Çevrimdışı TØLGA

Duydunuz mu gençler? @Yusuf Tekeli @TØLGA @Anıl  :bandit:
ajandama bakayım saat önemli uyuduğum saatlerde gelirse kalkınca artık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Oha ya Antalya Totti'ye yıllık 10 milyon euro teklif etmiş adam kabul etmemiş

https://twitter.com/DiMarzio/status/622532053825888256
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler