2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886214 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

o zaman hiç bir transfer için girişim yapmayalım. önce sana bir sorarız. sen bize gelebilir okeyi verirsen adamla görüşürüz.
2+2=4 ya adamın ne kadar yıllık sözleşme isteyebileceğini de sen söylersin takıma ona göre bütçe yaparlar.  :ok:

Olayı başka yöne çekme.

Olanlar ve olacaklar belli idi.

Burada ki herkese sor.

Kimsenin gelip benden akıl almasını falan mı yazdım orada? Futbol ile az çok ilgilenen herkes kimin nereye uygun olduğunu anlar. Demek istediğim budur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada quaresmaya 1.2 verip sadece 6 ayı kalmasını bahane ederek macara 2-2.5  sunduysalar bu hatadır. Arada 1.5m olabilir. Belki o para sana şampiyonluğu kazandıracak ama elinin tersiyle itiyorsun.

Quaresmanın olcay kadar tabela yapma ihtimalini %1 görüyorum halbu ki macar onu geçebilir ya da en az onun kadar yapabilir. Üstüne 3 maç oynayıp 5 maç yok olmaz, maçın 70-80 dakikasında görünür.

Son sözleşmesini yapacak 32 yaşında iyi olmayan oyuncuyu, 3-4 yıl görev alabilecek, normalde elindeki parayla almanın imkansız olduğu bir oyuncuya tercih ettiler. Ettikleri tasarruf değil takımın puanlarını hiç uğruna harcamak olacak.

Çevrimdışı TALAT

Olayı başka yöne çekme.

Olanlar ve olacaklar belli idi.

Burada ki herkese sor.

Kimsenin gelip benden akıl almasını falan mı yazdım orada? Futbol ile az çok ilgilenen herkes kimin nereye uygun olduğunu anlar. Demek istediğim budur.

esas olayı başka yöne çeken sensin. herhangi bir nedenden dolayı gerçekleşmeyen transferi beceriksizlik gibi göstermeye çalışıyorsun. koca klübe de akıl veriyorsun öyle yapılmaz böyle yapılır diye
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

yıllık ücretini bilmiyorum, haklı olabilirsin. zaten ayrılması ve gittiği takım süpriz oldu. ama en azından şartları zorlamak gerekirdi. bana kalırsa bu adama para harcanır, türkiye liginin çok üzerinde bir stoper.

Katılıyorum çok isterim takımımda görmeyi çok beğendiğim bir oyuncu ama bu kulübü yönetmeye çalışanların oyuncuda sorun olmasa dahi aggerden haberinin olması, olsa dahi alma ihtimallerini sıfır olarak görüyorum.

Çevrimdışı talha

gider yapar teklifini, degerlendirilir hangisi uyarsa onu alır. ayrıca oraya Dzsudzsak için de görüşmeye gitti. teklif yaptıgını illa alacak diye bir kaide yok. Şenol Güneş de tercihini Rodolfo dan yana kullanmış. bildigimiz bu şimdilik @talha

Ee Rhodolfo pahalı iken tercih edilebiliyorsa Şenol hoca istedi diye,Macar için niye diretilmiyor?

Diğerinde 1.5M daha fazlapara vermek göze alınıyorda. Diğeri için niye alınamıyor?

Böyle tutarsızlık mı olur? Adam üstüne bsatıra bastıra ben Dzsudzsak'ı daha çok istiyorum 1.tercihim bu diyorken. Rhodolfo'da uyguladıkları politikayı neden Macar için uygulamaktan kaçınıyorlar?

Çok komik değil mi bu?

Çevrimdışı talha

esas olayı başka yöne çeken sensin. herhangi bir nedenden dolayı gerçekleşmeyen transferi beceriksizlik gibi göstermeye çalışıyorsun. koca klübe de akıl veriyorsun öyle yapılmaz böyle yapılır diye

Çünkü böyle yapılır. Ve evet veriyorum. Çünkü 1 aydır bir tane defans alacaklar halen daha belirsizlik var. Bu sizi nasıl rahatsız etmiyor şaşıyorum.

Bir tane forvet alacaklar daha nasıl birşey istediklerinin farkında değiller. Adamlar önüne gelene teklif götürüyorlar.

Çevrimdışı Ayberk

Ee Rhodolfo pahalı iken tercih edilebiliyorsa Şenol hoca istedi diye,Macar için niye diretilmiyor?

Diğerinde 1.5M daha fazlapara vermek göze alınıyorda. Diğeri için niye alınamıyor?

Böyle tutarsızlık mı olur? Adam üstüne bsatıra bastıra ben Dzsudzsak'ı daha çok istiyorum 1.tercihim bu diyorken. Rhodolfo'da uyguladıkları politikayı neden Macar için uygulamaktan kaçınıyorlar?

Çok komik değil mi bu?
çok basit, dinamo anlaşmaya yanaşmadı çünkü. tekrar söylüyorum, hadi beşiktaş almadı, herta, stok city, lazio, inter niye alamadı. bak haberi de tekrar paylaşıyorum. beşiktaşın futbolcuyla olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini, herta, stok city, lazio ve inter in de önceden ilgilendiğini söylüyor
""Герты", "Лацио" и "Интера", а также "Сток Сити"
http://goal.net.ua/transfer/85607.html
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Çok komik değil mi bu?
Senol hocanin balasz i istedigini nereden biliyorsun.
Balasza ruslarin nekadar istedigini nerden biliosun.
Ben sahsen 3 lere falan inanmiyorum 19 a aldigin adami üçe veremezsin cok yankilanir. sözleşme si biter bedava gider o bile daha az elestirilir.

Çevrimdışı talha

Senol hocanin balasz i istedigini nereden biliyorsun.
Balasza ruslarin nekadar istedigini nerden biliosun.
Ben sahsen 3 lere falan inanmiyorum 19 a aldigin adami üçe veremezsin cok yankilanir. sözleşme si biter bedava gider o bile daha az elestirilir.

Sor @Çağrı ' ya. Ben onun ylaancısıyım. Hatta @atalay 'a hatta @Necmi abiye.

Ayrıca.

http://www.transfermarkt.com.tr/carlos-tevez/profil/spieler/4276

Niye bıraktılar o paraya? O paraya gidecek adam mı? Anlayın işleri. Bir adam gitmek istiyorsa bir klüp bir noktadan sonra koparacağı paraya bakar.

Moskova'nın öyle bedava gönderecek lüksü de yok bu arada. Öküz gibi borçları var. Mali krizdeler. Ve durumları her kötüye gittiğinde daha büyük bir ceza ile karşılaşma riskleri var.

Çevrimdışı ferdi1903

Slm arkadaslar, bu macar meselesi kapanmadimi halen ? Yoksa alma ihtimalimiz varmi daha?

Çevrimdışı Ayberk

Dzsudzsak için Dinamo teklifini yenilemiş önümüzdeki sezon da oynaması için. 2 saat önceki haber
http://www.sports.ru/football/1031437571.html

Çevrimdışı aspireless

Sor @Çağrı ' ya. Ben onun ylaancısıyım. Hatta @atalay 'a hatta @Necmi abiye.

Ayrıca.

http://www.transfermarkt.com.tr/carlos-tevez/profil/spieler/4276

Niye bıraktılar o paraya? O paraya gidecek adam mı? Anlayın işleri. Bir adam gitmek istiyorsa bir klüp bir noktadan sonra koparacağı paraya bakar.

Moskova'nın öyle bedava gönderecek lüksü de yok bu arada. Öküz gibi borçları var. Mali krizdeler. Ve durumları her kötüye gittiğinde daha büyük bir ceza ile karşılaşma riskleri var.
Onlar tevezi 9 alip 5 e biraktilar. 19 a aldiklari balaszi 10 birakmalari ile ayni sey 3 e birakmalari ile ayni sey degil. Ama benim takildigim nokta fiyatlar degil senol hocanin her röportajı ni dinledim sol acik demedi bile balazsi bu kadar cok istedigini nereden biliyoruz.

Çevrimdışı talha

Onlar tevezi 9 alip 5 e biraktilar. 19 a aldiklari balaszi 10 birakmalari ile ayni sey 3 e birakmalari ile ayni sey degil. Ama benim takildigim nokta fiyatlar degil senol hocanin her röportajı ni dinledim sol acik demedi bile balazsi bu kadar cok istedigini nereden biliyoruz.

Ama Quaresma'yı istemediğini biliyoruz. O zaman niye bu adamı getirmek için inat ediyoruz.

Hatta o kadar inat ediyoruz ki. Porto'nun salırverdiği adama bonservis bile ödüyoruz amaç ne?

Çevrimdışı talha

Tvente geçen sene 6M verip aldığı adamı bu sene 2.5M'e sattı neden mesela?

Çevrimdışı aspireless

Ama Quaresma'yı istemediğini biliyoruz. O zaman niye bu adamı getirmek için inat ediyoruz.

Hatta o kadar inat ediyoruz ki. Porto'nun salırverdiği adama bonservis bile ödüyoruz amaç ne?
Quaresma konusuna katiliyorum. Ama balazs konusunun cok basit olmadigini düşünüyorum.

Çevrimdışı Ayberk

Dinamo teklif sunmuş bak yukarıda verdim, adamlar sözleşme uzatmak için diretiyorlar sen hala onun bunun örneğini veriyorsun @talha

Çevrimdışı Kaan Türker

Bazıları kupalara,
Bazıları şampiyonluğa,
Bizim bu büyük aşkımız,
Sadece Beşiktaşımıza  :halay: :halay: :halay:
şampiyon olmasan bile seveceğiz seni yinede sen bizim  yarinlarimiz, hayatimizsin besiktas.

Çevrimdışı talha

Quaresma konusuna katiliyorum. Ama balazs konusunun cok basit olmadigini düşünüyorum.

Olayın basit olmadığını ve adamların bırakmak istemediğini ben de biliyorum. Ama bizimkilerin bu konuda çok da istekli olmadıklarını söylüyorum.

Mesela, Demba 'da 13M'den açılan pazar 6M'e kadar indi. Bunu yapan adam zamanında, Macar'ı şimdiye kadar kadroya katardı.

Dediğim gibi çok aşırı istekli değiller bu konuda ve nedeni ne onu merak ediyorum.

Çevrimdışı talha

Dinamo teklif sunmuş bak yukarıda verdim, adamlar sözleşme uzatmak için diretiyorlar sen hala onun bunun örneğini veriyorsun @talha

Ya allah allah. Biz de Fernandes'e direttik noldu başarabildik mi?

Çevrimdışı talha

Neyse olan oldu,mazidir artık tartışılmaz.

Ümidim yok. Adam geçen sene ne yapmış diye videolarını izliyorum içim karardı.

3'te 1 gidiyor yönetim. Şimdiden 2 tane çok yararlı olmayacağını düşündüğüm transfer gerçekleşti.

Scoutlarımız mükemmel.  :claps:

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Dalga geçtiğimiz ilk 11 e yazmadığımız Olcay'ı tabela anlamında geçebilecek mi q7? rabona trivela yapar sezonu yine 3. kapatırız :ebebe:

Edit: Yazım hatası
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 03:37:28 Morgan Schneiderlin ]

Çevrimdışı Ayberk

Dzsudzsak ın Beşiktaşa gelmek istediğini Dzsudzsak ın menajeri söylüyor @talha . Beşiktaş almak için istekli olmasaydı böyle bir açıklama gelir miydi?
Bak bu da 27 saat öncesinin haberi. Herta, Dzsudzsak için yüksek transfer parası ödemek istemiyor diyor
http://wildstat.ru/p/1/news/831506

Çevrimdışı talha

Dalga geçtiğimiz ilk 11 e yazdığımız Olcay'ı tabela anlamında geçebilecek mi q7? rabona trivela yapar sezonu yine 3. kapatırız :ebebe:

Seni de satıla Man U'ya. Kapitalizmin kurbanı oldun.  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/hoffenheim/transfers/verein/533/saison_id/2015

Bir takım nasıl transfer yapmalı . Adamlar bildiğin Emsal.

Çevrimdışı talha

Dzsudzsak ın Beşiktaşa gelmek istediğini Dzsudzsak ın menajeri söylüyor @talha . Beşiktaş almak için istekli olmasaydı böyle bir açıklama gelir miydi?
Bak bu da 27 saat öncesinin haberi. Herta, Dzsudzsak için yüksek transfer parası ödemek istemiyor diyor
http://wildstat.ru/p/1/news/831506

Boşver reis daha oldu bitti. Tartışmanın anlamı manası yok tercihlerini yaptılar Quarema'yı aldılar. Artık ne desek ve söylesek boş.

Bu arada Hertha 1.1M önerdi adamlara.

Çevrimdışı indie

Şenol Hoca'nın Quaresma'yı istemediğine dair net bir konuşması var mı? Benim gördüğüm problem yaratmayacaksa hayır demem şeklindeydi. Zaten hangi futbolcuyu problem yaratsın diye transfer edersiniz ki?

Transferi mantıksız bulmuyorum.Kafamda bu seneki diğer önemli transferlerle karşılaştırıyorum,

Quaresmanın geçen sezon devamlılık, skora etki, oynanan lig vs. bakımından  performansı Nani'ye denk, aralarında 3 yaş var. maliyeti ise siz karşılaştırın (6 m bonservis, yıllık gayriresmi 3,5 m euro+maç başı)
Van Persie ile aynı yaşta, geçen sezon %50 daha fazla maça çıkmış. 32 yaşında geçen sezon 2 ayını sakatlığa gömmüş 10 gol atmış forvete 6,5 m bonservis ödendi. 40 maça çıksa yıllık maaşı 6 milyon euoya yaklaşıyor. Korkunç paralar. Ne yapacak bu adam 40 gol mü atacak? Beşiktaş aynı durum ve kariyerdeki Gomez'i bunun yarısı paralara bitirmek istiyor, yine de yaranılamıyor.
Podolski geçen seneyi yarısı Gsye atılmış olmak üzere 4 gol 4 asistle bitirdi. yaş 30, 2,5 m euro bonservis, 4 yıllık sözleşme (3 m eurodan) - yorumsuz.

Şu şartlarda bu transfere olumsuz bakmanın mantığını anlayamıyorum. Hele hele de iş olup bittikten sonra.