2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868883 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Kariyerinde hiç görmedim ben 77 numara giydiğini.7,17,27,20 giyiyor hep.Farklılık olur güzel de olur.
mario gomez 9 giyiyormu kardeşim biliyor musun merak ettim  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmail er e inananlar faikdir. İsmail er değil inananlar faiktir.

Çevrimdışı Ersoy

mario gomez 9 giyiyormu kardeşim biliyor musun merak ettim  :D

Hayır hep 33 gördüm onu da Stutgart'tan beri.Ama milli takımda 23.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Box to Box oyuncular çok değerli şuan.

Necip Mustafa Denizli zamanında biraz öyle çıkmıştı ama batırdı kendini sonradan :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Paolo Maldini

Pjanic olmaz valla ismail er'e kalsa sergio ramos bizdeydi.Pjanic romanın büyük kozu onun sayesinde dzekoyu getirecekler.

İsmail er bunuda yazsın Modric bitmiş.:))

Çevrimdışı TØLGA

Hayır hep 33 gördüm onu da Stutgart'tan beri.Ama milli takımda 23.
giydiririz biz ona 9u burda ya sıkıntı yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

giydiririz biz ona 9u burda ya sıkıntı yok  :biggrinking:

Hele bir gelsin de. :super:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetserdar

Sosa ya düz topçu diyen taş olur,
arkadaş adamın kariyerine bir bakın,  hangi düz topcuda varmış bu kariyer mukayese edelim,
Yaşı daha küçük olan arkadaşların yorumları  cok sert.!!!
Yönetime futursuzca hakaret ediyorlar..
Yönetim  elestirebilir ki yapılmalı da ancak, Besiktasin başkanını burada ti'ye alamazsın,  küçümseyemezsin.. biraz standartları saygı çerçevesinde yükseltmenin yoluna bakalım,
Saygı muhabbeti , muhabbet eleştiriyi tatlilastirir
Bu arada giden gelen dengesine bakın biz öndeyiz ve 20 yıldır yani 17 yaşımdan beri cok az yanilmisimdir; bu sene kadrosu güçlenen tek takım beşiktaş. .
Bilice hayran olanlar illaki kabul  etmeyecektir ancak; oyunu okuyamiyordu ayrıca krizi de yönetemiyordu!
2 sene de son haftalarda sacmalamamizin nedeni buydu..
Artık futbolu ve ülke gerçeklerini bilen; masaya haklı olduğunda vuran saygın bir teknik direktörümüz  var..
Lucescuya yapılan operasyon aklıma geldikçe beynim kontrolden çıkıyor  !,,,,
O sene öyle korktular öyle korktular ki; zago her hafta kırmızı ; kim iyi oynuyor kırmızı, ,,
Aynı rakip ekip gene korkuyor ama korkunun ecele faydasi yok, bu sene seri başlayacak, , korkudan ne kadar transfer yaparlarsa yapsınlar , ,olmayacak!!!!
Yonetim hatalar yaptı ancak ; tecrubelendi de
Kötü yönetiliyoruz deniliyor da! Bizden daha iyi yönetilen bir takım varda haberimiz mi yok!!
İyi yönetiliyoruz , daha iyisi bu ülkede yok,,
Beyaz yalanı Beşiktaş başkanı söyleyemez imiş ,  kesnlikle söylememeli imiş ; eyvallah,,,
Şimdi bile motivasyon sıkıntısı çekenler  var; bu vaatler kötü vaatler mi; kime ne zararı var; bunları başkan söylediğinde olmayacağını biz anlamadık mı ; bu beşiktaş taraftarından ziyade bize 3~ 5 maç stadini Çok  görenlere. Dosta düşmana verilmiş geliyoruz mesajı idi, çok netti.
Bu adam bu ülkede bu pozisyona gelemeyecek kadar temiz bir adam ; kafasının içi ile dışı bir,,
