2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939883 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Takım 3 gün izinli. Bayram dolayısıyla. Yöneticiler Aileleriyle olacaklardır, olmalıdırlar da..
Ne zaman bitecek vallahi şiştim. Bana hala bu gecikmeyi savunanları görünce daha da şişiyorum üstelik.
Takim icin kastetmedim abi calismalari ama yoneticiler calisacaktir mecburlar sen basin toplantisinda soyluyorsan 2. Kampa gelecek 3 oyuncu diye getireceksin artik iflahımız kalmadı beklemekten iftar yapilsinda 2-3 imza attiralim :D :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Easthanbool

Bunu diyen arkadaşı ligin 15.haftasından sonra gören oldu mu?

https://twitter.com/demarkesports/status/621291885848588288

Stada geçince de üzerimizde çok taraftar baskısı var diye hayıflanmaz inşallah
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Transfer döneminde Beşiktaşlılar..

Boyle olmayan zaten farklı bir insandır. :)
Ufaktan sana benziyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı baro19

:ok: :ok: king ne güzel :D

2. kamp başına transferler yetişmezse yazıklar olsun hiç olmazsa stoperi yetiştirin ya...

Çevrimdışı Hasan Akten

Alın Oğulcan Çağlayan'ı bitirin forvet transferini. Cenk oynar Oğulcan-Ömer yedeği olur. Yoksa transfer yapacakları yok bunların.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İftar gelsin bir an önce. İftardan sonra Real Madrid oluyoruz. Sahurdan iftara kadar Çemişgezekspor oluyoruz çünkü.
Sinirlerim kaldırmıyor artık.

Çevrimdışı Kemal

İftarlarımız bitti şimdi bayram ziyaretleri başlar :) uzun zamandır gidemiyorlar bir Bodrum yapılır. Bu arada Biliç Efendi Çiko yu alır, Live Balotelliyle Gomezi takaslar , Ndoye PL den ayrılmak istemiyor, son bir şans Papiss Cisse ye yönelirler oda olmayınca , taze müslüman Adebayora hazırlıklı olun .

Çevrimdışı kartal60

Merhaba arkadaşlar ben tokattn yazmktayım.. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorm..şimdi bi iki konu hakkında bişeyler söylemk isterim..ben başkanımızı çalışmalarını, stadımızı yapmamızı ve kulübü mali açıdan düzeltmek için gösterdiği çabayı ve arzuyu gönüldn desyekliyrum...futbola gelince ilk başta feda dendi güzel bi yapılanmaya girildi iskelet kadro oluşturuldu ve iki sezonda başarılı sonuçlar alındı..şimdi esas söyleyecğim başkanmz her demecinde uefa kupasını kaldıracz diyor şampiynluk için mücadele edcz diyor ama yine aynı hatayla yeni sezona giriyorz
..takımımzın en önmli sorunu olan büyük maç kazanamama stresini ve başarızlığı görüldüğü halde hala bi müdahale yapımıyo.. Yani takıma kaliteli ve tecrübeli yabancı oyuncu transferi gerkli olduğu görüldüğü halde hiç bir çalışma olmadığı göz önünde.. Şurda ligin başlamasına çok az bi süre kalmış ne defansın ne forvetin belli..olacklar yine aynı şampiyonluğu son haftaya kadr kovala ama derbilerde kaybettiğin puanlarla şampiyon olamama..ben başkanımızı desteklediğim halde bu özeleştiriyi yapmak zorundayım..büyük hedefler büyük risklerle olur şimdiden herkesin bayramını kutlarım.. En büyük aşk BeşiktAŞK..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İftar gelsin bir an önce. İftardan sonra Real Madrid oluyoruz. Sahurdan iftara kadar Çemişgezekspor oluyoruz çünkü.
Sinirlerim kaldırmıyor artık.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı genki1914

Düşünsenize  Beck alinmamis olsaydi hayal edemedim kulube yururduk toplanıp

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Mehmet K

Maxi Pereira zu Porto.

Mayke'yi almıyor muydu onlar?

Çevrimdışı Logins1903

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=MjI0ODI№f&c=en&i=eWlvYmJodm91bA№f№f cindeki takımımız sangahaui senhoa :) macı demba ba ilk 11 beyler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Q7 nin videolarını seyrettiğimde adamın hiç numara yapmadığını gördüm. ( Belki yapıyordur ama ben görmedim ) Bu adam biraz numaraya yatsa maçın ilk yarım saatinde 5 tane sarı kart gördürür. Böyle şeyleri tasvip etmem diyeceğim ama bu sene selçuk un, yasin in , sneijder in emenike nin falan numaralarını görünce illet olmuştum. Acaba doğru mu düşünüyorum  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş'ın stoper hedefleri arasında yer alan Dinamo Moskovalı Douglas,Sporting Lizbon'a gidiyor. 2 milyon euroya anlaşma sağlandı.

Bizimki Dniprolu değilmiydi yahu
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 15:57:46 kaanzor ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ebabil

dniprolu olandı. ama ilk olarak bunun da adı geçmişti

Çevrimdışı serdart

oğulcan galatasaray hayranı. drogba ve metin oktaylı bi sürü paylaşımı var. ben başka takıma sevgi besleyen birini beşiktaşa yakıştıramıyorum neresi gönlünden geçiyorsa orda oynasın derim.

Çevrimdışı mehmetthedum

Şenol güneş birazdan trt3'te olacakmış.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş'ın stoper hedefleri arasında yer alan Dinamo Moskovalı Douglas,Sporting Lizbon'a gidiyor. 2 milyon euroya anlaşma sağlandı.

Bizimki Dniprolu değilmiydi yahu
Bizimki öbür çocuk  :) Douglas Silva . Dniprolu olan . Ama Çağrı Dinamo Moskova lıyı istiyordu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Forumca spamlayalım en mantıklısı.Yahu duyum verirsin görüşülüyor dersin tamam da adam imza diyor bitti diyor olmuyor böyle.

fırat günayer murat özen atakan kurt unfollow + spamledim. rahatlatmadı tavsiye etmiyorum   :icool:

Çevrimdışı musacn1903

Başladı trt spor Şenol hoca

Çevrimdışı ayayhan

Demba Ba, Shanghai Shenhua - Beijing Guoan 

maçı açtım bizimki golü attı kapadım hemen

3-0 önde

Çevrimdışı GÖRKEM

cok ciddi söylüyorum Quaresma veya Gomez olacaksa o mevkilere hic Transfer yapilmasin daha iyi.

bu kadar sacma Transfer yapilmaz cünkü.

Çevrimdışı Sawii

Şenol hocanın söylemlerinden anladığım kadarı ile q7' ye, takımın ahengini bozacak diye sıcak bakmıyor. Bunu net olarak üstüne basa basa söylüyor. (takım oyununa ve disipline vurgu yapıyor sürekli.)

Çevrimdışı musacn1903

Şenol hocanın söylemlerinden anladığım kadarı ile q7' ye, takımın ahengini bozacak diye sıcak bakmıyor. Bunu net olarak üstüne basa basa söylüyor. (takım oyununa ve disipline vurgu yapıyor sürekli.)
Katılıyorum bende quaresmayı istemediğini hissettim

Çevrimdışı atalay