2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904125 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

asmir begoviç 8 m & ya Chelsea ye ,bir kaleci daha gitti.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 19:06:07 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aspireless

Doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi ama hakikatten Quaresma nın Olcay tarafından kesilemeceğini düşünüyorsunuz bakın ince nokta burası işte

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten ama gerçekten olcayin oynayacagini düşünüyorum bize bunu dusunduren olay la q7 nin performansi. Bence bu sorunun cevabi quaresmada. Muhtemalende cevap.:ben yetenekliyim ama tembelim takim oyunu bilmiyorum besiktasta bir sezonda 3 bir sezonda 5 gol attim  takimim sayemde 5.oldu maliyetim 2yil icin 7.5 bonservis primler falan yillik 4 milyondan 15.5 milyondu  . Oysa olcayin maliyeti 1 kusurdu ve onun ortalamasi 9 gol 9 asist gercekten sorun bende bizi karsilastiranlar cok hakli demesi lazim q7nin.

Çevrimdışı TALAT

asmir begoviç 8 m € ya Chelsea ye ,bir kaleci daha gitti.

8m€'ysa o hiç olmamıştır ki bizim için :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bir kardeşimiz Q7 nin de oynadığı Portekiz - İtalya maçının özet görüntülerini göndermiş ve bazı kardeşlerde Q7 bitmiş gibi yorumlar yapmış. Birimiz futboldan yeterince anlamıyor orası açık  :) Sen İtalya'ya karşı böyle top oyna, asist yap öper başıma koyarım seni. Bu renkliler afedersiniz lavuğun önde gidenidir. Daum bizde iken demediklerini bırakmadılar ama sonra fb aldı takımın başına getirdi. Nouma için yine aynı şekilde laflar ettiler. Bize ikinci gelişinden önce gs bi taraflarını yırttı adamı almak için. Şu an bu fiyata bu duygular içinde olan Q7 yi gözüm kapalı alırım. Ama Dzsudzsak'ın da alınması şartıyla. Bu arada Talha kardeşim Q7 gelirse sen forma falan alma ama bize maçları kazandırdığında o almadığın formanın yanına git ayrıca bir forma daha al. Ne dersin  :alala:

Valla laf anlatamiyoruz abi ya. Her sene Besiktas'in en iyi oyuncularini yemek icin kampanya yapar bu medya, TFF'si, hakemleri hepsi Besiktas dusmani. Melo bizde bir sezon, Emre, Lugano bir sezon oynasa direk linc kampanyasi baslar taraftar da hemen zokayi yutup yollatirdi adami. Ilhan gittiginde "artist gitti" diye sevinen tipler vardi taraftar arasinda (sampiyonluk da Ilhan'la gitti). Gokhan Tore'yi bitirmek icin ...larini yirttilar gecen sene. Sene sonunda da basladilar GS alacak bilmem ne diye zarf atmaya. (Hakaret Yasak)₅ bunlar ya, yemeyin artik bunlarin oyunlarini gencler.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi aynı videoyu mu izledik acaba  :alala: asist dışında doğru düzgün olumlu hareketi yok aldığı topların büyük çoğunluğunu ezmiş defalarca kez top kaybetmiş. Ekstra olarak kaç kez duran top kullanmış hiç biri faydalı olmamış. Adam sayısız pozisyon harcamış birini de asist yapsın zahmet olmazsa.  :evillol:
Q7 nin üzerine kurulu bir video olmuş gerçi ama  koca maçta bir adam sayabilirmisin bana şu iyi oynadı diye. Karşında İtalya defansı var ve bence kaliteli bir oyun olmuş . Bir hazırlık maçında da bu kadar olur. Bu video bile bizde iyi iş çıkaracağını gösteriyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Doğuhan

q7 yle macar gelsin beraber q7 sonradan oyunu çözebilecek verimli hale gelecek bir yapı oluşturulabilir ikisinin gelmesi halinde. stoperide bi şekilde alacaklar gibi duruyor douglas rhodolfoyu

forvete yazılan isimler cenkten iyi değildir santrafordan önce bi velinin yerine fizikli kesici ve oyunda kurabilen bir isim şart atibada yaşlandı veli sakat, tolgay neciple duran top manyağı yaparlar bizi :D en son santrafora bakarız

Çevrimdışı talha

Q7 nin üzerine kurulu bir video olmuş gerçi ama  koca maçta bir adam sayabilirmisin bana şu iyi oynadı diye. Karşında İtalya defansı var ve bence kaliteli bir oyun olmuş . Bir hazırlık maçında da bu kadar olur. Bu video bile bizde iyi iş çıkaracağını gösteriyor.
Artık o İtalyan diye defans kalmadı

Bu arada bu kadar kaliteli idi beyefendi dünya kupasında neredeydi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

quaresma gelirse olcay mı formayı alır quaresma mı bilmem ama bazı oyuncular vardır ki taraftar ne kadar beğenmese de, üstüne kimi getirsen de td'ler bir şekilde taraftarın beğenmediği oyuncuyu oynatırlar.

olcay da bence bu oyunculardan. ins arkadaşlar dediği gibi sadece macar gelir, beklenen performansı gösterir de hem kulüp ikiye bölünmez hem de sol kanat performansımızı arttırmış oluruz.

Çevrimdışı ahmetx

8m€'ysa o hiç olmamıştır ki bizim için :D
€ değil sterlinmiş ama Kaleci ve santrafor bonservisine acıma @bleartomcat
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Artık o İtalyan diye defans kalmadı

Bu arada bu kadar kaliteli idi beyefendi dünya kupasında neredeydi

Bir hazırlık maçında bu oyunu oynuyorsa yeterlidir benim için. Dünya kupasında oynasaydı zaten bu fiyata bize gelmezdi. Sergen'e de koşmuyorsun dediler, koşuyor olsaydım şimdi Bayern'deydim dedi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

tek birşey sorucam Beşiktaşın bedavaya yolladığı adamı 1.2 milyon gibi bir bonservis bedeliyle almasına rağzımısnız??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

€ değil sterlinmiş ama Kaleci ve santrafor bonservisine acıma @bleartomcat

para olsa ben de acımam hatta sorgulamam ama yapcak bi şey yok. bir kaç sene daha böyle devam

Çevrimdışı ahmetx

siz Q7 ile uğraşın bana Rhodolfo ve  golcü transferlerinden haber verin  :bandit:

Çevrimdışı talha

quaresma gelirse olcay mı formayı alır quaresma mı bilmem ama bazı oyuncular vardır ki taraftar ne kadar beğenmese de, üstüne kimi getirsen de td'ler bir şekilde taraftarın beğenmediği oyuncuyu oynatırlar.

olcay da bence bu oyunculardan. ins arkadaşlar dediği gibi sadece macar gelir, beklenen performansı gösterir de hem kulüp ikiye bölünmez hem de sol kanat performansımızı arttırmış oluruz.
O adam Olcay değil ama :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tek birşey sorucam Beşiktaşın bedavaya yolladığı adamı 1.2 milyon gibi bir bonservis bedeliyle almasına rağzımısnız??

Razı değilim şahsen. rağzı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

bizim kaleciler daha ilk derbide cortlayabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Şaka gibi ama şu hazırlık maçındaki performansını beğendiyseniz ikimizden biri boşuna futbol izlemesin. Birde bu oyun yeter falan yazmışsınız. Adam sağ çaprazdan önünde iki kişi varken orta yapacağına trivela vuruyor. Yetenekli olup bu kadar salak oyuncu görmedim ben.

Çevrimdışı TALAT

Bir hazırlık maçında bu oyunu oynuyorsa yeterlidir benim için. Dünya kupasında oynasaydı zaten bu fiyata bize gelmezdi. Sergen'e de koşmuyorsun dediler, koşuyor olsaydım şimdi Bayern'deydim dedi  :)

quaresmanın yeteneği belli kimse bir şey diyemez. ama quaresmayı da alex, hagi, sergen gibi adamlarla karşılaştırmayalım. bu tip adamlar sana kafadan 10 maç ligde kazandırır. bu da çok rahat tolere edilir (koşmaması, pres yapmaması) ama quaresma bu kadar yeteneğine rağmen winner bir oyuncu hiç bir zaman olmadı. onun en mutlu olduğu anlar spekteküler bir hareketle gol atması, asist yapması ya da çalım atmasıydı maçın skoru ne olursa olsun

Gerçekten ama gerçekten olcayin oynayacagini düşünüyorum bize bunu dusunduren olay la q7 nin performansi. Bence bu sorunun cevabi quaresmada. Muhtemalende cevap.:ben yetenekliyim ama tembelim takim oyunu bilmiyorum besiktasta bir sezonda 3 bir sezonda 5 gol attim  takimim sayemde 5.oldu maliyetim 2yil icin 7.5 bonservis primler falan yillik 4 milyondan 15.5 milyondu  . Oysa olcayin maliyeti 1 kusurdu ve onun ortalamasi 9 gol 9 asist gercekten sorun bende bizi karsilastiranlar cok hakli demesi lazim q7nin.

Yav birakalim bu fakir ama gururlu Olcay muhabbetlerini. Olcay'a 4 milyon euro verilse hayir mi diyecek? Gidip yonetim adama kulubun anahtarini verdiyse Quaresma'nin sucu mu? Sen git sacma sapan plansiz Arap takimi mentalitesiyle takim kur, basarisiz olunca da oyuncuya suc bul. Al iste simdi de Pektemek'ten ucuza geliyor, demek ki hata Quaresma'da degil o zamanki yonetimde.

Çevrimdışı TØLGA

Razı değilim şahsen. rağzı :D
açığını yakalarımmmm ayık ol  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

O adam Olcay değil ama :D

bence olcay o tipte bir adam. td'ler nedense sever bu tip oyuncuları

Çevrimdışı talha

Modern futbolda artık bunun affı yok. Koşmayan adama ekmek yok.  Ve kimsenin bu konuda da tolaresi olamaz.  Hazard bile fırça yiyor bu konuda

Çevrimdışı doganay

Ne sikintili bir transfer sezonu boyle,
hergun bir onceki ile ayni geciyor. Soylentiler bile ayni, anlasildi denen futbolcu gelmiyor ,ertesi gun yine ayni seyler tartisiliyor.
kisir bir dongu icerisindeyiz.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 19:18:22 doganay ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bedavaya yollama sebebimiz evvelki yonetimin adama dunyanin parasini vermesiydi, adamin mevcut kontrati yillik 3 milyon eurolardayken daha azina sozlesme yenilemeye tabii ki yanasmaz. Duzgun bir kontrat yapilmis olsa elbette sozlesme de yenilenirdi bedava da gitmezdi...