Merhaba arkadaşlar ben tokattn yazmktayım.. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorm..şimdi bi iki konu hakkında bişeyler söylemk isterim..ben başkanımızı çalışmalarını, stadımızı yapmamızı ve kulübü mali açıdan düzeltmek için gösterdiği çabayı ve arzuyu gönüldn desyekliyrum...futbola gelince ilk başta feda dendi güzel bi yapılanmaya girildi iskelet kadro oluşturuldu ve iki sezonda başarılı sonuçlar alındı..şimdi esas söyleyecğim başkanmz her demecinde uefa kupasını kaldıracz diyor şampiynluk için mücadele edcz diyor ama yine aynı hatayla yeni sezona giriyorz
..takımımzın en önmli sorunu olan büyük maç kazanamama stresini ve başarızlığı görüldüğü halde hala bi müdahale yapımıyo.. Yani takıma kaliteli ve tecrübeli yabancı oyuncu transferi gerkli olduğu görüldüğü halde hiç bir çalışma olmadığı göz önünde.. Şurda ligin başlamasına çok az bi süre kalmış ne defansın ne forvetin belli..olacklar yine aynı şampiyonluğu son haftaya kadr kovala ama derbilerde kaybettiğin puanlarla şampiyon olamama..ben başkanımızı desteklediğim halde bu özeleştiriyi yapmak zorundayım..büyük hedefler büyük risklerle olur şimdiden herkesin bayramını kutlarım.. En büyük aşk BeşiktAŞK..