Uyudum kalktım sabahçı idik 20 sayfa,Brawo
Öncelikli konular Mario Gomez kesinlikle olacak iş değil Q7 değil esas bu transfer yapılırsa Yönetim plansızlığını kanıtlamış olur.
Dzutzsak hepimiz istiyorduk hem genç hemde piyasası olacağı hem de Takım oyunu-Disiplini açısından fakat Başkan yok dedi !
Sebeb kadroda şimdiden 26-27 adam varmış bu bahane değildir.
Hem stad için ( Çiminden tut Çatısına kadar ) harcanıcak hemde transfer kovalanıcak,Yönetime fazla yükleniyorsunuz..
Q7 konusunda fikirlerim aynı,Şenol hocaya güveniyorum.Ayrıca Şenol hoca istemiyor Q7'yi nerenizden uyduruyorsunuz ?
Adam öyle bir şey söylemedi.Saha dışı sorunları var dedi.Topu Başkana açıkça attı.Çözün gelsin.Sahada ki yeteneği tartışılmaza getirdi.
Kolayı var açın ntvspor'dan tekrar dinleyin.
Ba satılmasa transfer yapamıyorduk Uefa'nın gözü üstümüzde,Konuştuğunuz şey bu kadar giderimiz var iken Yönetime girmek
Q7 parasını alamıyordu,kimse alamıyordu Şu an takıma para tıkır tıkır dağıtılan düzlüklere çıktık.Nevzat demir de altı üstüne gelmiş,yenileniyor.
Yapılanlardan kimse bahsetmiyor.daha stoperler tamamlanıcak geri 4'lü nerdeyse komple yenilendi.Daha Fw alınacak ! Belki Dzutzsak devre arası Cenk tosun hesabı bağlanıcak ? Kim biliyor ? Kimse ..
Sadece Q7'ye körü körüne bağlananlara ve Q7'ye körü körüne karşı çıkanlar şu ortamı bozuyorlar.Oyun taktik disiplin Dün gece ancak konuşabildik.
O da kısa sürdü.Geceleri mi girelim illa foruma ?