2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940938 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Ligtv: Gomez + Rhodolfo + Q7 bitti. 3 lü imza töreni olacakmış.

pompalamasyona devam  :lol:

Keşke. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ebabil

bu dniprolu douglas maç için tr gelip orada kalacaktı bize transfer olmuştu ne oldu o olay da mı yattı?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bonservis verilmiyorsa oyuncuya verilen yıllık ücretler normal.Takım için denge vs ayrı konu tabi.

Bonservise en iyi ihtimal 5 versen yıllık da en az 3.5-3.5 versen 12 eder.

Biz de 2 sene için 4.5-6.5 verelim 11 milyona temiz transfer.

Adam klübüyle olan sorunu halledip bizden o parayı istiyor normal bence.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gomez ile Fernandao arasında 2 yaş varmış :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ensdndr

Kardeş akşam akşam oruç ağız sesli güldürdün beni  :lol: :lol: :lol: . Allah da seni ve sevdiklerini güldürsün  :icool:

pompalamasyona devam  :lol:
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Ergin1903

Şimdi de rhodolfo ön plana cikti. Nedir bu kararsizlik ! Birine karar ver ,yogunlas ve bitir işi. Neden bu kadar uzatiyorsunuz ? Ben rhodolfo'ya hayir demem ama gönlüm Dnipro'daki Douglas'tan yana.

Çevrimdışı worns

Ayrıca 4m euro/yıllık ikna edilebiliyorsa Gomez mali açıdan da kötü bir transfer olmaz. Ndoye için bile 2.5-3 mil konuşuluyordu.

Çevrimdışı Hasan Akten

Olcay Şahan "Quaresma gelirse takıma girmek için çok çalışmalı" gibi bir şeyler söylemiş. Sırf bu adamı izlememek için Quaresma'ya da sıcak bakmaya başladım artık. Kim gelirse gelsin, yeter ki Şenol hocanın onay verdiği bir sol kanat gelsin artık. Bir insan hem bu kadar yeteneksiz, hem bu kadar özgüven sahibi olabilir mi ya.

Çevrimdışı Ergin1903

Bu arada şunu unutmayin arkadaslar. Ne q7 ne de Töre solda cok etkili olamaz. q7'yi sol için aliyoruz gibi görunuyor ama orda pek fark yaratacagini düsünmüyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fernandao'yu transfer etme durumumuz yok artik, bunu tartismak cok afaki.
Gomez'i bu kadar cok izlediniz mi analiz yapabilecek kadar?

kardesim ben alalim mi diyorum. bir soru soruldu bana ben de kiyaslama yaptim.

Gomez'i tabi ki izledim senelerdir. en iyi yönü ceza sahasi icersinde pozisyon bilgisi ve gol sezgisi, ancak girdigini gole ceviren bir Oyuncu da degil. cok pozisyon harciyor genelde. 

Oyuna katki bakimindan vasat. cogu zaman vasatin da altinda cünkü fizik gücü yüksek olmayan ve üstelik sikca sakatlik sorunu yasayan bir Oyuncu. bu sorununun yillar gectikce büyüdügünü görebiliyoruz.

önemli olan gecmisi veya istatistikleri degil.

önemli olan su anda bizde ne yapabilecegi.

ben bu Transfere karsiyim. hele bu kadar Para verilmesini hic kabul edemem.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 18:19:40 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Deniz

pompalamasyona devam 
Atakan kurt değil çakal olduğunu birkez daha gostermistir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu arada Gomez ile Fernandao arasında 2 yaş varmış :D

2 yas var ama 10 yas gibi duruyor.

önemli olan o.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Atakan Kurt'a hala inananlarmı var Allah askına

Çevrimdışı Easthanbool

SERDAR SARIDAР‏@serdarsaridag 9 sn.9 saniye önce
Quaresma ile her konuda anlaşıldı... Porto'ya çok az bir bonservis ödenecek.

