2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Orta saha icin Aquilani Twenteden Felipe Gutierrez ve Norwich den Vadis Ofoe isimleri dönüyor  basında

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı TØLGA

ali eceyi dinliyorum şimdi de stoperde ilk olarak hannoverdan marceloyu istemişiz vermemişler öyle diyor

http://www.transfermarkt.com.tr/marcelo/profil/spieler/52920
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

ali eceyi dinliyorum şimdi de stoperde ilk olarak hannoverdan marceloyu istemişiz vermemişler öyle diyor

http://www.transfermarkt.com.tr/marcelo/profil/spieler/52920

O zaman yeni scout şefimiz Tayfun Korkut olmuş.  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arsenal'in orta sahaları da hep iyi olmuştur :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

O zaman yeni scout şefimiz Tayfun Korkut olmuş.  :biggrinking:
olabilir andreas becki de o getirdiğine göre   :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Marcelo felaket kotu stopper. PSV'de kovdu, Hannover'da bile kotu.

Aman diyelim.

Çevrimdışı Kadir G.

Arsenal'in orta sahaları da hep iyi olmuştur :ok:

Nerden çıktı şimdi? :D

Çevrimdışı TØLGA

@atalay bak şimdi sen dedin şüphelendim bizimkiler tayfun korkuta sportif direktörlük teklif etmişti  :bandit:
oyunculara flen bakıyoruz tayfun korkut çıkıyor ortaya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Burada Dzeko yazılırken hayal kurmayın 20 milyon € demiştim.

https://twitter.com/tribundergi/status/621827527334567936

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nerden çıktı şimdi? :D

OYUN-1 de saha parselizasyonu nedir; oyun opsiyonu nasıl yaratılır?

Burdan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ben olsam Fotomaç'ın yazarlarını scout olarak göreve alırım yemin ediyorum.

Adamların yazdığı her isim acayip mantıklı arkadaş. Bizimkiler şu isimlere temas etse yeter be.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

basının yarattığı algı üzerine konuşulmuş. ben de cem dizdar ile ilgili bir iki gün önceki programındaki yorumları üzerine bir şeyler söylemek istiyorum. öncelikle fikret orman'a muhalif olduğumu, başarısız bulduğumu söyleyeyim.

beşiktaşlı olan, yani en azından beşiktaşlı olduğunu söyleyen cem dizdar, van persie transferini öve öve bitiremedi. taraftarı tribüne çekeceği, formasının satılacağı gibi 3-5 klişe güzelleme yaptı.

ardından konu beşiktaş'a ve mario gomez transferine geldi. cem dizdar bu sefer, mario gomez büyük bir oyuncu ama 30 yaşında adamı almanın ne gibi bir mantığı var scout ekibi bula bula quaresma ile gomez'imi bulmuş (haksız değil) şeklinde yorumlar yaptı.

arkasından fenerbahçe'nin orta sahaya aldığı oyuncunun, tanınmamasına rağmen ne kadar iyi olduğunu fenerbahçe scoutlarının ne kadar başarılı işler yaptığını anlattı. sonra da fenerbahçe transferlerini sportif direktörüyle yapıyor, beşiktaş ise başkanıyla dedi.

şimdi cem dizdar'ın fenerbahçe güzellemelerini bir kenara koyarsak beşiktaş ile ilgili eleştirilerinin pek de haksız olduğunu söyleyemeyiz. ama aynı cem dizdar, beşiktaş'ta önder özen varken, beşiktaş transferlerini sportif direktörüyle, fenerbahçe ise başkanıyla yapıyor diyebildi mi?

beşiktaş, oğuzhan'ı, olcay'ı, sosa'yı ve daha birçok oyuncuyu neredeyse bedavaya transer ederken, fenerbahçe'nin bir tek emenike'ye 13 milyon bonservis vermesine tek bir laf edebildi mi?

süper fenerbahçe scoutları bula bula 32 yaşındaki van persie'yi mi buldular diyebildi mi?

fenerbahçe başkanı kendi taraftarına küfrediyor diyebildi mi?

sürekli tekrar ediyor. "biz doğruları söylediğimiz için eleştiriliyoruz." evet söylediklerinin çoğu doğru şeyler. ama yalan söylemek zorunda kalacağı konular hakkında yorum yapmama kurnazlığını kimse görmüyor zannediyor.

bu yazdıklarım medyadaki güç dengelerinin ne kadar bozuk olduğunun göstergesidir. cem dizdar sadece bir örnektir.

onun için biz messi'yi getirelim, rvp hava toplarında messi'den daha etkli derler.

