2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918818 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Q7 Cuma istanbul. Gomez ile anlaşılma zemini yaratılmış.

nerdeyse herkesin bildiği bi şey yani
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez'e Fiorentina 7 milyon Euro istiyor. Bizimkiler vermez bu parayı. 5 milyona inerse Fiorentina alırız.

Çevrimdışı can1903

nerdeyse herkesin bildiği bi şey yani
Q7 bu akşam dediler. A Spor'dan geleni paylaştım ben size  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle132

Uyudum kalktım sabahçı idik 20 sayfa,Brawo  :)

Öncelikli konular Mario Gomez kesinlikle olacak iş değil Q7 değil esas bu transfer yapılırsa Yönetim plansızlığını kanıtlamış olur.
Dzutzsak hepimiz istiyorduk hem genç hemde piyasası olacağı hem de Takım oyunu-Disiplini açısından fakat Başkan yok dedi !
Sebeb kadroda şimdiden 26-27 adam varmış bu bahane değildir.
Hem stad için ( Çiminden tut Çatısına kadar ) harcanıcak hemde transfer kovalanıcak,Yönetime fazla yükleniyorsunuz..
Q7 konusunda fikirlerim aynı,Şenol hocaya güveniyorum.Ayrıca Şenol hoca istemiyor Q7'yi nerenizden uyduruyorsunuz ?
Adam öyle bir şey söylemedi.Saha dışı sorunları var dedi.Topu Başkana açıkça attı.Çözün gelsin.Sahada ki yeteneği tartışılmaza getirdi.
Kolayı var açın ntvspor'dan tekrar dinleyin.  :bandit:
Ba satılmasa transfer yapamıyorduk Uefa'nın gözü üstümüzde,Konuştuğunuz şey bu kadar giderimiz var iken Yönetime girmek  :akuma:
Q7 parasını alamıyordu,kimse alamıyordu Şu an takıma para tıkır tıkır dağıtılan düzlüklere çıktık.Nevzat demir de altı üstüne gelmiş,yenileniyor.
Yapılanlardan kimse bahsetmiyor.daha stoperler tamamlanıcak geri 4'lü nerdeyse komple yenilendi.Daha Fw alınacak ! Belki Dzutzsak devre arası Cenk tosun hesabı bağlanıcak ? Kim biliyor ? Kimse ..
Sadece Q7'ye körü körüne bağlananlara ve Q7'ye körü körüne karşı çıkanlar şu ortamı bozuyorlar.Oyun taktik disiplin Dün gece ancak konuşabildik.
O da kısa sürdü.Geceleri mi girelim illa foruma ?
 :akuma:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 19:53:48 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı Ersoy

Q7 bu akşam dediler. A Spor'dan geleni paylaştım ben size  :sevinc

Q7'nin yolcu listesinde olmadığı söyleniyor.Tabi bilet onun adına olmayabilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Logins1903

q17 rusyadan teklfiler vardi ne oldu

Çevrimdışı TØLGA

bu takımın forveti remy olacak  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı laoban

Uyudum kalktım sabahçı idik 20 sayfa,Brawo  :)

Öncelikli konular Mario Gomez kesinlikle olacak iş değil Q7 değil esas bu transfer yapılırsa Yönetim plansızlığını kanıtlamış olur.
Dzutzsak hepimiz istiyorduk hem genç hemde piyasası olacağı hem de Takım oyunu-Disiplini açısından fakat Başkan yok dedi !
Sebeb kadroda şimdiden 26-27 adam varmış bu bahane değildir.
Hem stad için ( Çiminden tut Çatısına kadar ) harcanıcak hemde transfer kovalanıcak,Yönetime fazla yükleniyorsunuz..
Q7 konusunda fikirlerim aynı,Şenol hocaya güveniyorum.Ayrıca Şenol hoca istemiyor Q7'yi nerenizden uyduruyorsunuz ?
Adam öyle bir şey söylemedi.Saha dışı sorunları var dedi.Topu Başkana açıkça attı.Çözün gelsin.Sahada ki yeteneği tartışılmaza getirdi.
Kolayı var açın ntvspor'dan tekrar dinleyin.  :bandit:
Ba satılmasa transfer yapamıyorduk Uefa'nın gözü üstümüzde,Konuştuğunuz şey bu kadar giderimiz var iken Yönetime girmek  :akuma:
Q7 parasını alamıyordu,kimse alamıyordu Şu an takıma para tıkır tıkır dağıtılan düzlüklere çıktık.Nevzat demir de altı üstüne gelmiş,yenileniyor.
Yapılanlardan kimse bahsetmiyor.daha stoperler tamamlanıcak geri 4'lü nerdeyse komple yenilendi.Daha Fw alınacak ! Belki Dzutzsak devre arası Cenk tosun hesabı bağlanıcak ? Kim biliyor ? Kimse ..
Sadece Q7'ye körü körüne bağlananlara ve Q7'ye körü körüne karşı çıkanlar şu ortamı bozuyorlar.Oyun taktik disiplin Dün gece ancak konuşabildik.
O da kısa sürdü.Geceleri mi girelim illa foruma ?
 :akuma:

gittigi her yerde katildigi her programda Besiktasin ilkelerinden ve durusundan bahseden Baskanin yaptigi tezat isler, bizim sinirlerimizi hoplatiyor. birseyi sakiz gibi uzatmaya gerek yok. olacak yada olmayacak cikar soylersin biter. ne stad konusunda nede transfer konusunda bizim baskandan surekli bahsettigi o durusu ben goremedim. yakindigimiz sinir oldugumuz nokta bu.

Çevrimdışı ozan062

ben q7 dediğimde siz deliriyordunuzya
aynısını ben
gomezde yasamaktayım

sinirlerime hakim olamıyorum
:ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

q17 rusyadan teklfiler vardi ne oldu
keske Rusya'dan daha fazla para verseler.

Çevrimdışı doganay

aynısını ben
gomezde yasamaktayım

:ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Ndoye mi gelsin istiyordun ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beni bilen bilir, sidik yarıştırmak adetim değildir fakat, Eğer forvet mario gomez olacaksa, o bu akşam olmalı. 9-10 gibi bildirim gelmeli.

Fb RVP şowu yaparken, onun kadar iyi Gomez e imza attırmak, psikolojik olarak olaya girmek anlamına gelir. Malesef ister istemez bir "eziklik" psikolojisi oluşmuş durumda.

Gomez bu algıyı sallar, Cucak mucak gelirse yıkar. Bu bu kadar basittir. 500 bin eurodan 1 milyon eurodan da daha değerlidir bu psikolojik algının yıkılması.

Çevrimdışı BlackEagle132

aynısını ben
gomezde yasamaktayım

Kesinlikle öle ! Q7'ye yok çekip (Disipline adam edilmiş bir Q7 Hayalimizdeki ) Mario Gomez'e olur verenleri anlamak mümkün değil.  :money:

Çevrimdışı Logins1903

keske Rusya'dan daha fazla para verseler.
sasiriyorum bu adam madem buyuk topcu neden cine rusyaya katara gitmiyor ? neden bir kardesimiz acıklasın bi zahmet

Çevrimdışı doganay

Beni bilen bilir, sidik yarıştırmak adetim değildir fakat, Eğer forvet mario gomez olacaksa, o bu akşam olmalı. 9-10 gibi bildirim gelmeli.

Fb RVP şowu yaparken, onun kadar iyi Gomez e imza attırmak, psikolojik olarak olaya girmek anlamına gelir. Malesef ister istemez bir "eziklik" psikolojisi oluşmuş durumda.

Gomez bu algıyı sallar, Cucak mucak gelirse yıkar. Bu bu kadar basittir. 500 bin eurodan 1 milyon eurodan da daha değerlidir bu psikolojik algının yıkılması.

Iste tam sirasiydi simdi saglam bir transfer aciklamanin ama biz bosa bekliyoruz sanirim.

Çevrimdışı doganay

Kesinlikle öle ! Q7'ye yok çekip (Disipline adam edilmiş bir Q7 Hayalimizdeki ) Mario Gomez'e olur verenleri anlamak mümkün değil.  :money:

Simdi Alman disiplini almis biri ile q7 nin disiplinini mi kiyasladin ?!

Çevrimdışı Ersoy

Rusya'ya felan gitmez Quaresma.Adamlara zaten yabancı sınırı geldi eldekileri ne yapacaklarını bilmiyorlar birde bizim Quaresma'yla mı uğraşacaklar ?  :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

Ndoye mi gelsin istiyordun ?

öyle bakma olaya

gomeze oyle güzel kelimeler ederimki akıllara zarar

birileri manc den gelir
biz daha ukraynanın 3cü takımından bir oyuncuyu dogru duzgun koparıp alamııoyurz
ne o algıyı bozar nede mario

onu dusunmucez bize işe yarayacak olanı almamız lazım ve kesinlikle bu gomez olamaz
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 20:06:33 ozan062 ]

Çevrimdışı BlackEagle132

Simdi Alman disiplini almis biri ile q7 nin disiplinini mi kiyasladin ?!

Mario Gomez'in 63 maç kaçırmasından,devamlılığından şüphem var ve her ne kadar Şenol hocanın tarifine uysada bu adamın yerine başka bir Pivot Fw alsak diyorum..Maksadım bu..Adam Antartikalı diye iddia etmedim.  :)
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 20:06:28 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı Ersoy

İlaç olur zaten abi.Gerek psikolojik anlamda tavan yaparız gerekse forvette.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

gomez daha burda tartışılıyor ne psikolijik savaşı allah aşkına
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar bir daha uyarmayacağım.

Seçimle ilgili ya da yönetimle ilgili buraya yazmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.

Her konuyu kendi başlığında yazmayı alışkanlık haline getirin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

İlaç olur zaten abi.Gerek psikolojik anlamda tavan yaparız gerekse forvette.

woaww yorumlar efsane

kücümsemiyorum baskalastırmıyorum

ama asırı sasırmıs durumdayım mario gomez iki hafta oncede konusuluyordu kimse onu boyle büyütmüyordu
ne değişti acaba?

Çevrimdışı Logins1903

q17ye katardan cinden teklifler neden gelmıyor ?