2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940071 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emresnmz

https://twitter.com/SkySport/status/621281453087723520

İtalyanca bilen var mı ?  :)
Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  28 dk.28 dakika önce
Mario gomez beşiktaşta çok başarılı işler yapıp kendi değerini daha da yükseltecektir. Videonun Türkçesi

Çevrimdışı TALAT

ya arkadaş alın şu mitroyu. maliyeti de çok yüksek değildir bunun. bakma işte isim falan. işimizi rahat rahat görecektir. tutturdular dev yıldız dev yıldız.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Sky Sport'un yanıldığını görmedim inşallah gelir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

İspanyolca biliyorum.  :)

Birkaç kelime anladım.

Gomez, Beşiktaş'a yakın, kariyeri yeniden yükselişe geçebilir filan diyor.

edit: Roma'dan Mattia Destro'yu almak istiyorlarmış.
Güzel Sky'ın yanıldığını görmedim daha önce.Bari Gomez'i alalım yoksa Adebayor gelecek.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 17:08:52 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Konu dışı:

yahoo! @megiddo yu dikizliyor ne ayaksın yahoo!

Çevrimdışı GÖRKEM

ya arkadaş alın şu mitroyu. maliyeti de çok yüksek değildir bunun. bakma işte isim falan. işimizi rahat rahat görecektir. tutturdular dev yıldız dev yıldız.

:claps:

Mitroglu Gomez'i dörde katlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Anlaşıldı bayramdan sonraya sarkacak artık transferler.Bayramda foruma bile girmem.

Çevrimdışı simocan

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Türkay

Gomez olmaz, N Doye de taraftar tepkisinden vazgeçerlerse devre arasına kadar forvet bekleriz artık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  28 dk.28 dakika önce
Mario gomez beşiktaşta çok başarılı işler yapıp kendi değerini daha da yükseltecektir. Videonun Türkçesi

videodaki baslik cevirmesi.. Gomez Besiktasli olmasina son adim kaldi..

Çevrimdışı Ersoy

əvrən ‏@evrenmanchester  12 dk.12 dakika önce
Portekizden 17 -07 -2015 tarihine kadar "tarifeli" ucuslarda QUARESMA  ismi yok...!! 
Nerden gelecek bu adam ? Kamil koc a mi baktirsaz?

Bu arada Atakan'ın da tezi çürüyor nerede Gomez ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GÖRKEM

YAZIKLAR OLSUN yeni okuyorum Gomez'e 5,5 Milyon € teklif etmisler yillik.

INANILIR GIBI DEGIL.

YAZIKLAR OLSUN.

EGER BÖYLE BIR YANLIS YAPARLARSA BUNUN HESABINI VERECEKLER.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ali ecenin yorumuna futbol bilgisine inanırım bayağı iyi adamdır kendisi gomezin çok faydalı olacağını söyledi ve son 10 yılda dk başına en çok atan 3.cü oyuncu 1.messi 2.ronaldo muhteşem transfer tek risk sakatlık olmazsa çok faydalı olacak bu adam.

Çevrimdışı TALAT

gomezin attığı goller genellikle jeneriklik çok şık goller ama kaçırdıkları ise saç baş yoldurtacak cinsten. bence bize atılacak golü atcak adam lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

ali ecenin yorumuna futbol bilgisine inanırım bayağı iyi adamdır kendisi gomezin çok faydalı olacağını söyledi ve son 10 yılda dk başına en çok atan 3.cü oyuncu 1.messi 2.ronaldo muhteşem transfer tek risk sakatlık olmazsa çok faydalı olacak bu adam.

İtalya'da sert futbol oynanıyor burada iş yapar 16+ çok rahat atar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

YAZIKLAR OLSUN yeni okuyorum Gomez'e 5,5 Milyon € teklif etmisler yillik.

INANILIR GIBI DEGIL.

YAZIKLAR OLSUN.

EGER BÖYLE BIR YANLIS YAPARLARSA BUNUN HESABINI VERECEKLER.
Yıllık 4 m euro deniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

yav birakin medyada bilmislik taslayanlari. ali ece'nin futbol anlayisina kaldiysak vay halimize.

gitsin komedyen olsun.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Başkan hiçbir oyuncuya yıllık 5.5 m euro vermez :icool:
ali ece diyorki gomez beşiktaşın verdiği paradan 2 milyon fazla istiyormuş uhhh  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Başkan hiçbir oyuncuya yıllık 5.5 m euro vermez :icool:

4 olsa nolur Tolga.

bu adama ne kadar para verirsek o kadar zarar olur.

Çevrimdışı kaanzor

ali ece diyorki gomez beşiktaşın verdiği paradan 2 milyon fazla istiyormuş uhhh  :evillol: :evillol:

Demekki biz 3,5 veriyoruz adam 5,5 istiyo Başkan 2,5 bağlar demek oluyo buda :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Bertug

Koskoca besiktasi menajer bozuntularinin agzina sakiz ettiniz be. Mithat halis denen itin biri cikmis quaresma sarhos carsi sarhos diyor. Futbolcusu da ayri bir kafada quaresmaya kapimiz acik diyor sanki hissesi var kulupte

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaslar, galeriden nasil resim ekleyebiliyoruz?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !