2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908390 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Bir bakmışız dzsudzsak bizim olmuş binicez üstüne vurucaz kırbacı  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

sosa ve franco ayrılmak istiyor arkadaşlar.

Çevrimiçi Necmi

Olaya tarafsız bakmasaydım eğer bu kadar sık fikrim değişmezdi  :)
1- Büyük takımsın öyle her transferde kar zarar olayına bakmayacaksın. İyisi de çıkar kötüsü de.
2- Ben tek şartımın Dzsudzsak ile beraber gelmesi olduğunu belirttim zaten
3- Bu paraya kim var ki alabileceğimiz
4- 2003 yılında şampiyon olduğumuzda bize Yusuf'un verdiği kadar katkı verse yeter. Ben oyunu Q7 üzerine kuralım demiyorum ki. Son yarım saat oyuna alındığında bize maç kazandırabilme ihtimalini seviyorum ben  :D
kim var bu paraya diyorsun bence eminönüye gidelim ilk tuttuğumuzu getirelim emin ol katkısı
Quaresmadan fazla olur katkısı olmasa bile en azından zararı olmaz ben kazandırdığı tek maç olarak israil takımıyla olan
maçı hatırlıyorum ama kaybettirdiği çok maç hatırlıyorum burda Quaresma dan çok yönetim eleştirilir sen bu adamı zarar etme
pahasına gönderdin bin tane laf ettin şimdi kalkıp alıyorsan tükürdüğünü yalıyorsun demektir.
umarım düşündükleri gibi kurtarıcı olur yoksa o vodafone arena da oynanacak ilk maç yönetimin kabusu olacaktır. Bu kararla
büyük olasılıkla kendilerine destek veren kitleninde desteğini kaybettiler. Bir insan kendi bacağına nasıl sıkar işte bu şekilde
sıkar bari oldu olacak Dany ide tekrar stoper olarak geri alsınlar. Bana öyle geliyorki bu transfer Çebi Orman çatışmasının bir
sonucu

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/cansunali29/status/620643575114694656

bu adam güvenilir mi? bizim eski oyuncuydu ama şimdi ne yapar bilmiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Quaresma ayarında derken ne kastettiniz anlamadım? 800 bin Euro'ya sezonda 4 gol 5 asist katkı yapacak adam tonla bulunur. Hatta hiç dışarıda aramaya gerek yok, oynatılırsa Kerim Frei daha fazlasını yapar bundan.

Her türlü Olcay'dan iyi dediğiniz adam bizde oynadığı iki sezonda Olcay'ın bir sezonluk istatistiklerine ulaşamamış, üstelik 3-4 kat fazla para aldığı halde.

Ama Kerim, Olcay trivela yapmazlar, orada haklısınız...

Takmissiniz bir trivela, yemisim trivelasini. Hesabim cok basit. Adam Porto'da 37 maca cikip 10 gol atmis, Portekiz milli takiminda oynuyor hala ama Besiktas'tayken istatistiki suydu. Besiktas takimi o donem basi kesik tavuk gibiydi, cunku yonetim basiretsiz, beceriksiz ve is bilmezdi. Ayni donemde Guti gibi 4/4'luk bir profesyonel 22 maca cikabilmis. Bu adamlar o donem oynadiklari takimin plansizligi, hocasizligi bir yana dayak atan adamlar yuzunden sezonun yarisini sakat gecirdiler diyoruz.

Peki Quaresma'yi birakalim, Olcay super adamsa her sene 7-8 gol asistle oynuyorsa 3-5 mac forma giyen Atinc'i farkedip 5 milyon euro veren elin Avrupalisi neden gormuyor. Istatistik olarak bakarsan Olcay Gokhan'dan da iyi, ama nedense kimse istemiyor ilginc degil mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma ayarında derken ne kastettiniz anlamadım? 800 bin Euro'ya sezonda 4 gol 5 asist katkı yapacak adam tonla bulunur. Hatta hiç dışarıda aramaya gerek yok, oynatılırsa Kerim Frei daha fazlasını yapar bundan.

