2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878224 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Birde adamlar ciddi ciddi inaniyor, alamaz bu yetersizler₁ diye yonetime salliyorlar.

Insan bir dusunur. Ibra gibi adam Trabzon gibi Anadolu kulubunde ne yapsin? Adama Trabzondan bir oyuncu say deseler isim veremez, egosu manyak buyuklukte olan Ibra Ts'ye gelecek..

Umarim burayi izleyen Ts taraftari vardir da nasil komik duruma dustuklerini goruyorlardir.

Sanki kulüp başkanı Zidane olsa getirecekte şuan ki yönetim getiremiyor.Gs iddiaları çıktı yine hadi neyse dedikte bu çok ağır oldu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mustafa01

hoşgeldin kardeşim
Tesekkur ederim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Arkadaslar merhaba, ilk mesajim, bu rhodolfo nun resmi instagram hesabi mi

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf

Gece Flamengo maçında Rhodolfo oynayacak mı bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mustafa01

:hosgeldin
Teşekkür ederim

Çevrimiçi Mehmet57

Onlar kendileri kaybedeli çok oldu. Büyük bir sıkıntı bekliyor onlar. Misyon ve vizyonlarını unuttular.

Kulübün sadece genç oyuncu alıp yetiştrip şampiyon olup satıp ilerlemesi gerektiğini unuttular.

Trabzon'da yıldız futbolcunun yaşamayacağını unuttular. İstanbul takımlarına sövüp onlara benzemeye çalışıyorlar.

Tam beceremiyor ama Bursa'yı örnek alsınlar. Yakında Bursa Trabzon'dan büyük takım olacak.

Bursa zaten Trabzondan iyi bir takim. Bence Trabzon futbol sehiri degil. Taraftari olsun, kulup olsun Istanbul takimlarinin golgesinde ve bunu kabullenemiyorlar, dedigin gibi bos bir yarisa giriyorlar, imitasyona yoneliyorlar.

Constant bunun en iyi ornegi. Bizde olsa kac alir? 800.000 euro? Adam senelik 2,5 milyon euro aliyor. Yaziktir gunahtir.

Bursa Bakambu, Josue, Sivok, Belluschi, De Sutter, Necid gibi oyunculara yonelirken, Trabzon Sefalar, Ozerler, Medjaniler, Aykutlarla sampiyonluk hayali kuruyorlar.

Ama zerre uzulmuyorum. Umarim beter olurlar. Boyle taraftara az bile.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 22:54:01 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sezer ozmen Rize'den metz'e transfer olmus. Allah yolunu acik etsin. 1 yilda 2 ozkaynak futbolcumuz avrupaya gitmis oldu. Su altyapiya az biraz ozen gosterilse neler cikar...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 22:56:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aslında almamız gereken adam burnumuzun dibinde de alamayız işte.

Ozan bildiğin biçilmiş kaftan.

Ama 10 milyon eurodan açacakları için mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kiralıycan aslında. Avrupada da oynama bahanesiyle 1 seneliğine kafalıycan. Sonra gitsin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmetsahin

Arkadaşlar Tabata diye bir futbolcu buldum gaziantepsporumuzdan. 8 milyoncuk. Demba ve Atınç'dan hazır para gelmişken Fikretim bu Fırsatı kaçırmaz umarım. saygılar.

Çevrimdışı TØLGA

Kiralıycan aslında. Avrupada da oynama bahanesiyle 1 seneliğine kafalıycan. Sonra gitsin.
bi akıllı sensin demi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

:alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Bence abartildigi kadar iyi olmayan futbolcu.

Hele ki lig'de son maclarda ve nekadar kazanmis olsalarda Fb'e ile kupa macinda cok kritik bolgelerde top kaybetti. Ozguven'i muthis artmis ovgulerden dolayi, ama kendini gelistirmesi gerektigi cok nokta var.

Çevrimdışı ferdi1903

Arkadaşlar Tabata diye bir futbolcu buldum gaziantepsporumuzdan. 8 milyoncuk. Demba ve Atınç'dan hazır para gelmişken Fikretim bu Fırsatı kaçırmaz umarım. saygılar.

Zaaaaaaa :steamed: :kop: bu ne beeee

Çevrimdışı Ersoy

"Bittiiii Bittiiiii" :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Sabahtan beri yoktum gelişmeleri ozet geçecek var mı ?

Çevrimdışı Ersoy

Sabahtan beri yoktum gelişmeleri ozet geçecek var mı ?

Murat Özen Gomez,Rhodolfo ve Q7'yi duyurdu.
Ayrıca NTV Spor'da Rhodolfo Salı günü İstanbul'a gelecek dedi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 23:09:57 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Murat Özen Gomez,Rhodolfo ve Q7'yi duyurdu.
Ayrıca NTV Spor'da Rhodolfo Salı günü İstanbul'a gelecek dedi.

Teşekkürler

Çevrimdışı Bertug

Lawal'ın yalanlanması iyiye işaret. En azından orta sahaya transfer yapacakları belli oldu sanki.

Çevrimdışı emrevolkan

Selamlar,

Ozanın maliyeti çok çok yüksek. Bursa bol keseden uçuyor.

Cambiasso ismi sıkça dolanmaya başladı. Son yıllarda hiç takip etmedim ama Twitter'da bir kaç kişi Cambiasso'nun geçen sene çok iyi bir sezon geçirdiğini yazıyor sürekli. Tabi yaşı 34.

Benim gönlümden geçen isim Gökhan İnler. Gerekirse tek ön libero oynayabilmeliyiz. Anadolu takımlarına karşı 4-2-3-1 yerine 4-1-4-1 ya da 4-1-3-2 gibi bir sistemle daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Quaresma - Gökhan Töre ikilisinin getireceği toplarla Mario Gomez - Cenk Tosun ikilisi ligin tozunu attırır.

Büyük maçlarda ise Gökhan İnler - Atiba ikilisi Çanakkale geçilmezi yaratabilir.

Çevrimdışı atalay

Scout ekibi kim mi?

Orta saha için Verratti'yi beğenip; takip eden, Guidetti'yi önerdiğimizde tanımayan, son olarak Gentner ismine sıcak bakmayıp Ceyhun'u muadil gören bir oluşum.

En azından bizdeki öyle.  :D

+Milosevic ve Pedro transferleri bile scout ekibinin işleri değil.

Biri gönüllü scoutların önerisi, diğeri yıllardır camianın içinde olan bir menajer tavsiyesi.

Tabii, oyuncuları elbette analiz ediyorlar.