Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şöyle bir kadro yapılabilirmi ? nasıl olur ?http://lineupbuilder.com/?sk=81qx5
Macarı devre arasında belki alırlar yoksa almayacaklar. Sosa orda çok yetersiz, yumuşak kalır.Bu transfer dönemi en fazla şöyle bir kadronun kurulacağını düşünüyorum.
Sosa mı mutsuz? Nereden aldın bu bilgiyi? Sosa mutsuz falan değil Şenol Hoca onu çok daha efektif kullanacaktır zaten hücum planı sosa-töre olacak.
orta sahaya montolivo gelse iyi olmaz mı?
gelse olur tabi
Sen öyle san. Sosa'nın kampta yaptığı röportajı aç izle bakalım sonra da Şenol hoca'nın son röportajını izle sosa ile ilgili demecini oku anlarsın ne demek istediğimi. Şu düz topçuyu kral yaptınız ya anlam veremiyorum size. Duran toplar 0,yaratıcılık 0,uzaktan şut becerisi vasat kıvrak veya çok dayanıklı bi oyuncu da değil yahu bu adamın neyi var da bu kadar övülüyor? Oğuzhan bunun oynadığının 5te 1ini oynadı geçen sene 2 katı fazla asist yaptı düşün yani
Biraz abartili olmus yorumunuz. Bu se ne uc buyuklerdeki en iyi 10 numaraydi diego yu saymiyorum snjider in ligde dogrudan 12 gole katkisi var sosanin 13 gole dogrudan katkisi var. Oyunculari degersislestirme cabalarini anlamiyorum. Oguzhan kerim cenk hatta sakatlanana kadar tolgay i 11 de dusunmeyenler vardi. Bu abartılı elestirilerin neye göre oldugunu merak ediyorum.
Oyuncum da işlem tamam.Sırada Gentner var. Vuracağız kırbacı.
Buna inanmalimiyiz.
Ben olsam Tolga'ya inanmam daha menşınlanamıyor bile
Rhodi - Mario ve Quaresma tamam.Durmamalılar hemen bir ortasaha 1 hafta içinde. İlk hafta idare ederiz ama Trabzon maçında dominant oynayacağız iyice mutlaka sahada olmalı gelecek olan kartal.