2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878327 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Araya bir de Aquilani sıkıştırsak.Gomez'i çok iyi paraya bitirmişiz transfer gelir mutlaka

Çevrimdışı Ersoy

Konu hareketlendi bir anda. :D
Ama cidden sırf bu gösteri için anlaştığımız Quaresma kampı kaçırdı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:23:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiç düşünmediğimiz Oğuzhan'ı direk 11 yazacağız bu bile sıkıntı şuan.

Bırakın bir ortasaha düşünmeyi direk iki tane almaları gerek normalde.

Ancak ben sistem değişikliği olacak diye düşünüyorum.

Ya 4-1-4-1 ya da 4-4-2 gelecek sanırım tek ortasaha alınıp. Kim gelirse göbeğe Sosa ile koyup Cenk Gomez çift forvet de çıkabiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Dışardan bakmaya gerek yok. Durum aynen bu. Bir de her taraftar için konuşuyorum, yok ibra geliyor mu yok bilmem be bitiyor mu diye ağlaşmasına feci halde sinirim. İyice bae çin gibi olduk.

bae yi bilmem ama çin ileride muazzam bir futbol ülkesi olacak. keza ligi de öyle. arkalarındaki maddi destek ve oyuncu potansiyeli şu an için kimsede yok. bir 10 sene sonra çin futbolu hem kendi ligi hem de avrupaya sattığı oyuncular ve avrupa klüplerine destek olan sponsorlarıyla futbola damga vuracak hale gelecektir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fani madida

töre sağ taç çizgisinden topu alıp sol taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

Q7 sol taç çizgisinden topu alıp sağ taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

garibim sosa bu takımda katil olur vallahi. futbol aklı olan 2 kişiden biriydi bana göre tolgay ile birlikte. tolgay gitti olan sosa'ya olacak. kaçıp kurtarsa bari kendini.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı aa1903

Bu yılı kurtarmak isteyeceklerdir o yüzden Cambiasso alınır. Keşke Fer'i kiralayabilsek opsiyonlu bir şekilde veya dediğin gibi Aquliani'yi alsak.

bence en mantıklısı seneye atiba'nın yerini dolduracak, atiba ile aynı defansif kalitede ama atiba'dan daha teknik bir orta saha alınması. böylece tolgay geri dönünce de alacağımız adam taca çıkmamış olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:25:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada önemli de bir nokta var.

20 milyonluk oyuncu sattık.

Sadece 7 milyon harcamış olacağız.

Devre arası için 13 milyonluk harcama kotamız var Uefa anlaşmasından.

Stad açılır da durum rahatlarsa 2 önemli hamle yapabiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Gomez çok uygun fiyata oldu.Araya bir orta saha transferi de sığdırırlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ferdi1903

Hakaretten dolayı alınmışsın moderasyona Ferdi 4 gün daha var sürenin olmasına.

Ki okudum tekrar yazdığın mesajı ben de olsam aynı şekilde alırdım usluba dikkat etmeniz gerekiyor.

nerden görebilirim cagri yazdigimi? bende merak ediyorum ne yazdigimi hatirlayamadimda simdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fenerde meireles souza topal olan bölgeye taraftarları hala oyuncu istiyor, biz kalkıp aman bir senelik cambiasso ile idare edelim diyoruz.

Ya kardeşim getirebiliyorsan aquilani getir çok da zor olmasa gerek. Yaparsın 2+1 yada direkt 3 senelik sozleşmeni, rotasyonda kullanırsın bu sure boyunca. Veliye birşey oldu koş necip. Atibaya birşey oldu koş necip demekten bıkmadınız mı?

Çevrimdışı aa1903

Bu arada önemli de bir nokta var.

20 milyonluk oyuncu sattık.

Sadece 7 milyon harcamış olacağız.

Devre arası için 13 milyonluk harcama kotamız var Uefa anlaşmasından.

Stad açılır da durum rahatlarsa 2 önemli hamle yapabiliriz.

o harcamadığımız paranın bir sonraki sezona bir etkisi yok, yanılıyor muyum? harcama hakkımız varken kaleciyi falan aradan niye çıkartmıyorlar acaba? seneye oyuncu satacağımız garanti değil.

