2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878597 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:36:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yok etkisi abi sezonluk olarak ayriliyor butceler seneyede töreyi satariz :D

Zaten düşündükleri şu bence.

Seneye Aralık'ta Dzsudzsak'ı al Töre'yi sat Haziran'da.

Öbür sene Kerim Dzsudzsak yapacaklar kanatları gelen 15 milyon ile de eksik bölgelere transfer.

Öbür sene de Kerim gider bu böyle alışmak lazım artık yakında bizi bile satarlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Şu saatten sonra sadece KAP bekleyebiliriz heralde.3 tane KAP birden felan of of of. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:37:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada başkandan kalırsa eğer 2 sene sonra şu açıklamayı bekliyorum :D

'' 2 sene transferde 1 kuruş zarar etmedik 15 milyon kar ettik! ''  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bu sistemle oynarsa orta saha yol gecen hanina doner  :D

atiba veya veli tek onlibero onlerinde cift orta saha sosa ve oguzhan
sol kanat q7 veya frei ve sag kanat tore
forvet super mario veya tosun olur.
Besiktask!

Çevrimdışı Türkay

Gomez gelirse Quaresma'yı döver pas atmayınca  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma kendini işine verirse şu 4'lü seneye damgasını vurur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı musacn1903

töre sağ taç çizgisinden topu alıp sol taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

Q7 sol taç çizgisinden topu alıp sağ taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

garibim sosa bu takımda katil olur vallahi. futbol aklı olan 2 kişiden biriydi bana göre tolgay ile birlikte. tolgay gitti olan sosa'ya olacak. kaçıp kurtarsa bari kendini.
Bu takımın başında hoca yok mu bunlara izin verir mi sanıyorsun ? Öyle olsa herkes kafasına göre takılır zaten . Ersan defanstan alır kaleye kadar gitmeye calisir . Gomez kafa topuna cıkmaz ayağına gelirse vurur. Sosa ne koşacam yav herkes kafasına gore oynuyor zatem der . Falan filan bunları yaparken başlarında hoca olmayacak mı bunların ? Senol hoca bunlara izin vermez bence boyle negatif düşünme

Çevrimdışı Ersoy

Şu haberlere bu kadar coştuysak 3 KAP birden gelirse yıkılır buralar yıkılır. :halay:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

gomez tutarsa çinliler 20 çatlatır mı  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Oğulcan çok önemli.

Alıp Pektemek'i bir yere serbest düşme halinde bırakmak lazım.

Ogulcan konusunda cok umitliyim. Dedigim gibi, bence Enes Unal'a bakarak eksigi yok fazlasi var.

Alirsak kanatta ve en ucta yedekleyebilir, ama cift santrofor oynayacaksan direk Gomez'in yanina koyulmali bence. Cenk'den daha komple bir futbolcu. 1,88 boyuna ve yasina ragmen top surmeleri, sakinligi ust duzey.

Gomez bitirici, Ogulcan'da assistci olur. Bence bu lig'de her defansi acabilecek potansiyeli var. Asla kacirilmamali.

Çevrimdışı ebabil

bu rodolpho nasıl adam işimizi görür mü?

gomez tutarsa çinliler 20 çatlatır mı  :evillol:

super mario bu sene en az 25 gol atar bence, seneye 31 yasinda  20 olmasa bile 15 e cine satariz :money:
Besiktask!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı defaleca Mpderasyona bildirdim mesaj attım ama Cevap vermedin , Bilgi istedim onada Cevap Vermedin , Benim moderator onayı ne zaman kalkacak , Toplamda kaç gün Ceza yedim?????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ağır olması dışında tüm defansif özelliklere üst düzeyde sahip diyebiliriz.Çok iyi oyun okur ve iyi top dağıtır

Çevrimdışı Ersoy

Elimizde 1 defans ve 1 orta saha alacak kadar para var.Hemde kalitelilerinden.Bunlar da büyük ihtimal Ağustos'un 3'üne kadar biter.Tabi alacaksak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:50:35
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı defaleca Mpderasyona bildirdim mesaj attım ama Cevap vermedin , Bilgi istedim onada Cevap Vermedin , Benim moderator onayı ne zaman kalkacak , Toplamda kaç gün Ceza yedim?????

4 gün daha var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Buyur izle  

Fizik guclu, kafa hakimiyeti cok iyi, hamleleri dengeli ve tecrubeli bana gore cok iyi transfer  :icool:
Besiktask!

4 gün daha var.
8 Gün mu Ceza yedim Yani toplam :akuma:
Biraz fazla değilmi ?
Çünkü Ben Beşiktaş futbolcusuna ve Beşiktaş degerlerine HAKARET etmedim diğer arkadaşlar gibi !!
Herhangi bir uyeyede Hakarette bulunmadım, 8 Gün ceza Çok ağır !! Hakaret edenelere daha az Ceza veriliyor bunu ogrenmiş oldum böylelikle....
Kulübümüzün futbolcusuna ve Yoneitme hakaret edenler İZLEMEYE alınıyor ve 4 Gün Mpderatore alınıyor ben bunları yapmadan sadece yanlış bilgi vermekten 8 Gün Moderatore alınıyorum ADALETTE son NOKTA :claps: :claps: :claps:
Ulkedeki Adalet sistemi burayada yansımış...
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 14:04:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kadir G.

45 gol yer bu kadro.

Başta orta ikili ve miloseviç ofsayt.

Şenol Hoca Rodolfhonun yanına mutlaka Douglası istiyormuş
Kesinlikle Haklı , Eğer douglas - Rodolfho tandemini yapabilirsek, Ligin en iddidalı takımı oluruz NET !!
Ayrca taraftarın üstündeki Umutsuzluk ve Ölu toprağı da kalkar ....

Çevrimdışı Paolo Maldini

Güzel haberler var kap gelsinde rahatlayalım.

Macarı devre arası bedava almayı düşünüyorlarsa Q7 transferi bu durumda muazzam ama macara sözleşmeyi imzalatacan protokol filan olmaz.

Aquilani veronayla görüşüyormuş demekki teklif yaparsak biz alırız

Agger imkansız brondy de jubile yapar.

Haydi be yonetim olcay satip yerine bu adami alin   :steamed:
Besiktask!

Çevrimdışı Ersoy

Forumda çok ziyaretçi var sırf şu konuda 154 tane hadi bazıları giriş yapmamış olsun yine çok fazla var.Aslında bu iyi ama üye olurlarsa daha iyi olur tartışmak için.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 14:06:12
  • Beşiktaş / Bodrum
8 Gün mu Ceza yedim Yani toplam :akuma:
Biraz fazla değilmi ?
Çünkü Ben Beşiktaş futbolcusuna ve Beşiktaş degerlerine HAKARET etmedim diğer arkadaşlar gibi !!
Herhangi bir uyeyede Hakarette bulunmadım, 8 Gün ceza Çok ağır !! Hakaret edenelere daha az Ceza veriliyor bunu ogrenmiş oldum böylelikle....
Kulübümüzün futbolcusuna ve Yoneitme hakaret edenler İZLEMEYE alınıyor ve 4 Gün Mpderatore alınıyor ben bunları yapmadan sadece yanlış bilgi vermekten 8 Gün Moderatore alınıyorum ADALETTE son NOKTA :claps: :claps: :claps:
Ulkedeki Adalet sistemi burayada yansımış...

5 gün yemiştin. Trole devam ettin 5+3 oldu. Tekrarlanırsa yine + olacak.

Yazdığın şeyleri tekrar tekrar yazıp herkese menşın atıyorsun ve devamlı Quaresma üzerinden oluyor çok fazla şikayet alıyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

mari gomez cha cha şarkısı şimdiden ağzıma pelesenk oldu..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...