Her türlü Olcay'dan iyi dediğiniz adam bizde oynadığı iki sezonda Olcay'ın bir sezonluk istatistiklerine ulaşamamış, üstelik 3-4 kat fazla para aldığı halde.

Ama Kerim, Olcay trivela yapmazlar, orada haklısınız...

Sezon icinde pek cok kez şu cumleleri duyacagiz bazi arkadaslardan:
orda olcay olsaydi o topa kosardi
orda olcay olsaydi o adami kacirmazdi
orda olcay olsaydi o ortayi adam gibi acardi
orda kerim olsaydi gereksiz yere calima girmeden adami gectimi basip giderdi
diye.
iste bunlari duydugum zaman aci bir tebessum belirecek malesef bende.

O yuzden bazen bosvereceksin
En aci tecrube yasanilarak ogrenilendir
bir musibet bin nasihattan iyidir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:28:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
800 bin euro ya da bedava dedikodulari dolasiyor. Bu fiyata Quaresma ayarinda kanat varsa alalim hemen oneriniz ne? Adamlar Quaresma gelmesin diyor, yerine onerdikleri Dsuzdzsak adam gelirse 4 milyon euro civari maas + bonservis + primle 3 yilda 20 milyona patlayacak. Oynadigi lig Rusya ligi, en basarili donemi Hollanda liginde gecmis, burada basarili olacaginin hic bir garantisi yok. Artik boyle Yildirim Demiroren transferleri olmayacak. Turkiye'de futbolcu piyasasi cok sismis durumda baskan bu ayaklari yemiyor cok akilli adam. Gidip Chelsea'dan kariyeri belli Demba'yi 2.5 milyon euroya alan adama git Moskova'dan ne yapacagi belirsiz Dsudzsak'a yilda 4 milyon bagla diyemezsin. Birileri tutturdu mu tutturuyor, ekonomiden anlamiyorlar, paradan da anlamiyorlar. Ben hayatimda degil 4 milyon euro 10 bin euroyu bir arada gormedim, Turkiye'nin durumu belli, Besiktas'in durumu belli. Takimin stadi yok, evvelki yonetimin taktigi borclar muhtemelen hala odeniyor.

Ama sozun ozu ne biliyor musun? Seba'yi hakaretlerle yollayip YD'yi son anlarina kadar bas taci eden bir takim bunlari da cekecek. Yatin kalkin sukredin ki su anda akli basinda iyi bir Besiktasli baskanimiz var. Fener'in gidisati bataktir, GS zaten batik yeni stadlarini da yediler. Bizim stadimiz daha yeni yapilacak, belli cevreler o stadin arazisini de yagmalamak icin elinden geleni yapti. Yani genel tabloya bakinca gidisatimizi olumlu buluyorum. Quaresma'dan ucuza o ayarda adam varsa alinsin, yoksa karsi cikmanin geregi yok cunku her turlu Olcay'dan iyidir bu adam diyoruz. Bunu anlamak cok zor degil. Bir sene idare etsin seneye zaten daha iyisi alinacak.

Dzsudzsak 4 milyon euro maaş?

Dzsudzsak Demirören transferi?

Çok sağlam hayalgücün var.

Adam Moskova'da 2,5 milyon euroya oynuyor ve biz adama 4 milyon maaş vereceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:30:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Goygoy meraklisi taraftar yok kardesim. Tamamen yonetimin hatalari, o tezahuratlari Quaresma'yi ilahlastirma isini yapanlar da o yonetimin besledigi gruplarin isiydi. Artik o yonetim yok, o gruplar da dagitildi buyuk oranda, yeni stada da giremeyecekler. Bazilarinin FO dusmanliginin sebebi de o zaten.

Quaresma gelirse basarili olur, olmazsa da en azindan kulubun tapusu verilip getiriliyor degil. Su an kimseye 4 milyon euro maas verecek durumda degiliz.

O gruplar ve taraftar dağıtıldığı dediğin grubun başındaki Dewe'nin yaptığı pankartlardan haberin yok galiba?

Adam gelmeden o pankartları döşeyenler Şenol Güneş oynatmadığı zaman neler yapacaklar düşünmeye başlayabilirsiniz şimdiden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Macarda olsa gökhan gitmemeli. Gökhanda giderse görün şenliği. Yerine oynayacak adam yetersiz₁ başarılı olamamış biri.

Çevrimiçi Samet Ç

Transferde Şenol hocanın gönlünden ne geçiyorsa o olsun.

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak 4 milyon euro maaş?

Dzsudzsak Demirören transferi?

Çok sağlam hayalgücün var.

Adam Moskova'da 2,5 milyon euroya oynuyor ve biz adama 4 milyon maaş vereceğiz.
:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma = 3x Zudzaktir bana göre.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

diye.

Goren de zanneder ki bir futbolcuyu iki mac oynattin mi oraya yapisiyor cikaramiyorsun. Bu dediklerini yaparsa Senol Hoca zaten oynatmaz. Fakat siz de haklisiniz, yillar yili Riza, Samet, Carvalhal derken hocaniza da guvenemez oldunuz. Korkmayin o devir bitti artik, yeni yonetim geldiginden beri sacma sapan bir hoca gelmedi bu takimin basina. Quaresma sivarsa yedek kulubesine gider, devre arasi da Cin'e satilir bu kadar abartmayin sanki Cemisgezek Kaymakamligina makam arabasi demirbas alimi tartismasi yapiliyor...

Çevrimdışı TØLGA

Quaresma = 3x Zudzaktir bana göre.

evet sana göre  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Goren de zanneder ki bir futbolcuyu iki mac oynattin mi oraya yapisiyor cikaramiyorsun. Bu dediklerini yaparsa Senol Hoca zaten oynatmaz. Fakat siz de haklisiniz, yillar yili Riza, Samet, Carvalhal derken hocaniza da guvenemez oldunuz. Korkmayin o devir bitti artik, yeni yonetim geldiginden beri sacma sapan bir hoca gelmedi bu takimin basina. Quaresma sivarsa yedek kulubesine gider, devre arasi da Cin'e satilir bu kadar abartmayin sanki Cemisgezek Kaymakamligina makam arabasi demirbas alimi tartismasi yapiliyor...

Arkadaş ne kadar saçmalıyorsun samet aybabayı ben mi getirdim?

Çevrimdışı uğur07

https://twitter.com/TMortimerFtbl/status/620634922038902785

ne diyo bu arkadaş türkçe meali ne  :biggrinking: :biggrinking:
Besiktas querasma ile bu gece imzalayacak, eger macar da imzalayacaksa bazilarinin dusuncesine gore töre ayrilmak zorunda kalacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

yönetimi yüzde 90 ben de savunuyorum da sameti ben getirmedim.

Çevrimdışı aspireless

diye.

ilk sezonunda ekrem dag 2 bu 3 atti:):)
Ben daha ne diyeyim arkadaş. Adam ekrem le bir performans sergileyince ayip degil biz Konusunca yok artik deniliyor. Var iste tamda aradaki fark bir goldu iste.:):):):)

Çevrimdışı Ersoy

evet sana göre  :D
Adam gittiği her takıma katkı sağlamış, disiplin konusunda Quaresma ile karşılaştırmaya gerek yok zaten.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:36:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Takmissiniz bir trivela, yemisim trivelasini. Hesabim cok basit. Adam Porto'da 37 maca cikip 10 gol atmis, Portekiz milli takiminda oynuyor hala ama Besiktas'tayken istatistiki suydu. Besiktas takimi o donem basi kesik tavuk gibiydi, cunku yonetim basiretsiz, beceriksiz ve is bilmezdi. Ayni donemde Guti gibi 4/4'luk bir profesyonel 22 maca cikabilmis. Bu adamlar o donem oynadiklari takimin plansizligi, hocasizligi bir yana dayak atan adamlar yuzunden sezonun yarisini sakat gecirdiler diyoruz.

Peki Quaresma'yi birakalim, Olcay super adamsa her sene 7-8 gol asistle oynuyorsa 3-5 mac forma giyen Atinc'i farkedip 5 milyon euro veren elin Avrupalisi neden gormuyor. Istatistik olarak bakarsan Olcay Gokhan'dan da iyi, ama nedense kimse istemiyor ilginc degil mi?

Guti ve 4 4 lük profesyonel. Adam sahada ayakta duramıyordu ayakta. Gece 5'e kadar dışarıda içip o gece kulübünden diğerine girdiği için.

Real Madrid'deki dönemi ile karıştırdın sanırım sen Guti'yi.

Sadece tabelaya koyduğu istatistikleri yazıyorsunuz. Nerede bu adamın her maç 1 gol atabilmek için kendi başına hiç ettiği en az 5-6 hücum?

Nerede o hücumlarda pas alamayıp isyan eden takım arkadaşları? Nerede bencil oyunu ile top kabettiği için onun topunu almaya çalışmayan Ernst'in isyanı?

Nerede adam geçemeyince attığı tekmeler? Nerede 1.5 ay portekiz'e gidip 8 kilo fazla ile dönen profesyonelliği?

Tutarlı olun. Adam sadece kendine oynadı ömrü boyunca, halen de öyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Ne kadar kolay değil mi söylemesi.

Çünkü yedek kalan Quaresma için kombine alan topluluk o zaman sövmeyecek Şenol Güneş'e.

O topluluk oynatmıyorsan istifa et demeyecek Şenol Güneş'e.

Oynatmadığı her maçta kaybedilen puan için suçlamayacak Şenol Güneş'i.

çünkü taraftarımız antik yunan filozoflarından oluşuyor bizim her şeyin doğrusunu görür ona göre tepki verir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

http://www.yarisaha.com/transfer-analizi-douglas-silva-bacelar/

douglas hakkında güzel bir analiz

hemşerim adamı goal.com editörleri avrupa kupalarından derledikleri 11'e seçmişler. boş adam değildir heralde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kim var bu paraya diyorsun bence eminönüye gidelim ilk tuttuğumuzu getirelim emin ol katkısı
Quaresmadan fazla olur katkısı olmasa bile en azından zararı olmaz ben kazandırdığı tek maç olarak israil takımıyla olan
maçı hatırlıyorum ama kaybettirdiği çok maç hatırlıyorum burda Quaresma dan çok yönetim eleştirilir sen bu adamı zarar etme
pahasına gönderdin bin tane laf ettin şimdi kalkıp alıyorsan tükürdüğünü yalıyorsun demektir.
umarım düşündükleri gibi kurtarıcı olur yoksa o vodafone arena da oynanacak ilk maç yönetimin kabusu olacaktır. Bu kararla
büyük olasılıkla kendilerine destek veren kitleninde desteğini kaybettiler. Bir insan kendi bacağına nasıl sıkar işte bu şekilde
sıkar bari oldu olacak Dany ide tekrar stoper olarak geri alsınlar. Bana öyle geliyorki bu transfer Çebi Orman çatışmasının bir
sonucu

Benim yazdıklarımın temelinde hep Şenol hoca nın görüşü var. Eski tarz oynayacak bir Q7 yi kimse istemiyor zaten.  20 temmuzdaki kamp dönemine yetişecek diyorlar. Burada ak kara belli olur. Yani en azından deneme süreli bir sözleşme yaparsın ve kamp sonu imzalar atılır. Q7 bunu kabul etmezse çıkar açıklamanı bu yönde yapar taraftarın gönlünü alırsın. Ben körü körüne istememezlik yapmıyorum. Alınsa da alınmasa da tepkim olmayacak açıkçası. Tekraren bir görüşümü daha yazayım. Bize Beck gibi oyuncular lazım. Takım için oynayıp varını yoğunu takıma verebilecek oyuncular.
Tek Büyük Beşiktaş