2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878454 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi 4 stoper var + tosic oynayabilir milo veya ersan satilsaydi alinirdi ama su durumda almazlar ki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben pedro-milo ya bir stoper gozuyle bakıyorum. Tosic Ersan ikilisine hakeza oyle. Yani bana kalırsa sayı olarak çok ama nitelikli iş yapabilecek stoper yok.

Yani şöyle söyleyeyim. Forvette bir gomez var yanına 3 tane daha pektemek var gibi duşun.  Korktun dimi. Bende korkuyorum işte :))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:09:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
cagri bu moderasyon ne zaman kalkacak, kardes bu ne böyle anne babadan izin bekler gibi iletimimin yayinlanma iznini bekliyorum, neden böyle bisey oldu bende onuda anlamiyorum ya

Hakaretten dolayı alınmışsın moderasyona Ferdi 4 gün daha var sürenin olmasına.

Ki okudum tekrar yazdığın mesajı ben de olsam aynı şekilde alırdım usluba dikkat etmeniz gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Douglas olmazsa Tosic Rhodolfo oynar yine verim alırız.

Beck ve Rhodolfo hamleleri çok doğru ve savunmayı ciddi anlamda toparlayacak hamleler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Q7+Super Mario+Rhodolfo 3u birarada bayramsekeri bu olsa gerek  :sevinc
Besiktask!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:11:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu durumda Rhodolfo - Gomez - Quaresma bitti.

Şimdi hemen ortasaha bakmaları gerekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  6 dk.6 dakika önce
Beşiktaş Kulübü Mario Gomez ile 2+1 2 m Euro imza parası 3 m euro yıllık olmak üzere anlaştı. #Haber1903

Sol kanadı mottaya vermekte kararlısınız sanırım. Diyorsunuz ki tam birşeyimiz olmaz bizim hepsinden yarımşar kilo yap bize. :))

Çevrimdışı Türkay

bi gelişmeler gelişmeler daha geliyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
RODOLFHO BEŞİKTAŞTA !!
Rodlfho Sal günü İstanbulda !
NTV SPOR

BEŞİKTAŞ Gomezle , 2 milyon imza parası ve yıllık 3 milyon € Karşılığında Anlaşma sağladı
HANER1903
 :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Şu durumda Rhodolfo - Gomez - Quaresma bitti.

Şimdi hemen ortasaha bakmaları gerekiyor.
Abi bonservis vermezler gibi orta saha için 1 sene Cambiasso nasıl olur ?

Çevrimdışı Renton

Sol kanadı mottaya vermekte kararlısınız sanırım. Diyorsunuz ki tam birşeyimiz olmaz bizim hepsinden yarımşar kilo yap bize. :))
Everything but little little.Kor topal gotursun bizi diyoruz sag stoper + sag beck saglam durumda suan rhodolfo +beck.Sol stoper ve sol bekten biri kesin tosic olur ki bana yeterli dengeli oyuncu digeri saatli bomba iste motta ya da ersan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:15:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Dışarıdan bakarsak harika bir yorum gördüm bir yerde.

Alıntı
florentina elden çıkarmak ister gomez gelir van persiyi manu elden çıkarmak ister fener alır poldiyi arsenal elden çıkarmak ister gs alır yüksek para verirler avrupanın sönmüş yıldız çöplüğü türkiye...
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bu transferlerden sonra necip ve olcayi satip yerlerine aquilani ve dzsudzsaki alsak biranda sampiyonlukta favori biz oluruz  :icool:
Besiktask!

Çevrimdışı Ersoy

Türkiye'de yıllardır böyle bu.Çoğu da iş yapıyor Türkiye'de.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

Valla ben pedro-milo ya bir stoper gozuyle bakıyorum. Tosic Ersan ikilisine hakeza oyle. Yani bana kalırsa sayı olarak çok ama nitelikli iş yapabilecek stoper yok.

Yani şöyle söyleyeyim. Forvette bir gomez var yanına 3 tane daha pektemek var gibi duşun.  Korktun dimi. Bende korkuyorum işte :))

aynen katılıyorum. ayrıca görünüşe göre milo veya pedro 5. stoper olacak gibi duruyor. bu durumda bence pedro'nun alıcısı varsa satılmalı. seneye 22 kişilik liste verebiliyoruz uefa'ya, öyle de bir dert var.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş Kulübü, imza şova hazırlanıyor.

Ricardo Quaresma, Mario Gomez ve Rhodolfo ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlı Yönetim, bu hafta imza şova hazırlanıyor.

Siyah-Beyazlı Yönetimin hafta içi bu 3 futbolcuya sözleşme imzalatacağı öğrenilirken, taraftarlara da 3'ü 1 arada mesajı vermek için hazırlık yapıyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 13:17:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bonservis vermezler gibi orta saha için 1 sene Cambiasso nasıl olur ?

Cambiasso istediğimiz tip oyuncu değil bence. Hücum katkısı çok kısıtlı.

Eğer bu yılı kotarmak adına düşünürlerse alabilirler ama iyileşince Tolgay'ın yanına da koyarız diye düşünürlerse Ya Aqua'yı almaları lazım ya da orta yaşta iyi bir oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

bi gelişmeler gelişmeler daha geliyor
Quaresmanin gelis tarihidir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cursedofdragon

sen kimi istiyon yarımşar kiloda ondan koyalım :)

Dışardan bakmaya gerek yok. Durum aynen bu. Bir de her taraftar için konuşuyorum, yok ibra geliyor mu yok bilmem be bitiyor mu diye ağlaşmasına feci halde sinirim. İyice bae çin gibi olduk.

Çevrimdışı Ersoy

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  42 sn.42 saniye önce
SON DAKİKA! İMZA ŞOVA HAZIRLIK VAR! RHODOLFO'DA TAMAM! http://haber1903.com/n-9176-imza-sova-hazirlik-var-rhodolfo-da-tamam.html

Zaten duyurulmuştu.Murat Özen evet doğru benim onayımdan da geçti tarzında yaptı heralde bunu.
Bundan sonra her sene!

İşleri guçleri şow yemin ederim. Sırf bu yüzden kampı kaçırdı q7 falan. Yazık.

Çevrimiçi Samet Ç

Cambiasso istediğimiz tip oyuncu değil bence. Hücum katkısı çok kısıtlı.

Eğer bu yılı kotarmak adına düşünürlerse alabilirler ama iyileşince Tolgay'ın yanına da koyarız diye düşünürlerse Ya Aqua'yı almaları lazım ya da orta yaşta iyi bir oyuncu.
Bu yılı kurtarmak isteyeceklerdir o yüzden Cambiasso alınır. Keşke Fer'i kiralayabilsek opsiyonlu bir şekilde veya dediğin gibi Aquliani'yi alsak.