Sosa ya düz topçu diyen taş olur,
arkadaş adamın kariyerine bir bakın, hangi düz topcuda varmış bu kariyer mukayese edelim,
Yaşı daha küçük olan arkadaşların yorumları cok sert.!!!
Yönetime futursuzca hakaret ediyorlar..
Yönetim elestirebilir ki yapılmalı da ancak, Besiktasin başkanını burada ti'ye alamazsın, küçümseyemezsin.. biraz standartları saygı çerçevesinde yükseltmenin yoluna bakalım,
Saygı muhabbeti , muhabbet eleştiriyi tatlilastirir
Bu arada giden gelen dengesine bakın biz öndeyiz ve 20 yıldır yani 17 yaşımdan beri cok az yanilmisimdir; bu sene kadrosu güçlenen tek takım beşiktaş. .
Bilice hayran olanlar illaki kabul etmeyecektir ancak; oyunu okuyamiyordu ayrıca krizi de yönetemiyordu!
2 sene de son haftalarda sacmalamamizin nedeni buydu..
Artık futbolu ve ülke gerçeklerini bilen; masaya haklı olduğunda vuran saygın bir teknik direktörümüz var..
Lucescuya yapılan operasyon aklıma geldikçe beynim kontrolden çıkıyor !,,,,
O sene öyle korktular öyle korktular ki; zago her hafta kırmızı ; kim iyi oynuyor kırmızı, ,,
Aynı rakip ekip gene korkuyor ama korkunun ecele faydasi yok, bu sene seri başlayacak, , korkudan ne kadar transfer yaparlarsa yapsınlar , ,olmayacak!!!!
Yonetim hatalar yaptı ancak ; tecrubelendi de
Kötü yönetiliyoruz deniliyor da! Bizden daha iyi yönetilen bir takım varda haberimiz mi yok!!
İyi yönetiliyoruz , daha iyisi bu ülkede yok,,
Beyaz yalanı Beşiktaş başkanı söyleyemez imiş , kesnlikle söylememeli imiş ; eyvallah,,,
Şimdi bile motivasyon sıkıntısı çekenler var; bu vaatler kötü vaatler mi; kime ne zararı var; bunları başkan söylediğinde olmayacağını biz anlamadık mı ; bu beşiktaş taraftarından ziyade bize 3~ 5 maç stadini Çok görenlere. Dosta düşmana verilmiş geliyoruz mesajı idi, çok netti.
Bu adam bu ülkede bu pozisyona gelemeyecek kadar temiz bir adam ; kafasının içi ile dışı bir,,
Bazıları gibi çakal olaydı ; suçlayacak çok günah keçisi bulurdu !!!
Bu olusturulan negatif algiyi kaldiralim ; sadece destek olalım ; ben daha iyisini yaparım diyenler de hakaret edeceğine algı yönetecegine; dostça tavsiyelerde bulunsun kafidir.