Bazıları gibi çakal olaydı ; suçlayacak çok günah keçisi bulurdu !!!
Bu olusturulan negatif algiyi kaldiralim ; sadece destek olalım ; ben daha iyisini yaparım diyenler de hakaret edeceğine algı yönetecegine; dostça tavsiyelerde bulunsun kafidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa ya düz topçu diyen taş olur,
arkadaş adamın kariyerine bir bakın,  hangi düz topcuda varmış bu kariyer mukayese edelim,
Yaşı daha küçük olan arkadaşların yorumları  cok sert.!!!
Yönetime futursuzca hakaret ediyorlar..
Yönetim  elestirebilir ki yapılmalı da ancak, Besiktasin başkanını burada ti'ye alamazsın,  küçümseyemezsin.. biraz standartları saygı çerçevesinde yükseltmenin yoluna bakalım,
Saygı muhabbeti , muhabbet eleştiriyi tatlilastirir
Bu arada giden gelen dengesine bakın biz öndeyiz ve 20 yıldır yani 17 yaşımdan beri cok az yanilmisimdir; bu sene kadrosu güçlenen tek takım beşiktaş. .
Bilice hayran olanlar illaki kabul  etmeyecektir ancak; oyunu okuyamiyordu ayrıca krizi de yönetemiyordu!
2 sene de son haftalarda sacmalamamizin nedeni buydu..
Artık futbolu ve ülke gerçeklerini bilen; masaya haklı olduğunda vuran saygın bir teknik direktörümüz  var..
Lucescuya yapılan operasyon aklıma geldikçe beynim kontrolden çıkıyor  !,,,,
O sene öyle korktular öyle korktular ki; zago her hafta kırmızı ; kim iyi oynuyor kırmızı, ,,
Aynı rakip ekip gene korkuyor ama korkunun ecele faydasi yok, bu sene seri başlayacak, , korkudan ne kadar transfer yaparlarsa yapsınlar , ,olmayacak!!!!
Yonetim hatalar yaptı ancak ; tecrubelendi de
Kötü yönetiliyoruz deniliyor da! Bizden daha iyi yönetilen bir takım varda haberimiz mi yok!!
İyi yönetiliyoruz , daha iyisi bu ülkede yok,,
Beyaz yalanı Beşiktaş başkanı söyleyemez imiş ,  kesnlikle söylememeli imiş ; eyvallah,,,
Şimdi bile motivasyon sıkıntısı çekenler  var; bu vaatler kötü vaatler mi; kime ne zararı var; bunları başkan söylediğinde olmayacağını biz anlamadık mı ; bu beşiktaş taraftarından ziyade bize 3~ 5 maç stadini Çok  görenlere. Dosta düşmana verilmiş geliyoruz mesajı idi, çok netti.
Bu adam bu ülkede bu pozisyona gelemeyecek kadar temiz bir adam ; kafasının içi ile dışı bir,,
Bazıları gibi çakal olaydı ; suçlayacak çok günah keçisi bulurdu !!!
Bu olusturulan negatif algiyi kaldiralim ; sadece destek olalım ; ben daha iyisini yaparım diyenler de hakaret edeceğine algı yönetecegine; dostça tavsiyelerde bulunsun kafidir.

O "düz topçu" lafını basit ve güzel oynadığından söylemiş olabilirler abi :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

De Marke ‏@demarkesports  43 sn.43 saniye önce
Fiorentina Başkanı Andrea Valle: "Mario Gomez yeni deneyimler yaşamak istiyor olabilir. Floransa'da kalması için konuşacağız."
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Mehmet57

Pjanic kesmez, Kroos'u alalim.

ey allahim ya

Çevrimiçi Samet Ç

De Marke ‏@demarkesports  43 sn.43 saniye önce
Fiorentina Başkanı Andrea Valle: "Mario Gomez yeni deneyimler yaşamak istiyor olabilir. Floransa'da kalması için konuşacağız."
Andrea Della Valle 2009 yılında bırakmadı mı başkanlığı bir daha mı oldu Fiorentina'ya başkan ?

