2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885816 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Ilk duyum benden hatta kesin bilgim dudşakla SÖZLEŞME bitim tarihinden itibaren 2 yıllık kontrat imzalandı kono kono diye gelmeyin ona hiç bir zaman imzalandı demedim
Yapma hocam sözleşme bitim tarihi diyorsun. Saldın zehri yine  :alala:

Çevrimdışı TALAT

Kardesim dert etme duyumlar sonunda bi aksilik olup gerceklesmese bile ben ilk duydugum da mutlu oluyorum. :D

pavlovun köpek deneyi gibi olduk (lafım meclisten dışarı sadece benzetme) duyum olunca transfer bitmiş gibi mutlu oluyoz. imzalanmasa da olur :
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atınçtan ucuz adam hep bizde oynamasını isterdim yazık olmuş seneye belki :D

Evet yazık olmuş 3 milyon sterlini ödeyene :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Pektemek için rusyadan gelen 4 mil euro'luk teklif Şenol Güneş'in yoğun ısrarıyla reddedildi Şenol hoca tüm Sorumluluğu üzerine aldı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş 28 yaşında birini alacak, devre arası hemde ve 2 senelik sözleşme yapacak.

4.5 sene olur 3.5 olur 2 ne ya.  :lol: :lol:

Allah sabır versin bu forum sakinlerine.

Çevrimdışı Türkay

Ilk duyum benden hatta kesin bilgim dudşakla SÖZLEŞME bitim tarihinden itibaren 2 yıllık kontrat imzalandı kono kono diye gelmeyin ona hiç bir zaman imzalandı demedim

:boom:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Adam tam bitirici.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Bayram boyunca günde 2 kere, tok karna..
Bu adam Demba'dan daha hızlı. Son vuruşları en az Demba kadar iyi. Hava hakimiyeti de Demba'dan iyi.. Demba Ba'nin yerini doldurabilecek en iyi adamı alicaz inşallah. Formunu bulursa estirir. Tek korkum Töre ve Quaresma'nın gereksiz top ezme sevdaları. Top ayaklarına dolaşmadan kısa yoldan Gomez'i beslerlerse 20 üzeri görür Gomez. Çok iyi iş olacak çok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Trolleyeceksen de git renklileri trolle ayıp valla yaptığınız.

Çevrimdışı aspireless

pavlovun köpek deneyi gibi olduk (lafım meclisten dışarı sadece benzetme) duyum olunca transfer bitmiş gibi mutlu oluyoz. imzalanmasa da olur :
:D yanliz deneyde et vermeyince Sönme oluyordu ya. Bizde de taransfer gelmeyince yavas yavas ogrenilmis caresiz lige doğru gidiyor. :D

Çevrimdışı Sarp

Pektemek için rusyadan gelen 4 mil euro'luk teklif Şenol Güneş'in yoğun ısrarıyla reddedildi Şenol hoca tüm Sorumluluğu üzerine aldı

Veeee Sosyalkartal'ı kaybettik....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:04:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

iyide bizle gs yi niye karşılaştırıyorsun bak orda en az golü yiyen fener var o niye şampiyon olamadı
demekki kaleciler kendi başına belirleyici etken değil işin içinde başka güçler var bu tip hesaplar tek ergüman içinde yapılmaz
o kadar çok etken varki kaleciler bunların yanında çok düşüktür benim üstüne parmak bastığım iyi kalecin yoksa ligde şampiyon olamazsın mantığı yanlış bir mantık
öyle sağlam bir defans hattı kurarsın adamlar kaleye gidemez kalede çok çok kötü bir kaleci bile olsa şampiyon olursun
yani bunlar mantıklı açıklamalar değil yoksa dünyanın en iyi kalecisine sahip olsan ne olur 20 tane mucize gol çıkartır
ama bir tane yer gene yenilirsin futbolda atan kazanır3 puan istiyorsan gol atmak zorundasın o top kaleye girmediği sürece
3 puanı vermiyorlar istersen kalene bildiğin duvar ör yani iyi kalecin yoksa şampiyon olamazsın ilkesi tamamen yanlış
ama doğru olan iyi forvetin yoksa şampiyon olamazsın lafıdır ha ikiside iyi olursa kebap olur ama bir tanesi iyi olacaksa forvetim iyi olsun
şampiyonluğu sana hücum oyuncuların getirir