Çevrimdışı murat_

esas olayı başka yöne çeken sensin. herhangi bir nedenden dolayı gerçekleşmeyen transferi beceriksizlik gibi göstermeye çalışıyorsun. koca klübe de akıl veriyorsun öyle yapılmaz böyle yapılır diye

Arkadasdaki ben daha iyi bilirim mantigi iyiymis adama 3milyon bonservis versek kesin bizde diyo biz verip almiyormusuz diyer yonden baksa eyer devre arasini beklesek imza parasi adi altinda macar yine bizden 3m alacaktir arkadasin anlamadigi d moskovanin tok satici oldugunu adamlar satmiyorum derse satmaz sen istedigin kadar yirtin zaten bence sozlesmesinin bitimine 6 kalmis bir adama 3 yada en fazla 3 bucuk verilir fazlasi zarardir

Çevrimdışı Ersoy

Fenerde meireles souza topal olan bölgeye taraftarları hala oyuncu istiyor, biz kalkıp aman bir senelik cambiasso ile idare edelim diyoruz.

Ya kardeşim getirebiliyorsan aquilani getir çok da zor olmasa gerek. Yaparsın 2+1 yada direkt 3 senelik sozleşmeni, rotasyonda kullanırsın bu sure boyunca. Veliye birşey oldu koş necip. Atibaya birşey oldu koş necip demekten bıkmadınız mı?

Aquilani zu Hellas Verona sanırsam.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Net birşey yok. Girersen araya veronaya ikna olan adam sana ceylan gibi seke seke gelir. Takım arkadaşı gomez de burada artık.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş varken ora nere ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı forzatunga

İşleri guçleri şow yemin ederim. Sırf bu yüzden kampı kaçırdı q7 falan. Yazık.

şov nerede ben kaçırdım galiba?
yönetimin ölücülügü yüzünden gecikiyor transfer işte,  geçen sene de böyleydi hala anlamadinizmi.
bu birazttercih meselesi 2-3 milyon euro yerine transferlerin kampa geçkkatılması göze aliniyor, bizim durumumuzdaki bir klüp için çok da anormal değil

Çevrimdışı Besiktasincocugu

töre sağ taç çizgisinden topu alıp sol taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

Q7 sol taç çizgisinden topu alıp sağ taç çizgisine doğru 4-5 adam geçip sonra kaptıracak.

garibim sosa bu takımda katil olur vallahi. futbol aklı olan 2 kişiden biriydi bana göre tolgay ile birlikte. tolgay gitti olan sosa'ya olacak. kaçıp kurtarsa bari kendini.

Bence tore sag tac cizgisinden topu alip tac cizgisinde ortalayip super mario kafayla cakacak.

Q7 sol tac cizgisinden topu alip ceza alanin cizgisinden topu 90 a cakacak.  :super:

Besiktask!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ersoy

Orası öyle Verona var Beşiktaş var.Ama adamlar anlaşmışlarsa araya girmek pek bize yakışmaz.Ama tabi sadece görüşme varsa yardırsın başkan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

Bende Cagri'ya katiliyorum. Onceden soylemistim, sistem degisikligine gidecez buyuk ihtimal. Tek ön liberolu sistem. Bence 442 oynayacaz ve Ogulcan'i alirsak direk 11'e konulmali Gomez'in yanina.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:32:57
  • Beşiktaş / Bodrum
o harcamadığımız paranın bir sonraki sezona bir etkisi yok, yanılıyor muyum? harcama hakkımız varken kaleciyi falan aradan niye çıkartmıyorlar acaba? seneye oyuncu satacağımız garanti değil.

Devre arasında da harcayabiliyoruz.

Bir sonraki yaz sezonuna etkisi yok sanırım ama ben de emin değilim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Elimizde para kaldi orta saha 10 agustosta falan gelir ama iyi adam olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:33:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende Cagri'ya katiliyorum. Onceden soylemistim, sistem degisikligine gidecez buyuk ihtimal. Tek ön liberolu sistem. Bence 442 oynayacaz ve Ogulcan'i alirsak direk 11'e konulmali Gomez'in yanina.

Oğulcan çok önemli.

Alıp Pektemek'i bir yere serbest düşme halinde bırakmak lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Devre arasında da harcayabiliyoruz.

Bir sonraki yaz sezonuna etkisi yok sanırım ama ben de emin değilim.
yok etkisi abi sezonluk olarak ayriliyor butceler seneyede töreyi satariz :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık