2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877591 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İnşAllah sopterlerden biri satılır ve pişmiş taş gibi bir stoper daha alınır. Kaleye ne kadar az iş düşse bizim için o kadar iyi. Orta sahaya transfer yapmamak ben bu kadar transferi boşa yaptım demekle aynı şey. Tolgay gibi bir değer daha bulup getirmeliyiz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan Fikret Orman ve yönetici Erdal Torunoğulları sponsorlarla birlikte orta saha avında...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo

Bir takımın Taraftarı bir oyuncunun gitmesini istemiyorsa o Futbolcu iyi Futbolcudur  :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

kartalbaz01

• Ziyaretçi

İnşAllah sopterlerden biri satılır ve pişmiş taş gibi bir stoper daha alınır. Kaleye ne kadar az iş düşse bizim için o kadar iyi. Orta sahaya transfer yapmamak ben bu kadar transferi boşa yaptım demekle aynı şey. Tolgay gibi bir değer daha bulup getirmeliyiz.

Kolay degil abi tolgay gibisini 1 ayda bulmak. Kaleci olmassa isimiz zor. Tolgay gibi olmasada tecrubeli bonservisi elinde bir futbolcuyla 1 sene idare edersin ama kalecin uzun seneler seninle olacak genc ve iyi olmali. Ortasahadan once kaleci lazim.

Dünyada kaç tane orta saha oyuncusu sayabilirsiniz.Düşünün..Biri Beşiktaş'a gelebilir..
kimmiş bu  :D :biggrinking:

Çevrimdışı Ersoy

Bu akşam en azından Quaresma'yı bildirsinler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu kadar olumlu haberin üstüne bir olumsuz haber gelmese olmazdı. Velinin dönüşüyle, orta saha transferi rafa kalkabilir haberleri var. Korku filmi gibi.

Bizdeki bu şansla transferin bittiği gün Veli tekrar sakatlanır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kolay degil abi tolgay gibisini 1 ayda bulmak. Kaleci olmassa isimiz zor. Tolgay gibi olmasada tecrubeli bonservisi elinde bir futbolcuyla 1 sene idare edersin ama kalecin uzun seneler seninle olacak genc ve iyi olmali. Ortasahadan once kaleci lazim.

Ben kaleci almayacaklarını düşündüğüm için defans hattı ne kadar sağlam olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum düz mantık anlayacağın :) Pat diye bulmak çok zor tabi ama elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız omurgamızdan bir parça koptu Tolgay'ın sakatlığı ile  :bawling:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 15:29:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo'yu gerçekten çok seviyor taraftarı büyük tepki var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3M€'ya biticekse bende kızardım valla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kadir137

Abi bu yüzden korkuyorum ben bayağa. Kap a bildirilmediği sürece her şey olur. Adamlar baktılar çok tepki alıyolar anlaşmadan cayarlar felan diye. Umarım bu işler bu şekilde yürümüyodur
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bu arada gomez demba badan daha buyuk golcu. Sakatlik olmassa senol hocayla gol krali olur. Q7 duzelirse (inanmiyorum duzelecegine ama bir umut) emin olun naniden daha cok katki yapar. Gokhan tore bi yandan sosa obur yandan ciddi anlamda cok iyi hucum hatti var. bide senol hoca faktoru varken kimse bizi tutamaz. Lutfen yonetime baski yapalim su douglas ile ospinayi alsinlar en iyi kadro bizde olacak.

kadro dediğin böyle olur :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geçen senenin puan tablosunu açın, inceleyin.

Maçları tek tek akıllara getirin.

Puan tablosu şunu diyor.. kafa rakiplerinin birinden az gol yemişsin , diğeriyle 3 gollük bir fark var, ama hepsinden az gol atmışsın.
Yani yatarak maç alıyor, kapalı savunma yapıyor denilen avcının takımından 6 gol fazlan var. Bunuda zaten erciyes ve kasımpaşa maçlarında yaptın.
Bu neyi ifade eder?

Cenk i verimli kullanamadığını, orta saha ve savunmadan yeterince gol katkısı alamadığını ifade eder.

Veli-Atiba-Sosa 3lüsünün skor katkısı 10-12 arası birşey olur sezon boyunca.

Bu rakamı 15-17 arasına çekebilmek gerekiyor.

Yani sosa 9 Atiba-veli 6-8

Savunma rotasyonunun geçen sene sana gol olarak katkısı, mottanın 2 tane sanırım lig de, başka da yok. Yanlışım varsa düzeltin.

Bu rakamın en az 8-10 olması lazım. Sol-sağ bek 4 gol 6 gol de Stoper rotasyonundan gelmeli.

Bu takımın açık oyuncuları her ne kadar yetenekli gözükseler de(özellikle töre) Tabelada katkıları bana kalırsa çok sınırlı.

Şöyle ki, Olcay 6-8 gol atıyor ama nasıl atıyor.. ilk 6 hafta 5 gol yapıyor, sonra 12 hafta yok, sonra yine 3 gol yapıyor 5 haftada sonra yine kayıp.
Töre desen bana kalırsa bal yapmayan arıdır. Topla bu kadar haşır neşir bu kadar sorumluluk yüklenen birisinin skora katkısının minimum 10-10 olması gerekir.. Hatta şampiyon olmak istiyorsak açık kanat oyuncularının 20-25 gol yapmaları lazım, 20-25 de asist yazmaları gerekiyor sezon sonunda.

Gelelim hücumun en son noktasına. Bahsi geçen gomez gelirse ve penaltılar da ona attırılırsa, allah korusun sakatlık problemi olmadığı takdirde minimum 18-20 arası atar. +sı kardır.
Geçen sene cenk i hemen hemen hiç kullanmadık, her maç ya demba ba zorladık, yada pektemek i gereksiz yere oynattık.İyi süre alan bir cenk 10 golü bulacaktır takımda.

Takımı bu sene yine biliç çalıştırsa bu rakamların hiç biri olamazdı ama şenol hocanın takımları hep çok gol atmıştır.

Son ts ve bursa örnekleri ortada.

Misal 10-11 sezonunda 82 puan aldıkları sezon 69 gol atmışlar. O kadroya rağmen, Bu sene bursada yine 69 gol atmışlar.

Biz şampiyon olduğumuz sezon 60 gol atmışız, samet aybaba ile 63 gol atmışız. Onun dışında uzun seneler 50-53 arası gidip gelmişiz.

Şenol hocanın takımları çok gol yiyor algısıda son bursa senesinde oluştu zaten. ama kimse ts ile 69 gol atıp 23 gol yediğini söylemiyor nedense. yediğinin 3 katını atmışlar o sezon.

2010-2011 sezonu fener 84 gol atmış gs o sezon bitik biz 53
2011-2012 sezonu gs 69 fener 61 biz 50
2012-2013 sezonu gs 66 fener 56 biz 63(beğenilmeyen samet aybaba dönemi-Feda sezonu)
2013-2014 sezonu fb 74 gs 59 biz 53
2014-2015 sezonu fb 60 gs 60 biz 55

Şimdi diyeceksiniz ki 3 gol 5 gol nedir..

Birini Antepe atabilsen birini akhisara atabilsen şampiyon sen oluyorsun..

Bizim gol sorununu çözmemiz lazım. işin ozeti falan budur..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Demba Ba efsane futbol oynamıştı.

http://www.startv.com.tr/program/sampiyonlar-ligi/video/besiktas---arsenal-2014-2015-play-off
Duygulandım:( bu maçta nasıl gol atamadık hala anlamıyorum

Burda bile bir şey çok net anlaşılıyor bize 1 tane de hızlı stoper şart oğlu şart

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 15:40:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen senenin puan tablosunu açın, inceleyin.

Maçları tek tek akıllara getirin.

Puan tablosu şunu diyor.. kafa rakiplerinin birinden az gol yemişsin , diğeriyle 3 gollük bir fark var, ama hepsinden az gol atmışsın.
Yani yatarak maç alıyor, kapalı savunma yapıyor denilen avcının takımından 6 gol fazlan var. Bunuda zaten erciyes ve kasımpaşa maçlarında yaptın.
Bu neyi ifade eder?

Cenk i verimli kullanamadığını, orta saha ve savunmadan yeterince gol katkısı alamadığını ifade eder.

Veli-Atiba-Sosa 3lüsünün skor katkısı 10-12 arası birşey olur sezon boyunca.

Bu rakamı 15-17 arasına çekebilmek gerekiyor.

Yani sosa 9 Atiba-veli 6-8

Savunma rotasyonunun geçen sene sana gol olarak katkısı, mottanın 2 tane sanırım lig de, başka da yok. Yanlışım varsa düzeltin.

Bu rakamın en az 8-10 olması lazım. Sol-sağ bek 4 gol 6 gol de Stoper rotasyonundan gelmeli.

Bu takımın açık oyuncuları her ne kadar yetenekli gözükseler de(özellikle töre) Tabelada katkıları bana kalırsa çok sınırlı.

Şöyle ki, Olcay 6-8 gol atıyor ama nasıl atıyor.. ilk 6 hafta 5 gol yapıyor, sonra 12 hafta yok, sonra yine 3 gol yapıyor 5 haftada sonra yine kayıp.
Töre desen bana kalırsa bal yapmayan arıdır. Topla bu kadar haşır neşir bu kadar sorumluluk yüklenen birisinin skora katkısının minimum 10-10 olması gerekir.. Hatta şampiyon olmak istiyorsak açık kanat oyuncularının 20-25 gol yapmaları lazım, 20-25 de asist yazmaları gerekiyor sezon sonunda.

Gelelim hücumun en son noktasına. Bahsi geçen gomez gelirse ve penaltılar da ona attırılırsa, allah korusun sakatlık problemi olmadığı takdirde minimum 18-20 arası atar. +sı kardır.
Geçen sene cenk i hemen hemen hiç kullanmadık, her maç ya demba ba zorladık, yada pektemek i gereksiz yere oynattık.İyi süre alan bir cenk 10 golü bulacaktır takımda.

Takımı bu sene yine biliç çalıştırsa bu rakamların hiç biri olamazdı ama şenol hocanın takımları hep çok gol atmıştır.

Son ts ve bursa örnekleri ortada.

Misal 10-11 sezonunda 82 puan aldıkları sezon 69 gol atmışlar. O kadroya rağmen, Bu sene bursada yine 69 gol atmışlar.

Biz şampiyon olduğumuz sezon 60 gol atmışız, samet aybaba ile 63 gol atmışız. Onun dışında uzun seneler 50-53 arası gidip gelmişiz.

Şenol hocanın takımları çok gol yiyor algısıda son bursa senesinde oluştu zaten. ama kimse ts ile 69 gol atıp 23 gol yediğini söylemiyor nedense. yediğinin 3 katını atmışlar o sezon.

2010-2011 sezonu fener 84 gol atmış gs o sezon bitik biz 53
2011-2012 sezonu gs 69 fener 61 biz 50
2012-2013 sezonu gs 66 fener 56 biz 63(beğenilmeyen samet aybaba dönemi-Feda sezonu)
2013-2014 sezonu fb 74 gs 59 biz 53
2014-2015 sezonu fb 60 gs 60 biz 55

Şimdi diyeceksiniz ki 3 gol 5 gol nedir..

Birini Antepe atabilsen birini akhisara atabilsen şampiyon sen oluyorsun..

Bizim gol sorununu çözmemiz lazım. işin ozeti falan budur..

Beck 3-4

Tosic 2-3

Rhodolfo 4-5

Veli + Atiba 2-3

Oğuzhan 5-6

Sosa 9-10

Töre 7-8

Quaresma 4-5

Gomez 19-20

En iyi ihtimalle ilk 11'den alacağımız gol katkısı 64. O da en iyi yoksa bu kadar çıkmaz Şenol hocadan dolayı yazıyorum.

Bu ortasahalar ile asla ama asla olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@Çağrı

Bu yine iyi rakam, iyi kötü rotasyondan olcay-frei-Pektemek ve diğer savunmacıda süpriz 1-2 gol yazabilse 10 gol de bunlara yazıyor zaten. Daha cenk var orada yazılması gereken.

Yeter ki golü düşünebilen yapıya dönelim.

Veli+atiba olmaz biri olacak yanına 1 kişi daha yazılacak topla haşır neşir olan, 20 mt katedip pas çıkartabilen.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben veli+atiba ikisinin yerine de hücumu savunmasına oranla daha ağırlıklı oyuncular isterim. Böylece önde sosa töre ve gomez arkadan da iki yardımcı oyuncu olursa anadolu takımlarına karşı çok farklı skorlar alırız. Dengeli geçmesi gereken maçlarda duruma göre daha defansif veli veya atiba kullanılabilir.

Şu an 10 milyona hem bu bölgeye iki oyuncu hem de stopere douglası alabiliriz.

Kaleciyi es geçiyorum artık çünkü almayacaklar. Önce lig başlasın ağızları yansın kalan hakkımızı devre arası handanoviçe harcayalım.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beck 3-4

Tosic 2-3

Rhodolfo 4-5

Veli + Atiba 2-3

Oğuzhan 5-6

Sosa 9-10

Töre 7-8

Quaresma 4-5

Gomez 19-20

En iyi ihtimalle ilk 11'den alacağımız gol katkısı 64. O da en iyi yoksa bu kadar çıkmaz Şenol hocadan dolayı yazıyorum.

Bu ortasahalar ile asla ama asla olmaz.

Sosa atacağı maksimum 5 gol olur bence quaresma ve töre de daha fazla katkı sağlayacaktır. Sosa kesinlikle gönderilmeliydi mutsuz olduğu çok açık bunu Şenol Güneş'te röportajında söylemeye çalışmıştı. Zaten sevdiğim bi oyuncu değil hele mutsuzken de iyi işler yapacağını düşünmüyorum malesef
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Sosa atacağı maksimum 5 gol olur bence quaresma ve töre de daha fazla katkı sağlayacaktır. Sosa kesinlikle gönderilmeliydi mutsuz olduğu çok açık bunu Şenol Güneş'te röportajında söylemeye çalışmıştı. Zaten sevdiğim bi oyuncu değil hele mutsuzken de iyi işler yapacağını düşünmüyorum malesef

buna kesinlikle katılıyorum ama tolgay sakatlandıktan sonra göndermek imkansız artık sosayı.

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa mı mutsuz? Nereden aldın bu bilgiyi?

Sosa mutsuz falan değil Şenol Hoca onu çok daha efektif kullanacaktır zaten hücum planı sosa-töre olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 15:54:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Gitme kalma durumu mutluluğu mutsuzluğu bir fikrim yok lakin kadrodaki tek winner oyuncu Sosa.

Bilic'in sıfır hücum zenginliği sisteminde 5 gol çıkardıysa 8-9 görür diye düşünüyorum ben fit tutabilirsek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Sosa mı mutsuz? Nereden aldın bu bilgiyi?

Sosa mutsuz falan değil Şenol Hoca onu çok daha efektif kullanacaktır zaten hücum planı sosa-töre olacak.

Roportaj vermisti gecen hafta sanirim. Canli izlemistim yuzundeki ifade biraksalar giderim ama arjantin takimi bonservisimi karsilayacak gucte degil izlenimi aldim. Ayrica gecen senede fikret orman sosaya daha cok ilgi gosterilmesi gerektigini en az dembaba kadar sevildigini hissettirmemiz gerektigini soylemisti. Sanirim biraz duygusal bir futbolcu. Ama benim tahminlerim bunlar gercekler degil.

Çevrimdışı TALAT

Roportaj vermisti gecen hafta sanirim. Canli izlemistim yuzundeki ifade biraksalar giderim ama arjantin takimi bonservisimi karsilayacak gucte degil izlenimi aldim. Ayrica gecen senede fikret orman sosaya daha cok ilgi gosterilmesi gerektigini en az dembaba kadar sevildigini hissettirmemiz gerektigini soylemisti. Sanirim biraz duygusal bir futbolcu. Ama benim tahminlerim bunlar gercekler degil.

arjantinlilerin genelde hepsi duygusal. ülkelerinden pek ayrılmak istemiyorlar. ayrılınca da geri dönmek istiyorlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

15.862 kombine satılmış olmayan statta. Ligler başlayıp stat yavaştan gerçek görünümünü kazanınca 25 - 30 bin arası satılır herhalde.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler