2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919404 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Şu bloklamayı tam olarak anlatabilecek biri var mı?
Banada söyleyin. :D

Çevrimdışı Logins1903

insallah su ricardoyu rusyadan cinden katardan ne bıleyım insallah biri alır daha fazla maasla ben olcaya razıyım

Çevrimdışı Savaş

Quaresmanın Porto'da aldığı Maaş 1.2 buraya da bunun altına gelemez maç başı ile 1.5 U çok rahat geçecektir.

Ayrıca yine hakaret içeren mesajlar görüyorum şuan müdahale ediyorum eve geçince işlem yapacağım arkadaşlar kaç kez uyardık.
E iyi tamam gelmesin zaten de illa neden fazlasını veriyoruz? Bu adama şuan muhtaç değiliz. Ayni para verilebilirdi. Geliyorsan gel sen bilirsin denilebilirdi. Fazlasını vermemiz bu adamın bizimle pazarlığa oturduğunu ve bizim de ikna için fazlasını verdiğimizi gösteriyor açık bir şekilde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tugay

Blocklama forum profili-engelli listesi-ad git.

Çok kişi blokladım kafam rahat.Özellikle duyum paylaşanları blokladım.

Çevrimdışı TALAT

bugün yabancı sitelerde bir haber çıktı. rusya liginde bu yıl yapılması planlanan yabancı sayısı sistemini değiştirmiş. geçen sene 7 yabancı aynı anda sahada olabiliyormuş bu sene planda 10 olması gerekiyormuş fakat bugün yapılan değişiklikle son durum 6+5'e dönüşmüş.

macar için elimizi güçlendirecektir bu. rus kulüpler şimdiden küplere binmişler

http://sports.yahoo.com/news/soccer-russia-introduces-limit-foreign-players-123421227--sow.html
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı f_madida

Quaresmanın Porto'da aldığı Maaş 1.2 buraya da bunun altına gelemez maç başı ile 1.5 U çok rahat geçecektir.

Ayrıca yine hakaret içeren mesajlar görüyorum şuan müdahale ediyorum eve geçince işlem yapacağım arkadaşlar kaç kez uyardık.

Ne zamandir Portekizli kazigi yemiyorduk, eksikligini hissettiler demek.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fatih e.

benim bu yıldan hiç ümidim kalmadı açıkçası.

3 transfer yapılacakmış.

1) dzsudzsak - q17 (q17 gelecek)

2)douglas - rodolfho -vlaar (kesin vlaar gelir)

3) remy - mitro - n'doye - hernandez derken hangisini en az istersek o gelir. bence gomez veya daha altı biri gelir.

3. olur muyuz? biliçli bu kadroyla imkansız derdim de şenol güneş yılın transferi olacak gibi.

Çevrimdışı Tolga

bugün yabancı sitelerde bir haber çıktı. rusya liginde bu yıl yapılması planlanan yabancı sayısı sistemini değiştirmiş. geçen sene 7 yabancı aynı anda sahada olabiliyormuş bu sene planda 10 olması gerekiyormuş fakat bugün yapılan değişiklikle son durum 6+5'e dönüşmüş.

http://sports.yahoo.com/news/soccer-russia-introduces-limit-foreign-players-123421227--sow.html
Mesele zaten adamı almak istememeleri yoksa çoktan gelmişti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Gel de al diyor resmen.Macarı almak için şartları iyice kolaylaştırdılar resmen.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Yani bende evet quaresmayı severim fakat dzsudzsak varken quaresmayı almak cidden akıl işi degil.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada bir nokta dikkatimi çekti
sanırım Douglas Silva transferi olmayacak
dünyaca ünlü transfer sitesi transfermarkt'te D.Silva'ya Beşiktaş İstanbul diye bir talip yazısı görünmüyor
oysaki J.Hernandez'in kişisel verilerine gidin var orada talip yazısı dün yoktu bugün çıkmış yazısı
@Çağrı ne diyorsun bu konuda bir bilgin varmı D.Silva transferi hakkında.

Çevrimdışı TALAT

Mesele zaten adamı almak istemiyorlar yoksa çoktan gelmişti.

eğer sorun bonservis maliyetiyse onu da düşürebilir diye düşünüyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih Berker

Macar devre arası gelsin.

Çevrimdışı Tolga

eğer sorun bonservis maliyetiyse onu da düşürebilir diye düşünüyorum
Quaresma kadar ucuz olmayacağını biliyorlar o yüzden onu alacaklar maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı laoban

pekdemek sakatlanip antremani yarida birakmis. bu adam ciddi manada kabak tadi vermeye basladi bana. ayrica q7 konusunda cevremde coluk cocuktan baska bu habere sevinen yok. baskan Allah rizasi icin neyin pesindesin ya.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 19:33:59 laoban ]

Çevrimdışı Tugay

Bu transfer dönemi tam bir fiyasko oldu.Özellikle elimize para geçtiği halde transfer yapamamak çok kötü oldu.

Çevrimdışı TØLGA

Macar devre arası gelsin.
zor be kardeşim free adam kaliteli adam bize kalmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Biz maliyet odaklı transferler yaptığımız sürece başarılı olmamız çok zor. Gerçi Quaresma transferinin maliyet odaklı olduğunu da düşünmüyorum ya neyse.

2 yılın sonunda 3 milyon tasarruf edeceğim diye Dzsudzsak yerine Quaresma'yı getiren yöneticiler futboldan da ticaretten de anlamıyordur maalesef.

Tam da Serdal Adalı'nın adaylığını açıklayacağı dönemde Fikret Orman'ın Quaresma'yı getirmesi tesadüf olamaz. Belli ki sandıktan çıkacak sonuçtan pek emin değil. Bunca zaman popülist davranmıyor, kulübün menfaati için taraftar grubunu karşısına almaktan çekinmiyor diye başarısızlıkta dahil kayıtsız şartsız desteklediğimiz insanın bu hale gelmesi üzücü.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Şu Q7 muhabbetini ilk duyduğumda herhalde geçmişin karanlık günlerini bu adamla tiye alıyorlar zannettim, o günden bu güne geçen zaman içinde yaşanan olayları aklım hayalim almıyor  :ebebe: Bu kulübün Q7 ve Çetesi muhabbetinden ne çektiğini hepimiz biliyoruz ne hallere düştük maddi manevi darmadağın olduk durumumuz ortada, o kadar yıldan sonra aklı başında işler yapar gibi görünüp az biraz sıkışınca anlık kısa mutluluklar için uzun vadede başarıyı hiçe sayan bir bölüm taraftara şirin görünmek adına bu bir kaç haftadır Q7 haberleri ve Başkanın kendi ağzından bile olabilir gelebilir demesi beceriksizliğinden düşmüş olduğu çaresizliğin belgesidir, yabancı sınırı kalkan bir Ülkede dünyada adam mı kalmadı da hatırı sayılır paralara tekrar felaketini transfer etmeye çalışıyorsun Sayın Başkan, sen neydin ne oldun be Başkan, bu muydu verdiğin sözler planlar programlar, sükutu hayale uğrattın beni Başkanım.  :bawling:

Çevrimdışı Karabay

Bizi çok isteyen, illa beni alın diye yalvaran q7 1,5 milyonmu alacakmis. Birde üstüne 1,5 m bonservis :s20: :s20:
Eğer bekleneni veremezse, kupalar alamazsa başkanı da beraberinde götürür.

Çevrimdışı can1903

A Spor son dakika girecek dedik girdi. Yine yanılmadık Şükür  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Biz maliyet odaklı transferler yaptığımız sürece başarılı olmamız çok zor. Gerçi Quaresma transferinin maliyet odaklı olduğunu da düşünmüyorum ya neyse.

2 yılın sonunda 3 milyon tasarruf edeceğim diye Dzsudzsak yerine Quaresma'yı getiren yöneticiler futboldan da ticaretten de anlamıyordur maalesef.

Tam da Serdal Adalı'nın adaylığını açıklayacağı dönemde Fikret Orman'ın Quaresma'yı getirmesi tesadüf olamaz. Belli ki sandıktan çıkacak sonuçtan pek emin değil. Bunca zaman popülist davranmıyor, kulübün menfaati için taraftar grubunu karşısına almaktan çekinmiyor diye başarısızlıkta dahil kayıtsız şartsız desteklediğimiz insanın bu hale gelmesi üzücü.

Onu mu Quaresma kurtacarak. Bence batıracak olan Quaresma olacak.

Destekçileri bedava gönderdiğin istemediğimiz adamı getirdin diye zaten desteklerini çektiler.

Bir kısım hani kurumsallık falan diye desteklerini çektiler.

Bir kısım stad mı önemli yoksa takım mı diye onlarda çektiler.

Zaten desteklemeyen bir kısım da QUaresma'yı getirdi diye desteklemeyiecekler. Zaten gelmek istiyordu ama ne yaptı ki sanki diyecekler.

O blok oylar falan kurtarmaz bu sefer.

Serdar Adalı bunu çok iyi bildiğinden saldırıyor şuan.

Çünkü adamın eline türkürdğünü yaladın benim getirdiğim adamı yerine oyuncu bulamadın geri getirdin diyecek. Zaten Serdar Adalı gelsin diye destekleyenler haklısın başkanım diyecek.

Fikret Orman'ın kafasında ne vardı bilmiyorum. Ama komutan olsa bu strateji ile gider düşman ile birlikte çatışırdı heralde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı doganay

Şu Q7 muhabbetini ilk duyduğumda herhalde geçmişin karanlık günlerini bu adamla tiye alıyorlar zannettim, o günden bu güne geçen zaman içinde yaşanan olayları aklım hayalim almıyor  :ebebe: Bu kulübün Q7 ve Çetesi muhabbetinden ne çektiğini hepimiz biliyoruz ne hallere düştük maddi manevi darmadağın olduk durumumuz ortada, o kadar yıldan sonra aklı başında işler yapar gibi görünüp az biraz sıkışınca anlık kısa mutluluklar için uzun vadede başarıyı hiçe sayan bir bölüm taraftara şirin görünmek adına bu bir kaç haftadır Q7 haberleri ve Başkanın kendi ağzından bile olabilir gelebilir demesi beceriksizliğinden düşmüş olduğu çaresizliğin belgesidir, yabancı sınırı kalkan bir Ülkede dünyada adam mı kalmadı da hatırı sayılır paralara tekrar felaketini transfer etmeye çalışıyorsun Sayın Başkan, sen neydin ne oldun be Başkan, bu muydu verdiğin sözler planlar programlar, sükutu hayale uğrattın beni Başkanım.  :bawling:
Aynen bende baskani bugune kadar pek elestirmedim hep bir bildikleri vardir dedim.
Fakat onca olandan ve soylenenden sonra q7'yi tekrar olabilir demesi bile artik duydugum guveni zedeledi.
Bundan sonra her yapilana suphe ile bakacagim. Ne gerek var boyle bir risk almaya anlamis degilim.

Çevrimdışı doganay

A Spor son dakika girecek dedik girdi. Yine yanılmadık Şükür  :ok:
Neymis o son dakika ?

Çevrimdışı can1903

Neymis o son dakika ?
Q7 Cuma istanbul. Gomez ile anlaşılma zemini yaratılmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..