Çevrimiçi Necmi

Son 2 seneden dolayı istemiyor isteyenler de zaten öyle 2 sene geçirmese şuan Dzeko ile aynı sınıftaydı onu unutuyor çoğunluk.
Dembaba yla kıyaslanmaz A klas bir forvet ama italyada biraz körelmiş gibi duruyor
Beşiktaş onu tekrar parlatır bence iyi bir tercih ama töre ve quaresma kanatlarıyla ne yapar
işte bu tartışılır allahtan quaresmanın kafaya ortaları iyidir tabi canı isterse çünkü bir tek almeidaya atıyordu
artık tek temennimiz bunu ikinci bir şans olarak görmesi ve biraz silkelenmiş olması
o durumda büyük bir kanat oyuncusu kazanmış oluruz ama bir kaç maç düzgün oynayıp sonra gene bencil oyununa
dönmesi çok daha büyük olasılık yoksa isterse winner bir oyuncu tek başına maç kazandırır.
ama dzsudzsak gomez için biçilmiş kaftan aslında Tolgay sakatlığında sosa geriye çekilip oraya dzsudzsak pek alada kaydırılabilr
oyun tekniğine baktığımda forvet arkası sosadan bile daha çok verim verir gibi geldi bana @Çağrı

Çevrimdışı Paletli Vinç

2002 de Şenol hoca Tayfun Korkut'u kadrodan çıkarmıştı galiba kin tutup kötü adam önermesin   :evillol:

Çevrimdışı talha

Dembaba yla kıyaslanmaz A klas bir forvet ama italyada biraz körelmiş gibi duruyor
Beşiktaş onu tekrar parlatır bence iyi bir tercih ama töre ve quaresma kanatlarıyla ne yapar
işte bu tartışılır allahtan quaresmanın kafaya ortaları iyidir tabi canı isterse çünkü bir tek almeidaya atıyordu
artık tek temennimiz bunu ikinci bir şans olarak görmesi ve biraz silkelenmiş olması
o durumda büyük bir kanat oyuncusu kazanmış oluruz ama bir kaç maç düzgün oynayıp sonra gene bencil oyununa
dönmesi çok daha büyük olasılık yoksa isterse winner bir oyuncu tek başına maç kazandırır.
ama dzsudzsak gomez için biçilmiş kaftan aslında Tolgay sakatlığında sosa geriye çekilip oraya dzsudzsak pek alada kaydırılabilr
oyun tekniğine baktığımda forvet arkası sosadan bile daha çok verim verir gibi geldi bana @Çağrı

Biz ciddi anlamda bazı şeylerden Quaresma tercihiyle vazgeçtik.

Çoğu şeyi hem de...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Abi kusura bakma ama neyi alayci sekilde ele almisim adam diyo q7 olaylarindan falan takip etmiyorum birakiyorum burayi diyo ne diyim elini ayagini opim yapma ağam mi diyim tabi good bay diyecem ne diyim kendi agzinla soyluyorsun herkes fikrini soler bende fikrimi soyluyorum ama siliniyor bu tur nedenlerle fikrini beyan edip besiktasi takip etmeyi birakiyorum diyen adama bende aynen bunu yazdim good bay hoscakal tschüss bunda hakaret asagilayici ne var abi
şimdi sorun arkadaşın değil senin dediğinde çünkü alaycı bir yaklaşım doğru değil
ama bu nedenle bırakıyorum diyeninde burda olmaması zaten tercihimizdir.Gitsin bunda bir
sakınca yok biz senin yaklaşımına bakarız senin burda Beşiktaşlı kimliğin var ve bu kimliğe bence bu tür alaycı tavır yakışmaz
o nedenlede eleştirimiz sana yoksa arkadaşın lafına ciddiye alıp yorum bile yapmam
kendi Beşiktaşlılığını sorgulayabilenin burda zaten işi olamaz @murat_

Çevrimiçi Necmi

Fernandao gibi ayının bu sayilara ulaştığı yerde dediğin gibi q7 ve gokhan kisa ve net oynarsa sağlıklı bi gomez rahat 20+ yapacaktır. Bu arada quaresma gecen sezon boyunca aldığı sureler çok fazla olmamasina ragmen ligde takımını gol pozisyonuna en çok sokan 2. Oyuncuymus insallah bu gelişi hayırlı olur.
@ONUR KOLCU kelimelerine dikkat et abicim burda rakip oyuncu bile olsa hakaret kabul edilmez
özellikle senin burdaki kurallara uyman gerekir

Çevrimdışı musacn1903

Bayram da olsa farketmez bugün bir kap bekliyoruz :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Bir trollüğümüz kalmıştı valla pes diyorum foruma cümleten hayırlı bayramlar diliyorum bu son mesajım hepiniz Allah'a emanet olun kardeşler
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Bir trollüğümüz kalmıştı valla pes diyorum foruma cümleten hayırlı bayramlar diliyorum bu son mesajım hepiniz Allah'a emanet olun kardeşler
kardeşim ilk önce hayırlı bayramlar.troll değilsin duyduklarını söylüyorsun ama biz beşiktaşlılar bilirsin sevdikmi tam severiz üzüldükmü tam üzülürüz o yüzden fazla kafana takma.

Çevrimdışı sosyalkartal

kardeşim ilk önce hayırlı bayramlar.troll değilsin duyduklarını söylüyorsun ama biz beşiktaşlılar bilirsin sevdikmi tam severiz üzüldükmü tam üzülürüz o yüzden fazla kafana takma.

Eyvallah kardeşim sağolasın zaten ben bana şahsıma her türlü hakaret edebilirsiniz dedim ama kimse beşiktaşlılılığımı sorgulayamaz fblisin gslisin burları karıştırmaya geliyosun diyemez aldığım bilgilerin Çoğu gerçekleşmedi ama en azından Lafı eveleyip gevelemedim burada herkes bilgi isterken twitter adresim burası buraya gelin demedim bu işi çıkara dökmedim neyse uzatmayayım üyeliğimin silinmesini istiyorum bilgili abilerimizden yardım edilirse sevinecem
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı forzatunga

cem dizdar 'a asla yaranamzsin. adamın olayı o, ordan ekmek yer daima. başka bir silahı yoktur. piyasadaki en overrated bir o kadar da sığ adamalardan biri.

Çevrimdışı Kemal

Dün kesat geçmiş gece , kimseyi transfer etmemisiz :)

Çevrimdışı Deniz

öyle bir istatistik yok kardeşim ona ermişlik deniyor :D
istersen barselona onbirini getir Beşiktaşa koy şampiyonluk ihtimali diğer takımlardan fazla olmaz
istatistik bikini gibidir her şeyi gösterir ama esas göstermesi gereken şeyleri göstermez demiş sir
boşuna dememiş basının onun bunun algı oynamasına göre haraket edecek kadarmı düşünce kapasiten varda
bana onları örnek gösteriyorsun sen bu gün dünyanın en iyi onbirini kur basın gene renklilere sana vereceği şansdan fazlasını verir.
onlar çünkü kadrodan çok yan etkenlere bakıyorlar herkes biliyorki seneyede Beşiktaşın önüne bir sürü engel çıkartılacak
şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapacaklar daha şimdiden başladılar buyur fikstür bunun en büyük kanıtı
çok ilginç değilmi zorluk derecesi yüksek maçları ilk yarı oynamamız saha avantajımız olmasın diye şimdiden önlem alıyorlar.
Necmi abi zaten biz bunlara sustukca cok şamar vuranimiz olur.son 5 haftada lime lime dogradilar bizi.kimse ses cikartmadi, bu sezon da devam ediyorlar.biz sustukca malesef ki duzen boyle devam eder..
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 09:25:02 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Hayırlı Bayramlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!