Edit: Şimdi buldum başkan yardımcısıymış Transfermarkt'a göre.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 19:03:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı kadir137

Quaresma'nın geliş saatini bilen var mı? Aramızda çArşı'nın içinden olan birileri vardır belki diye soruyorum, havaalanında karşılama gibi bir etkinlik yapılacak mı?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Ayberk

@ahmetserdar kartal kardeşim ben de anlattıklarına benzer yorumlar yaptım burda, maalesef bazıları cephe aldılar. biraz objektif olarak bakan biri şu anki gidişatın beşiktaşın kurtuluşu yolunda çok önemli işlerin yapıldığını görür. bunları söylemek birilerini kollamak değil tam tersine kulübün çıkarlarına sahip çıkmaktır. özellikle çok yakın bir geçmişte yapılan büyük yanlışlıkları, umursamazlıkları, uğratılan zararları görmek yerine yapılan iyi işleri sürekli gözardı edip eleştiri adı altında devamlı yermek çok akıl alır bir durum değil. ben son 2 seneye baktığımda iyi bir transfer stratejisi izlendiğini görüyorum, genç arkadaşların heyecanını anlayabiliyorum ama transferler, birilerinin şapkadan tavşan çıkarması gibi gerçekleşmiyor. kurumsallaşmanın başarılabilmesi ve mali yapının güçlenmesiyle çoğu avrupa kulübü ile başabaş mücadele edebileceğimiz bir bütçemiz olacak, o zaman transferler daha erken bitebilecek, bu kadar pazarlık yapmaya da gerek kalmayabilecek. bindiğimiz dalı kesmeden biraz sabır...
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı acan07

illaramandi  opsiyonlu kiralık  olurmu acep

Çevrimdışı Ersoy

Efsaneler ölmez. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Beyler göbek için bonservisli futbolcu beklemeyin. Kiralık gelicektir Tolgay geri dönene kadar. Tino lafları dolaniyordu buralarda. Kiralasalar keşke şu adamı bi senelik opsiyonlu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetserdar

Sen öyle san. Sosa'nın kampta yaptığı röportajı aç izle bakalım sonra da Şenol hoca'nın son röportajını izle sosa ile ilgili demecini oku anlarsın ne demek istediğimi. Şu düz topçuyu kral yaptınız ya anlam veremiyorum size. Duran toplar 0,yaratıcılık 0,uzaktan şut becerisi vasat kıvrak veya çok dayanıklı bi oyuncu da değil yahu bu adamın neyi var da bu kadar övülüyor? Oğuzhan bunun oynadığının 5te 1ini oynadı geçen sene 2 katı fazla asist yaptı düşün yani
Düz demiş Yusuf Tekeli kardeşim 😉 komik olmuş
Bu laflar Sosa için söylenmiş,  aynı adamı biz seyrederken top onun ayağında küçüldü yamuldu, adam top class oyuncu dedik ama onu düz oyncu olarak degerlendirenlerde varmış
Getirenlere helal olsun.. Sosa mevkisinde dünyanın em iyilerindendir.adam safi yetenek,  bayernde atletico da oynadığı kadar oynadı oynayınca ancak, sakattı ve fıtık sıkıntılı bir sakatlık süreci yaşattı,  seneye tüm sene esecek inşallah, ,

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa-Inler iyi olur. Inler uzun pasor. Topu saga, sola, cikan beklere aktaracak bir futbolcu. Sosa daha fazla kisa paslarla, hizli oyunu oynayan orta saha.

Bence zaten klasik 10 numara ile oynamak hatali olur. Ucu arkaya donuk 433 en iyisi bence.

Inler
Sosa-Oguzhan

Arkaya Rhodolfo'nun yanina Douglas'i alirsa, onlerinde Inler her turlu yeterli. Bu ligde Senol hoca defansin onunde Colman-Selcuk ikilisiyle basarili oldu.

Çevrimdışı Deniz

Quaresma'nın geliş saatini bilen var mı? Aramızda çArşı'nın içinden olan birileri vardır belki diye soruyorum, havaalanında karşılama gibi bir etkinlik yapılacak mı?
Saati belli olsun kesin giderler karsilamaya.daha kap bile gelmedi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 'TaNeR'

Konu dışı ama,

Atınç test maçında ilk 11de...

RB Leipzig - Hapoel Tel Aviv FC

normal yerel televizyon canlı stream yapıyor:
http://www.mdr.de/mediathek/livestreams/fernsehen/livestream-mdr-plus100.html
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk