2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885579 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar, Beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar!!!
harbiden öyle uğraşacak bişey bulamıyorsun zaman geçiyor en azından Allahtan var yanii beşiktaş :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Pazartesiye kadar 3 transfer de biter artık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

şimdi dielim ki macar için 8m istiyolar. verdik bizde 8milyonu 6 ayı kalan adama aldık. bu yönetim başarısı mı oluyo.
sterlinge adamlar dünyaları verdiler bütün dünya dalga geçiyo adamlarla
cebinizden 3 kuruş çıkarken dünyaları düşünürsünüz ama konu beşiktaş olunca verin alın parasını öyle mi

Ya abartmayın diyorum, bu adamı 3M'e verecekler. Yeter ki bizimkiler isteseydi. Artık 1M'e bitirelim mantığı ile mi yaklaştılar olaya anlamadım.

Adam ile anlaşacaksın herşeyi son noktasına getireceksin adamlar istemiyor diye olayı bırakacaksın.

İnanmıyorum bizimkiler 1M'den fazla bonservis vermek istemedi bence.

Çünkü Douglas konusunda anlaşamadılar 3 gün sonra 2M'e S.Lizbon ile anlaşıldığı haberi geldi. Adam ne önerdilerse artık varın gerisini siz düşünün.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihsahin

Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar, Beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar!!!

Bazıları kupalara,
Bazıları şampiyonluğa,
Bizim bu büyük aşkımız,
Sadece Beşiktaşımıza  :halay: :halay: :halay:
siyah beyaz

Çevrimdışı Ayberk

Şuraya yazıyorum bu adam bu transfer penceresi içerisinde satılırsa.
2.5-3M bonservis ile gidecek. Sizde öyle bize bırakmıyorlardı diye dolaşacaksınız. Öyle 6 ay oynatacaklar diye birşey yok.
eğer sözleşme uzatılmazsa o dediğin paralara bırakılma ihtimali var evet ama şu ana kadar değildi @talha
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı kadir137

Fotomaç, Balotelli yi yazmış Beşiktaşımıza.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı talha

eğer sözleşme uzatılmazsa o dediğin paralara bırakılma ihtimali var evet ama şu ana kadar değildi @talha

Uzatmıyor adam uzatmıyor. Bu adam uzatsa idi ya da uzatmak istese idi Danny gibi sezon kapanır kapanmaz atardı imzayı.

Çevrimdışı Ersoy

Fotomaç, Balotelli yi yazmış Beşiktaşımıza.
Fotomaç.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

Ya abartmayın diyorum, bu adamı 3M'e verecekler. Yeter ki bizimkiler isteseydi. Artık 1M'e bitirelim mantığı ile mi yaklaştılar olaya anlamadım.
Adam ile anlaşacaksın herşeyi son noktasına getireceksin adamlar istemiyor diye olayı bırakacaksın.
Çünkü Douglas konusunda anlaşamadılar 3 gün sonra 2M'e S.Lizbon ile anlaşıldığı haberi geldi. Adam ne önerdilerse artık varın gerisini siz düşünün.
Douglas'ı kiralama yoluna gittiler , asıl hedef Rodolfo olarak görüldüğü için. Dzsudzsak ile aynı şey değil. Dinamo alırken 19 milyon saymış sana şimdi 1 e verir mi @talha

Çevrimdışı talha

Douglas'ı kiralama yoluna gittiler , asıl hedef Rodolfo olarak görüldüğü için. Dzsudzsak ile aynı şey değil. Dinamo alırken 19 milyon saymış sana şimdi 1 e verir mi @talha

Bak haberin yok işte. Hayır kiralama yoluna gitmediler. Direk bonservisi ile alım yoluna gitiler. Ama anlaşma zemini sağlayamadılar.

Kiralanacak olan başka Douglas.

Kandırma kendini öyle bir olay yok. Futbol'da 2+2=4. Eğer bu adamı satmazsan zarar edersin. Satacaksın. Uzatmıyor. Oturup fiyatı iki tarafın mennun olacağı seviyeye çekeceksin. Bu kadar.

Çevrimdışı TALAT

bizim sol açık bir bütçemizin olduğu hiç aklına geliyor mu. karşı taraf ayak diretiyor olabilir, bizimkiler belli bir rakamın üstüne çıkmayı istemiyor olabilir. bir transferi bakkaldan gofret almak sanıyorsun sanırım. bir sürü değişken var.

seninle aynı bonservisi veren bir kulübü kabul edip seni etmeyebilirler. ya da tam tersi. 6 ay daha oynatırım o arada aklını çeler sözleşmeyi imzalatırım diye düşünüyor olabilirler. rus kulüplerinin almanya ligi içli dışlı olduğunu biliyorsundur. belki bu ilişkiler yüzünden alman bir klubün teklifini kabul edecekler.

sana bir sürü olasılık sundum. benim aklıma gelmeyen daha onlarcası olabilir. sen abartmayalım diyorsun ama sanırım senin sinirlerini fenerin rvp yi bizim teklifimizin üstüne çıkıp alması bozmuş. her transfere böyle bakarsan kafayı yersin. tranfer bu uğraşırsın alamaya da bilirsin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kadir137

Fotomaç.

Bir de çok inandırıcı yazmışlar adamlar ya :D

Çevrimdışı kadir137

Fotomaç.

Bir de çok inandırıcı yazmışlar adamlar ya :D

Çevrimdışı aa1903

10. kez belki biri görür de yöneticilere söyler, belki beşiktaşlı yöneticiler bu adamın varlığını unutmuştur diye milyonda bir de olsa şansımı denemek için yine yazıyorum. agger'i alın getirin kumar oynamayın. adam lider özellikli, yıllarca liverpool'da oynamış, 30 yaşında ve piyasası da düşmüş. kapı gibi herif niye düşünmüyorsunuz sayın yöneticiler?
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 12:39:49 MURAT ]

Çevrimdışı talha

Sırf 3M vermektense 1.5M verelim. 2.5M vermektense 1.5M verelim diye yapıyorlar bunları. Ama zamanında başımızza gelenlerin bir daha tekrar edeceğini göremiyorlar.

2M kar yapalım derken takımın önüne taş koyuyorlar.

Belki tamam paralar bizim değil ama. Bir yandan 2M kar edeceğim derken 3M zarar ediyorlar. Adam çöp yetersiz kalıyor.

(Eneramo,Sezer,Süzmen,Boral,Motta(yetersiz)...,Dany, vbvb.) Bunların hepsi kar edeceğiz diye yapılan ama mikro ölçekte ki zararları büyk boyutlara ulaşan transferler.

Çevrimdışı Ayberk

Bak haberin yok işte. Hayır kiralama yoluna gitmediler. Direk bonservisi ile alım yoluna gitiler. Ama anlaşma zemini sağlayamadılar.

Kiralanacak olan başka Douglas.

Kandırma kendini öyle bir olay yok. Futbol'da 2+2=4. Eğer bu adamı satmazsan zarar edersin. Satacaksın. Uzatmıyor. Oturup fiyatı iki tarafın mennun olacağı seviyeye çekeceksin. Bu kadar.
rodolfoya 3,5 milyon gibi para verilecekken 2 ye giden adamı niye almasınlar nasıl hesap yapıp bir şeyleri ispat etmeye çalışıyorsun. olmayan bir durumu varmış gibi çalışıp duruyorsun sürekli

Çevrimdışı Ayberk

Uzatmıyor adam uzatmıyor. Bu adam uzatsa idi ya da uzatmak istese idi Danny gibi sezon kapanır kapanmaz atardı imzayı.
Dinamo sözleşme uzatsa da uzatmasa da daha fazla kazanmanın hesabını yapıyor, elinde 6 ayı var isterse sonuna kadar kullanır. menajeri açıklama yaptı Beşiktaşa gelmek istiyor diye, kulübü de çözersen alırsın getirirsin Hertanın, İnterin, Stok City nin, Lazio nun da istediği futbolcuyu. senin söylediğin rakamlar tamamen afaki, senin hesaplamana göre olmuyor bu işler. hadi Beşiktaş alamadı diğerleri niye almadı?? @talha

Çevrimdışı Efe

10. kez belki biri görür de yöneticilere söyler, belki beşiktaşlı yöneticiler bu adamın varlığını unutmuştur diye milyonda bir de olsa şansımı denemek için yine yazıyorum. agger'i alın getirin kumar oynamayın. adam lider özellikli, yıllarca liverpool'da oynamış, 30 yaşında ve piyasası da düşmüş. kapı gibi herif lan niye düşünmüyorsunuz sayın yöneticiler?
agger keeşke gelse ama kimsenin öyle bi düşüncesi yok şuan bi tanesini alsınlarda artık douglas ve ya rodulfo olacak ama alsınlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

10. kez belki biri görür de yöneticilere söyler, belki beşiktaşlı yöneticiler bu adamın varlığını unutmuştur diye milyonda bir de olsa şansımı denemek için yine yazıyorum. agger'i alın getirin kumar oynamayın. adam lider özellikli, yıllarca liverpool'da oynamış, 30 yaşında ve piyasası da düşmüş. kapı gibi herif lan niye düşünmüyorsunuz sayın yöneticiler?

Liverdan kendi evine döndü parayı umursamadı yoksa kalırdı. Ordaki rahatını bozup Türkiyeye gelmez parayı koz olarak kullanamıyorsun. Daha doğrusu kullanırsın ama getireceğin aralık yüksek olur ona da gerek yok bence.

Çevrimdışı talha

bizim sol açık bir bütçemizin olduğu hiç aklına geliyor mu. karşı taraf ayak diretiyor olabilir, bizimkiler belli bir rakamın üstüne çıkmayı istemiyor olabilir. bir transferi bakkaldan gofret almak sanıyorsun sanırım. bir sürü değişken var.

seninle aynı bonservisi veren bir kulübü kabul edip seni etmeyebilirler. ya da tam tersi. 6 ay daha oynatırım o arada aklını çeler sözleşmeyi imzalatırım diye düşünüyor olabilirler. rus kulüplerinin almanya ligi içli dışlı olduğunu biliyorsundur. belki bu ilişkiler yüzünden alman bir klubün teklifini kabul edecekler.

sana bir sürü olasılık sundum. benim aklıma gelmeyen daha onlarcası olabilir. sen abartmayalım diyorsun ama sanırım senin sinirlerini fenerin rvp yi bizim teklifimizin üstüne çıkıp alması bozmuş. her transfere böyle bakarsan kafayı yersin. tranfer bu uğraşırsın alamaya da bilirsin

Hayır ben o derece de bakmıyorum.

Adamın profilini ve gideceği takımları biliyorum. Aynı Konop meselesi mesela. Adamın profilini tahmin ediyorsun. ATM bunu almaz dedim almadı. Adamın tek profili Sevilla idi almayacaz dedi. Bize gelir dedim ama Sevilla sonradan anlaşma sağladı.

Bu adamın profili alt-üst bellidir. Öyle yüksek takımlara gitmez. Gideceği en yüksek profil Leverkusen- Gladbach tarzı takımlar. Bunlarda oyuncuya 2M maaş bile vermez.

Dedim ya 2+2=4. İstedikleri kadar anlaşsınlar klüp ile sen adam ile anlaşmayı sağlarsan. Herşey anlamını yitirir.

Macar bize futbol oynamaya çok istekli olduğundan değil en iyi maaşı biz verdiğimizden dolayı gelmek istiyor.

Çünkü yaşı artık bunu gerektiriyor o da farkında.

O yüzden istediği Alman ile anlaşsınlar oyncu gitmedikçe olmaz o iş.

Bizimkiler bir orta nokta bulmuyorlar. Çünkü istekli değiller. Burada kaç kere yazdılar. Adamlar istekli değil diye.

Bizimkiler kafalarına koymuşlar bu adamı getirecekler.

Çevrimdışı aa1903

agger keeşke gelse ama kimsenin öyle bi düşüncesi yok şuan bi tanesini alsınlarda artık douglas ve ya rodulfo olacak ama alsınlar :icool:

geçen yıl brondy 4'e almış. gündeme bile gelmemesine cidden çok şaşırıyorum. tam da aradığımız profilde bir stoper aslında.

Çevrimdışı talha

rodolfoya 3,5 milyon gibi para verilecekken 2 ye giden adamı niye almasınlar nasıl hesap yapıp bir şeyleri ispat etmeye çalışıyorsun. olmayan bir durumu varmış gibi çalışıp duruyorsun sürekli

İşte olay orada kopuyor. Niye? Bu adamı niye almadılar?

Tamam belki tercih sırası farklı idi. O zaman niye gidip teklifte bulundular? Mesela Fikret Orman niye Moskova'ya uçtu almayacağı adam için fiyat konuşmaya mı?

Çevrimdışı aa1903

Liverdan kendi evine döndü parayı umursamadı yoksa kalırdı. Ordaki rahatını bozup Türkiyeye gelmez parayı koz olarak kullanamıyorsun. Daha doğrusu kullanırsın ama getireceğin aralık yüksek olur ona da gerek yok bence.

yıllık ücretini bilmiyorum, haklı olabilirsin. zaten ayrılması ve gittiği takım süpriz oldu. ama en azından şartları zorlamak gerekirdi. bana kalırsa bu adama para harcanır, türkiye liginin çok üzerinde bir stoper.

Çevrimdışı TALAT

Hayır ben o derece de bakmıyorum.

Adamın profilini ve gideceği takımları biliyorum. Aynı Konop meselesi mesela. Adamın profilini tahmin ediyorsun. ATM bunu almaz dedim almadı. Adamın tek profili Sevilla idi almayacaz dedi. Bize gelir dedim ama Sevilla sonradan anlaşma sağladı.

Bu adamın profili alt-üst bellidir. Öyle yüksek takımlara gitmez. Gideceği en yüksek profil Leverkusen- Gladbach tarzı takımlar. Bunlarda oyuncuya 2M maaş bile vermez.

Dedim ya 2+2=4. İstedikleri kadar anlaşsınlar klüp ile sen adam ile anlaşmayı sağlarsan. Herşey anlamını yitirir.

Macar bize futbol oynamaya çok istekli olduğundan değil en iyi maaşı biz verdiğimizden dolayı gelmek istiyor.

Çünkü yaşı artık bunu gerektiriyor o da farkında.

O yüzden istediği Alman ile anlaşsınlar oyncu gitmedikçe olmaz o iş.

Bizimkiler bir orta nokta bulmuyorlar. Çünkü istekli değiller. Burada kaç kere yazdılar. Adamlar istekli değil diye.

Bizimkiler kafalarına koymuşlar bu adamı getirecekler.

o zaman hiç bir transfer için girişim yapmayalım. önce sana bir sorarız. sen bize gelebilir okeyi verirsen adamla görüşürüz.
2+2=4 ya adamın ne kadar yıllık sözleşme isteyebileceğini de sen söylersin takıma ona göre bütçe yaparlar.  :ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

İşte olay orada kopuyor. Niye? Bu adamı niye almadılar?
Tamam belki tercih sırası farklı idi. O zaman niye gidip teklifte bulundular? Mesela Fikret Orman niye Moskova'ya uçtu almayacağı adam için fiyat konuşmaya mı?
gider yapar teklifini, degerlendirilir hangisi uyarsa onu alır. ayrıca oraya Dzsudzsak için de görüşmeye gitti. teklif yaptıgını illa alacak diye bir kaide yok. Şenol Güneş de tercihini Rodolfo dan yana kullanmış. bildigimiz bu şimdilik @talha