Dediklerine katiliyorum da abi
hani sen istatistik ve bikini demistin ya :D
işte bazi maclarda adamlarin kalecisi o bütün istatistikleri bozdu. Tabiki bizim defansin göbeğinde 2 tane adam akilli topcu dursa kalede de Günay dursa bana gore hava hoş rahat rahat izlerim maçları.
Ama biz cift stoperin birinde bile rahat degilsek o zaman kaleci farkı aranir işte.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Kim ne derse desin.Rvp ile yarışabilecek bir golcü alıyoruz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Süper yönetiliyorlar parmak ısırtıyor.

Clasie'den sonra bunu da Liverpool'a satarlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu adam Demba'dan daha hızlı. Son vuruşları en az Demba kadar iyi. Hava hakimiyeti de Demba'dan iyi.. Demba Ba'nin yerini doldurabilecek en iyi adamı alicaz inşallah. Formunu bulursa estirir. Tek korkum Töre ve Quaresma'nın gereksiz top ezme sevdaları. Top ayaklarına dolaşmadan kısa yoldan Gomez'i beslerlerse 20 üzeri görür Gomez. Çok iyi iş olacak çok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fernandao gibi ayının bu sayilara ulaştığı yerde dediğin gibi q7 ve gokhan kisa ve net oynarsa sağlıklı bi gomez rahat 20+ yapacaktır. Bu arada quaresma gecen sezon boyunca aldığı sureler çok fazla olmamasina ragmen ligde takımını gol pozisyonuna en çok sokan 2. Oyuncuymus insallah bu gelişi hayırlı olur.

Çevrimdışı sbrhrzmn

o zaman hiç oynamayalım ne gerek var versinler kupayı renklilere
ne saçma sapan konuşuyorsunuz sizin kadar net renkliler konuşmuyordur
nerden biliyorsun aldıkları oyunculardan randıman alabileceklerini yada bizim başımıza gelenin
onların başına gelmeyeceğini fener aldığı her yabancıda sorun yaşıyor hiç tam randıman aldığı bir oyuncu oldumu
alex den başka dur bakalım burda oyuncuları iki zorluk bekler biri ligin çok sert olması ikinciside her zaman ligi hafife almaları ve lakayt
olmaları bunlar hepimizin başına geliyor müneccim olmamak lazım artık sıyrılın şu yeni yetme
düşüncelerinden koca adam oldunuz çocuk gibi düşünmeyin @Deniz

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Biz takımımızı renklilerden daha çok küçümsüyoruz. Bence adam akıllı bir orta saha transferi ile şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:12:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Southampton daki Maneyi Çok Beğeniyorum
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Necip hala bu takımın alternatiflerinden biri olabiliyor.Bu adamdan feda senesinden sonra kurtulmamız lazımdı.

Mehmet Akgün=Necip

Ve bu sene istemesek de en az geçen seneki kadar forma şansı bulur maalesef.
Klübemiz sağlam olmadıkça şampiyon olamayacağız.Gomez'den düştüğümüz isimler:
Cenk-Pektemek.Biri yok olmuş diğeri de beklentilerin olduğu ama kendini henüz kanıtlayamamış biri.Birçok mevkide bu sıkıntı var.Hatta defansta çoğu isim Cenk-Pektemek seviyesinde.
2 senedir bizi öne taşıyan ligin büyük bir kısmında oynanan 1-2 yeteneğe temelli takım oyunuydu.Bu sene yeni bir hocayla yeni bir sistemle gerçekten çok zor sene olacak.
Şampiyonlukta öncelikli rakip Şenol Güneş'in dediği gibi bizzat kendimiz.

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez bakalım gelecek mi hala inanmıyorum ben.

Çevrimdışı canU

6 ay süre kazanayım diyorsun :D

Kardeşim yalan olduğu 2 yıldan belli o ya 2.5 olur ya 3.5 olur devre arası olacağı için :D

İnceeee çok inceee.

Ama forumda insanlar izleme moduna alıyor hakaret vs diye troll olduğu belli hesaba birşey olmuyor boş yere insanları gaza getiriyor umutlandırıyor.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 01:25:06 canU ]