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 3 sn.3 saniye önce
Mario Gomez her an bitebilir... Çok önemli aşama kaydedildi. Maliyeti düşürmeye çalışıyorlar

SERDAR SARIDAР‏@serdarsaridag 14 sn.15 saniye önce
Stoperde ise Rhodolfo ismi her an açıklanabilir. Alternatifi ise Dnipro'daki Douglas.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı GÖRKEM

bu arada Quaresma Transferini zaten coktan gectim.

yazacak laf bulamiyorum cünkü.

Çevrimdışı Metin1903

Gomez icin konusulan miktar cok fazla degilmi sizcede ? Ben takimimda 4.5 5 milyon alan adam oynatmak istemem bu duzeyde bi takimken . Gomeze 5 verecek klup bayerndir vs biz degiliz bence o . Bonservis odemiyoruz diye butun parayi oyuncuya verirsek takimdaki diger futbolcular huzursuz olur ben olsam gunde 3 ogun tam ekmek donere canimi disime takarim Besiktasta ama sonucta diger yabancilarin babasinin takimi degil Besiktas neden itiraz etmesinler ki ?

Çevrimdışı aa1903

2 yas var ama 10 yas gibi duruyor.

önemli olan o.

gözünü seveyim adamın iç bağları koptu, bırak da 1 sezon formsuzluk yaşasın. "2 yaş var ama 10 yaş gibi duruyor." "300 gol atması dışında bir özelliği yok." "hantal" gibi haksız yorumlar yapıyorsun. alman olsan adama kişisel kinin var diyeceğim :D

fernandao ile mario gomez'i kıyaslamak mario gomez'e hakarettir.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

SERDAR SARIDAР‏@serdarsaridag 9 sn.9 saniye önce
Quaresma ile her konuda anlaşıldı... Porto'ya çok az bir bonservis ödenecek.

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 3 sn.3 saniye önce
Mario Gomez her an bitebilir... Çok önemli aşama kaydedildi. Maliyeti düşürmeye çalışıyorlar

SERDAR SARIDAР‏@serdarsaridag 14 sn.15 saniye önce
Stoperde ise Rhodolfo ismi her an açıklanabilir. Alternatifi ise Dnipro'daki Douglas.
Hep her an gelebiliyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

gözünü seveyim adamın iç bağları koptu, bırak da 1 sezon formsuzluk yaşasın. "2 yaş var ama 10 yaş gibi duruyor." "300 gol atması dışında bir özelliği yok." "hantal" gibi haksız yorumlar yapıyorsun. alman olsan adama kişisel kinin var diyeceğim :D

fernandao ile mario gomez'i kıyaslamak mario gomez'e hakarettir.

burada güzelce kalsin bu yazdiklarin.  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bayern - Real ŞL maçı yorumundan bir kesit ( NTV )

" Mario Gomez ile çok önemli gol fırsatları da bulan ev sahibi, golcüsünün son vuruşlardaki etkisizliği nedeniyle o golü bir türlü bulamadı. Maçın sonuna doğru ise Real Madrid, hafta sonu oynayacağı Barcelona maçını da düşünerek mücadelenin temposunu iyice düşürdü. "

Gomez'in attıkları neyse de atamadıkları çok daha vahim. Bize gelip bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Üstelik verilen ücret de fahiş. Madem o kadar para verilecekti neden Demba Ba satıldı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı arc1999

Bu her anlar bitmedi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

O kadar yıllık çok fazla onun yerine dzsudzsak+mitro daha mantıklı duruyor.

Çevrimdışı TURKahvesi

ilginç olan nedir biliyormusunuz daha yeni farkettim
Mitro'yu ben takımımda görmek istediğimde anında karşı çıkanlar vardı Almeida ayısını transfer ediyoruz diyerekten
şimdi bakıyorum M.Gomez için sesleri çıkmıyor oysaki Almeida ayısının ta kendisi halbuki
neyse hayırlısı ne ise o olsun.

Çevrimdışı GökhanG

Gomez gibi elimizde patlama ihtimali olan adama bu kadar para vermek gereksiz bence. Cenk oynasın forvette ona vereceğin parayla dzsudzsak ı al bi kaleci al ne bilim ön libero al yeter ki riskli adama o kadar para bayılma.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.