2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915211 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:39:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma = 3x Zudzaktir bana göre.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çarpıyı yanlış yere mi koydun acaba telefondan yazarken  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

hemşerim adamı goal.com editörleri avrupa kupalarından derledikleri 11'e seçmişler. boş adam değildir heralde.
biliyorum abi detaylı bir analizini'de yazmışlar atayım dedim  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Adam gittiği her takıma katkı sağlamış, disiplin konusunda Quaresma ile karşılaştırmaya gerek yok zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış yazmışın sen o zaman   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.yarisaha.com/transfer-analizi-douglas-silva-bacelar/

douglas hakkında güzel bir analiz
Burada yüksek toplarda etkili diye yazmışlar da bu adamın iki üç maçını izledim yüksek toplarda o kadar da etkili bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Ayberk

Dzsudzsak şu anda 2.6 milyon avro alıyor. Boris Rotenberg 3.2 milyon avro teklif etti sözleşme uzatmak için
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:46:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya valla hakikaten can sikiyor, laftan anlamiyorsunuz. Her sene acik versin Besiktas ulke iflas etmis Besiktas etse ne fark eder etmese ne fark eder? Sinirlar olmus yol gecen hani, egitim seviyesi orta2, dis ticaret acigi olmus yuz milyar dolar surada donen muhabbete bak.

Alin kardesim, israr edin hatta daha pahalisi alinsin. Almisken defansa Pique, forvete de Cavani alinsin tam olsun. Nasilsa bugune kadar iflas edilmemis, bundan sonra da edilmez degil mi? Hadi hayirli traslar, bana eyvallah.

Öncelikle uslubune dikkat et haddini bil kimseye bu şekilde laftan anlamıyorsunuz filan diye hitap edemezsin.

Bu uslüp ile zaten fazla barınamazsın burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:48:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak şu anda 2.6 milyon avro alıyor. Boris Rotenberg 3.2 milyon avro teklif etti sözleşme uzatmak için

2.6 vergisiz hali. %15 sanırım Rusya'da vergi. Burada bunu da kulüp ödüyor. Yani 2.8 net önermiş yeni başkanları.

2.5'a buraya çok rahat imzalar demek bu da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Takmissiniz bir trivela, yemisim trivelasini. Hesabim cok basit. Adam Porto'da 37 maca cikip 10 gol atmis, Portekiz milli takiminda oynuyor hala ama Besiktas'tayken istatistiki suydu. Besiktas takimi o donem basi kesik tavuk gibiydi, cunku yonetim basiretsiz, beceriksiz ve is bilmezdi. Ayni donemde Guti gibi 4/4'luk bir profesyonel 22 maca cikabilmis. Bu adamlar o donem oynadiklari takimin plansizligi, hocasizligi bir yana dayak atan adamlar yuzunden sezonun yarisini sakat gecirdiler diyoruz.

Peki Quaresma'yi birakalim, Olcay super adamsa her sene 7-8 gol asistle oynuyorsa 3-5 mac forma giyen Atinc'i farkedip 5 milyon euro veren elin Avrupalisi neden gormuyor. Istatistik olarak bakarsan Olcay Gokhan'dan da iyi, ama nedense kimse istemiyor ilginc degil mi?

Aynı mantıkla madem Quaresma bu kadar süper, 800 bin Euro'ya niye hiçbir Avrupa kulübü istemiyor?

Hadi Beşiktaş kulübü o dönem başı kesik tavuk gibiydi, Barcelona Chelsea Inter de mi öyleydi de bu adam gittiği hiçbir yerde tutunamayıp hepsinden kovuldu?

Vallahi anlatmaktan bıktım artık. Göz göre göre dinamit koyuluyor takımın içine, ne diyelim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:49:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Birbirinize hakaret veya kötü uslüp ile mesaj yazarsanız bundan sonra sadece silmeyeceğim yorumu doğrudan moderasyona alacağım.

Yeni kuralları oluşturuyoruz çünkü genişliyoruz. Kişisel hakaret ya da rencide edici sözün cezası doğrudan nopost olacak.

An itibariyle de geçerlidir. Bilginize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Galiba burdaki bazı kişiler dzsuzsak'ı rusyada oynuyor diye 2.5 m etmez falan zannediyor. Takıma direk sonuca gidecek bulduğunu sokacak sol kanat lazım.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 20:51:01 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:51:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma da aldığımız bilgiye göre netleşmiş iyice.

İstediğiniz kadar eleştirin ancak bundan sonra Beşiktaş futbolcusu olduğu için hakaret yasaktır.

Karşılığı üyeliğin silinmesidir. Eleştirinizi dolu olarak yapın lütfen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İftara kadar uyuyayım dedim gördüğüm rüyayı anlatıyorum.

Ben Töre bi de Töre'nin yanında biri daha var galiba menajeri, yürüyoruz beraber. Ben diyorum ki "bize gel" yok diyor "o zaman şimdi kontrat imzalayalım 6 ay sonrası için, hemen şimdi burda  anlaşalım" diyorum Töre menajerine bakıyor olur diyor. Hayırdır İnşallah Macar'ı Töre olarak gördüm galiba  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

İftara kadar uyuyayım dedim gördüğüm rüyayı anlatıyorum.

Ben Töre bi de Töre'nin yanında biri daha var galiba menajeri, yürüyoruz beraber. Ben diyorum ki "bize gel" yok diyor "o zaman şimdi kontrat imzalayalım 6 ay sonrası için, hemen şimdi burda  anlaşalım" diyorum Töre menajerine bakıyor olur diyor. Hayırdır İnşallah Macar'ı Töre olarak gördüm galiba  :D

kız demiş ki ne kadar macar bir töre
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Tolgay

Töre Sosa Macar Q7

X

Olsa nasıl olur?

Bi kere daha sorayım..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı talha

Bi kere daha sorayım..
Rezil oluruz :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bu arada eğer Quaresma iyice belirginleştiyse bana yavaştan yol gözüktü demektir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bertug

Douglas yatmis amorebiata geliyormus

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:57:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Douglas yatmis amorebiata geliyormus

Çok kötü tercih olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Quaresma da aldığımız bilgiye göre netleşmiş iyice.

İstediğiniz kadar eleştirin ancak bundan sonra Beşiktaş futbolcusu olduğu için hakaret yasaktır.

Karşılığı üyeliğin silinmesidir. Eleştirinizi dolu olarak yapın lütfen.

:idisapprove:

Çevrimdışı Abdullah

Bi kere daha sorayım..
İçerisinde q geçen herhangi bir ismi 11de görmeye tahammül edemiyorum  :bandit

Çevrimdışı canU

Eğer sosa gidicekse acaba cucak ı alıp o 3lüden birini sosanın yerinde mi oynatacağız acaba?

Çevrimdışı Bertug

Çok kötü tercih olur.

Abi kim ucuzsa onu alacaklar bu belli oldu. Oyuncu satisindan gelen 12' euro pesin paranin 8m'i stada gitmis. 4m euroya 3 tane transfer kapatmaya calisiyorlar. Douglasin kiralama bedelinde anlasilamamis sanirim. Fulham bonservisini 1.5 m euroya verecekmis.